İçeriğe Yönlendir

Araç İçi Kamera A118C (B40) Gps'li Kapasitörlü Kamera

Olgu Erhan

Recommended Posts

Emre Şimşek

Arka cama Gps bağlamaya gerek yok bence :)

Abi ön camda G1W-C olunca mecbur gps arkada kaldı. Programı upload edebilir misin abi gps izleyemedim daha...

Yorum bağlantısı
Olgu Erhan

Baktım benim kameram da kaydetmemiş abi ya acaba ne eksik. Hafıza kartında hiç log yok...

Gps kitlenmesi 5-10 dk alır. Ve ekranda yeşil olarak hız bilgisi çıkar. Videonun içine işliyor.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran

Benim antenciden haber var:) Cinde bahar tatili diyor, herkes izinde ya da seyahatteymis. Istersen iptal et istersen bekle diyor. Bekliyorum dedim.

Saygilarimla.

Benim de aldığım bazı şeyler var henüz gelmediler.. Satıcıya yazıyorum cevap vermiyor. Bende sitenin müşteri temsilcisine yazdım.. Çin de kimse kalmadı ki herkes tatilde diyor :) sen ayın 13 ünden sonra tekrar mesaj yaz dönmüş olurlar dedi. Şubat 13 e kadar yatışş :D

Yorum bağlantısı
Uğur Çınar

Çalıştımı peki ?

Araba yi hareket ettirmedim taktim direk hiz gostergesi cikti ama kirmiziydi ☺
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Araba yi hareket ettirmedim taktim direk hiz gostergesi cikti ama kirmiziydi ☺

Kırmızı bizde de vardı :p

Yorum bağlantısı
Okan Tansel

Sikinti mi var abi bilmiyoruzki ☺☺☺

çöp çöp at at attın çöpün adresinde bize yolla. nede olsa geri dönüşümü olan ürün  :D  :D  :D

Yorum bağlantısı
Uğur Çınar

çöp çöp at at attın çöpün adresinde bize yolla. nede olsa geri dönüşümü olan ürün :D:D:D

Abowwww ☺☺☺ korkmaya basladim calisiyomu calismiyormu merak ettim ilk taktigimda durmadan no gps yaziyordu
Yorum bağlantısı

Abowwww ☺☺☺ korkmaya basladim calisiyomu calismiyormu merak ettim ilk taktigimda durmadan no gps yaziyordu

Thi is a Matrix! What is cipies?  :p  :D

Yorum bağlantısı
Emre Şimşek
(düzenlendi)

Olgu abi fuse tap holder çok iyi bir icatmış tam benlik, Türkiye'de satılır mı acep.. Bizim arabada çakmaklığa 7/24 elektrik gidiyor öyle bir problem de olmuyor...

Fakat bugünkü gps denemelerim yine sonuçsuz kaldı.

Ekrandaki hız bilgisi yeşil. Güzelce kayıt yapıyorum eve geçiyorum kartı bilgisayara takıyorum yine yok gps kaydı...

tarihinde Emre Şimşek tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Olgu Erhan

Olgu abi fuse tap holder çok iyi bir icatmış tam benlik, Türkiye'de satılır mı acep.. Bizim arabada çakmaklığa 7/24 elektrik gidiyor öyle bir problem de olmuyor...

Fakat bugünkü gps denemelerim yine sonuçsuz kaldı.

Ekrandaki hız bilgisi yeşil. Güzelce kayıt yapıyorum eve geçiyorum kartı bilgisayara takıyorum yine yok gps kaydı...

Dosyayı sıkıştırıp yüklesene bi dropbox yada google drive ?

Yorum bağlantısı
Olgu Erhan
(düzenlendi)

Gps testi yapacağım kızkardeşimi bekliyorum lastiği yarılmış yolda. A118c onun aracında var.

Kamera menü ayarlarında GPS aktif mi ?

tarihinde Mehmet Ozyurek tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Uğur Çınar

Gps testi yapacağım kızkardeşimi bekliyorum lastiği yarılmış yolda. A118c onun aracında var.

aktif

Yorum bağlantısı

Çok şikayet var Gps çalışmaması yönünde. Böyle olmamalıydı :D Daha gelmeden benim Gps hayalleri de suya düşüyor sanırım...

Yorum bağlantısı
Uğur Çınar

abi kamera bağlı olması lazım  mı yoksa ben hafıza kartını takıp bakyorum :D 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran

abi kamera bağlı olması lazım  mı yoksa ben hafıza kartını takıp bakyorum :D

Bence bağlı olmalı mantıken..

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...