Candan Yıldızhan 4 Şubat 2015 Paylaş 4 Şubat 2015 Arkadaşlar merhaba. 2013 C MAX TDCİ Titanyum X lerde immobilizer ışığı var mı? Aracımı kilitledikten sonra immobilizerin devreye girdiğini belirten ışığı göremiyorum. Bu uyarı ışığı 2013 CMAX larda yok mu? Yoksa benim aracımda mı bir arıza söz konusu? Bilgisi olan arkadaşlarımın yardımcı olurlarsa sevinirim. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 4 Şubat 2015 Paylaş 4 Şubat 2015 Yeni araçlarda immo ışığı yok artık galiba. Yorum bağlantısı
Murat Kavuk 5 Şubat 2015 Paylaş 5 Şubat 2015 Doğrudur, bizim araçlarda immo ışığı yok. Yorum bağlantısı
Candan Yıldızhan 5 Şubat 2015 Yazar Paylaş 5 Şubat 2015 Doğrudur, bizim araçlarda immo ışığı yok. Yeni araçlarda immo ışığı yok artık galiba. İlginiz için teşekkürler. Yorum bağlantısı
Hami Erışık 5 Şubat 2015 Paylaş 5 Şubat 2015 Niye koymuyorlarki immo ışıgını acaba. Aslında hırsızlık gibi olaylar için caydırı cılıgı var gibi.. Yorum bağlantısı
Candan Yıldızhan 5 Şubat 2015 Yazar Paylaş 5 Şubat 2015 Niye koymuyorlarki immo ışıgını acaba. Aslında hırsızlık gibi olaylar için caydırı cılıgı var gibi.. Hami bey size katılıyorum. Ben de bu düşünce ile konuyu merak ettim ve acaba donanımda mı yok yoksa benimki mi arızalı netleştirmeye çalıştım. Ama yardımcı olan arkadaşların beyanlarından anlıyorum ki caydırıcı amaçlı bu uyarı ışığı yeni modellerde konmamış maalesef. Yorum bağlantısı
Olgaç Öcek 6 Şubat 2015 Paylaş 6 Şubat 2015 Caydırıcılık anlamında en güzeli alarm. Bir alarm taktırmak lazım aslında. Bilmiyorum donanımlarımızda bu sistem mevcut diyorlardı bir ara. Yorum bağlantısı
Candan Yıldızhan 6 Şubat 2015 Yazar Paylaş 6 Şubat 2015 Caydırıcılık anlamında en güzeli alarm. Bir alarm taktırmak lazım aslında. Bilmiyorum donanımlarımızda bu sistem mevcut diyorlardı bir ara. Olgaç bey benim aracımda alarm mevcut değil. Yorum bağlantısı
Recommended Posts