İçeriğe Yönlendir

Deloğlan - 2006 Focus Ii Tdci +Esp

Emre Şimşek

Recommended Posts

Emre Şimşek

Maşallah arabanız çok güzel ağız tadıyla binmek nasip etsin Allah.

Topuz isterseniz bende boşa çıkan titanium topuz var orj. Fomocodur.

Sağolun Allah razı olsun. Topuz uygunsa temizse fiyatı da uygunsa neden olmasın. Fotoğraf görebilir miyim?

:nazar: maaşallah

Aslında hiç begenmedin değil mi abi :)

:nazar: Öncelikle Maşallah diyelim. :) Emre eğer vites topuzu değişik bir şey düşünürsen ledli vites topuzu önerebilirim.Orjinal gibi durur bir st değil tabikide ama fiyatıda ona göre.

Öncelikle teşekkür ederim Öztunç abi :) ışıklı vites topuzu ise sevmedim. Sanki mk1 için yapılmış gibi duruyor.
Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman

Estagfurullah Emre. Ne haddime, herkesin malı kendine güzeldir, özeldir.. Cillop gibi bir focus. Çokta beğendim.. Allah ağız tadıyla binmek nasip etsin

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Emre Şimşek

Estagfurullah Emre. Ne haddime, herkesin malı kendine güzeldir, özeldir.. Cillop gibi bir focus. Çokta beğendim.. Allah ağız tadıyla binmek nasip etsin

Allah razı olsun abi, şaka bir yana YMN'dan sonra bizimkiler sadece normal birer araba işte :)

Öztunç abinin arabası da güzel

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Serdar Göktaş

herkes km yüksek olmasından korkar ya, sizin arabanın maşallahı var. güzel günlerde kullanın. focuslarda nadir olan esp li bir aracınız var. kazasız belasız  :nazar:  :nazar:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Emre Şimşek

Teşekkür ederim :)

Bana göre artık yüksek kmli araba yok, bakımsız araba var ;)

Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz

Güzel günlerde kullanın. Maşallah..  :nazar:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ramazan Çetin

masallah araciniz cok guzel km takintisi bende cok vardi onceleri ama artik km yok bakimli ford var dediginiz gibi :) nice dusuk km li arac gordum arac kendinden bezmis goruntusu veriyor

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Emre Şimşek

Bu araca acil olarak bi-xenon şart..

Aaah ah Hakan abi can evimden vurdun ama bende onu yapacak para kalmadı. Rabbim kimseye dert vermesin tam Ocak'ta rahatlıyoruz derken öyle bir masrafım oldu ki 5000 lira laaps diye. Memur adamın beli kırıldı.

Elimde sadece xenon ampül ve motorları(sanırım motordur, önceki sahibinden kalma, arabada takılıymış) var onları da merceksiz asla diyorum, başkalarının gözünü alıp hak yememek için.

Ama para eden bir şeyse satabilirim :p

Yorum bağlantısı
Misafir

Aaah ah Hakan abi can evimden vurdun ama bende onu yapacak para kalmadı. Rabbim kimseye dert vermesin tam Ocak'ta rahatlıyoruz derken öyle bir masrafım oldu ki 5000 lira laaps diye. Memur adamın beli kırıldı.

Elimde sadece xenon ampül ve motorları(sanırım motordur, önceki sahibinden kalma, arabada takılıymış) var onları da merceksiz asla diyorum, başkalarının gözünü alıp hak yememek için.

Ama para eden bir şeyse satabilirim :p

Rabbim hayırlısını versin hakkınızda,borç yiğidin kamçısıdır demiş atalarımız..Gün doğmadan neler doğar.

Ücretsiz ürünlerde anca ilan açabilirsiniz  :D

Yorum bağlantısı
Emre Şimşek

Rabbim hayırlısını versin hakkınızda,borç yiğidin kamçısıdır demiş atalarımız..Gün doğmadan neler doğar.

Ücretsiz ürünlerde anca ilan açabilirsiniz  :D

:D

Pejoturkey forumunda bir arkadaş normal fara mercek uyguluyordu ve gayet güzel görüntü alıyordu ama muayeneden geçmemesi o yolu da tamamen kapattı vesselam.

Yorum bağlantısı
Misafir

:D

Pejoturkey forumunda bir arkadaş normal fara mercek uyguluyordu ve gayet güzel görüntü alıyordu ama muayeneden geçmemesi o yolu da tamamen kapattı vesselam.

Bence direk OEM alınmalı,elinizdeki farları da muayene zamanı takarsınız.Ben öyle yapıyorum 2 yılda bir. :)

Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Emre Şimşek

Vites topuzu eski-yeni bir arada, körük eski:

20150121_162447_zps96dc914d.jpg

Vites topuzu ve körük yeni hali: 

20150123_114951_zpsf6b2116d.jpg

20150123_114957_zps6e739c74.jpg

Bence temiz oldu, güzel duruyor.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Emre Şimşek

Fıskiye meme uçları değişti  :crazy:

20150216_143455_zpsd87ac0a3.jpg

Ön cama glass guard su itici uygulandı.

20150216_143512_zps9e8b728a.jpg

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Erol YILDIRIM

Maşallah.Bagaj havuzunu hangi kalite aldınız?Sitede 3 farklı ürün gösterilmiş.Memnuniyetiniz nasıl bu üründe..Teşekkürler.

Maşallah.Bagaj havuzunu hangi kalite aldınız?Sitede 3 farklı ürün gösterilmiş.Memnuniyetiniz nasıl bu üründe..Teşekkürler.

Vites ve körük değişimi ne kadara mal oldu acaba

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Emre Şimşek

Vites ve körük değişimi ne kadara mal oldu acaba

Bagaj havuzunu orta kalite aldım. Fazlası zarar zaten. Kaliteli ürün, fakat bagaj su alma probleminiz varsa nemi hapsettiğinden dolayı problemi körüklüyor. Almadan önce bagajınızı bir kontrol edin, problem varsa giderin öyle alın.

Vites topuzunu Mesut Dumlupınar abimden 70 liraya aldım, körük akgür ticaretten internetten 20 liraya aldım. Topuz titanium topuzu, körük ise 2009 trend körüğü olarak geçiyor.

Devamını bekliyoruz Emre güzel dokunuşlar.Ellerine emeğine sağlık :bravo::good1::):nazar:

Teşekkür ederim Öztunç abi, aynen devam ;)

Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...