İçeriğe Yönlendir

Yeni Aracım Ford Focus 1.6 Hb Titanium Ov.

Ertugrul EROL

Recommended Posts

Gökhan Albayrak

Maşallah, Allah kaza bela yüzü göstermesin inşallah. 

Yorum bağlantısı
Süleyman Çetin

Hayırlı olsun. Allah kaza bela vermesin. :nazar:

Yorum bağlantısı
Ertugrul EROL

Herkese tekrardan teşekkür ederim..

Bugun no name serviste osman ustayla da tanıştık.. normal bi bakımını yaptı sağolsun..

Sadece lastikler kaldı şimdilik acil olan..

Arabam 82 binde.sol ve sağ çamurluğu ve kaputta lokal boyası haricinde bişey yok diye aldım ( satıcı da ford servisi de doğruladı bunu ) yarın öbür gün çıkar mı çıkmaz mı bilemem ama ben aşırı boya takıntısını yada aracın genel iskeletini bozmayacak şekilde değişen parçaların sorun olacağını düşünmüyorum.heleki istanbulda boyasız araba zor diyebiliriz..

Birde 94 model renault 11 flash aracım var. Almak için arayan kişiler den bazısı soruyor değişen boya var mı diye :blink::blink:

Sonuç olarak şu an için 300 km yol yaptım toplamda ve genel olarak memnunum herhangi bi ters gelen yada garip gelen yanı olmadı şimdilik..

Yorum bağlantısı
Ertugrul EROL

Kaza değişen boya hasar hiç bişey yok eren :rolleyes::rolleyes: orjinal koltuk poşetlerini Sökmedim düşün artık

Yorum bağlantısı
  • 4 hafta sonra...

Adam benim fotoğraflarımı kıskanıp taaa istanbuldan gelip aynı mekanda fotoğraf çektirdi ya :D :D

qnbVdKi.jpg?1

up1LuHt.jpg?1

9qEGneT.jpg?1

rWvaPGX.jpg?1

Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Ertugrul EROL

aux yer değiştirme çalışmam.. Güzel oldu gibi :) en azından daha kullanışlı olduğu kesin ..

f5kXhIe.jpg?1

bhJ1AvL.jpg?2

N5VwrmB.jpg?1

ceH4nBr.jpg?1

ORBx7UO.jpg?1

07ut0tT.jpg?1

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ertugrul EROL

eren.. mebs diyorum başka bişey demiyorum sana :)

Yorum bağlantısı
  • 1 ay sonra...
Ertugrul EROL

wOhYxpC.jpg?1

h.sonu dinlenmesine bıraktım gençleri :)

Yorum bağlantısı
  • 7 ay sonra...
İbrahim Can

Focus 2.5 misss. Hayirli olsun gule gule kullanin. Masallah cok guzel duruyor.[emoji106]

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...