Hüseyin Vuruşkan 23 Ocak 2015 Paylaş 23 Ocak 2015 Merhaba abiler/arkadaşlar. Kısmet olursa 10 gün sonra İzmir Gelinlik fuarına gideceğim. Mersin'den İzmir'e hangi güzergahı kullanabilirim, yolun uzaması önemli değil. Hangi güzergah sakin ve yolu düzgünse orayı tercih edeceğim. İzmir'den Bursa'ya yine aynı şekilde hangi yolu tercih etmeliyim? En önemlisi de Bursa'dan İstanbul'a kara yolu ile mi gidiliyor yoksa araba vapuru var mıdır, varsa günün hangi saatlerinde oluyor, alışverişimizi ona göre ayarlayacağız inşallah. İstanbul'da Kadıköy'e mi yoksa Eminönü'ne mi yanaşıyor vapur acaba? Şimdiden yardımlarınız için çok teşekkürler... Yorum bağlantısı
Tevfik Özdemir 23 Ocak 2015 Paylaş 23 Ocak 2015 Sanırım arabayla geliyorsunuz Bursa'dan Yalovaya geçip Eskihisar-Topçular arası çalışan feribotla düzceye geçersiniz oradan da otobana girip İstanbul'a anadolu yakası tarafından giriş yaparsınız. 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Erkan 23 Ocak 2015 Paylaş 23 Ocak 2015 İzmir den Bursaya yolculuğunuz, İzmir - Manisa -Akhisar - Balıkesir - Karacabey - Bursa şeklinde olacak. Mesafe 330 km ve 4 saat sürer. İzmirden Balıkesire kadar dikkatli ve 90 km yi geçmeden kullanmanızı öneririm çünkü ne zaman o hatta araç kullansam ya bir kazaya rastlıyorum yada tehlike atlatıyorum. Balıkesirden sonra yol hem daha güzel hemde 110 - 120 arasında seyretmeye müsait. Bursadan İstanbula yine tek güzergah mevcut. Yalovayı 16 km izmit istikametinde geçince feribot iskelesine ulaşıyorsunuz. 7 / 24 feribotlar hazır bekliyor ve sizi körfezi dolaşmadan gebzeye ulaştırıyorlar. ( İsterseniz feribota binmeden İzmite devam edip körfezi dolaşabilirsiniz. Ancak Yalova İzmit arası trafik yoğun ve tehlikeli bir yoldur) Gebzeden sonra zaten heryer istanbul. Hayırlı yolculuklar dilerim 2 Yorum bağlantısı
Hüseyin Vuruşkan 23 Ocak 2015 Yazar Paylaş 23 Ocak 2015 Sanırım arabayla geliyorsunuz Bursa'dan Yalovaya geçip Eskihisar-Topçular arası çalışan feribotla düzceye geçersiniz oradan da otobana girip İstanbul'a anadolu yakası tarafından giriş yaparsınız. Evet arabayla hocam, çok teşekkürler. İzmir den Bursaya yolculuğunuz, İzmir - Manisa -Akhisar - Balıkesir - Karacabey - Bursa şeklinde olacak. Mesafe 330 km ve 4 saat sürer. İzmirden Balıkesire kadar dikkatli ve 90 km yi geçmeden kullanmanızı öneririm çünkü ne zaman o hatta araç kullansam ya bir kazaya rastlıyorum yada tehlike atlatıyorum. Balıkesirden sonra yol hem daha güzel hemde 110 - 120 arasında seyretmeye müsait. Bursadan İstanbula yine tek güzergah mevcut. Yalovayı 16 km izmit istikametinde geçince feribot iskelesine ulaşıyorsunuz. 7 / 24 feribotlar hazır bekliyor ve sizi körfezi dolaşmadan gebzeye ulaştırıyorlar. ( İsterseniz feribota binmeden İzmite devam edip körfezi dolaşabilirsiniz. Ancak Yalova İzmit arası trafik yoğun ve tehlikeli bir yoldur) Gebzeden sonra zaten heryer istanbul. Hayırlı yolculuklar dilerim Çok teşekkür ederim, Allah razı olsun uzun bilgilendirmeniz için. Hocam tehlikeli yollara ve sıkışık trafiğe hiç gelemem. Ben direk Bursa'dan girilip, İstanbul'dan çıkılıyor zannettim ve vazgeçmiştim vapura binmekten ama sırf bu mesajınızdan sonra körfezi dolaşmaktan vazgeçtim. Yalova'dan girer Gebze'den çıkarız o halde, tekrar çok teşekkür ederim... Yorum bağlantısı
Yalçın Dağlıoğlu 23 Ocak 2015 Paylaş 23 Ocak 2015 Mersinden pozantı otobanına gir Ereğliye kadar otoban ordan sonrası bildiğin yol Konya- Afyon-Uşak-İzmir Gelirsen haberim olsun tanıdık çok gelinlik ve abiye üzerine 2 Yorum bağlantısı
Hayrettin Bahadir 23 Ocak 2015 Paylaş 23 Ocak 2015 İzmir'de yapabileceğimiz birşey olursa seve seve yardımcı oluruz. 1 Yorum bağlantısı
Arda Bülent Güzel 24 Ocak 2015 Paylaş 24 Ocak 2015 Merhaba abiler/arkadaşlar. Kısmet olursa 10 gün sonra İzmir Gelinlik fuarına gideceğim. Mersin'den İzmir'e hangi güzergahı kullanabilirim, yolun uzaması önemli değil. Hangi güzergah sakin ve yolu düzgünse orayı tercih edeceğim. İzmir'den Bursa'ya yine aynı şekilde hangi yolu tercih etmeliyim? En önemlisi de Bursa'dan İstanbul'a kara yolu ile mi gidiliyor yoksa araba vapuru var mıdır, varsa günün hangi saatlerinde oluyor, alışverişimizi ona göre ayarlayacağız inşallah. İstanbul'da Kadıköy'e mi yoksa Eminönü'ne mi yanaşıyor vapur acaba? Şimdiden yardımlarınız için çok teşekkürler... Hüseyin mersin- Ereğli - konya (etli ekmek ye) Afyon -(sucuk ekmek ye Afyon çıkışında varan tesisleri var çok temiz) sonra Uşak. Ve en son Izmir. 11 saat sürecek yolculuk. Yol çok güzel. Manisa Kula da leblebi almayi unutma. Kulanın girişinde hep radar vardır. Radar çok var haberin olsun.eregliden Konyaya kadar çok düz. Uykun gelmesin. Sabah 6 çık uykunu iyi almanı tavsiye ederim. Iyi yolculuklar şimdiden. 2 Yorum bağlantısı
Borga Tansel 24 Ocak 2015 Paylaş 24 Ocak 2015 İzmir-Manisa-Akhisar-Balıkesir-Susurluk-Bandırma gelinir. Bandırma'da 18:30 feribotuna binilip İstanbul Yenikapı'ya geçilir. İDO'nun feribotları sadece Yenikapı'ya gidiyor. Deniz otobüsleri zaten araç almıyor, onlarda Bostancı'ya gidiyor. 2 Yorum bağlantısı
Hüseyin Vuruşkan 24 Ocak 2015 Yazar Paylaş 24 Ocak 2015 hocam idonun sitesinden bakın... arabalı vapurlar var farklı güzerganlar üzerinden. birşekilde istanbul yenikapıya kadar gelebilirsiniz. öyle korkulacak bir yol yok. zaten izmirden istanbula kadar yolun %95 i neredeyse bölünmüş yol. dikkatli olduğunuz sürece yol için ekstra bir tehlike söz konusu olmaz. aksine yol çok rahat olduğu için bence bu kazalar oluyor. canınızı sıkmayın stres olmayın. geze geze gelin. Çok teşekkür ederim, eğer direk İstanbul'a geçen vapur varsa bineriz ama yolun yarısında tekrar inip yolculuk edeceksem devam ederiz sanırım kara yoluna. Mersinden pozantı otobanına gir Ereğliye kadar otoban ordan sonrası bildiğin yol Konya- Afyon-Uşak-İzmir Gelirsen haberim olsun tanıdık çok gelinlik ve abiye üzerine Çok teşekkürler abi, malzeme satan toptancın varsa çok iyi olur İzmir'de yapabileceğimiz birşey olursa seve seve yardımcı oluruz. Allah razı olsun abi, işin rast gelsin, bir yardıma ihtiyacım olursa yine sizlere danışırım zaten, çok sağol.. Hüseyin mersin- Ereğli - konya (etli ekmek ye) Afyon -(sucuk ekmek ye Afyon çıkışında varan tesisleri var çok temiz) sonra Uşak. Ve en son Izmir. 11 saat sürecek yolculuk. Yol çok güzel. Manisa Kula da leblebi almayi unutma. Kulanın girişinde hep radar vardır. Radar çok var haberin olsun.eregliden Konyaya kadar çok düz. Uykun gelmesin. Sabah 6 çık uykunu iyi almanı tavsiye ederim. Iyi yolculuklar şimdiden. Abi 100 kilo çıkacağım yolda, 110 kilo olarak var İstanbul'a diyorsun yani Tavsiyelerin üzerine onları mutlaka yiyeceğim, çok teşekkür ederim. İzmir-Manisa-Akhisar-Balıkesir-Susurluk-Bandırma gelinir. Bandırma'da 18:30 feribotuna binilip İstanbul Yenikapı'ya geçilir. İDO'nun feribotları sadece Yenikapı'ya gidiyor. Deniz otobüsleri zaten araç almıyor, onlarda Bostancı'ya gidiyor. Hocam, Bandırma Bursa'dan sonra mı oluyor önce mi? Ben Bursa'da malzeme alışverişi yaptıktan sonra İstanbul'a geçeceğim.. Yorum bağlantısı
Ahmet Taşkın 24 Ocak 2015 Paylaş 24 Ocak 2015 Gazipaşa-Anamur arasından değil konya üstünden izmire gelin bence . İzmirle ilgili yardımcı oluruz. İstanbul'a da bursa üstünden gidin. Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu 24 Ocak 2015 Paylaş 24 Ocak 2015 Hüseyin mersin- Ereğli - konya (etli ekmek ye) Afyon -(sucuk ekmek ye Afyon çıkışında varan tesisleri var çok temiz) sonra Uşak. Ve en son Izmir. 11 saat sürecek yolculuk. Yol çok güzel. Manisa Kula da leblebi almayi unutma. Kulanın girişinde hep radar vardır. Radar çok var haberin olsun.eregliden Konyaya kadar çok düz. Uykun gelmesin. Sabah 6 çık uykunu iyi almanı tavsiye ederim. Iyi yolculuklar şimdiden. Navigasyonun hası. kardeşim benim beeee..... :bravo: 2 Yorum bağlantısı
Arda Bülent Güzel 24 Ocak 2015 Paylaş 24 Ocak 2015 (düzenlendi) Navigasyonun hası. kardeşim benim beeee..... :bravo: Abi her 3 ayda bir gidince ezberledim valla. Artık radar görünce bana slm vermek için kornaya basiyorlar. Düşün [emoji12] 24 Ocak 2015 tarihinde Arda Bülent Güzel tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 24 Ocak 2015 Paylaş 24 Ocak 2015 Evet Bandırma'dan direk İstanbul'a gemi ile geçin. Onca yol çekilmez.. Yorum bağlantısı
Borga Tansel 24 Ocak 2015 Paylaş 24 Ocak 2015 Çok teşekkür ederim, eğer direk İstanbul'a geçen vapur varsa bineriz ama yolun yarısında tekrar inip yolculuk edeceksem devam ederiz sanırım kara yoluna. Çok teşekkürler abi, malzeme satan toptancın varsa çok iyi olur Allah razı olsun abi, işin rast gelsin, bir yardıma ihtiyacım olursa yine sizlere danışırım zaten, çok sağol.. Abi 100 kilo çıkacağım yolda, 110 kilo olarak var İstanbul'a diyorsun yani Tavsiyelerin üzerine onları mutlaka yiyeceğim, çok teşekkür ederim. Hocam, Bandırma Bursa'dan sonra mı oluyor önce mi? Ben Bursa'da malzeme alışverişi yaptıktan sonra İstanbul'a geçeceğim.. Yok Bandırma öncede kalıyor. Bursa 1,5 saat kadar uzakta kalıyor. Bursa'dan sonrasını bende bilmiyorum, İstanbul istikameti için. Yorum bağlantısı
Hüseyin Vuruşkan 24 Ocak 2015 Yazar Paylaş 24 Ocak 2015 Evet Bandırma'dan direk İstanbul'a gemi ile geçin. Onca yol çekilmez.. Anladım fakat söylediğim gibi ben Bursa'ya da uğrayıp ordan geçeceğim İstanbul'a. Bursa'dan İstanbul'a en rahat ne şekilde ulaşırım o zaman? Bursa'dan var mı arabalı vapur, direk İstanbul'a geçen? Yok Bandırma öncede kalıyor. Bursa 1,5 saat kadar uzakta kalıyor. Bursa'dan sonrasını bende bilmiyorum, İstanbul istikameti için. Bende bundan korkmuştum, olmadı şimdi bu Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 24 Ocak 2015 Paylaş 24 Ocak 2015 Anladım fakat söylediğim gibi ben Bursa'ya da uğrayıp ordan geçeceğim İstanbul'a. Bursa'dan İstanbul'a en rahat ne şekilde ulaşırım o zaman? Bursa'dan var mı arabalı vapur, direk İstanbul'a geçen? Bende bundan korkmuştum, olmadı şimdi bu < > Bursa-Mudanya'an ido ist. yenikapı feribotuna bineceksiniz. Direk istanbula. Mudanya Bursa Merkeze 15-20 km mesafede.. Diğer seçenekler; Bursa'dan Yalova'ya karayolu ile 70 km. Yalova merkezden ido'ya biner İstanbul Yenikapıya gidersiniz. Yada Yalovadan izmite doğru devam eder 20 km. sonra topçulardan gemiye biner eskihisarda inersiniz. tabi burada inince stanbula en az 1 saat yol var. Mantıksız. Veya topçulardan gemiye binmez sürekli karadan gidersiniz. Kocaeli'nin içinden geçip otobana girersiniz. İstanbula yaklaşık 170 km. yolunuz var demektir. İşiniz yoksa bu da mantıksız. Bursa-Mudanya'dan binip İstanbula geçmek hep ekonomik hem daha az yorucu.. 3 Yorum bağlantısı
Hüseyin Vuruşkan 24 Ocak 2015 Yazar Paylaş 24 Ocak 2015 Bursa-Mudanya'an ido ist. yenikapı feribotuna bineceksiniz. Direk istanbula. Mudanya Bursa Merkeze 15-20 km mesafede.. Diğer seçenekler; Bursa'dan Yalova'ya karayolu ile 70 km. Yalova merkezden ido'ya biner İstanbul Yenikapıya gidersiniz. Yada Yalovadan izmite doğru devam eder 20 km. sonra topçulardan gemiye biner eskihisarda inersiniz. tabi burada inince stanbula en az 1 saat yol var. Mantıksız. Veya topçulardan gemiye binmez sürekli karadan gidersiniz. Kocaeli'nin içinden geçip otobana girersiniz. İstanbula yaklaşık 170 km. yolunuz var demektir. İşiniz yoksa bu da mantıksız. Bursa-Mudanya'dan binip İstanbula geçmek hep ekonomik hem daha az yorucu.. Allah razı olsun sanırım en mantıklısı bu, Mudanya'ya gidip ordan Yenikapı'ya geçmek doğru olur gibi, işiniz rast gelsin, google'da ara ara bulamadım böyle detaylı yardım Çok teşekkürler.. 1 Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 24 Ocak 2015 Paylaş 24 Ocak 2015 Bursa-Mudanya'an ido ist. yenikapı feribotuna bineceksiniz. Direk istanbula. Mudanya Bursa Merkeze 15-20 km mesafede.. Diğer seçenekler; Bursa'dan Yalova'ya karayolu ile 70 km. Yalova merkezden ido'ya biner İstanbul Yenikapıya gidersiniz. Yada Yalovadan izmite doğru devam eder 20 km. sonra topçulardan gemiye biner eskihisarda inersiniz. tabi burada inince stanbula en az 1 saat yol var. Mantıksız. Veya topçulardan gemiye binmez sürekli karadan gidersiniz. Kocaeli'nin içinden geçip otobana girersiniz. İstanbula yaklaşık 170 km. yolunuz var demektir. İşiniz yoksa bu da mantıksız. Bursa-Mudanya'dan binip İstanbula geçmek hep ekonomik hem daha az yorucu.. Aynen böyle. Imam dediğin her zaman rehber olmalı[emoji6] [emoji1] 1 Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 24 Ocak 2015 Paylaş 24 Ocak 2015 Allah razı olsun sanırım en mantıklısı bu, Mudanya'ya gidip ordan Yenikapı'ya geçmek doğru olur gibi, işiniz rast gelsin, google'da ara ara bulamadım böyle detaylı yardım Çok teşekkürler.. Eeee burası FCTR.. Aynen böyle. Imam dediğin her zaman rehber olmalı[emoji6] [emoji1] Yeter ki uyulsun. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts