Ayşin Korkmaz 19 Ocak 2015 Yazar Paylaş 19 Ocak 2015 Bugun sabah direkt olarak tuvturk cigli istasyonuna geldim ve iceri girmeden genel mudurlugu arayip durumu anlattim. Saat 10:49 da yaptigim gorusmede telefondaki bayan direkt olarak 11 e randevu verdigini soyledi ve suan sira numarami da aldim. Sirami bekliyorum. Bukadar kolay olacagini dusunmemistim ve kendimi harbe hazirlamistim ama gercrkten denildigi gibi yardimci oluyormus genel mudurluk. Saolsunlar birazdan vizeye girecegim 6 Yorum bağlantısı
Murat Dere 19 Ocak 2015 Paylaş 19 Ocak 2015 Bugun sabah direkt olarak tuvturk cigli istasyonuna geldim ve iceri girmeden genel mudurlugu arayip durumu anlattim. Saat 10:49 da yaptigim gorusmede telefondaki bayan direkt olarak 11 e randevu verdigini soyledi ve suan sira numarami da aldim. Sirami bekliyorum. Bukadar kolay olacagini dusunmemistim ve kendimi harbe hazirlamistim ama gercrkten denildigi gibi yardimci oluyormus genel mudurluk. Saolsunlar birazdan vizeye girecegim Azmin zaferi. Diyecek başka bir şey yok. Ha bir de tebrikler. Yorum bağlantısı
Safak Acar 19 Ocak 2015 Paylaş 19 Ocak 2015 Bu yonetim sisteminde boyle seyler duymak hic garibime gitmiyor [emoji1][emoji1] Az bile 9 degilde 90 alsalar acigi anca kapatirlar.. 22sinde muayne doluyor bende cebellesmeye baslayim.. Yorum bağlantısı
Safak Acar 19 Ocak 2015 Paylaş 19 Ocak 2015 Gecen sene 165 tl olan muayne ucreti bu yil 185tl olmus [emoji23][emoji23] Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 19 Ocak 2015 Paylaş 19 Ocak 2015 Bugun sabah direkt olarak tuvturk cigli istasyonuna geldim ve iceri girmeden genel mudurlugu arayip durumu anlattim. Saat 10:49 da yaptigim gorusmede telefondaki bayan direkt olarak 11 e randevu verdigini soyledi ve suan sira numarami da aldim. Sirami bekliyorum. Bukadar kolay olacagini dusunmemistim ve kendimi harbe hazirlamistim ama gercrkten denildigi gibi yardimci oluyormus genel mudurluk. Saolsunlar birazdan vizeye girecegim algı değişik bence de kural falan yok sıkışınca yardım ediliyorsa keyfi uygulama var demektir bağırmayan müşteriye. yani müşteriye yazık 3 Yorum bağlantısı
Ayşin Korkmaz 19 Ocak 2015 Yazar Paylaş 19 Ocak 2015 (düzenlendi) Geçmiş olsun Çok teşekkürler, bu konudaki katkınız için gerçekten minnettarım Azmin zaferi. Diyecek başka bir şey yok. Ha bir de tebrikler. Çok teşekkürler, bukadar kolay olacağını tahmin etmemiştim Sorunun halledildiğine sevindim. Evet çok şükür kazasız belasız halloldu Gecen sene 165 tl olan muayne ucreti bu yil 185tl olmus [emoji23][emoji23] Yaptıkları indirimi bir yerden çıkarmaları gerekiyor malum o gecikme bedeli de ne öyle kaç aylık bu Geçmiş olsun sonunda çözüme kavuşmuş. Çok teşekkür ederim Zafer Bey'in verdiği fikirler, bilgiler olmasaydı işim daha zor olurdu diye düşünüyorum. algı değişik bence de kural falan yok sıkışınca yardım ediliyorsa keyfi uygulama var demektir bağırmayan müşteriye. yani müşteriye yazık Bunu söylemekten hiç hoşlanmıyorum ama "burası Türkiye" Çağlar Bey. Ne yazıkki sesinizi yükseltmediğiniz, uğraşmadığınız takdirde bırakın sözünüzü dinletmeyi, haklı olmanıza rağmen hakkınız olanı yaptıramıyorsunuz. 19 Ocak 2015 tarihinde Ayşin Korkmaz tarafından düzenlendi 3 Yorum bağlantısı
Osman Ozturk 26 Ocak 2015 Paylaş 26 Ocak 2015 Ayşin Hanım yanlış anlamazsa,buradan çıkarılacak sonuç.Bir kadın kafaya birşeyi takmasın 1 Yorum bağlantısı
Safak Acar 27 Ocak 2015 Paylaş 27 Ocak 2015 Yaptıkları indirimi bir yerden çıkarmaları gerekiyor malum o gecikme bedeli de ne öyle kaç aylık bu Aracı aldığımda 2014.01.24 idi aracın ilk muayne geçerlilik süresi ise 09.ocak.2013 miş 4 ay geçikme bedeli .. Satışı yaparken farketmedim, muayneli diye biliyordum, ruhasatı karıştırıken muaynesinin geçik olduğunu farkettim , aracı aldığım kişiyi arıyarak durumu izah ettim , egzos muayne ücreti dahil 250 tl amıştım. Adamı hiç polis durdurmamış adam muaynesinin bitik olduğunun farkında bile değildi.. Beni ise muayne yaptırdım yaptıralı 10 defa polis çevirdi, bu işler şans işi sanırım Yorum bağlantısı
Ayşin Korkmaz 27 Ocak 2015 Yazar Paylaş 27 Ocak 2015 Ayşin Hanım yanlış anlamazsa,buradan çıkarılacak sonuç.Bir kadın kafaya birşeyi takmasın Doğru söze ne denir 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 27 Ocak 2015 Paylaş 27 Ocak 2015 uygulamada randevu alma tarihi (randevu tarihi değil) kabul edilirse bu durumda bu şekilde olanlardan gecikme ücreti alınmaz. 1 Yorum bağlantısı
Ayşin Korkmaz 27 Ocak 2015 Yazar Paylaş 27 Ocak 2015 Aracı aldığımda 2014.01.24 idi aracın ilk muayne geçerlilik süresi ise 09.ocak.2013 miş 4 ay geçikme bedeli .. Satışı yaparken farketmedim, muayneli diye biliyordum, ruhasatı karıştırıken muaynesinin geçik olduğunu farkettim , aracı aldığım kişiyi arıyarak durumu izah ettim , egzos muayne ücreti dahil 250 tl amıştım. Adamı hiç polis durdurmamış adam muaynesinin bitik olduğunun farkında bile değildi.. Beni ise muayne yaptırdım yaptıralı 10 defa polis çevirdi, bu işler şans işi sanırım Şanslıymışsınız, ben olsam kesin muayenenin bitiş tarihinin ertesi günü çevirirlerdi. Öyle de şanslıyımdır. Yalnız 9 Ocak 2013 ile 24 Ocak 2014 arasında 1 sene var gibi geldi. 4 aylık nasıl oldu o gecikme onu anlamakta zorlandım biraz uygulamada randevu alma tarihi (randevu tarihi değil) kabul edilirse bu durumda bu şekilde olanlardan gecikme ücreti alınmaz. Mantıken olması gereken de bu zaten ve bende bunu ısrarla talep ettim ancak uygulamada böyle bir şeyin söz konusu olmadığını söylediler. Vizeye giremeseydim Tüketici Hakem Heyetine telefon açacaktım Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 27 Ocak 2015 Paylaş 27 Ocak 2015 Şanslıymışsınız, ben olsam kesin muayenenin bitiş tarihinin ertesi günü çevirirlerdi. Öyle de şanslıyımdır. Yalnız 9 Ocak 2013 ile 24 Ocak 2014 arasında 1 sene var gibi geldi. 4 aylık nasıl oldu o gecikme onu anlamakta zorlandım biraz Mantıken olması gereken de bu zaten ve bende bunu ısrarla talep ettim ancak uygulamada böyle bir şeyin söz konusu olmadığını söylediler. Vizeye giremeseydim Tüketici Hakem Heyetine telefon açacaktım Telefonla olmaz. Yazılı takip etme lazım. zamanınız varsa uğraşmaya değer. 9 Tl için değil tabi düzelsin bu rezalet diye. Yorum bağlantısı
Safak Acar 27 Ocak 2015 Paylaş 27 Ocak 2015 Şanslıymışsınız, ben olsam kesin muayenenin bitiş tarihinin ertesi günü çevirirlerdi. Öyle de şanslıyımdır. Yalnız 9 Ocak 2013 ile 24 Ocak 2014 arasında 1 sene var gibi geldi. 4 aylık nasıl oldu o gecikme onu anlamakta zorlandım biraz Mantıken olması gereken de bu zaten ve bende bunu ısrarla talep ettim ancak uygulamada böyle bir şeyin söz konusu olmadığını söylediler. Vizeye giremeseydim Tüketici Hakem Heyetine telefon açacaktım Pardon yanlis yazmisim 01..eylul.2013-24.01.2014 du [emoji4] Yorum bağlantısı
Zekeriya Kahraman 28 Ocak 2015 Paylaş 28 Ocak 2015 algı değişik bence de kural falan yok sıkışınca yardım ediliyorsa keyfi uygulama var demektir bağırmayan müşteriye. yani müşteriye yazık çok anlamlı söz etmişsin abi aynen , Hastanede bile çocuğumu muayneye götürünce kamara ile görünce sanki daha iyi bakıyorlar sosyal medyanın canı sağolsun Yorum bağlantısı
Recommended Posts