Murat Dere 10 Şubat 2015 Paylaş 10 Şubat 2015 tabloya iyi bakın. dolar mı yükseliyor TL mi düşüyor? Ruslardan iyiyiz ya yetmez mi? Paralel paralel konuşup durmayın yahu! Yorum bağlantısı
Koray Demir 11 Şubat 2015 Paylaş 11 Şubat 2015 Sitede 3 gündür hareket yok göndermeyecek mi acaba? Yorum bağlantısı
Tamer Geveci 28 Şubat 2015 Paylaş 28 Şubat 2015 Kameranın montajını yaptım .2 sorum var ; kamera çakmaklığa sürekli takılı kalsa cihaz kapalı olsa dahi aküyü bitirme ihtimali var mıdır? Bir de kamera aracı stop ettikten sonra kendi kendine kapanır mı yoksa her seferinde manuel mi açıp kapatmalıyım? Yorum bağlantısı
Tamer Geveci 28 Şubat 2015 Paylaş 28 Şubat 2015 Kameranın montajını yaptım .2 sorum var ; kamera çakmaklığa sürekli takılı kalsa cihaz kapalı olsa dahi aküyü bitirme ihtimali var mıdır? Bir de kamera aracı stop ettikten sonra kendi kendine kapanır mı yoksa her seferinde manuel mi açıp kapatmalıyım? 3. problem : şarj kablosunu cam ve kapı lastiklerinin içinden geçirdim , teyp radyosu cızırtı yapmaya başladı . Çözüm önerisi var mıdır? Yorum bağlantısı
Olgu Erhan 3 Mart 2015 Yazar Paylaş 3 Mart 2015 3. problem : şarj kablosunu cam ve kapı lastiklerinin içinden geçirdim , teyp radyosu cızırtı yapmaya başladı . Çözüm önerisi var mıdır? valla ilk defa duydum Yorum bağlantısı
Mustafa Bağseven 5 Mart 2015 Paylaş 5 Mart 2015 (düzenlendi) Kamerayı direk çakmaklıga taktık diyelim.Çakmaklık da kontaga baglı diyelim Soru şu: Aracı her çalıştırdıgımda kameranın üstündeki güç tuşuna basmadan kamera otomatik açılır mı?Her defasında onla ugraşmak istemiyorum çünkü. Edit:Şimdi farkettim otomatik açılması lazım.Çünkü kamerayı arka cama koydugunuzda her defasında aç-kapa yapamayacagınıza göre otomatik açılacaktır 5 Mart 2015 tarihinde Mustafa Bağseven tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Olgu Erhan 5 Mart 2015 Yazar Paylaş 5 Mart 2015 Kamerayı direk çakmaklıga taktık diyelim.Çakmaklık da kontaga baglı diyelim Soru şu: Aracı her çalıştırdıgımda kameranın üstündeki güç tuşuna basmadan kamera otomatik açılır mı?Her defasında onla ugraşmak istemiyorum çünkü. Edit:Şimdi farkettim otomatik açılması lazım.Çünkü kamerayı arka cama koydugunuzda her defasında aç-kapa yapamayacagınıza göre otomatik açılacaktır Otomatik Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 5 Mart 2015 Paylaş 5 Mart 2015 (düzenlendi) benim cihaz geldi. 3. problem : şarj kablosunu cam ve kapı lastiklerinin içinden geçirdim , teyp radyosu cızırtı yapmaya başladı . Çözüm önerisi var mıdır? çakmak kablosunun sapına ferrit nüve konacak. (bead) http://www.amazon.com/Ferrite-Core-Cord-Noise-Suppressor/dp/B0002MQGE0 5 Mart 2015 tarihinde Mehmet Göktürk tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 5 Mart 2015 Paylaş 5 Mart 2015 benim cihaz geldi. çakmak kablosunun sapına ferrit nüve konacak. (bead) http://www.amazon.com/Ferrite-Core-Cord-Noise-Suppressor/dp/B0002MQGE0 Bir ara bakayım yakından, bende sipariş geçebilirim Yorum bağlantısı
Serdar Güngör 6 Mart 2015 Paylaş 6 Mart 2015 Ferrit nüve http://www.aliexpress.com/item/5-Pcs-5mm-Diameter-Black-Clip-On-EMI-RFI-Noise-Ferrite-Core-Filter-Wonderful-Gift/32244476244.html Yorum bağlantısı
Tamer Geveci 6 Mart 2015 Paylaş 6 Mart 2015 benim cihaz geldi. çakmak kablosunun sapına ferrit nüve konacak. (bead) http://www.amazon.com/Ferrite-Core-Cord-Noise-Suppressor/dp/B0002MQGE0 Teşekkür ederim bir tane sipariş edeyim umarım sorunu çözer . Yorum bağlantısı
Tamer Geveci 7 Mart 2015 Paylaş 7 Mart 2015 benim cihaz geldi. çakmak kablosunun sapına ferrit nüve konacak. (bead) http://www.amazon.com/Ferrite-Core-Cord-Noise-Suppressor/dp/B0002MQGE0 Ferrit nüve http://www.aliexpress.com/item/5-Pcs-5mm-Diameter-Black-Clip-On-EMI-RFI-Noise-Ferrite-Core-Filter-Wonderful-Gift/32244476244.html Kaç mm lik ferrit uygundur bilginiz var mı? Yorum bağlantısı
Serdar Güngör 7 Mart 2015 Paylaş 7 Mart 2015 Kaç mm lik ferrit uygundur bilginiz var mı? Maalesef bilgim yok, sizdeki ürünü ölçüp ona göre alacaksınız ? 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 7 Mart 2015 Paylaş 7 Mart 2015 Maalesef bilgim yok, sizdeki ürünü ölçüp ona göre alacaksınız ? spesifikasyonlarını incelemek lazım. genelde karambole kullanılabilir. iyi kapanması lazım kildinin yoksa işe yaramaz. Yorum bağlantısı
Tamer Geveci 8 Mart 2015 Paylaş 8 Mart 2015 Maalesef bilgim yok, sizdeki ürünü ölçüp ona göre alacaksınız ? spesifikasyonlarını incelemek lazım. genelde karambole kullanılabilir. iyi kapanması lazım kildinin yoksa işe yaramaz. Aylardır görmediğim kumpasımı bulma vakti geldi . Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 9 Mart 2015 Paylaş 9 Mart 2015 Youtube'a yüklediğim video: Bence iyi gibi. Ama bir sonraki jenerasyon 60FPS çekecek/çekmeli galiba... 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 9 Mart 2015 Paylaş 9 Mart 2015 Fonda çalan müziğin seviyesi nasıldı, mikrofon hassasiyetini merak ettim Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 9 Mart 2015 Paylaş 9 Mart 2015 (düzenlendi) sinyal sesini alıyor. çok aşırı hassas değil. müzik kulağı tırmalamayacak kadar ama açıktı normal. arkada çalmıyor yani. üst kapı hoparlörlerinden alıyor sanırım asıl. 9 Mart 2015 tarihinde Mehmet Göktürk tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Cihat Küçükay 13 Mart 2015 Paylaş 13 Mart 2015 Abiler cihaz geldi. Nasıl monte ederiz, bu çakmak kablosu yetişmez benim çakmaklığa, etrafta kablo görünsün istemiyorum. Yorum bağlantısı
Olgu Erhan 13 Mart 2015 Yazar Paylaş 13 Mart 2015 Abiler cihaz geldi. Nasıl monte ederiz, bu çakmak kablosu yetişmez benim çakmaklığa, etrafta kablo görünsün istemiyorum. 1-2 kutu resmi koysaydınız .) Çakmak çoklayıcı iş görür. Şu video yardımcı olabilir. Yorum bağlantısı
Cihat Küçükay 13 Mart 2015 Paylaş 13 Mart 2015 Merhaba Kameramız geldi. Hemen açıp içine baktım. Sizinde göreceğiniz gibi kamera, üst bağlantı aparatı, çakmak şarj kablosu, kablo bağlantı tırnakları, kullanma kılavuzu, data aktarım kablosu var. Class 6 32 GB kart almam gerekiyor şimdi. Kamerayı açıp nasıl göründüğüne baktım. Görüntü fena görünmüyor. Ama tabii kayıt edip bakmak lazım. Şimdi kamerayı kablolar görülmeden bağlamak kaldı. Onu biraz bekleyeceğiz artık 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 13 Mart 2015 Paylaş 13 Mart 2015 Bu kameradan bir kaç kişi alacağız kısmetse ileride. Yine fiyatının düştüğü bir günü bekliyoruz. Haberimiz olursa 4-5 kişiyi kameralandırmış oluruz. Yorum bağlantısı
Recommended Posts