Misafir 29 Ocak 2015 Paylaş 29 Ocak 2015 Yenisi yolda [emoji23][emoji23] En fazla 5 gün veriyorum senin gibi birisine Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 29 Ocak 2015 Yazar Paylaş 29 Ocak 2015 En fazla 5 gün veriyorum senin gibi birisine Olsun bir daha sipariş veririm. [emoji23][emoji23] Yorum bağlantısı
Misafir 29 Ocak 2015 Paylaş 29 Ocak 2015 Olsun bir daha sipariş veririm. [emoji23][emoji23] Çin ekonomisi sayende ayakta duracaktır devam devam Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 30 Ocak 2015 Paylaş 30 Ocak 2015 Ellerine sağlık kardeş. Bunun telefonla konusturabilme özelliği de var mı. Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 30 Ocak 2015 Yazar Paylaş 30 Ocak 2015 Ellerine sağlık kardeş. Bunun telefonla konusturabilme özelliği de var mı.Yok KARDEŞ. Yorum bağlantısı
Serkan Turan 25 Mart 2015 Paylaş 25 Mart 2015 Ellerine sağlık güzel çalışma yapmışsın. Yeni gördüm hiç haberim olmadı.. Yorum bağlantısı
İlker Yüksel 8 Nisan 2015 Paylaş 8 Nisan 2015 6 lı CD Changer pek randımanlı çalışmamakta. Usb taktırabilirmiyiz? Double Din taktırmak mantıklı mı? Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 8 Nisan 2015 Yazar Paylaş 8 Nisan 2015 6 lı CD Changer pek randımanlı çalışmamakta. Usb taktırabilirmiyiz? Double Din taktırmak mantıklı mı? USB nereye taktıracaksınız. Double Din Mantıklı. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 8 Nisan 2015 Paylaş 8 Nisan 2015 Tekrar takarsan. regüleli bir devre koy araya. Mondeonun voltajı 14,5 civarı hep. Yorum bağlantısı
İlker Yüksel 10 Nisan 2015 Paylaş 10 Nisan 2015 Arkadaşlar NECVOX ve XETEC arasında kaldım. Acaba hangisi daha kalitelidir? Sizlerin önerebileceğiniz cihazlar hangisi? Yorum bağlantısı
Serkan Danış 27 Nisan 2015 Paylaş 27 Nisan 2015 Elinize sağlık Mehmet Hocam, Gayet güzel olmuş İlk kez araca delik açıyorsanız işçilikte giderek daha da geliştireceksiniz kendinizi Cihaz güzelmiş benim merak ettiğim bluetooth bağlantısında senkronizasyon veya telefonla eşleşme sorunu yaşadınız mı? bu tip aletlerin en büyük sıkıntısı eşleşme ve cihazları göremiyor olmaları. Bir de alternatif olarak takılabilecek bir yer olabilir mi acaba? mesela benim aklıma yuvadan çıkan bardaklığın orası geldi ön göğüs bölgesinde( gerçi sizde koltuk ısıtma varsa bu pek mümkün olmayacaktır.) oradaki kartlık olan boş bölümün boyu yaklaşık 55mm yani bu cihaz direk oraya sığmıyor, sığsa süper olurdu O bardaklık iptal edilip güzel bir işçilikle oraya takılabilir mi acaba? böylelikle kumandaya bile gerek kalmadan cihaz üzerindeki tuşlarla şarkı değiştirme yapılabilir, bence daha pratik olurdu...hemde ekran gözükmüş olur... Yorum bağlantısı
Serkan Danış 20 Mayıs 2015 Paylaş 20 Mayıs 2015 (düzenlendi) Tekrar takarsan. regüleli bir devre koy araya. Mondeonun voltajı 14,5 civarı hep. Mehmet Bey merhaba ben bu linkteki cihazın 12 volt güç beslemeli olanını sipariş ettim. Mehmet Hocamızın başına geldiği gibi cihazın yanmasını istemiyorum malum bu yüzden güç bağlantısı için bu linkteki regülatörlerden hangisini kullanayım? 7812 iş görür zannımca... Tesisatımı hazırladım, sigorta kutusundan elektrik uçlarımı aldım hazır bekliyorlar:) 1. Tavsiye edeceğiniz regülatör için ayrıca direnç yada soğutucu bağlamam gerekir mi? cihaza ve aracın elektrik tesisatına zarar gelmesin sonra 2. yukarıdaki devre yada başka bir devre mi yapıp bağlayayım yahut sizin önerebileceğiniz bir devre şeması var mıdır? Teşekkürler... Ekleme : Mehmet Bey bir de hazır olarak bunu buldum--> Link bunu da alabilirim fakat maliyetimi artıracak biraz 20 Mayıs 2015 tarihinde Serkan Danış tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 20 Mayıs 2015 Paylaş 20 Mayıs 2015 Mehmet Bey merhaba ben bu linkteki cihazın 12 volt güç beslemeli olanını sipariş ettim. Mehmet Hocamızın başına geldiği gibi cihazın yanmasını istemiyorum malum bu yüzden güç bağlantısı için bu linkteki regülatörlerden hangisini kullanayım? 7812 iş görür zannımca... Tesisatımı hazırladım, sigorta kutusundan elektrik uçlarımı aldım hazır bekliyorlar:) 1. Tavsiye edeceğiniz regülatör için ayrıca direnç yada soğutucu bağlamam gerekir mi? cihaza ve aracın elektrik tesisatına zarar gelmesin sonra 2. yukarıdaki devre yada başka bir devre mi yapıp bağlayayım yahut sizin önerebileceğiniz bir devre şeması var mıdır? Teşekkürler... Ekleme : Mehmet Bey bir de hazır olarak bunu buldum--> Link bunu da alabilirim fakat maliyetimi artıracak biraz Serkan, Servet yada Mehmet Göktürk hocayı alıntıla da bi de onlar baksın.. Ve tam olarak ne yapacağını kısaca anlatıver.. Çektiği amper önemli.. 7812 kaç ampere dayanır bunlara bakılmalı.. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 20 Mayıs 2015 Paylaş 20 Mayıs 2015 Ney çalıştırılacak? http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/267083-bluetooth-mp3-decoder-board-fm-radio-usb-sd-aux-montajı/?p=2590128 Bunu galiba Yorum bağlantısı
Serkan Toker 20 Mayıs 2015 Paylaş 20 Mayıs 2015 MP3 çalamayan Mondeo Sony si kaldı mı ya ? :D Bu cihazdan bende taktım, ( Servet taktı aslında çaktırmayın ) hiç bir sorun yok, bugün muayeneden bile geçti... Torpidoda bağımsız bir şekilde duruyor, hatta gözlük falan koyuyorum yanına dokunup kısa devre etsin diye ama yok hala sağlam.. Dur ben buna güzel bir yer bulayım da kıskanın.. Yorum bağlantısı
Serkan Danış 20 Mayıs 2015 Paylaş 20 Mayıs 2015 Ney çalıştırılacak? http://www.aliexpress.com/snapshot/6636140050.html?orderId=67012523140526 Servet bey bu linkteki cihazı çalıştıracak, kaç amper olduğu hakkında net bir şey yazmamış yada ben bulamadım satıcı, gelince kılavuzu vs. varsa ondan bakıp paylaşırım. MP3 çalamayan Mondeo Sony si kaldı mı ya ? :D Bu cihazdan bende taktım, ( Servet taktı aslında çaktırmayın ) hiç bir sorun yok, bugün muayeneden bile geçti... Torpidoda bağımsız bir şekilde duruyor, hatta gözlük falan koyuyorum yanına dokunup kısa devre etsin diye ama yok hala sağlam.. Dur ben buna güzel bir yer bulayım da kıskanın.. Kalmış demekki bennnn Abi http://www.aliexpress.com/snapshot/6636140050.html?orderId=67012523140526bu linkteki alet mi taktığınız? Yorum bağlantısı
Serkan Toker 20 Mayıs 2015 Paylaş 20 Mayıs 2015 Kalmış demekki bennnn Abi http://www.aliexpress.com/snapshot/6636140050.html?orderId=67012523140526bu linkteki alet mi taktığınız? Benim teybin içini komple değiştirip mp3 cd si çalar hale getirdim.. Sonrada bu konudaki cihazı ekledim, şimdi bt, usb, micro sd hepsi var.. Yorum bağlantısı
Serkan Danış 20 Mayıs 2015 Paylaş 20 Mayıs 2015 Serkan, Servet yada Mehmet Göktürk hocayı alıntıla da bi de onlar baksın.. Ve tam olarak ne yapacağını kısaca anlatıver.. Çektiği amper önemli.. 7812 kaç ampere dayanır bunlara bakılmalı.. Yapacağım şey Mehmet Kaya Hocanın taktığı cihazın aynı işi görecek, linkte verdiğim, farklı bir model olan cihaz (link sizde açılmıyor mu?) Ben montaj konusunda değil de elektrik bağlantısı konusunda bi yanlışlık olmasın istiyorum cihaza zarar gelmemesi açısından...malum uzun sürüyor bi de gelmesi:) Bizim mondeoların sony changerlı teybin aux girişine bağlayacağım ses girişini hepsi bu Sipariş verdiğim satıcıyla görüştüm 12V uygun olan haliyle gönderecek. Aracın voltajının 14.5 civarında olduğunu özellikle belirttim sorun olmaz dedi, fakat ben yine de işi sağlama bağlamak istiyorum;) Benim teybin içini komple değiştirip mp3 cd si çalar hale getirdim.. Sonrada bu konudaki cihazı ekledim, şimdi bt, usb, micro sd hepsi var.. Alırsın artık arabayı omzuna "cıs tak cıs tak ...." gezersin Ankara'da Yorum bağlantısı
Servet Aydın 20 Mayıs 2015 Paylaş 20 Mayıs 2015 Gerek yok regule devresine. Sistemin girişinde zaten var. Tak kullan sistem bu 1 Yorum bağlantısı
Serkan Toker 20 Mayıs 2015 Paylaş 20 Mayıs 2015 Yapacağım şey Mehmet Kaya Hocanın taktığı cihazın aynı işi görecek, linkte verdiğim, farklı bir model olan cihaz (link sizde açılmıyor mu?) Ben montaj konusunda değil de elektrik bağlantısı konusunda bi yanlışlık olmasın istiyorum cihaza zarar gelmemesi açısından...malum uzun sürüyor bi de gelmesi:) Bizim mondeoların sony changerlı teybin aux girişine bağlayacağım ses girişini hepsi bu Sipariş verdiğim satıcıyla görüştüm 12V uygun olan haliyle gönderecek. Aracın voltajının 14.5 civarında olduğunu özellikle belirttim sorun olmaz dedi, fakat ben yine de işi sağlama bağlamak istiyorum;) Alırsın artık arabayı omzuna "cıs tak cıs tak ...." gezersin Ankara'da Hocanın arabada yanmasının tek sebebi hocanın şanssızlığı.. Bende kaç ay oldu sürekli çalışır durumda torpidoda duruyor, tık yok.. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 20 Mayıs 2015 Paylaş 20 Mayıs 2015 Şu muayene kağıdının altındaki hafif kusurun ne olduğunu kamuoyu merak ediyor Yorum bağlantısı
Serkan Toker 20 Mayıs 2015 Paylaş 20 Mayıs 2015 Şu muayene kağıdının altındaki hafif kusurun ne olduğunu kamuoyu merak ediyor Aşırı sessiz motor.. Yorum bağlantısı
Misafir 21 Mayıs 2015 Paylaş 21 Mayıs 2015 Şu muayene kağıdının altındaki hafif kusurun ne olduğunu kamuoyu merak ediyor Yazmıyor ve söylemiyor, kedinin toprağa gömdüğü gibi saklıyor, cebren veya hile ile öğreneceğim. Yorum bağlantısı
Recommended Posts