Emre Şimşek 19 Ocak 2015 Yazar Paylaş 19 Ocak 2015 Maşallah arabanız çok güzel ağız tadıyla binmek nasip etsin Allah. Topuz isterseniz bende boşa çıkan titanium topuz var orj. Fomocodur. Sağolun Allah razı olsun. Topuz uygunsa temizse fiyatı da uygunsa neden olmasın. Fotoğraf görebilir miyim? maaşallahAslında hiç begenmedin değil mi abi Öncelikle Maşallah diyelim. Emre eğer vites topuzu değişik bir şey düşünürsen ledli vites topuzu önerebilirim.Orjinal gibi durur bir st değil tabikide ama fiyatıda ona göre.Öncelikle teşekkür ederim Öztunç abi ışıklı vites topuzu ise sevmedim. Sanki mk1 için yapılmış gibi duruyor. Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 19 Ocak 2015 Paylaş 19 Ocak 2015 Estagfurullah Emre. Ne haddime, herkesin malı kendine güzeldir, özeldir.. Cillop gibi bir focus. Çokta beğendim.. Allah ağız tadıyla binmek nasip etsin 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 19 Ocak 2015 Yazar Paylaş 19 Ocak 2015 Estagfurullah Emre. Ne haddime, herkesin malı kendine güzeldir, özeldir.. Cillop gibi bir focus. Çokta beğendim.. Allah ağız tadıyla binmek nasip etsinAllah razı olsun abi, şaka bir yana YMN'dan sonra bizimkiler sadece normal birer araba işte Öztunç abinin arabası da güzel 1 Yorum bağlantısı
Misafir 19 Ocak 2015 Paylaş 19 Ocak 2015 Güle güle, kazasız belasız kullanın inşallah.. Yorum bağlantısı
Serdar Göktaş 19 Ocak 2015 Paylaş 19 Ocak 2015 herkes km yüksek olmasından korkar ya, sizin arabanın maşallahı var. güzel günlerde kullanın. focuslarda nadir olan esp li bir aracınız var. kazasız belasız 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 19 Ocak 2015 Yazar Paylaş 19 Ocak 2015 Teşekkür ederim Bana göre artık yüksek kmli araba yok, bakımsız araba var Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 19 Ocak 2015 Paylaş 19 Ocak 2015 Güzel günlerde kullanın. Maşallah.. 1 Yorum bağlantısı
Ramazan Çetin 19 Ocak 2015 Paylaş 19 Ocak 2015 masallah araciniz cok guzel km takintisi bende cok vardi onceleri ama artik km yok bakimli ford var dediginiz gibi nice dusuk km li arac gordum arac kendinden bezmis goruntusu veriyor 1 Yorum bağlantısı
Misafir 22 Ocak 2015 Paylaş 22 Ocak 2015 Teşekkür ederim, siz de güle güle binin. Fotoğraflarını attınız mı foruma? http://i.imgur.com/JFlNJvx.jpg Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 22 Ocak 2015 Yazar Paylaş 22 Ocak 2015 http://i.imgur.com/JFlNJvx.jpg Çok güzel duruyor sizinki de maaşallah, kazasız belasız kullanmanız dileğimle. Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 22 Ocak 2015 Yazar Paylaş 22 Ocak 2015 Bu araca acil olarak bi-xenon şart..Aaah ah Hakan abi can evimden vurdun ama bende onu yapacak para kalmadı. Rabbim kimseye dert vermesin tam Ocak'ta rahatlıyoruz derken öyle bir masrafım oldu ki 5000 lira laaps diye. Memur adamın beli kırıldı.Elimde sadece xenon ampül ve motorları(sanırım motordur, önceki sahibinden kalma, arabada takılıymış) var onları da merceksiz asla diyorum, başkalarının gözünü alıp hak yememek için. Ama para eden bir şeyse satabilirim Yorum bağlantısı
Misafir 22 Ocak 2015 Paylaş 22 Ocak 2015 Aaah ah Hakan abi can evimden vurdun ama bende onu yapacak para kalmadı. Rabbim kimseye dert vermesin tam Ocak'ta rahatlıyoruz derken öyle bir masrafım oldu ki 5000 lira laaps diye. Memur adamın beli kırıldı. Elimde sadece xenon ampül ve motorları(sanırım motordur, önceki sahibinden kalma, arabada takılıymış) var onları da merceksiz asla diyorum, başkalarının gözünü alıp hak yememek için. Ama para eden bir şeyse satabilirim Rabbim hayırlısını versin hakkınızda,borç yiğidin kamçısıdır demiş atalarımız..Gün doğmadan neler doğar. Ücretsiz ürünlerde anca ilan açabilirsiniz Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 22 Ocak 2015 Yazar Paylaş 22 Ocak 2015 Rabbim hayırlısını versin hakkınızda,borç yiğidin kamçısıdır demiş atalarımız..Gün doğmadan neler doğar. Ücretsiz ürünlerde anca ilan açabilirsiniz Pejoturkey forumunda bir arkadaş normal fara mercek uyguluyordu ve gayet güzel görüntü alıyordu ama muayeneden geçmemesi o yolu da tamamen kapattı vesselam. Yorum bağlantısı
Misafir 22 Ocak 2015 Paylaş 22 Ocak 2015 Pejoturkey forumunda bir arkadaş normal fara mercek uyguluyordu ve gayet güzel görüntü alıyordu ama muayeneden geçmemesi o yolu da tamamen kapattı vesselam. Bence direk OEM alınmalı,elinizdeki farları da muayene zamanı takarsınız.Ben öyle yapıyorum 2 yılda bir. Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 31 Ocak 2015 Yazar Paylaş 31 Ocak 2015 Vites topuzu eski-yeni bir arada, körük eski: Vites topuzu ve körük yeni hali: Bence temiz oldu, güzel duruyor. 2 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 16 Şubat 2015 Yazar Paylaş 16 Şubat 2015 Fıskiye meme uçları değişti Ön cama glass guard su itici uygulandı. 2 Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 16 Şubat 2015 Paylaş 16 Şubat 2015 Maaşallah ince dokunuşlara devam 1 Yorum bağlantısı
Erol YILDIRIM 16 Şubat 2015 Paylaş 16 Şubat 2015 Maşallah.Bagaj havuzunu hangi kalite aldınız?Sitede 3 farklı ürün gösterilmiş.Memnuniyetiniz nasıl bu üründe..Teşekkürler. Maşallah.Bagaj havuzunu hangi kalite aldınız?Sitede 3 farklı ürün gösterilmiş.Memnuniyetiniz nasıl bu üründe..Teşekkürler. Vites ve körük değişimi ne kadara mal oldu acaba 1 Yorum bağlantısı
Misafir 16 Şubat 2015 Paylaş 16 Şubat 2015 Devamını bekliyoruz Emre güzel dokunuşlar.Ellerine emeğine sağlık Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 17 Şubat 2015 Yazar Paylaş 17 Şubat 2015 Maşallah.Bagaj havuzunu hangi kalite aldınız?Sitede 3 farklı ürün gösterilmiş.Memnuniyetiniz nasıl bu üründe..Teşekkürler. Vites ve körük değişimi ne kadara mal oldu acaba Bagaj havuzunu orta kalite aldım. Fazlası zarar zaten. Kaliteli ürün, fakat bagaj su alma probleminiz varsa nemi hapsettiğinden dolayı problemi körüklüyor. Almadan önce bagajınızı bir kontrol edin, problem varsa giderin öyle alın. Vites topuzunu Mesut Dumlupınar abimden 70 liraya aldım, körük akgür ticaretten internetten 20 liraya aldım. Topuz titanium topuzu, körük ise 2009 trend körüğü olarak geçiyor. Devamını bekliyoruz Emre güzel dokunuşlar.Ellerine emeğine sağlık Teşekkür ederim Öztunç abi, aynen devam Yorum bağlantısı
Recommended Posts