İçeriğe Yönlendir

Araç İçi Kamera A118C (B40) Gps'li Kapasitörlü Kamera

Olgu Erhan

Recommended Posts

Serkan Ünsalan

ve evet fark etimki saati ayarlıyorum aracı kapatıyorum tekrar çalıştırıp kamerayı açtımda saat yanlış kamera kapanınca saat orada kalıyor beyaaaa  :bambam:  :bambam:

abi bi güncelle sonuçtan bilgi ver bizede :biggrin:

Yorum bağlantısı
Okan Tansel

abi bi güncelle sonuçtan bilgi ver bizede :biggrin:

hep bu Olgunun suçu gaza getirdi tüm formu gazlandık aldık bunu habire sorun huhaaaaaaaaaaa  :D  :D  dövelim  :crazy:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Serkan Ünsalan

hep bu Olgunun suçu gaza getirdi tüm formu gazlandık aldık bunu habire sorun huhaaaaaaaaaaa  :D  :D  dövelim  :crazy:

sonuçta çalışıyor abi ama çalışmasa senin dediğini düşünebiliriz. :shok:  :shok:

Yorum bağlantısı
Cihat Küçükay

Kendim kaşındım ve güncelleme yaptım  :angry:  Şimdi kameram hangi yazılımı yüklediysem açılış ekranını geçip menüye gelmiyor. Ne yapacağım bilmiyorum  :(

Yorum bağlantısı
Ercan Ayas

Kendim kaşındım ve güncelleme yaptım :angry: Şimdi kameram hangi yazılımı yüklediysem açılış ekranını geçip menüye gelmiyor. Ne yapacağım bilmiyorum :(

Bir gün kamerayi bekletin 24 saat falan eğer acilir menüye gelir kisa bir süre sonra donarsa ticket açın ben aldigimda ayni problem vardi kamerada
Yorum bağlantısı
Çağatay Özsoy

Burak bey in dediği gibi tarafında bi reset tuşu var, neyi resetliyor bilmiyorum ama bi deneyin, geçmiş olsun, umarım düzelir.

Kendim kaşındım ve güncelleme yaptım  :angry:  Şimdi kameram hangi yazılımı yüklediysem açılış ekranını geçip menüye gelmiyor. Ne yapacağım bilmiyorum  :(

Yorum bağlantısı
Murat_Güneş

Kendim kaşındım ve güncelleme yaptım :angry: Şimdi kameram hangi yazılımı yüklediysem açılış ekranını geçip menüye gelmiyor. Ne yapacağım bilmiyorum :(

Cihat abi olmadi mi¿

Gönder bana ben bir bakayim.

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum bağlantısı
Cihat Küçükay

İnternette bulduğum bütün kapasitörlü güncelleme programlarını yaptım. Hepsinde sadece açılış ekranında kaldı. Kartı çıkartıp yan taraftaki reset tuşuna basılı tuttum yeniden açılana kadar. Yine bir şey yok. Hafta sonu değişmezse sana göndereceğim Murat.

Yorum bağlantısı
Murat_Güneş

İnternette bulduğum bütün kapasitörlü güncelleme programlarını yaptım. Hepsinde sadece açılış ekranında kaldı. Kartı çıkartıp yan taraftaki reset tuşuna basılı tuttum yeniden açılana kadar. Yine bir şey yok. Hafta sonu değişmezse sana göndereceğim Murat.

Cihat abi Cameran geldi.

Sorununu hallettim.

2016 nin yazılımını yükledim.

Sana sadece ayarları yapmak kaldı.

Bugün kargo ya veriyorum.

e300c37200621de5acf32ccab88b2a61.jpg

fbea4bc14abe3212847dcfbf31efb4ff.jpg

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez

Perşembe A101 iyi fiyat iyi kart. 0873c04efb8804abc79ae9c56d1128db.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bu kamerada kullanabiliriz değilmi?

Gameram yolda da da ehü ehü..

Yorum bağlantısı
Uğur Çimen

Perşembe A101 iyi fiyat iyi kart. 0873c04efb8804abc79ae9c56d1128db.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bizim semte erken geldi sanırım.Dün A101 de denk geldi son 1 tane kalmıştı aldım.
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

Bu kamerada kullanabiliriz değilmi?

Gameram yolda da da ehü ehü..

uyar uyar, kamera yolda haa, vay vaayy vayy  :D  ekibe hoş geldin, full hd kayıtlar dilerim  :biggrin:

perşembe bir akın düzenlemek lazım, fiyat kaçmaz...

tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Olgu Erhan

Sd kart fiyatı gerçekten iyi ihtiyaç sahipleri kaçırmasın.

Markada iyi :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı

Abi dün geceden beri A118c sipariş geçmeye çalışıyorum fakat hep hata veriyor. 4 farklı kredi kartı denedim sonuç aynı. Sitede bir sorun olabilir mi acaba?

Sorry, your card is unable to authorised. Please try another card or choose a different payment method. (Error Code:430450)

Yorum bağlantısı
Cihat Küçükay

Cihat abi Cameran geldi.

Sorununu hallettim.

2016 nin yazılımını yükledim.

Sana sadece ayarları yapmak kaldı.

Bugün kargo ya veriyorum.

e300c37200621de5acf32ccab88b2a61.jpg

fbea4bc14abe3212847dcfbf31efb4ff.jpg

Ellerine sağlık kardeşim, teşekkürler
Yorum bağlantısı
Murat_Güneş

Abi dün geceden beri A118c sipariş geçmeye çalışıyorum fakat hep hata veriyor. 4 farklı kredi kartı denedim sonuç aynı. Sitede bir sorun olabilir mi acaba?

Sorry, your card is unable to authorised. Please try another card or choose a different payment method. (Error Code:430450)

Banka ile görüşmen gerekiyor.

Yorum bağlantısı

Banka ile görüşmen gerekiyor.

Ama aliexpressden alışveriş yaptım sıkıntı çıkmadı. Başka arkadaşın kartı denedim gearbestte onda da sıkıntı çıktı. Artık sitede sorun vardır diye düşünmeye başladım.

Yorum bağlantısı
Semih İzgi
(düzenlendi)

Su guzelim kameradan alipta takamadik. Babam gecen bana bundan almis (40TL)  A118 alana kadar f900lhd denilen ne yaptigi belirsiz kamerami kullanacagim :)

bbc7b859e0c9845b9aadeee133e1d4d4.jpgcbe187ea8bd6859783c550bcb059a60e.jpg62129ab4acc80a47dacfd07ef8cac642.jpg

Sent from my Lenovo K900_ROW using Tapatalk

tarihinde Semih İzgi tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen

Kart iyimis denk gelirse alayım bende.

Semih bey örnek çekim atın da boşuna para vermesin millet sağa sola gösterelim de :)

Yorum bağlantısı
Celil Alpay

An itibariyle siparişi geçmiş bulunuyorum, hadi hayırlısı..

• Beğen 1
Yorum bağlantısı

An itibariyle siparişi geçmiş bulunuyorum, hadi hayırlısı..

Abi kredi kartıyla mı aldın? paypalla mı

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...