İçeriğe Yönlendir

Deloğlan - 2006 Focus Ii Tdci +Esp

Emre Şimşek

Recommended Posts

Emre Şimşek

Aracı aldım alalı foruma üye olmama rağmen ancak bugün fotoğraf çekebildim.

Aracım 2006 model 1.6 tdci mk2 sedan. Ghia donanımlı, ekstradan sadece ESP var bugün test ettim fake değil çalışıyor  :p

191.000 kmden beri bende, şu an 198.000 oldu, bunu olur da bir gün satarsam km ile oynanmasın arayan olursa bulsun diye paylaştım.

Plakam 06ARE33 başkaları için pek bir şey ifade etmese de içinde ismimden harfler içermesi beni cezbediyor: (Ahmet Emre)

Değişen yok boya sadece tamponda denildi baktırmadım. 500 liralık hasar kaydı var. Boyasında ufak rötuşlar var.

Araçta bulabildiğim eksiklikleri yazıyorum zamanla bunları gidereceğim inşallah.

- Bagaj su alıyor : Hava kanalları onarılacak.

- Kriko ve avadanlık yok : Alınacak

- Vites topuzu kırık : Körükle beraber orijinaliyle değiştirilecek.

- Kaput keçesini tutan plastikler eksik : Sanayiden alınıp takılacak

- Arka kapı içlerindeki kumaş yapışık olduğu yerden bırakma yapmış: Nasıl yapılır bilmiyorum, öneriye açığım.

- Ön koltuk arkasındaki cebin üst kenarlarını tutan parça kırılmış: Öneriye açığım.

- Sol ön kapı ses yapıyor : İçindeki plastik bağlantı vidaları değişecek.

- Sağ ön emniyet kemeri gergisi arada ses yapıyor, içi açılıp üflenip kapatılacak  :crazy:

- Alt takımlar ses yapıyordu serviste parça değiştirilerek onarıldı.

- Turbo ve enjektör o-ringleri serviste değişti

- Sağ ön kapı ses yapıyordu bağlantı plastikleri serviste değişti.

- Baaj havuzu alındı.

Modifiye YMN gibi olmadıkça pek sevmiyorum, bu konuda ucuz ama güzel dokunuş önerilerine her zaman açığım.

Maaşallah demeyi unutmayın.  :yes:

20150118_160042_zps2cdc16f8.jpg

20150118_160048_zpsdcefa718.jpg

20150118_160056_zpsbf9e664e.jpg

20150118_160033_zps1111461a.jpg

20150118_160107_zpsd1d3e4b0.jpg

20150118_161829_zpsae5cb1a2.jpg

IMG-20140911-WA0004_zpsae0ddcc7.jpg

20150118_161334_zps3f99f254.jpg

20150118_161149_zpsdfce7d6c.jpg

Bagaj havuzunu aldığım yerin linki

Genel olarak memnunum, hemen hemen baaja tam uyuyor.

20150118_161200_zps9b5b866d.jpg

20150118_161635_zpsb0e45fb7.jpg

20150118_155133_zps82be941d.jpg

Eksikliklere ait fotoğraflar:

20150118_160651_zps7ab87d38.jpg

20150118_154629_zps108805e8.jpg

20150118_155454_zpsd98c1b8f.jpg

20150118_155445_zpsc0f5d871.jpg

20150118_154941_zps96141194.jpg

20150118_154758_zpsf33e683c.jpg

• Beğen 10
Yorum bağlantısı
Serkan Karadağ

Bin maşallah, kazasız belasız cezasız binmeniz dileği ile.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ersin Özkaya

Kapilarin nasil ses yapiyor?bende de ayni aorun var ama ne yapacagimi bilemiyorum.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Emre Şimşek

Kapilarin nasil ses yapiyor?bende de ayni aorun var ama ne yapacagimi bilemiyorum.

Kapıların iç döşemelerini tutan plastik parçalar var onlar değişti düzeldi.

Serviste tanesi 6 tl sağ ön kapıda 8 tane vardı hepsi değişti düzeldi.

Fakat parçayı dışarıdan daha ucuza temin edip sol kapıyı kendim yapma niyetindeyim.

Arka kapıları sökerken perdeler problem çıkartır mı bu arada?

Yorum bağlantısı
Emre Şimşek

Ayni renk ayni model espli bende de var çok güzel gulegule binin

Teşekkür ederim, siz de güle güle binin.

Fotoğraflarını attınız mı foruma?

Yorum bağlantısı
Erol YILDIRIM

Benim araçtada hemen hemen benzer problemler var.En canımı sıkanlar ise bagajın havalandırma menfezlerinden su alması ve ön göğüs ve kapılardan vede sağ emniyet kemeri bağlantı yerinden zırıltı gelmesi.Maşallah aracınız temizmiş.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Osman YILDIZ

Güle güle kullanın :) Tekrardan hayırlı olsun :)  :nazar:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ersin Özkaya

Kapıların iç döşemelerini tutan plastik parçalar var onlar değişti düzeldi.

Serviste tanesi 6 tl sağ ön kapıda 8 tane vardı hepsi değişti düzeldi.

Fakat parçayı dışarıdan daha ucuza temin edip sol kapıyı kendim yapma niyetindeyim.

Arka kapıları sökerken perdeler problem çıkartır mı bu arada?

Bu arada demeyi unutmusum.allah kaza bela vermesin.eğer bu işlemi yaparsaniz resimleri ile bilgi verebilir misiniz? Birde bu 6 TL te alınan bu parcanin t adi ne? Nette linki var mi?

Ayrıca bu emniyet kemeri sorunu bende de var. Neler yapilabilir aceba?

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Canberk Eken

Güle güle kullanın,ben her 2007 öncesi ghilara 2007 ve 2008lerde orjinalinde olduğu şekilde sis farınım üstündeki sis far kaşı denen parçayı gövde rengine boyatmalarını tavsiye ediyorum. Örnek foto:

c62c8814244ae288de6d1ddc2fbdc8bc.jpg

Ve tabiki imkan varsa bi-xenon. Değiltireceğimiz Vites topuzunu da körüğüyle beraber makyajlı kasanınkinden alırsanız hem körük hem topuz daha estetik durur.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Abdullah Aladı

Maaşallah her daim güzel günlerde kullanın inşaAllah :nazar:  :nazar:  :nazar:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Kerim Dağlar

Maşallah güzel araç. Kaput keçesi için klips var dı bende fazladan astarı uyüzüne geçmezse kargoyla göndereyim

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Emre Şimşek
(düzenlendi)

Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. :)
Daha güzelleri sizlerin olsun inşallah.

Bu arada demeyi unutmusum.allah kaza bela vermesin.eğer bu işlemi yaparsaniz resimleri ile bilgi verebilir misiniz? Birde bu 6 TL te alınan bu parcanin t adi ne? Nette linki var mi?
Ayrıca bu emniyet kemeri sorunu bende de var. Neler yapilabilir aceba?

Teşekkür ederim. Sanırım şundan.

Ayrıca şu başlığı incelemenizde fayda var.

http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/173284-focus-ii-kap%C4%B1-iini-nas%C4%B1l-s246kebilirim/

187797377pzd.jpg

Güle güle kullanın,ben her 2007 öncesi ghilara 2007 ve 2008lerde orjinalinde olduğu şekilde sis farınım üstündeki sis far kaşı denen parçayı gövde rengine boyatmalarını tavsiye ediyorum. Örnek foto:

Ve tabiki imkan varsa bi-xenon. Değiltireceğimiz Vites topuzunu da körüğüyle beraber makyajlı kasanınkinden alırsanız hem körük hem topuz daha estetik durur.

Teşekkür ederim.

Sis farı kaşı konusunda emin değilim ama diğer iki söylediğiniz aklımda. Topuz uyar mı ondan emin değilim sadece. Bir de sonradan takılan mercekli merceksiz bi-xenon muayeneden geçmiyor galiba, bu kafamı çok karıştırdı...

Maşallah güzel araç. Kaput keçesi için klips var dı bende fazladan astarı uyüzüne geçmezse kargoyla göndereyim

Teşekkür ederim. Bizim sanayiye bir bakayım eğer bulamazsam isterim sizden. Sanırım 1 tanesi eksik sadece.

tarihinde Emre Şimşek tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mesut Dumlupınar

Maşallah arabanız çok güzel ağız tadıyla binmek nasip etsin Allah.

Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. :)

Daha güzelleri sizlerin olsun inşallah.

Teşekkür ederim. Sanırım şundan.

Ayrıca şu başlığı incelemenizde fayda var.

http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/173284-focus-ii-kap%C4%B1-iini-nas%C4%B1l-s246kebilirim/

187797377pzd.jpg

Teşekkür ederim.

Sis farı kaşı konusunda emin değilim ama diğer iki söylediğiniz aklımda. Topuz uyar mı ondan emin değilim sadece. Bir de sonradan takılan mercekli merceksiz bi-xenon muayeneden geçmiyor galiba, bu kafamı çok karıştırdı...

Teşekkür ederim. Bizim sanayiye bir bakayım eğer bulamazsam isterim sizden. Sanırım 1 tanesi eksik sadece.

Topuz isterseniz bende boşa çıkan titanium topuz var orj. Fomocodur.
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Canberk Eken

Teşekkür ederim.

Sis farı kaşı konusunda emin değilim ama diğer iki söylediğiniz aklımda. Topuz uyar mı ondan emin değilim sadece. Bir de sonradan takılan mercekli merceksiz bi-xenon muayeneden geçmiyor galiba, bu kafamı çok karıştırdı..

Topuz uyuyor, körüğünü uydurmak için ufak bir işlem lazım kolay bir şey. Evet muayeneden geçmiyor, orjinal farlarınızı depoya kaldırıp 2 senede bir gün muayeneye giderken takmanız da muayene sorununu çözüyor.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Serkan Dalgıç

Maşallah çok diri görünüyor.Keyifli sürüşler... :nazar:  :nazar:  :nazar:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Misafir

:nazar: Öncelikle Maşallah diyelim. :) Emre eğer vites topuzu değişik bir şey düşünürsen ledli vites topuzu önerebilirim.Orjinal gibi durur bir st değil tabikide ama fiyatıda ona göre.

Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...