Serkan Ünsalan 25 Nisan 2016 Paylaş 25 Nisan 2016 ve evet fark etimki saati ayarlıyorum aracı kapatıyorum tekrar çalıştırıp kamerayı açtımda saat yanlış kamera kapanınca saat orada kalıyor beyaaaa abi bi güncelle sonuçtan bilgi ver bizede Yorum bağlantısı
Okan Tansel 25 Nisan 2016 Paylaş 25 Nisan 2016 abi bi güncelle sonuçtan bilgi ver bizede hep bu Olgunun suçu gaza getirdi tüm formu gazlandık aldık bunu habire sorun huhaaaaaaaaaaa dövelim 1 Yorum bağlantısı
Serkan Ünsalan 25 Nisan 2016 Paylaş 25 Nisan 2016 hep bu Olgunun suçu gaza getirdi tüm formu gazlandık aldık bunu habire sorun huhaaaaaaaaaaa dövelim sonuçta çalışıyor abi ama çalışmasa senin dediğini düşünebiliriz. Yorum bağlantısı
Cihat Küçükay 28 Nisan 2016 Paylaş 28 Nisan 2016 Kendim kaşındım ve güncelleme yaptım Şimdi kameram hangi yazılımı yüklediysem açılış ekranını geçip menüye gelmiyor. Ne yapacağım bilmiyorum Yorum bağlantısı
Misafir 28 Nisan 2016 Paylaş 28 Nisan 2016 Reset işlemi gibi bişey yok mu bunlarda ? Yorum bağlantısı
Ercan Ayas 29 Nisan 2016 Paylaş 29 Nisan 2016 Kendim kaşındım ve güncelleme yaptım Şimdi kameram hangi yazılımı yüklediysem açılış ekranını geçip menüye gelmiyor. Ne yapacağım bilmiyorum Bir gün kamerayi bekletin 24 saat falan eğer acilir menüye gelir kisa bir süre sonra donarsa ticket açın ben aldigimda ayni problem vardi kamerada Yorum bağlantısı
Çağatay Özsoy 29 Nisan 2016 Paylaş 29 Nisan 2016 Burak bey in dediği gibi tarafında bi reset tuşu var, neyi resetliyor bilmiyorum ama bi deneyin, geçmiş olsun, umarım düzelir. Kendim kaşındım ve güncelleme yaptım Şimdi kameram hangi yazılımı yüklediysem açılış ekranını geçip menüye gelmiyor. Ne yapacağım bilmiyorum Yorum bağlantısı
Murat_Güneş 29 Nisan 2016 Paylaş 29 Nisan 2016 Kendim kaşındım ve güncelleme yaptım Şimdi kameram hangi yazılımı yüklediysem açılış ekranını geçip menüye gelmiyor. Ne yapacağım bilmiyorum Cihat abi olmadi mi¿Gönder bana ben bir bakayim. SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Yorum bağlantısı
Cihat Küçükay 29 Nisan 2016 Paylaş 29 Nisan 2016 İnternette bulduğum bütün kapasitörlü güncelleme programlarını yaptım. Hepsinde sadece açılış ekranında kaldı. Kartı çıkartıp yan taraftaki reset tuşuna basılı tuttum yeniden açılana kadar. Yine bir şey yok. Hafta sonu değişmezse sana göndereceğim Murat. Yorum bağlantısı
Olgu Erhan 4 Mayıs 2016 Yazar Paylaş 4 Mayıs 2016 Perşembe A101 iyi fiyat iyi kart. Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Yorum bağlantısı
Murat_Güneş 4 Mayıs 2016 Paylaş 4 Mayıs 2016 İnternette bulduğum bütün kapasitörlü güncelleme programlarını yaptım. Hepsinde sadece açılış ekranında kaldı. Kartı çıkartıp yan taraftaki reset tuşuna basılı tuttum yeniden açılana kadar. Yine bir şey yok. Hafta sonu değişmezse sana göndereceğim Murat.Cihat abi Cameran geldi. Sorununu hallettim. 2016 nin yazılımını yükledim. Sana sadece ayarları yapmak kaldı. Bugün kargo ya veriyorum. SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi 3 Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 4 Mayıs 2016 Paylaş 4 Mayıs 2016 Perşembe A101 iyi fiyat iyi kart. Sent from my iPhone using Tapatalk Bu kamerada kullanabiliriz değilmi? Gameram yolda da da ehü ehü.. Yorum bağlantısı
Uğur Çimen 4 Mayıs 2016 Paylaş 4 Mayıs 2016 Perşembe A101 iyi fiyat iyi kart. Sent from my iPhone using Tapatalk Bizim semte erken geldi sanırım.Dün A101 de denk geldi son 1 tane kalmıştı aldım. 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 4 Mayıs 2016 Paylaş 4 Mayıs 2016 (düzenlendi) Bu kamerada kullanabiliriz değilmi? Gameram yolda da da ehü ehü.. uyar uyar, kamera yolda haa, vay vaayy vayy ekibe hoş geldin, full hd kayıtlar dilerim perşembe bir akın düzenlemek lazım, fiyat kaçmaz... 4 Mayıs 2016 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 4 Mayıs 2016 Paylaş 4 Mayıs 2016 Sd kart fiyatı gerçekten iyi ihtiyaç sahipleri kaçırmasın. Yorum bağlantısı
Olgu Erhan 4 Mayıs 2016 Yazar Paylaş 4 Mayıs 2016 Sd kart fiyatı gerçekten iyi ihtiyaç sahipleri kaçırmasın. Markada iyi 1 Yorum bağlantısı
Misafir 4 Mayıs 2016 Paylaş 4 Mayıs 2016 Abi dün geceden beri A118c sipariş geçmeye çalışıyorum fakat hep hata veriyor. 4 farklı kredi kartı denedim sonuç aynı. Sitede bir sorun olabilir mi acaba? Sorry, your card is unable to authorised. Please try another card or choose a different payment method. (Error Code:430450) Yorum bağlantısı
Cihat Küçükay 4 Mayıs 2016 Paylaş 4 Mayıs 2016 Cihat abi Cameran geldi. Sorununu hallettim. 2016 nin yazılımını yükledim. Sana sadece ayarları yapmak kaldı. Bugün kargo ya veriyorum. SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Ellerine sağlık kardeşim, teşekkürler Yorum bağlantısı
Murat_Güneş 4 Mayıs 2016 Paylaş 4 Mayıs 2016 Abi dün geceden beri A118c sipariş geçmeye çalışıyorum fakat hep hata veriyor. 4 farklı kredi kartı denedim sonuç aynı. Sitede bir sorun olabilir mi acaba? Sorry, your card is unable to authorised. Please try another card or choose a different payment method. (Error Code:430450) Banka ile görüşmen gerekiyor.SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Yorum bağlantısı
Misafir 4 Mayıs 2016 Paylaş 4 Mayıs 2016 Banka ile görüşmen gerekiyor. SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Ama aliexpressden alışveriş yaptım sıkıntı çıkmadı. Başka arkadaşın kartı denedim gearbestte onda da sıkıntı çıktı. Artık sitede sorun vardır diye düşünmeye başladım. Yorum bağlantısı
Semih İzgi 4 Mayıs 2016 Paylaş 4 Mayıs 2016 (düzenlendi) Su guzelim kameradan alipta takamadik. Babam gecen bana bundan almis (40TL) A118 alana kadar f900lhd denilen ne yaptigi belirsiz kamerami kullanacagim Sent from my Lenovo K900_ROW using Tapatalk 4 Mayıs 2016 tarihinde Semih İzgi tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 4 Mayıs 2016 Paylaş 4 Mayıs 2016 Kart iyimis denk gelirse alayım bende. Semih bey örnek çekim atın da boşuna para vermesin millet sağa sola gösterelim de Yorum bağlantısı
Celil Alpay 6 Mayıs 2016 Paylaş 6 Mayıs 2016 An itibariyle siparişi geçmiş bulunuyorum, hadi hayırlısı.. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 6 Mayıs 2016 Paylaş 6 Mayıs 2016 An itibariyle siparişi geçmiş bulunuyorum, hadi hayırlısı.. Abi kredi kartıyla mı aldın? paypalla mı Yorum bağlantısı
Recommended Posts