Ayhan Onaran 12 Temmuz 2016 Paylaş 12 Temmuz 2016 Şimdi bindim arabaya. Kamera hiç açılmıyor şuan. SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Acaba elektrik tesisatında mı bir sıkıntı var.. Hani bir gelip gitme durumu falan olabilir mi. ? Bağlantı da sıkıntı olma ihtimali var bence. Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 12 Temmuz 2016 Paylaş 12 Temmuz 2016 bende akım dalganlanması var kapanıp acılıyo bi türlü çözemedim Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 12 Temmuz 2016 Paylaş 12 Temmuz 2016 bende akım dalganlanması var kapanıp acılıyo bi türlü çözemedim İşte bu tip durumlar kameraya zarar verir.. kartı bile bozar yani.. Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 12 Temmuz 2016 Paylaş 12 Temmuz 2016 İşte bu tip durumlar kameraya zarar verir.. kartı bile bozar yani..Su an elektrigi kestim anlamadigim konu oldugu icin biraktim cozum nerden bulacam bilemiyorum Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 12 Temmuz 2016 Paylaş 12 Temmuz 2016 Su an elektrigi kestim anlamadigim konu oldugu icin biraktim cozum nerden bulacam bilemiyorum Servet abiye bi sor bence. Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 12 Temmuz 2016 Paylaş 12 Temmuz 2016 Servet abiye bi sor bence.Abi telefonda zor oluyo 1 Yorum bağlantısı
Ali Tatlısu 12 Temmuz 2016 Paylaş 12 Temmuz 2016 benim kamera kargo da henüz yazılanları okuyunca endişelendim. 1 Yorum bağlantısı
Murat_Güneş 12 Temmuz 2016 Paylaş 12 Temmuz 2016 Acaba elektrik tesisatında mı bir sıkıntı var.. Hani bir gelip gitme durumu falan olabilir mi. ? Bağlantı da sıkıntı olma ihtimali var bence.Yok hocam. Onu kontrol ettim. SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Yorum bağlantısı
Mehmet Ali Karakaya 12 Temmuz 2016 Paylaş 12 Temmuz 2016 Kullandığınız kart ile ilgili bir sorun diye tahmin ediyorum. Olgu Bey, ekranda VIOFO yazısı görünüyor kamera kayıt yapmıyor. hafıza kartını bilgisayarda izledim, normal görüntüler var, en sonda görüntü bozulmuş, yalnızca ses kaydı yapmış. O günden sonra kayıt yapmamış. yazılım güncelleme yaptım, ama halen açılmıyor cihaz, ne olmuş olabilir Teşekkürler 1 Yorum bağlantısı
Olgu Erhan 13 Temmuz 2016 Yazar Paylaş 13 Temmuz 2016 Olgu Bey, ekranda VIOFO yazısı görünüyor kamera kayıt yapmıyor. hafıza kartını bilgisayarda izledim, normal görüntüler var, en sonda görüntü bozulmuş, yalnızca ses kaydı yapmış. O günden sonra kayıt yapmamış. yazılım güncelleme yaptım, ama halen açılmıyor cihaz, ne olmuş olabilir Teşekkürler Gearbeste bir ticket açın, sorunu gösteren video ve resim vs yükleyin gelen cevaba göre devam edelim. [emoji1360] Yorum bağlantısı
Olgu Erhan 13 Temmuz 2016 Yazar Paylaş 13 Temmuz 2016 Su an elektrigi kestim anlamadigim konu oldugu icin biraktim cozum nerden bulacam bilemiyorum Evde 5 voltluk telefon şarjı ile deneyin öncelikle. Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 13 Temmuz 2016 Paylaş 13 Temmuz 2016 Ben bugün kontrol ettim. Her şey yolunda.. En son bu sabaha kadar kayıtlar mevcut.. Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 13 Temmuz 2016 Paylaş 13 Temmuz 2016 Evde 5 voltluk telefon şarjı ile deneyin öncelikle.Zaten orjinal patladi 5 volt 1 amperlik arac saeji bagli abi Yorum bağlantısı
Ali Tatlısu 18 Temmuz 2016 Paylaş 18 Temmuz 2016 dün akşam 18 de sipariş vermiştim. kargo için hazırlamışlar 15 temmuz da elime ulaştı. 15 günde gelmiş oldu. Yorum bağlantısı
Kerem Bozdoğan 18 Temmuz 2016 Paylaş 18 Temmuz 2016 bu kameradan 1 temmuzda sipariş ettim bu sabah elime ulaştı. aliexpressten en çabuk gelen siparişim oldu. henüz arabada deneyemedim ama ofiste powerbank taktım. versiyon B40.20160311.001 yazıyor, daha gücel versiyon var mı? varsa güncellemek mi iyidir yoksa bu versiyonda kalmak mı? tek kayıt denemesi yaptım ve bu denemede ses kayıt bir garip oldu. yoğun bir parazit sesi var ve benim sesi çok arkadan geliyor kayıtta. bunu yaşayan oldu mu? henüz ödemeyi onaylamadım satıcıya geri göndermeli miyim acaba? powerbank ile kamera arasındaki usb kabloda ferrit nüve yok, kayıttaki parazit bundan kaynaklı olabilir mi? bu arada kutu ya da cihazın herhangi bir yerinde marka da yok. Yorum bağlantısı
Murat_Güneş 18 Temmuz 2016 Paylaş 18 Temmuz 2016 bu kameradan 1 temmuzda sipariş ettim bu sabah elime ulaştı. aliexpressten en çabuk gelen siparişim oldu. henüz arabada deneyemedim ama ofiste powerbank taktım. versiyon B40.20160311.001 yazıyor, daha gücel versiyon var mı? varsa güncellemek mi iyidir yoksa bu versiyonda kalmak mı? tek kayıt denemesi yaptım ve bu denemede ses kayıt bir garip oldu. yoğun bir parazit sesi var ve benim sesi çok arkadan geliyor kayıtta. bunu yaşayan oldu mu? henüz ödemeyi onaylamadım satıcıya geri göndermeli miyim acaba? powerbank ile kamera arasındaki usb kabloda ferrit nüve yok, kayıttaki parazit bundan kaynaklı olabilir mi? bu arada kutu ya da cihazın herhangi bir yerinde marka da yok. Öncelikle hayırlı olsun. Bence üşenmeyin araçta deneyin. Güncelleme yapmayın. Sıkıntı çıkartabilir. Ses kayıt kalitesi normalde çok iyi. SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi 1 Yorum bağlantısı
Kerem Bozdoğan 20 Temmuz 2016 Paylaş 20 Temmuz 2016 kamerayı arabada denedim, ses gayet temiz. yalnız henüz cama yapıştırıp kullanmaya başlamadım. kablonun ortalıkta sarkmasını ve çakmak soketini işgal etmesini istemiyorum. haftasonu iyi bir elektrikçi bulabilirsem sigorta kutusundan kablo çektireceğim ve kamerayı aktif olarak kullanmaya başlayacağım. bu arada menüde dolaşırken LDWS (şeritten çıkma uyarı sistemi) ve uzun far uyarısı da olduğunu gördüm, kullanan var mı? ne kadar işe yarıyor bir fikriniz var mı? Yorum bağlantısı
Olgu Erhan 21 Temmuz 2016 Yazar Paylaş 21 Temmuz 2016 (düzenlendi) Destek olmak adına Youtube kanalıma üye olursanız sevinirim. Detaylar : http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/284298-ucuz-a118c-b40-42-ara%C3%A7-kameras%C4%B1-incelemesi-gearbestcom/ 21 Temmuz 2016 tarihinde Olgu Erhan tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ali Karakaya 22 Temmuz 2016 Paylaş 22 Temmuz 2016 Olgu Bey, ekranda VIOFO yazısı görünüyor kamera kayıt yapmıyor. hafıza kartını bilgisayarda izledim, normal görüntüler var, en sonda görüntü bozulmuş, yalnızca ses kaydı yapmış. O günden sonra kayıt yapmamış. yazılım güncelleme yaptım, ama halen açılmıyor cihaz, ne olmuş olabilir Teşekkürler Gearbeste bir ticket açın, sorunu gösteren video ve resim vs yükleyin gelen cevaba göre devam edelim. [emoji1360] Cevap geldi; Thank you for placing your order with Gearbest. We wish to apologize for any inconvenience. Kindly refer to our warranty policy here: http://www.gearbest.com/about/warranty-and-return.htmland terms and conditions from http://www.gearbest.com/about/terms-and-conditions.html Please try to take off the card then power on. Please try to reset the product. Please check the attachment to try to refresh it. Please let me know the result. Thank you for your patience and kind support. demiş. Ama kamera hiç açılmıyor, reset falan atmak imkansız zaten, ekranda VIOFO yazısı ile açılıyor kapatana kadar ekranda yazı kalıyor. Ne diyeyim Yorum bağlantısı
Olgu Erhan 22 Temmuz 2016 Yazar Paylaş 22 Temmuz 2016 Cevap geldi; Thank you for placing your order with Gearbest. We wish to apologize for any inconvenience. Kindly refer to our warranty policy here: http://www.gearbest.com/about/warranty-and-return.htmland terms and conditions from http://www.gearbest.com/about/terms-and-conditions.html Please try to take off the card then power on. Please try to reset the product. Please check the attachment to try to refresh it. Please let me know the result. Thank you for your patience and kind support. demiş. Ama kamera hiç açılmıyor, reset falan atmak imkansız zaten, ekranda VIOFO yazısı ile açılıyor kapatana kadar ekranda yazı kalıyor. Ne diyeyim Video çekip yollayın. 1 Yorum bağlantısı
Olgu Erhan 25 Temmuz 2016 Yazar Paylaş 25 Temmuz 2016 A119c Yeni model Kameramız geldi Arkadaşlar. Detaylar konuda. ( Güncellenecek ) ----A119 Araç Kamerası konusu----Tıklayın ( A118 in yeni modeli )---- ----A119 Araç Kamerası konusu----Tıklayın ( A118 in yeni modeli )---- Yorum bağlantısı
Olgu Erhan 25 Temmuz 2016 Yazar Paylaş 25 Temmuz 2016 (düzenlendi) Önemli program : 25 Temmuz 2016 tarihinde Olgu Erhan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ercan Ayas 3 Ağustos 2016 Paylaş 3 Ağustos 2016 S.a abilerim kardeslerim a118c ile ilgili birsey paylasmak istiyorum ben bu kameradan nisan ayinda siparis verdim geldi montajini elektrikcide direk kontaktan acilacak sekilde yaptik (daha once g1vc vardi onuda bu sekilde bagladim oda bozulmustu a118c de elektrik aldigimiz yeri degistik) tam iki gun sonra kamera bozuldu ticket actik bu konuda olgun abi cok yardimci oldu sagolsun urunun yari parasini geri odediler bende bir tane daha siparis verdim oda geldi ve tam 15 gun sonra oda ayni arizayi verdi viofo yazisinda kaliyor acilmiyor ama bunun farki onceki hic acilmazlen bu 3 5 gunde yada haftada bir bazen acilip kayit yapiyor ama istikrar yok bende yeni bir ticket actim soruhu videolu olarak aktardim bu sefer direk yeni bir kamera yolladilar yani 3. Kameram bugub itibariyle elime ulasti inanin kamerayi acip araca takmaya korkuyorum buda bozuk cikacak yada elimde bozulacak diye sizce ne yapayim bu kamerayi hic paketi acmadan satisami cikarayim yoksa takip deneyeyimki bana bir akil verin litfen biraz uzun oldu affola Yorum bağlantısı
Olgu Erhan 9 Ağustos 2016 Yazar Paylaş 9 Ağustos 2016 S.a abilerim kardeslerim a118c ile ilgili birsey paylasmak istiyorum ben bu kameradan nisan ayinda siparis verdim geldi montajini elektrikcide direk kontaktan acilacak sekilde yaptik (daha once g1vc vardi onuda bu sekilde bagladim oda bozulmustu a118c de elektrik aldigimiz yeri degistik) tam iki gun sonra kamera bozuldu ticket actik bu konuda olgun abi cok yardimci oldu sagolsun urunun yari parasini geri odediler bende bir tane daha siparis verdim oda geldi ve tam 15 gun sonra oda ayni arizayi verdi viofo yazisinda kaliyor acilmiyor ama bunun farki onceki hic acilmazlen bu 3 5 gunde yada haftada bir bazen acilip kayit yapiyor ama istikrar yok bende yeni bir ticket actim soruhu videolu olarak aktardim bu sefer direk yeni bir kamera yolladilar yani 3. Kameram bugub itibariyle elime ulasti inanin kamerayi acip araca takmaya korkuyorum buda bozuk cikacak yada elimde bozulacak diye sizce ne yapayim bu kamerayi hic paketi acmadan satisami cikarayim yoksa takip deneyeyimki bana bir akil verin litfen biraz uzun oldu affola Sizin araç çok sinirli aşırı elektrikli bir model galiba http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/284298-ucuz-a118c-b40-42-ara%C3%A7-kameras%C4%B1-incelemesi-gearbestcom/ Ucuz olan modeli süper bir indirimde 37 $ Yorum bağlantısı
Ercan Ayas 9 Ağustos 2016 Paylaş 9 Ağustos 2016 Kamera geleli bir hafta oldu masanin ustunde paket acilmamis bekliyor arabayimi satsam acaba [emoji1] Yorum bağlantısı
Recommended Posts