İçeriğe Yönlendir

Araç İçi Kamera A118C (B40) Gps'li Kapasitörlü Kamera

Olgu Erhan

Recommended Posts

Bu da ilk yol cekimi. Yeni olmus bir kazaya denk geldik. O bolumu kirparak yukledim. Kameranin yeri guzel oldu ama aracin torpido yansimasi da oldukca fazla oldu.

Saygilarimla.

Yorum bağlantısı
Mustafa Boz

dede90e6187e3b4aaf422ba1149931b0.jpg

ece00c6dc206de775fb176a8301e8390.jpg

a5fef1062fd5ff7ff846cd4e368e7db0.jpg

09168498bc33bdea19a467e132a3e4d2.jpg

dün gelen kameramin montajını yaptım kablosunun uzun olmasi çok iyi oldu kol dayamanin içindeki Çakmaklıga taktım

Simdilik tek sıkıntım sürekli akım var daha sonra konudaki örnek çalışmaları değerlendireceğim

Olgu abinin anlatimlarini genel olarak okudum izledim ama ortadaki yuvarlak tuşu çözemedim üstümde üçgen bir işaret var

Montajı güzel oldu Kablolar gizlendi aynanın Sağına taktigim için Sürücü nun dikkatini dagitmiyor

.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Cırt ile titremiyor mu kamera.. 

Ben olsam düşük kaliteli bant kullanırdım.. 

Yorum bağlantısı

Cırt ile titremiyor mu kamera.. 

Ben olsam düşük kaliteli bant kullanırdım.. 

Titremedi üstad. Hafıza kartı çıkarmak istediğimde sağa sola oynuyor hafif ama yol çekiminde oynama yok. Örnek çekim ekledim. 

Saygılarımla.

Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen

Olgu abinin anlatimlarini genel olarak okudum izledim ama ortadaki yuvarlak tuşu çözemedim üstümde üçgen bir işaret var Montajı güzel oldu Kablolar gizlendi aynanın Sağına taktigim için Sürücü nun dikkatini dagitmiyor

.

O tuşa basınca o anki videoyu salt okunur yapıyor, döngüsel olarak silinmekten kurtarıyor.

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Titremedi üstad. Hafıza kartı çıkarmak istediğimde sağa sola oynuyor hafif ama yol çekiminde oynama yok. Örnek çekim ekledim.

Saygılarımla.

Video başarılı üstad. Güle güle kullan.
Yorum bağlantısı

Malzeme kalitesini anlamam, Fakat Class 10 için uygun fiyat bence...

n11'de Sandisk 32GB MicroSD 48MB/s Class10 Hafıza Kartı seçtim! Alışverişin Uğurlu Adresi'nde fiyatlar harika!

http://urun.n11.com/hafiza-kartlari/sandisk-32gb-microsd-48mbs-class10-hafiza-karti-P80111978

Ben alamzdim. Arac evo olunca, plaka ev olunca uyumlu olsun diye aldim samsung evo'yu. Bu arada gayet guzel kaydediyor. Atlama, ziplama, takilma olmadi.

Saygilarimla.

Yorum bağlantısı

Ben alamzdim. Arac evo olunca, plaka ev olunca uyumlu olsun diye aldim samsung evo'yu. Bu arada gayet guzel kaydediyor. Atlama, ziplama, takilma olmadi.

Saygilarimla.

Birde SYM Evobvar abi ondan da al :D
Yorum bağlantısı
Mustafa Boz

Cihazın kaydettiği dosyaları bilgisayardan açınca mediaplayer VLC Media tarih saat plaka bilgisi gözükmüyor ayarlarda bir problem olabilir mi ?

Yorum bağlantısı
Serkan Ünsalan
Aldigin satici linkini eklermisin abi.kac gunde geldi peki?

Denemesini bekliyoruz artik

Yorum bağlantısı
Uğur Çınar

Bugun gps anteni de gelmis, kapiya birakmislar.

Saygilarimla.

8615f7f38c0bf87a697a0d924a1a80dc.jpg

fbe8d9822fdb9ad5fbf0c44b4373e18b.jpg

077a643b34dda53ad8d97827576e9384.jpg

cbb1db95055df26f0a960504b4027b32.jpg

Aabi dha ne ise yaradigini anlamadim su gps in [emoji2] [emoji2] [emoji2] [emoji2]
Yorum bağlantısı

Aldigin satici linkini eklermisin abi.kac gunde geldi peki?

Denemesini bekliyoruz artik

Gps anten modülü araba dvr gps log kayıt gps izleme anteni alıcı için aksesuar için viofo a118 a118c araç dash kamera

http://s.aliexpress.com/AzmQVR3i

(from AliExpress Android)

17 ocakta verdim siparisi, kamera 20 gun once geldi. Bu anten takipsiz gonderildi ama geldi.

Gps anteninin hizi da videoya kaydettigini dusunuyordum Uğur ama yapmiyormus. Surus esnasinda ekranda gosteriyormus ben ekrani gormuyorum orasi ayri:) Bir de uygun programla hizi ve harita ustunde gosteriyormus seyahat hafeketlerini.

Saygilarimla.

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Ben sd kartı takarken düşürdüm arabanın içinde. El freninin oralardan sesi geldi ama bulamıyorum.

Yorum bağlantısı

Ben sd kartı takarken düşürdüm arabanın içinde. El freninin oralardan sesi geldi ama bulamıyorum.

Ustad insallah bulursun diyelim. Kart cikarip takmak biraz mesakatli. Daha pratik bir yol olmali aslinda ama bu fiyata wireless olmuyor maalesef.

Saygilarimla.

Yorum bağlantısı
Olgu Erhan

Ustad insallah bulursun diyelim. Kart cikarip takmak biraz mesakatli. Daha pratik bir yol olmali aslinda ama bu fiyata wireless olmuyor maalesef.

Saygilarimla.

Cihazı kızağından çıkartıp almak daha mantıklı ama çıkartacak alan yoksa o işte zor :)

Yorum bağlantısı

Buna benzer bir durum benimde başıma geldi. Ben düşürmedim kendi çıkıp düşmüş ve ben saatlerce aramama rağmen bulamadım...

Gps kayıtlarını takip ettiğimiz RegistratorViewer site sahibi adam motor kazasında ölmüş :( hosting kapanmış sanırım o yüzden izlenemiyor. Yakın zamanda bir alternatif bulunur sanıyorum.

https://dashcamtalk.com/forum/threads/rip-vadim-kozlov-author-of-registratorviewer-datakam.13901/

İşte bende bundan korkuyordum...
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Saygilarimla.

Kamerayı aynanın sağına takmıştım.. çok zor oluyor.. ayna engelliyor hareketi.. 

Sola alacağım.. Zaten çok şık.. 

Ama kart hala yok.. El freninin içine düşmüş olabilir.. 

Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen

Nesi zor kartı çıkarmanın, az önce çıkardım aldım, kayıtlara bakacağım :)

Yorum bağlantısı

link çalışmıyor abi verdiğin.

Telefondan belki calisir. Mobil link olarak alabiliyorum telefondan.

Saygilarimla.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...