Mehmet Göktürk 5 Şubat 2016 Paylaş 5 Şubat 2016 (düzenlendi) yarın bi deneme yapayım bakalım fusion üzerinde. passat'ta mesafe fazla ve arıza lambası yanacaktır. daha önce ben fusion'da bluetooth için sigorta panelinden kontakla gelenlerden birinden almıştım. direksiyona gelmene gerek yok bence. 5 Şubat 2016 tarihinde Mehmet Göktürk tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 5 Şubat 2016 Paylaş 5 Şubat 2016 Ne zamandır soracağım unutuyorum.. Elimde g1w c ve a118c var hangisi öne hangisi arkaya takılmalı? Arkada cam filmi var. Acaba rezistansa odaklama yapar mı kameralar.. A118c için gps kiti pazartesi elimde olur.. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 5 Şubat 2016 Paylaş 5 Şubat 2016 Ne zamandır soracağım unutuyorum.. Elimde g1w c ve a118c var hangisi öne hangisi arkaya takılmalı? Arkada cam filmi var. Acaba rezistansa odaklama yapar mı kameralar.. A118c için gps kiti pazartesi elimde olur.. Rezistanslar arasına denk getir.. Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 5 Şubat 2016 Paylaş 5 Şubat 2016 Rezistanslar arasına denk getir.. Emmi sen iste rezistansı sökerim ben 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 5 Şubat 2016 Paylaş 5 Şubat 2016 Emmi sen iste rezistansı sökerim ben Canımsın... Sökme. arasına denk getirince oluyor.. hatta görmüyor bile hiç.. 1 Yorum bağlantısı
Olgu Erhan 6 Şubat 2016 Yazar Paylaş 6 Şubat 2016 Ne zamandır soracağım unutuyorum.. Elimde g1w c ve a118c var hangisi öne hangisi arkaya takılmalı? Arkada cam filmi var. Acaba rezistansa odaklama yapar mı kameralar.. A118c için gps kiti pazartesi elimde olur.. Bence forumda g1wc isteyen bir arkadaş bulursun hem öne hem arkaya a118 çok iyi oluyor. Çünkü a118 arka camda takılı iken aynadan baktığında gözü çok yoracak, dikkat çekecek, dışarıdan belli olacak bir kamera değil. Arka camda şöyle duruyor : 1 Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 6 Şubat 2016 Paylaş 6 Şubat 2016 sen de mi aldın ya? bu arada tavan okuma lambasından elektrik alsam mı? Abi sarj cihazini dagit arti eksisi al cikar oraya normal kablo lehimle teyp e gelen kontak cihazindan elektrik al tamamdir Yorum bağlantısı
Fatih Mehmet Uslu 6 Şubat 2016 Paylaş 6 Şubat 2016 Şimdi ne diyim ben sana hocam, olmaz desem yaparsın.. Olur desem, o kadar kalabalığı nere sığdıracaksın.. Sığdıramasan, Minik bir devre yapar 12 voltu 5 volta düşürür sıkıştırırsın bi yere.. Ben torpidonun arkasına bir yere bir çakmaklık yaptım.. Hattını da kontaktan tetikledim.. Kabloyu sağ direkten çıkardım tavana.. Kontak açınca açılıp. kapayınca kapanıyor... Ben de aldığım a118c montajını bu şekilde yaptırdım. Kontağı açar açmaz çalışıyor. Kullandığım günlerde çekim kalitesi ve sesler çok güzeldi. Ancak benim cihaz 5 gün falan sorunsuz çalıştıktan sonra arızalandı. Çin e geri gönderdim. Tamir edecekler muhtemelen. Mağduriyetimden dolayı 32 gb lik kart hediyesiyle geri gönderecekler. Yani umarım 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 6 Şubat 2016 Paylaş 6 Şubat 2016 Ben de aldığım a118c montajını bu şekilde yaptırdım. Kontağı açar açmaz çalışıyor. Kullandığım günlerde çekim kalitesi ve sesler çok güzeldi. Ancak benim cihaz 5 gün falan sorunsuz çalıştıktan sonra arızalandı. Çin e geri gönderdim. Tamir edecekler muhtemelen. Mağduriyetimden dolayı 32 gb lik kart hediyesiyle geri gönderecekler. Yani umarım Kargo ücreti nasıl oldu ? Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 6 Şubat 2016 Paylaş 6 Şubat 2016 Bence forumda g1wc isteyen bir arkadaş bulursun hem öne hem arkaya a118 çok iyi oluyor. Çünkü a118 arka camda takılı iken aynadan baktığında gözü çok yoracak, dikkat çekecek, dışarıdan belli olacak bir kamera değil. Arka camda şöyle duruyor : O halde ilk etapta A118C'yi arkaya takacağım. Ben az önce elektiriğe bağlayarak deneme yaptım. Kablo tam yetiyor. Rezistans olmayan üst bölgeye de denk geliyor fakat oranın handikabı buğulu kalabilmesi. Olmadı tam ortaya 3. fren lambasının altına koyacağım FAKAT abi bu WDR özelliğini filmli camda ne yapsam sence? Daha önce donanımhaberde bahsetmişsin ama orası çok karışık sonucunu bulamadım Ayrıca Şu malum şeyi çok kötü yapıştırmışım bunu sökmek istiyorum çıkmıyor. Kaliteli 3M bant kullanmıştım. Biraz uğraştıracak gibi. Bunu nasıl sökebiliriz. Cama zarar vereceğim diye korktum. Yorum bağlantısı
Okan Tansel 6 Şubat 2016 Paylaş 6 Şubat 2016 off fena emre onu sökerken bilki siyah noktalı kısım zedelenecek tavsiyem şu falçata bıçağıyla o yapışkanı cama deymicek şekilde ayır aparatı al camda kalanıda köşesinden bant söker gibi kaldır yavaş yavaş sök ve biran önce yap çünkü durdukça kemikleşiyor yapışkan 1 Yorum bağlantısı
Olgu Erhan 6 Şubat 2016 Yazar Paylaş 6 Şubat 2016 O halde ilk etapta A118C'yi arkaya takacağım. Ben az önce elektiriğe bağlayarak deneme yaptım. Kablo tam yetiyor. Rezistans olmayan üst bölgeye de denk geliyor fakat oranın handikabı buğulu kalabilmesi. Olmadı tam ortaya 3. fren lambasının altına koyacağım FAKAT abi bu WDR özelliğini filmli camda ne yapsam sence? Daha önce donanımhaberde bahsetmişsin ama orası çok karışık sonucunu bulamadım Ayrıca Şu malum şeyi çok kötü yapıştırmışım bunu sökmek istiyorum çıkmıyor. Kaliteli 3M bant kullanmıştım. Biraz uğraştıracak gibi. Bunu nasıl sökebiliriz. Cama zarar vereceğim diye korktum. Yandan yandan çay kaşığının arkası ile gir Ben öyle söküyorum hep. Yada içinden A118c nin bir ip çıkıyor bu iş için yapmışlar o ipi onu dene. 1 Yorum bağlantısı
Fatih Mehmet Uslu 6 Şubat 2016 Paylaş 6 Şubat 2016 Kargo ücreti nasıl oldu ? Ben ödedim. Pttden rica minnet 15 tl ye gönderdim. Karşılığında 32 lik kart gönderecekler. Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 6 Şubat 2016 Paylaş 6 Şubat 2016 Yandan yandan çay kaşığının arkası ile gir Ben öyle söküyorum hep. Yada içinden A118c nin bir ip çıkıyor bu iş için yapmışlar o ipi onu dene. off fena emre onu sökerken bilki siyah noktalı kısım zedelenecek tavsiyem şu falçata bıçağıyla o yapışkanı cama deymicek şekilde ayır aparatı al camda kalanıda köşesinden bant söker gibi kaldır yavaş yavaş sök ve biran önce yap çünkü durdukça kemikleşiyor yapışkan Bu iş için güneşe mi çekmeliyim arabayı yoksa soğuk bir yerde mi yapmalıyım..? Bu bant hakikaten sağlam çıktı. Yorum bağlantısı
Misafir 6 Şubat 2016 Paylaş 6 Şubat 2016 Eski kamerayı söküp bunu taktım. Ooo hayırlı olsun şef. Gps takılı mı ? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 6 Şubat 2016 Paylaş 6 Şubat 2016 Ooo hayırlı olsun şef. Gps takılı mı ? Anteni taktım ama ne olacak bilmiyorum.. Henüz izlemedim kaydı Yorum bağlantısı
Misafir 6 Şubat 2016 Paylaş 6 Şubat 2016 Anteni taktım ama ne olacak bilmiyorum.. Henüz izlemedim kaydı Abi sana zahmet gelen antenin frekans aralıklarını bana söyleyebilir misin... Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 6 Şubat 2016 Paylaş 6 Şubat 2016 F90G vardı bende.. onun anteni bu Murat.. Bilemiyorum değerlerini.. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 6 Şubat 2016 Paylaş 6 Şubat 2016 Hangi kabloyu hangi uca bağlayacaksın.. ? Yorum bağlantısı
Misafir 6 Şubat 2016 Paylaş 6 Şubat 2016 Hangi kabloyu hangi uca bağlayacaksın.. ?Onu gelince tespit edeceğim [emoji16] Yorum bağlantısı
Olgu Erhan 6 Şubat 2016 Yazar Paylaş 6 Şubat 2016 (düzenlendi) Olgu Anten ne işimize yarayacak.. ? Abi bu programla kayıtları açınca hız bilgisi + harita takibini göreceksin. https://www.dropbox.com/s/ky8gnhs98xr4wst/.0801_Kamera_Programi%28RegistratorViewer%29.rar?dl=1 Olgu Anten ne işimize yarayacak.. ? Bu programda alternatif ama Denemedim : https://s3.amazonaws.com/download.appinthestore.com/uploads/201601/Player_installer_v1.114.exe 6 Şubat 2016 tarihinde Olgu Erhan tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts