Celil Alpay 6 Mayıs 2016 Paylaş 6 Mayıs 2016 Abi kredi kartıyla mı aldın? paypalla mıSanal kk Yorum bağlantısı
Misafir 6 Mayıs 2016 Paylaş 6 Mayıs 2016 Sanal kk Ben kredi kartı ile alamıyorum da. paypalla aldım geçen bi arkadaşa Yorum bağlantısı
Celil Alpay 6 Mayıs 2016 Paylaş 6 Mayıs 2016 Ben kredi kartı ile alamıyorum da. paypalla aldım geçen bi arkadaşa Alla alla bende bic bir sorun çıkmadı. Benimki Mastercard Yorum bağlantısı
Misafir 6 Mayıs 2016 Paylaş 6 Mayıs 2016 Alla alla bende bic bir sorun çıkmadı. Benimki Mastercard Sanal değil gerçek kredi kartı ile ama abi. 4 farklı kart denedim olmadı. En son paypalla hallettim. Daha önceden alıyordum halbuki. Sorunu da anlamadım Yorum bağlantısı
Semih İzgi 8 Mayıs 2016 Paylaş 8 Mayıs 2016 (düzenlendi) Bende sparişi verdim. 26 Temmuz 2017 tarihinde Recep Selim Kaya tarafından düzenlendi 3 Yorum bağlantısı
Semih İzgi 10 Mayıs 2016 Paylaş 10 Mayıs 2016 Sizlere bir soru, A118c De hareket algılama var mı? Mesela ben elektriği çakmaklıktan alacağım. F1lerde marş sırasında elektriği kesmiyor cihaz kapanmıyor. Bu da demek oluyorki kamera 7/24 elektrik alacak. Bu sıkıntı olur mu? Gece biri vurursa önünden geçerse kaydetsin isterim Yorumlarınızı bekliyorum Yorum bağlantısı
Çağatay Özsoy 10 Mayıs 2016 Paylaş 10 Mayıs 2016 Benim bildiğim algılıyıcı var.. Birincisi aküyü boşaltabilir uzun zamanda, ikincisi de en fazla 32gb destekliyor o da 4-5 saatlik kayıt demek, saba kadar zaten isteğiniz kayıtların üzerine kayıt yapabilir, hareket algılayıcısı ile kullanılırsa mantıklı olur ama algılıyıcı nasıl çalışıyor denemek lazım. Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 13 Mayıs 2016 Paylaş 13 Mayıs 2016 ahan da kod Şimdi 2 tane alacağım. Hangi satıcıdan alacağız? Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 13 Mayıs 2016 Paylaş 13 Mayıs 2016 (düzenlendi) Şu linkte kullandım çalıştı. Teşekkürler.. 26 Temmuz 2017 tarihinde Recep Selim Kaya tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 13 Mayıs 2016 Paylaş 13 Mayıs 2016 Sizlere bir soru, A118c De hareket algılama var mı? Mesela ben elektriği çakmaklıktan alacağım. F1lerde marş sırasında elektriği kesmiyor cihaz kapanmıyor. Bu da demek oluyorki kamera 7/24 elektrik alacak. Bu sıkıntı olur mu? Gece biri vurursa önünden geçerse kaydetsin isterim Yorumlarınızı bekliyorum Var ama düzgün çalışmıyor. Ben açtım sürekli açık bıraktım, sadece hareket olunca kayıt ediyor gayet güzel oluyor, 4 5 günlük videolar duruyor 32gb da. lakin gece çevre yolunda falan kayıdı durduruyor hareket yok gibi algılayıp. 2 Yorum bağlantısı
Semih İzgi 14 Mayıs 2016 Paylaş 14 Mayıs 2016 Var ama düzgün çalışmıyor. Ben açtım sürekli açık bıraktım, sadece hareket olunca kayıt ediyor gayet güzel oluyor, 4 5 günlük videolar duruyor 32gb da. lakin gece çevre yolunda falan kayıdı durduruyor hareket yok gibi algılayıp. Anladım abicim. Bendeki düşük kalite kamerada öyle. çevre yolunda giderken kaydı kesiyo bazen. Başka araç ekrana girince kaydı geri açıyor. Bu arada sparişim ile ilgili birşey dikkatimi çekti. Sanırım Gearbest bizim gümrük olayını çözmüş. Resmi faturam 20 USD olarak belirtilmiş gümrüğe takılmaması için . Süper ya 1 Yorum bağlantısı
Misafir 14 Mayıs 2016 Paylaş 14 Mayıs 2016 Uzun zamandır konuyu takip edemiyorum. Arkadaşlar bir sorum olacak. Kameranın GPS anteni sadece akşamdan sabaha aracı bıraktığında No GPS yazıyor ve soketi söküp takınca Hız kırmızı olarak 0 km yazıyor. Ve gün içerisinde en az 10 kere kameranın enerjisi kesiliyor ve kamera açılınca direk kırmızı şekilde 0 km yazıyor. Fakat 10 saat gibi bekleyince nedense No GPS yazıyor... Ben çakmaklıktan kurtuldum derken her sabah soketi sök tak mı yapacağız iyice ayar oldum... Yorum bağlantısı
Misafir 14 Mayıs 2016 Paylaş 14 Mayıs 2016 Uzun zamandır konuyu takip edemiyorum. Arkadaşlar bir sorum olacak. Kameranın GPS anteni sadece akşamdan sabaha aracı bıraktığında No GPS yazıyor ve soketi söküp takınca Hız kırmızı olarak 0 km yazıyor. Ve gün içerisinde en az 10 kere kameranın enerjisi kesiliyor ve kamera açılınca direk kırmızı şekilde 0 km yazıyor. Fakat 10 saat gibi bekleyince nedense No GPS yazıyor... Ben çakmaklıktan kurtuldum derken her sabah soketi sök tak mı yapacağız iyice ayar oldum...Büyük ihtimal bağlantıyı aldığın yerden sıkıntı var sigortadan hat alıp baksana bir de Yorum bağlantısı
Misafir 14 Mayıs 2016 Paylaş 14 Mayıs 2016 Büyük ihtimal bağlantıyı aldığın yerden sıkıntı var sigortadan hat alıp baksana bir deOnla ilgisi olamaz. Kameranın GPS i enerjiyi kameradan alıyor. Kamerada problem yok ki... Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 14 Mayıs 2016 Paylaş 14 Mayıs 2016 Benim kamera geldi ama adaptörü çalışmıyor Yorum bağlantısı
Cihat Küçükay 14 Mayıs 2016 Paylaş 14 Mayıs 2016 Benim kamera yine kilit, açılış ekranında kalıyor. Murat sana pazartesi gönderirim artık 1 Yorum bağlantısı
Murat_Güneş 14 Mayıs 2016 Paylaş 14 Mayıs 2016 Benim kamera yine kilit, açılış ekranında kalıyor. Murat sana pazartesi gönderirim artık 1 Yorum bağlantısı
Erdem Çağla 20 Mayıs 2016 Paylaş 20 Mayıs 2016 Sağolsun usta kamerayı takarken (a118c) nasıl becerdiyse artık adaptörünü yaktı. 3 mt usb uzatma ile çakmaktan 2 usb yapan 5 tl'lik aparattan 5V alıp bağladık. Bir sorun yok 2 haftadır kullanıyorum ancak kameraya bir zarar verir mi bilemedim. Orijinal adaptörünü nereden temin edebilirim olgu bey? Bir de kontağa bağlattım. Aslında teybe veya çakmak soketine bağlamasını söyledim ama "teybin - çakmağın sigortası hangisi bilemem, bir yere bağlarım hep çalışır aküyü bitirir" dedi. Ben de nasıl hep çalışır? her şartta 20 dk sonra kesiyor elektriği dedim. Neyse böyle montajı yaptırdık. Beleş olunca böyle Ancak ben yine kontak kapalı olsa bile araç içinde beklerken veya kısa süreli bir yere girip çıkmada kayıt etsin istiyorum. Nasıl arabanın teybi kontak kapalı olsa bile çalışıyor kamera da çalıssın ben arabadan çıkınca 20 dk sonra tüm elektrikle birlikte kapansın istiyorum. Hangi sigortaya bağlamalıyım? Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 20 Mayıs 2016 Paylaş 20 Mayıs 2016 Benim kamera sesi düzgün kaydetmemeye başlamış, 3 dakikalık video da anca 20 saniye ses var. Başına gelen var mı? Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 20 Mayıs 2016 Paylaş 20 Mayıs 2016 Dün kapatıp kartı almıştım, şimdi taktım deneme yaptım sıkıntı yok Yorum bağlantısı
Celil Alpay 27 Mayıs 2016 Paylaş 27 Mayıs 2016 kameram geldi, sd kart tavsiyesi (mümkünse link) alabilirmiyim? Yorum bağlantısı
Misafir 27 Mayıs 2016 Paylaş 27 Mayıs 2016 kameram geldi, sd kart tavsiyesi (mümkünse link) alabilirmiyim? 7-8 kişi için bu kameradan aldım ve hepsine bunu önerdim. Kendimde bunu kullanıyorum http://urun.n11.com/hafiza-kartlari/toshiba-32gb-class-10-micro-sd-hafiza-karti-40-mbs-P99566249 Yorum bağlantısı
Misafir 27 Mayıs 2016 Paylaş 27 Mayıs 2016 Samsung evo kırmızı ya da sarı kart gayet iyidir. Saygılarımla. Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 27 Mayıs 2016 Paylaş 27 Mayıs 2016 Sağolsun usta kamerayı takarken (a118c) nasıl becerdiyse artık adaptörünü yaktı. 3 mt usb uzatma ile çakmaktan 2 usb yapan 5 tl'lik aparattan 5V alıp bağladık. Bir sorun yok 2 haftadır kullanıyorum ancak kameraya bir zarar verir mi bilemedim. Orijinal adaptörünü nereden temin edebilirim olgu bey? Bir de kontağa bağlattım. Aslında teybe veya çakmak soketine bağlamasını söyledim ama "teybin - çakmağın sigortası hangisi bilemem, bir yere bağlarım hep çalışır aküyü bitirir" dedi. Ben de nasıl hep çalışır? her şartta 20 dk sonra kesiyor elektriği dedim. Neyse böyle montajı yaptırdık. Beleş olunca böyle Ancak ben yine kontak kapalı olsa bile araç içinde beklerken veya kısa süreli bir yere girip çıkmada kayıt etsin istiyorum. Nasıl arabanın teybi kontak kapalı olsa bile çalışıyor kamera da çalıssın ben arabadan çıkınca 20 dk sonra tüm elektrikle birlikte kapansın istiyorum. Hangi sigortaya bağlamalıyım? Kamerann adaptörü biraz sıkıntılı tamir ettirdim ama fena ısınıyor, kullanmadım çakmalık vs gibi yerden kullanıyorum, elektiriği çakmalıktan alabilirsin, bence aküyü falan bitirmez. Yorum bağlantısı
Recommended Posts