Mehmet Kaya 26 Ocak 2015 Paylaş 26 Ocak 2015 Öncelikle sipariş verip bana ulaştıran Murat SAĞDAŞ kardeşime Teşekkür ederim. Ürün bu RED 12v Digital LED Bluetooth mp3 Decoder Board FM Radio Usb Sd AUX + Remote free shipping - RED 12v Digital LED Bluetooth mp3 Decoder Board FM Radio Usb Sd AUX + Remote free shipping http://www.aliexpress.com/item/RED-12v-Digital-LED-Bluetooth-mp3-Decoder-Board-FM-Radio-Usb-Sd-AUX-Remote-free-shipping/1712000754.html Montaj için yer olara sol taraftaki gizli Bölme aklıma geldi. Yerini keserken maket bıçağı kullandım. Kesim kötü oldu ama kırık bıçakla ancak bu kadar [emoji23][emoji23] Yerine sabitledikten sonra elektrik Bağlantıları için kontaktan + aldım. Aux için 4 lü (3 ü KULLANILIYOR) telefon kablosu kullandım. Mondeolarda aux torpido içinde. Torpido söküldükten sonra aux kablosunda ufak sıyrıkla Bağlantı yeri açtım ve kabloları bağlayıp Bantladım. Test işlemini yaptım. Sorun olmadığını görünce artık toparlama vakti. Torpidodan gelen aux kablosunu sabitledim. Arkasından direksiyon altındaki plastiği kapattım. Ve cepteki Görüntünün son hali bu. Kapattık Şöför tarafı bitti. Sağ taraf yolcu tarafında sıra Aux kablosunu yerine takıp torpidoyu takalım. 1-Kontak açılınca cihaz otomatik Açılıyor 2-Ses kalitesi gayet iyi. Tek kusuru cihazı sessize Alıp teypte sesi 10un üzerine çıkarırsak biraz parazit sesi geliyor. 3- 8gb flash diskten okuması çok hızlı. 4-Hangi şarkıda kalırsa ondan devam ediyor. (Şarkıyı başa alıyor) 5-Gizli bölmede olunca kumanda aktif değil. Kapağı açınca kumanda Çalışıyor. (Kumandanın gözünü nasıl dışarı alabilirim? ) Not: Bu iş sayesinde torpido amortisörünü yerine taktım. Klima havalandırma Kanalının ayar kolu çıkmıştı onu taktım Ekleme:Dün test ettim klasörler halindeki Şarkıları Çalıyor. Ancak klasörler arası geçiş yok. Onun için klasörlerdeki Şarkıyı tahmin edip tuşladığınızda geçiyor. Ancak klasörün mantığı ne diye düşünebilirsiniz. Doğru düşünce. Ancak en azından eşimin dinlediği şarkılar bir klasörde benim dinlediklerim bir klasörde olur. 17 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 26 Ocak 2015 Paylaş 26 Ocak 2015 Ses kalitesi gayet iyi. Tek kusuru cihazı sessize Alıp teypte sesi 10un üzerine çıkarırsak biraz parazit sesi geliyor. Güzel olmuş, Dip gürültüüsü denir bu soruna. Onunda çaresi, cihazın ses çıkışına stereo potansiyometre bağlayıp en ideal sesi yakalayıp potu sabitlemek. Bir ara onuda halledersin 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 26 Ocak 2015 Yazar Paylaş 26 Ocak 2015 Güzel olmuş, Dip gürültüüsü denir bu soruna. Onunda çaresi, cihazın ses çıkışına stereo potansiyometre bağlayıp en ideal sesi yakalayıp potu sabitlemek. Bir ara onuda halledersin Abi Bu ses geldiğinde ilk aklıma senin bu Dediğin geldi. Çünkü bir yerde sen bundan bahsetmiştin. Bunun üzerine yoğunlaşacağım abi. Yorum bağlantısı
Misafir 26 Ocak 2015 Paylaş 26 Ocak 2015 Ellerine sağlık hocam,çok güzel iş çıkmış ortaya. Yorum bağlantısı
Misafir 26 Ocak 2015 Paylaş 26 Ocak 2015 (düzenlendi) Elinize sağlık Mehmet Bey. Ben bu cihaz baglanmaz diyordum ama bağlaniyormuş demek ki:) Saygilarimla. 26 Ocak 2015 tarihinde Evren İskent tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Fikret Erdinç 26 Ocak 2015 Paylaş 26 Ocak 2015 (düzenlendi) Elinize sağlık güzel olmuş maşallah. Not: Prins forever 26 Ocak 2015 tarihinde Fikret Erdinç tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Misafir 26 Ocak 2015 Paylaş 26 Ocak 2015 Eline sağlık Mehmet Hocam.. Ama hem kumanda çalışması, hemde üzerindeki tuşlara basmak için sürekli kapağı aç/kapa zor olacak senin için. Kumanda gözünü dışarıya taşıma yolunu bulmanı diliyorum en kısa zamanda.. Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 26 Ocak 2015 Yazar Paylaş 26 Ocak 2015 Eline sağlık Mehmet Hocam.. Ama hem kumanda çalışması, hemde üzerindeki tuşlara basmak için sürekli kapağı aç/kapa zor olacak senin için. Kumanda gözünü dışarıya taşıma yolunu bulmanı diliyorum en kısa zamanda..Kerem kumandayı pek kullanmam [emoji106][emoji106] ancak gözü oradan söküp dışarı alacağım Dediğin gibi. Az önce Murat Sağdaş ile görüştüm cesaret Lazım [emoji23][emoji23] Elinize sağlık güzel olmuş maşallah. Not: Prins forever Teşekkür ederim. [emoji106] Elinize sağlık Mehmet Bey. Ben bu cihaz baglanmaz diyordum ama bağlaniyormuş demek ki:) Saygilarimla. Teşekkür ederim. [emoji4] denemekte fayda var [emoji4]Ellerine sağlık hocam,çok güzel iş çıkmış ortaya.Teşekkür ederim Gardaşım. Yorum bağlantısı
Arşın Tan 26 Ocak 2015 Paylaş 26 Ocak 2015 ellerinize sağlık çok güzel bi çalışma, uzun zamandır bu cihazla ilgili bağlantı detayı arıyordum çok iyi oldu bu paylaşım, şimdi cihazı getirtme ve cesareti toplama kaldı artık geriye ) 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 26 Ocak 2015 Yazar Paylaş 26 Ocak 2015 ellerinize sağlık çok güzel bi çalışma, uzun zamandır bu cihazla ilgili bağlantı detayı arıyordum çok iyi oldu bu paylaşım, şimdi cihazı getirtme ve cesareti toplama kaldı artık geriye )Teşekkür ederim. 1 Yorum bağlantısı
Murat Dere 26 Ocak 2015 Paylaş 26 Ocak 2015 Hani elin uf olduydu? O resim yok. Aletin üzerindeki kızılötesi ledi devre üzerinden sökeceksin, kabloyla istediğin yere uzatıp sabitleyeceksin, uzaktan kumandan çalışacak. Aferin, böyle devam janim. 2 Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 26 Ocak 2015 Paylaş 26 Ocak 2015 (düzenlendi) İş yerimdeki bilgisayarımdan göremiyorum ama kesin güzel olmuştur. 26 Ocak 2015 tarihinde Hüseyin Sönmez tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Murat Dere 26 Ocak 2015 Paylaş 26 Ocak 2015 İş yerimden göremiyorum ama kesin güzel olmuştur. Çok mu uzak janim? Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 26 Ocak 2015 Paylaş 26 Ocak 2015 (düzenlendi) Çok mu uzak janim? uzak değil miyopum sadece. Tamam düzelttim. 26 Ocak 2015 tarihinde Hüseyin Sönmez tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 26 Ocak 2015 Yazar Paylaş 26 Ocak 2015 Hani elin uf olduydu? O resim yok. Aletin üzerindeki kızılötesi ledi devre üzerinden sökeceksin, kabloyla istediğin yere uzatıp sabitleyeceksin, uzaktan kumandan çalışacak. Aferin, böyle devam janim. Bu Alıcı iş görürmüş [emoji23][emoji23][emoji106][emoji106] Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 26 Ocak 2015 Yazar Paylaş 26 Ocak 2015 Eline sağlık hocam, güzel çalışma.Teşekkür ederim Ersen. Az önce üst komşum istedi aynısından [emoji4][emoji4] 1 Yorum bağlantısı
Murat Dere 26 Ocak 2015 Paylaş 26 Ocak 2015 Bu Alıcı iş görürmüş [emoji23][emoji23][emoji106][emoji106] Kim dedi? Nereye sokacan bunu? Dişi cak var da ben mi göremiyom?... Zaten kızılötesi led var ki aletin üzerinde. Sadece onu çıkarıp kablo takacan uzunca, o kadar. Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 26 Ocak 2015 Paylaş 26 Ocak 2015 Bu Alıcı iş görürmüş [emoji23][emoji23][emoji106][emoji106] Hocam bu çok kaba olur. Ya bunun içindeki alıcı gözü söküp kullan yada aletin üstündekini. Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 26 Ocak 2015 Yazar Paylaş 26 Ocak 2015 Kim dedi? Nereye sokacan bunu? Dişi cak var da ben mi göremiyom?... Zaten kızılötesi led var ki aletin üzerinde. Sadece onu çıkarıp kablo takacan uzunca, o kadar. Orjinalliğini bozmadan bundaki jakı kesip kabloları oraya lehimleyeceğim. [emoji106][emoji106][emoji106]onu görsel olarak koyacak yer yok. Bunu direk yapıştıracağım. [emoji106][emoji106]Hocam bu çok kaba olur. Ya bunun içindeki alıcı gözü söküp kullan yada aletin üstündekini.Ersen resim temsili. [emoji4] 1 Yorum bağlantısı
Murat Dere 26 Ocak 2015 Paylaş 26 Ocak 2015 Orjinalliğini bozmadan bundaki jakı kesip kabloları oraya lehimleyeceğim. [emoji106][emoji106][emoji106]onu görsel olarak koyacak yer yok. Bunu direk yapıştıracağım. [emoji106][emoji106] Ersen resim temsili. [emoji4] Dene bakalım olcek mi. 1 Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 26 Ocak 2015 Paylaş 26 Ocak 2015 Güzel bir alet ve güzel bir işçilik sonuç harika kardeşim güle güle kullan Gözü dışarı alma işine acele etme Mersin'e geldiğinde yaparız sorun yok 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 26 Ocak 2015 Yazar Paylaş 26 Ocak 2015 Güzel bir alet ve güzel bir işçilik sonuç harika kardeşim güle güle kullan Gözü dışarı alma işine acele etme Mersin'e geldiğinde yaparız sorun yok Bak bunu unutmuştum [emoji23][emoji23]Teşekkür ederim abi 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts