İçeriğe Yönlendir

Bluetooth Mp3 Decoder Board Fm Radio Usb Sd Aux Montajı.

Mehmet Kaya

Recommended Posts

Mehmet Kaya

Abim onunda kolayi var yanimda bir tabure götürüm [emoji23] [emoji23] oda olmazsa tokalaşırız artık [emoji4]

Sen yakasına yapışmaya baya niyetlisin yani. Cesaretine hayran kaldım delikanlı [emoji23][emoji23][emoji122][emoji122]

Neyse mezar taşına yazarız artık genç ve yakışıklıydı. Cesaret kurbanı oldu diye [emoji23][emoji23][emoji23]

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Serkan Toker

Yakasına yapışmak için 1.95 boy Lazım. Cüsseyi sen düşün. Serkan abin kendiyle karıştırdı [emoji23][emoji23]

Daha gençsin. Sen yakasına sarılma yine de [emoji23][emoji23]

Şimdi ben gardaşımla aynı hacime mi sahipiz yoksa benim yakama yapışmak daha mı kolay ? :D Boy 1.80 benim.. :p

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Şimdi ben gardaşımla aynı hacime mi sahipiz yoksa benim yakama yapışmak daha mı kolay ? :D Boy 1.80 benim.. :p

Kilo ?
Yorum bağlantısı
Mert Büyüközkan

Sen yakasına yapışmaya baya niyetlisin yani. Cesaretine hayran kaldım delikanlı [emoji23][emoji23][emoji122][emoji122]

Neyse mezar taşına yazarız artık genç ve yakışıklıydı. Cesaret kurbanı oldu diye [emoji23][emoji23][emoji23]

Hayırlısı abim baya merak ettim Ertan abimi [emoji2]
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

100

Okka ama.. :p

[emoji33][emoji33][emoji33][emoji33][emoji33]

1 okka 1280 gr haaaa

Yorum bağlantısı
Serkan Toker

[emoji33][emoji33][emoji33][emoji33][emoji33]

1 okka 1280 gr haaaa

Eskidendi o dediğin.. Şimdi tam tersi..

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Dur araştırayım [emoji23][emoji23]
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı

İşte geçen gece benden bundan bahsediyordum sana abi [emoji23] Gençlere yol verin [emoji23]

Yorum bağlantısı
  • 1 ay sonra...
Mehmet Kaya

Sipariş vermeyi düşündüm ama bizim elektrikçiler mahveder aracı...

Aux girişi varmı?

Yorum bağlantısı

Aux girişi varmı?

Evet var, aslında bir tane ıpod alıp kaliteli aux kablosuyla kullanmayı düşünüyordum ama ne kadar kalitelisi olursa olsun aux ses kalitesini çok bozuyor.

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Evet var, aslında bir tane ıpod alıp kaliteli aux kablosuyla kullanmayı düşünüyordum ama ne kadar kalitelisi olursa olsun aux ses kalitesini çok bozuyor.

Beklenti yüksekse doğrudur. Ses tatmin etmez.
Yorum bağlantısı
  • 3 ay sonra...
Veli Bedir

Bu ıslık sesi parazit olayını halledebilen var mı kafayı yicem bi türlü düzelmiyor

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Bu ıslık sesi parazit olayını halledebilen var mı kafayı yicem bi türlü düzelmiyor

Ben  girişe voltaj girişine kondansatör takacağım ama bir türlü kısmet olmadı. Ama araştırmalarımda çözüm yok diyorlar. Sizin cihaz konum olarak nerde?

Yorum bağlantısı
Veli Bedir

2011 Fiesta kartlık bölümünde oraya tam oturuyo 

29lo7c2.jpg

Yorum bağlantısı
Veli Bedir

Bluetooth ile dinlerken mi parazit yapıyor ?

usb , bluetooth  farketmiyor hepsinde yapıyor sadece aracın kendi teypinden cdden dinlediğim zaman sıkıntı yok.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı

usb , bluetooth  farketmiyor hepsinde yapıyor sadece aracın kendi teypinden cdden dinlediğim zaman sıkıntı yok.

Ben bu ürünü aldım şu an kullanıyorum.

http://www.aliexpress.com/item/Wholesale-Brand-New-7-12V-Car-Handsfree-Bluetooth-MP3-decode-board-with-Bluetooth-module-FM-free/1852169959.html

Fakat parazit ihtimaline karşı da şu ürünü aldım.

http://www.aliexpress.com/item/R1B1-Car-Charger-Converter-12V-To-5V-3A-15W-Step-Down-Module-With-USB-Cable/1216935493.html

Başka bir arkadaşa bendeki ürünün montajını yaptık 2. ürünü kullanmadan. Onda da parazit olmuştu. Gaza bastıkça artan bir parazit. Biz akımı sabitledik bu aletle. O yüzden araçtaki dalgalanmalardan etkilenmiyor.

Bu da videosu.

Yorum bağlantısı
Veli Bedir

Ben bu ürünü aldım şu an kullanıyorum.

http://www.aliexpress.com/item/Wholesale-Brand-New-7-12V-Car-Handsfree-Bluetooth-MP3-decode-board-with-Bluetooth-module-FM-free/1852169959.html

Fakat parazit ihtimaline karşı da şu ürünü aldım.

http://www.aliexpress.com/item/R1B1-Car-Charger-Converter-12V-To-5V-3A-15W-Step-Down-Module-With-USB-Cable/1216935493.html

Başka bir arkadaşa bendeki ürünün montajını yaptık 2. ürünü kullanmadan. Onda da parazit olmuştu. Gaza bastıkça artan bir parazit. Biz akımı sabitledik bu aletle. O yüzden araçtaki dalgalanmalardan etkilenmiyor.

Bu da videosu.

2. ürünü aldığımız zaman parazit  kesicek mi ? bide üründeki o usb amacı nedir ?

Yorum bağlantısı

2. ürünü aldığımız zaman parazit  kesicek mi ? bide üründeki o usb amacı nedir ?

İşte bende o ürün var parazit yok. Arkadaşın 2005 model civic aracında o ürün yok parazit var.

O üründeki usbnin amacı, ürünü bu şekilde de araca montaj yapıp 5V la çalışan aletlerinizi kullanabilmenize yarıyor. Özetle telefon şarj edebilirsiniz.Fakat biz kestik onu.

Yorum bağlantısı
Veli Bedir

Biraz detaylı anlatırmısın ben şimdi bu cihazı nereye bağlıyacam paraziti kesicek cihazamı bağlıcam  yoksa çakmaklığa mı ?

Yorum bağlantısı
Veli Bedir

Araya voltaj sabitleyici regülatörü koyduğum halde parazit var gaza bastıkca ıslık sesi geliyor

Yorum bağlantısı
Veli Bedir

Ben  girişe voltaj girişine kondansatör takacağım ama bir türlü kısmet olmadı. Ama araştırmalarımda çözüm yok diyorlar. Sizin cihaz konum olarak nerde?

mehmet bey dip ses sorunun çözdünüz mü acaba ?

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...