İçeriğe Yönlendir

Bluetooth Mp3 Decoder Board Fm Radio Usb Sd Aux Montajı.

Mehmet Kaya

Recommended Posts

Hayrettin Bahadir

Çin'den sipariş geçelim sanada [emoji23][emoji23] aux girişi var mı?

Hocam benim orjinal teypte aux girişi yok sanırım. Aux girişi olmayanlar için bu işi görebilecek bir aparat varmıdır acaba?

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Emmiye katılıyorum işçilik konusunda. .. Hocam çivi uçlu havya (lehim makinası) ile yapıyorum ben genelde bu işleri. Siz de kenarları düzeltmek için kullanabilirsiniz.

O an aklıma gelmedi. Bu plastiğin bu kadar sert olacağı hiç aklıma gelmedi. Başlayınca başka yöntemler aklıma gelmedi.
Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol

Bu konuyu ilk görüşmemizde masaya yatıralım Mehmet, içim gıcıklanmadı değil hani ;)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Misafir

Bu konuyu ilk görüşmemizde masaya yatıralım Mehmet, içim gıcıklanmadı değil hani ;)

Mangal okudum ne hikmetse.  :D  :D

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Tamam abi [emoji106][emoji106][emoji106]

Mangal okudum ne hikmetse. :D:D

Aklın fikrin yeme içme de zaten [emoji23][emoji23]
Yorum bağlantısı
Misafir

Tamam abi [emoji106][emoji106][emoji106]

Aklın fikrin yeme içme de zaten [emoji23][emoji23]

Yazan kişilerle alakalı bence  :D

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Yazan kişilerle alakalı bence :D

Niyetin de önemli. Senden başka Düşünen çıkmadı [emoji23][emoji23]
Yorum bağlantısı
Misafir

Niyetin de önemli. Senden başka Düşünen çıkmadı [emoji23][emoji23]

Ben sizi alıntılamadım ama Mehmet Bey,demek ki sizin de içinizde var  :D  :D  :D

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Ağam yazsın :biggrin:

Ağan için demedim. Anlamadığın için yazmadım okuduğunu anlamadığın için. Git işine Gücüne bak. [emoji23][emoji23][emoji23]

Ben sizi alıntılamadım ama Mehmet Bey,demek ki sizin de içinizde var :D:D:D

Beni alıntılamadın benim Mesajı alıntılayan cevap veren mesaja yazmışsın [emoji23][emoji23] onu bile idrak edemedin [emoji23][emoji23][emoji23]

Yorum bağlantısı
Misafir

Ağan için demedim. Anlamadığın için yazmadım okuduğunu anlamadığın için. Git işine Gücüne bak. [emoji23][emoji23][emoji23]

Beni alıntılamadın benim Mesajı alıntılayan cevap veren mesaja yazmışsın [emoji23][emoji23] onu bile idrak edemedin [emoji23][emoji23][emoji23]

Mangal cevabını ilk kimi alıntılıyarak yazdım pardon ?  :biggrin:

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Mangal cevabını ilk kimi alıntılıyarak yazdım pardon ? :biggrin:

Burda cevabı var

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Seninle bu aralar hiç anlaşamıyoruz zaten :biggrin:

Evet yoğunsun okuduğunu yorumluyamıyorsun [emoji23][emoji23]
Yorum bağlantısı
Misafir

Evet yoğunsun okuduğunu yorumluyamıyorsun [emoji23][emoji23]

Bunlar hep B12 eksikliğinden oluyor işte,akşama bir mangal yakayım  :D

Yorum bağlantısı
Misafir

Hocam elinize sağlık güzel düşünce olmuş orası. Ama kumanda olayından dolayı ters bi noktada kalmış biraz. Alıcı çekilirse uygun bir yere on numara olacak

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Hocam elinize sağlık güzel düşünce olmuş orası. Ama kumanda olayından dolayı ters bi noktada kalmış biraz. Alıcı çekilirse uygun bir yere on numara olacak

Teşekkür ederim. alıcı Serhan Abi'min elini öpmeye gidecek [emoji23][emoji23]
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Misafir

Teşekkür ederim. alıcı Serhan Abi'min elini öpmeye gidecek [emoji23][emoji23]

Serhan agam çözer işi :)
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Buna benzer bir montaj yapılacağı zaman :

Önce kesilecek yer işaretlenir.. Sonra 1 mm matkap ile çok yakın aralıklarla işaretlenen yerlerden delinir... 

Sonra kıl testere veya benzeri bir kesici alet ile delikler arası kesilir.. sonra eyelenerek cillop gibi çıkarılır...

Aklında olsun Hocam..  

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Önce kesilecek yer işaretlenir.. Sonra 1 mm matkap ile çok yakın aralıklarla işaretlenen yerlerden delinir...

Sonra kıl testere veya benzeri bir kesici alet ile delikler arası kesilir.. sonra eyelenerek cillop gibi çıkarılır...

Aklında olsun Hocam..

Teşekkür ederim abi [emoji6]

Bilmiyordum.

Yorum bağlantısı
Misafir

Aklında olsun Hocam..  

Veya ince uçlu havya ile işaretlenen alan ısıtılarak şerit halinde çıkarılır. Benim kullandığım yöntem genelde bu. Biraz kokar ama idare edin :)

Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran

Abi guzel olmus valla. Bende istiyorum. Ama sadece bluetooth olsa yeter gerisine gerek yok. :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Veya ince uçlu havya ile işaretlenen alan ısıtılarak şerit halinde çıkarılır. Benim kullandığım yöntem genelde bu. Biraz kokar ama idare edin :)

O da bir taktik.. Ancak açık havada yapmak gerek.. zehirler yaa. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...