Olgu Erhan 9 Ağustos 2016 Yazar Paylaş 9 Ağustos 2016 Kamera geleli bir hafta oldu masanin ustunde paket acilmamis bekliyor arabayimi satsam acaba [emoji1] Süper Fikir Yorum bağlantısı
Erdinç Öz 25 Ağustos 2016 Paylaş 25 Ağustos 2016 Olgu bey bu konudaki deneyiminize dayanarak bir soru sormak istiyorum bir arkadaşta şu modeller var. Bana istediğini seç dedi hangisini terci etmeliyim görüntü kalitesi olarak değerlendirdiğimizde; sj4000 N9 wifi Mini 0826 xiaomi Yi Teşekkürler Yorum bağlantısı
Çiğdem Bilen 25 Ağustos 2016 Paylaş 25 Ağustos 2016 Olgu Bey yurt içinden alabileceğimiz bu fiyatlarda önerebileceğiniz f/p ürünü varmı acaba Yorum bağlantısı
Çiğdem Bilen 25 Ağustos 2016 Paylaş 25 Ağustos 2016 EDİT: Bu konuda tecrübeli olduğunu düşündüğüm için Olgu Bey dedim ama tabiki diğer arkadaşlarında değerli fikirlerine açığım Yorum bağlantısı
Olgu Erhan 25 Ağustos 2016 Yazar Paylaş 25 Ağustos 2016 Olgu Bey yurt içinden alabileceğimiz bu fiyatlarda önerebileceğiniz f/p ürünü varmı acaba Elimde üründen 2 adet açılmamış sıfır kutu bulunuyor, uygun birşeyler yapabilirim yurtdışı kargo beklememeniz adına 1 Yorum bağlantısı
Çiğdem Bilen 25 Ağustos 2016 Paylaş 25 Ağustos 2016 Elimde üründen 2 adet açılmamış sıfır kutu bulunuyor, uygun birşeyler yapabilirim yurtdışı kargo beklememeniz adına güzelmiş ama model hakkında karar veremedim. Konu ile ilgili size mesaj attım Yorum bağlantısı
Çiğdem Bilen 30 Ağustos 2016 Paylaş 30 Ağustos 2016 Elimde üründen 2 adet açılmamış sıfır kutu bulunuyor, uygun birşeyler yapabilirim yurtdışı kargo beklememeniz adına 26 Ağustos günü Olgu Bey'den satın aldığım a118c kamera 1 günde elime geçti. Hızlı alışveriş için teşekkürler 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 30 Ağustos 2016 Paylaş 30 Ağustos 2016 26 Ağustos günü Olgu Bey'den satın aldığım a118c kamera 1 günde elime geçti. Hızlı alışveriş için teşekkürler A118C doğru seçim.. Güle güle kullanın.. Ben kullandım, gayet güzel çekim yapan ve oldukça şık bir model.. 1 Yorum bağlantısı
Olgu Erhan 30 Ağustos 2016 Yazar Paylaş 30 Ağustos 2016 26 Ağustos günü Olgu Bey'den satın aldığım a118c kamera 1 günde elime geçti. Hızlı alışveriş için teşekkürler Rica ederim, kazasız belasız hep güzel ve ilginç anları kaydeder umarım 1 Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 30 Ağustos 2016 Paylaş 30 Ağustos 2016 26 Ağustos günü Olgu Bey'den satın aldığım a118c kamera 1 günde elime geçti. Hızlı alışveriş için teşekkürler İyi bir seçim olmuş. Bu kamerayı kullanıyorum ve çok memnunum. 1 Yorum bağlantısı
Fatih Avcı 30 Ağustos 2016 Paylaş 30 Ağustos 2016 Elinizde olan modelin içerisinde GPS tüm aksesuarları mevcutmu Olgu bey Yorum bağlantısı
Olgu Erhan 30 Ağustos 2016 Yazar Paylaş 30 Ağustos 2016 Elinizde olan modelin içerisinde GPS tüm aksesuarları mevcutmu Olgu bey Evet Gps mevcut, tüm aparatları ile set. Yorum bağlantısı
Fatih Avcı 30 Ağustos 2016 Paylaş 30 Ağustos 2016 Evet Gps mevcut, tüm aparatları ile set.Fiyat olarak ne düşünüyorsunuz. Yorum bağlantısı
Çiğdem Bilen 18 Eylül 2016 Paylaş 18 Eylül 2016 Kamera ekranında görünen gps hız bilgisi videoda da çıkmıyormuydu bi ayar falan mı yapmam lazım acaba Yorum bağlantısı
Olgu Erhan 18 Eylül 2016 Yazar Paylaş 18 Eylül 2016 Kamera ekranında görünen gps hız bilgisi videoda da çıkmıyormuydu bi ayar falan mı yapmam lazım acaba Evet bu program ile oluyor : https://www.dropbox.com/s/9bd9clq9zhmlfg4/RegistratorViewer.rar?dl=1 indirin. Yada şuradan : https://dl.dropboxusercontent.com/u/25150850/DashcamViewerWin32_v2.2.0.zip Sitesi : https://dashcamviewer.com/ Nasıl görünür : Yorum bağlantısı
Çiğdem Bilen 18 Eylül 2016 Paylaş 18 Eylül 2016 Evet bu program ileTeşekkür ederim 1 Yorum bağlantısı
Olgu Erhan 22 Eylül 2016 Yazar Paylaş 22 Eylül 2016 İhtiyacı olan kaçırmasın : http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/285673-a118c-acil-acil/ Yorum bağlantısı
Bahattin Öztoklu 23 Eylül 2016 Paylaş 23 Eylül 2016 İkisinin farkı ne hangisi alınmalı. Yoksa alınmamalı mi Gps aparatina gerek var mi. Tecrübeli ve kullanmış arkadaşlardan yorum almak istiyorum. LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Yorum bağlantısı
Çiğdem Bilen 23 Eylül 2016 Paylaş 23 Eylül 2016 İhtiyacı olan kaçırmasın : http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/285673-a118c-acil-acil/ Sıfırı sitede 150 liraymış, 185 çokmuş niyeymiş bla bla bla... ilginçsiniz arkadaşlar. Yurt dışından alışveriş yapmak istemiyorum, kredi kartı bilgilerimi muhattap etmek istemiyorum, kargo beklemek istemiyorum, çin malı ürün ne geleceği belli değil ahan da bozuk çıktı iletişim kur muhteşem ingilizceni kullan geri yolla yok olmadı at çöpeyle uğraşmak istemiyorsanız ben satıyorum diyor olgu bey. Eee sonuçta hizmet satın alıyorsunuz forum diye amme hizmeti yapmak zorunda değil herkes. Bence ayrıca kargo bedelini çıkınca abartılacak bir kar da kalmıyordur ki bu da forum yararına sayılabilirdir. Ben de kendisinden kamera aldım diye değil olgu bey'in iyi bir şeyler yapmaya çalıştığını düşündüğüm için yazasım geldi. Konu kapanmasaydı oraya yazacaktım. 4 Yorum bağlantısı
Erdal Aydın 23 Eylül 2016 Paylaş 23 Eylül 2016 Sıfırı sitede 150 liraymış, 185 çokmuş niyeymiş bla bla bla... ilginçsiniz arkadaşlar. Yurt dışından alışveriş yapmak istemiyorum, kredi kartı bilgilerimi muhattap etmek istemiyorum, kargo beklemek istemiyorum, çin malı ürün ne geleceği belli değil ahan da bozuk çıktı iletişim kur muhteşem ingilizceni kullan geri yolla yok olmadı at çöpeyle uğraşmak istemiyorsanız ben satıyorum diyor olgu bey. Eee sonuçta hizmet satın alıyorsunuz forum diye amme hizmeti yapmak zorunda değil herkes. Bence ayrıca kargo bedelini çıkınca abartılacak bir kar da kalmıyordur ki bu da forum yararına sayılabilirdir. Ben de kendisinden kamera aldım diye değil olgu bey'in iyi bir şeyler yapmaya çalıştığını düşündüğüm için yazasım geldi. Konu kapanmasaydı oraya yazacaktım. Temmuzda boynerin internet sitesinden bi ayakkabı aldım. 4 gün sonra gelen ayakkabının hem rengi hem modeli benim siparisimden farklıydı. Aradım ağzıma geleni söyledim. Allahtan internetten alınan ürün mağazadan iade edilebiliyormus. Gittim iade ettim, markanın kendi mağazasından aldım. Hayatımda netten yaptığım ilk alışverişte bir sürü uğraştım. Artı, iade ürünün parası o ayda ödenmediği için 2 ayakkabı parası ödedim.[emoji4] Sonuç olarak internetten alışveriş yapmak istemiyorum. Bundan dolayı Olgu beyin ilanlarını takip ediyorum. Muhtemelen bir dahaki ilanında ben alacağım.[emoji4] 1 Yorum bağlantısı
Olcay Eyüboğlu 23 Eylül 2016 Paylaş 23 Eylül 2016 Yaklaşık 2 aydır bu kamerayı kullanıyorum. Geçen gece ışıklandırması olmayan şehirlerarası bir yolda büyük bir tehlike atlattım. Eve gelip olayı izlemek istediğimde aracımın farlarının aydınlattığı alanın dışında hiçbirşeyin anlaşılmadığını fark ettim. Daha önce 2 yıl kadar shadow gt680 w kullanmıştım. Onun gece çekimleri zifiri karanlıkta bile çok iyiydi. Viofonun gündüz çekimleri gayet iyi ancak yeterli ışık almayan yerlerde çekimler beni tatmin etmedi. Belki de benim kamerada problem vardır bilemiyorum. Yalnız eski kamerama göre ses kayıt kalitesi çok çok üstün. Yorum bağlantısı
Bahattin Öztoklu 23 Eylül 2016 Paylaş 23 Eylül 2016 Gps li a118 aldığım zaman görüntüye hızımı yazdirabiliyormuyum? Deneyen oldumu. LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Yorum bağlantısı
Çiğdem Bilen 23 Eylül 2016 Paylaş 23 Eylül 2016 Gps li a118 aldığım zaman görüntüye hızımı yazdirabiliyormuyum? Deneyen oldumu. LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi 7-8 mesaj yukarıdaki programı kullanınca oluyormuş Yorum bağlantısı
Bahattin Öztoklu 24 Eylül 2016 Paylaş 24 Eylül 2016 Arkadaşlar a118 c ile birlikte resimdeki gps lerden hangisini almam gerekiyor. W 04 mü yoksa W 05 i mi? LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Yorum bağlantısı
Olgu Erhan 24 Eylül 2016 Yazar Paylaş 24 Eylül 2016 Arkadaşlar a118 c ile birlikte resimdeki gps lerden hangisini almam gerekiyor. W 04 mü yoksa W 05 i mi? LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi 1. msjda link vermiştim Yorum bağlantısı
Recommended Posts