İçeriğe Yönlendir

Yeni Aracım Ford Focus 1.6 Hb Titanium Ov.

Ertugrul EROL

Recommended Posts

Ertugrul EROL

Herkese tekrardan merhabalar .. Pazartesi itibari ile yeni aracımı almış bulunmaktayım .. Yoğun whatsapp desteğinden dolayı Eren Erdoğan a teşekkür ediyorum.

Aracım 2009 HB Focus 1.6 Titanium.. Ford marka ilk defa arabam olduğundan araca biraz alıştıktan ve ufak tefek birkaç problemi hallettikten sonra orjinalini bozmadan ve apaçi moduna da sokmadan kendimce bi kaç değişiklik yapma planım var .. Bu süreçte tüm forum üyelerine ve bu ortamı bize sağlayan yöneticilere teşekkür ediyorum .. Kazasız belasız günler herkese ..

DiYKeI.jpg

CcOaD4.jpg

zHLBOO.jpg

vaH0uN.jpg

• Beğen 8
Yorum bağlantısı
Misafir

Kardeşim güle güle kullan Allah kaza bela vermesin. :nazar: yardımımız dokunduysa ne mutlu :)

Yorum bağlantısı
Okan Tansel

Çok güzel .gule gule kazasız belasız ağız tatllıyla kullanin.  :nazar:  :nazar: 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Yasin Kahveci

Hayırlı uğurlu olsun.Güle güle kullanın  :nazar:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Kemal Korkmaz

Hayırlı olsun yakışıklı araçmış...  :nazar:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Turgut Ünal

Hayırlı olsun,güle güle kullanın...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Misafir

Hayırlı olsun. Lpg işini kafaya takma. Çözülmeyecek bir problem değil. İşinin ehli kar amacı gütmeyen bir LPG ustası çok kısa bir sürede çözer.. Güle güle kullanmak dileğiyle. :)

Yorum bağlantısı
Ertugrul EROL

herkese iyi dilekleri için teşekkür ediyorum .. yarın kısmet olursa forumdan öğrendiğim kadarıyla maslak sanayide bulunan osman ustaya bakım için götüreceğim .. ayrıca meguiars dan da komple temizlik için randevu aldım onu da halletmeye çalışacağım ..

Yorum bağlantısı
Alper Başdemir

Hayirli olsun, kazasiz belasiz kullanin.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Erkut Şen

Maşallah Allah kaza bela vermesin hocam.

Bi-xenon far, 18'jant ve eibach yay(3.5) sade ve şık görünüm yakalayabilirsiniz

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Övgü Gürşen

çok diri maşallah. orijinal kalırsa çok daha değerli ve elit kalacaktır diyebilirim.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Sertaç Karginer

Hayırlı olsun Ertuğrul iyi günlerde kullanmanı dilerim... :nazar:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol

Allah utandırmasın, güle güle kullanın....

Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu

maşallah çok güzel ve temiz bir araca benziyor. Allah ağız tadıyla gönlünce binmeyi nasip etsin

sakıncası yok ise km bilgisi, hasarsızlık durumu ve fiyatı paylaşır mısınız? benim aracımla aynı özelliklerde bir araç gerçek piyasa değerini duymuş olurum. 

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...