İçeriğe Yönlendir

Araç İçi Kamera A118C (B40) Gps'li Kapasitörlü Kamera

Olgu Erhan

Recommended Posts

Ahmet İhsan Akşen

Kameranın çerçevesi bu şekilde paslanmis gibi olan var mı benden başka ?

21bfaac13a483d3c149233b35c8727ad.jpg

Yorum bağlantısı
Mehmet Ali Karakaya

Benim kamera kilitlendi, hafıza kartını çıkardım taktım değişiklik yok, ekranda adı yazıyor sadece, öyle bekliyor

Yorum bağlantısı
Murat_Güneş

Benim kamera kilitlendi, hafıza kartını çıkardım taktım değişiklik yok, ekranda adı yazıyor sadece, öyle bekliyor

Yazılımı güncellemeyi deneyin.

Yada hava aşırı sıcaksa ondan da olabilir.

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum bağlantısı
Mehmet Ali Karakaya

Yazılımı güncellemeyi deneyin.

Yada hava aşırı sıcaksa ondan da olabilir.

Bayram gezmesinde bilgisayar imkanım olmadığı için evde deneyeceğim, teşekkürler
Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez

Oradaki 41 $ lık A118c yi henüz incelemedik, kalitesi hakkında bilgim yok arkadaşlar. 1 tane satın alıp test etmem lazım.

Olgu benim kamera bozuk çıktı, adaptörde bozuk, ancak yarı parasını geri alabildim, kamerayı tamir ettirdim kondansatörü bozukmuş, ama adaptör sorunum var, Nasıl şeederiz?
Yorum bağlantısı
Olgu Erhan

Olgu benim kamera bozuk çıktı, adaptörde bozuk, ancak yarı parasını geri alabildim, kamerayı tamir ettirdim kondansatörü bozukmuş, ama adaptör sorunum var, Nasıl şeederiz?

Kutudan çıkan usb kablo ucuna bir tane 5v telefon şarj çakmaklığa takılan dalga alırsan olur sanırım. Anlatamadıysam resim atayım :)

8c35fc236eb74f1872f2aa13eebedc4c.png

Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez

Kutudan çıkan usb kablo ucuna bir tane 5v telefon şarj çakmaklığa takılan dalga alırsan olur sanırım. Anlatamadıysam resim atayım :)

8c35fc236eb74f1872f2aa13eebedc4c.png

Aynı ürünü aldım doğru düzgün çalışmıyor, o yüzden orjinal adaptör nereden buluruz diye sormuştum.

Yorum bağlantısı
Olgu Erhan

Aynı ürünü aldım doğru düzgün çalışmıyor, o yüzden orjinal adaptör nereden buluruz diye sormuştum.

Aliexpresste vardır kesin.

Yorum bağlantısı
Olgu Erhan

Gearbest'i bıraktın mı. :)

yahu bırakmadım da kredi kartı ile 100 $ altı ürün almak çok zor oluyor, ödeme sistemlerinde bir sıkıntı var çözemediler. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Murat_Güneş

Benim cihaz son zamanlarda kayit yapmiyor.

Yapiyor gibi görünüyor ekranda.

Rec çalışıyor.

Kamerayı kapatip pc ye bagladigim zaman 3 gün yada 5 gün öncesinin kayitlarini görüyorum.

Başına gelen varmi¿

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Kerem Bozdoğan

aliexpress'ten sipariş ettim bu kameradan, kartı buradan alacağım ama 64gb mı yoksa 32gb mı almalıyım bilemedim. 64gb sorunsuz kullanılabiliyor mu? bir de gps aparatını almanın avantajı ne olur? onu da almadım, aliexpresste link de bulamadım gps aparatı için. olmazsa olmaz olarak mı düşünmeliyiz gps aparatını?

Yorum bağlantısı
Ali Tatlısu

aliexpress'ten sipariş ettim bu kameradan, kartı buradan alacağım ama 64gb mı yoksa 32gb mı almalıyım bilemedim. 64gb sorunsuz kullanılabiliyor mu? bir de gps aparatını almanın avantajı ne olur? onu da almadım, aliexpresste link de bulamadım gps aparatı için. olmazsa olmaz olarak mı düşünmeliyiz gps aparatını?

kart olarak  class 10 32 gb tavsiye edildi. 64 gb destekliyor sanırım.

gps anteni kullanırsanız hız bilginiz ekrana yansıyor. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran

Rec çalışıyor.

Kamerayı kapatip pc ye bagladigim zaman 3 gün yada 5 gün öncesinin kayitlarini görüyorum.

Başına gelen varmi¿

Ben uzun zamandır hiç bakmıyorum.. Herşey normal gözünüyor diye kontrol etmiyorum..

Kameranın çerçevesi bu şekilde paslanmis gibi olan var mı benden başka ?

21bfaac13a483d3c149233b35c8727ad.jpg

Biz bu kameradan 2 adet aldık ikisi de böyle değildi..

Yorum bağlantısı
Cihat Küçükay

Rec çalışıyor.

Başına gelen varmi¿

Bende yapıyordu kardeşim, o yüzden tiesfonga geçtim zaten ;)

Yorum bağlantısı
Olgu Erhan

Rec çalışıyor.

Başına gelen varmi¿

Kullandığınız kart ile ilgili bir sorun diye tahmin ediyorum.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Murat_Güneş

Bu zamana kadar yoktu bir sorun

Yorum bağlantısı
Cihat Küçükay

Kartta bir sorun yok hocam. Aynı kartla Tiesfong kamera çalışıyor ama A118C çalışmıyor. Kayıt yapıyor görünüyor ama kayıt yok. Becerebilirsem kamerayı düzeltip arka tarafa takacağım.

Yorum bağlantısı
Semih İzgi

Çok satılıyor diye kaliteyi mi düşürdüler ne yaptılar.  :( Bukadar arıza bildirimi can sıkıcı. Eve geçerken kendi cihazımın kayıtlarını kontrol edeceğim.

Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez

Çok satılıyor diye kaliteyi mi düşürdüler ne yaptılar. :( Bukadar arıza bildirimi can sıkıcı. Eve geçerken kendi cihazımın kayıtlarını kontrol edeceğim.

Bir ürünü uzun ömürlü yapmak zor iştir, görüntü kalitesi gerçek anlamda kalite değil aslında.
Yorum bağlantısı
Murat_Güneş

Kartı çıkartıyorum.

Format atiyorum.

Tekrar cihaza takip cihazdan format atiyorum.

Çalıştırıyorum.

Ogün kayit yapiyor.

Diğer gün bakiyorum kapanmis kamera.

Açıyor tekrardan kartı cikarmadan çekim yapıyor görünüyor lakin akşam kartı pc takip baktigimda sadece önceki günün kayitlari var sadece.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Cihat Küçükay

Kartı çıkartıyorum.

Format atiyorum.

Tekrar cihaza takip cihazdan format atiyorum.

Çalıştırıyorum.

Ogün kayit yapiyor.

Diğer gün bakiyorum kapanmis kamera.

Açıyor tekrardan kartı cikarmadan çekim yapıyor görünüyor lakin akşam kartı pc takip baktigimda sadece önceki günün kayitlari var sadece.

Bende bunu da yapmadı murat. Formatlamayı yaptıktan sonra sadece 3 dakikalık ilk kaydı yapıyor, ondan sonra kayıt yapmıyor. Ama ekrana bakarsan kayıtta. O haldeyken kapatıp açıyorsun, bu sefer açılış ekranında kalıyor, açılmıyor.

Yorum bağlantısı
Murat_Güneş

Bende bunu da yapmadı murat. Formatlamayı yaptıktan sonra sadece 3 dakikalık ilk kaydı yapıyor, ondan sonra kayıt yapmıyor. Ama ekrana bakarsan kayıtta. O haldeyken kapatıp açıyorsun, bu sefer açılış ekranında kalıyor, açılmıyor.

Giren girdi yine Türkçesi.

Bakalim baska kart deneyeceğim .

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Murat_Güneş

Şimdi bindim arabaya.

Kamera hiç açılmıyor şuan.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...