Bahattin Öztoklu 22 Nisan 2016 Paylaş 22 Nisan 2016 H100 özellik anlamında daha komplike bir cihaz, 118c ise compact yapıda. Yani 118c'yi takıp unutacaksanız, H100'ü ise her seferinde -mecbren- görüp verdiğim paraya değdi gerçekten diyecekseniz alın. Saygılarımla. Tercihimi h100 den yana yaptım 2 gün oldu siparişimi vermeli ama hala kargo ile ilgili bi hazırlık yok.LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 22 Nisan 2016 Paylaş 22 Nisan 2016 (düzenlendi) Güncellemeyi yaşayan oldu mu? (: 22 Nisan 2016 tarihinde Emre Şimşek tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Serkan Ünsalan 22 Nisan 2016 Paylaş 22 Nisan 2016 PazaR gunu denemeyi dusunuyorum guncelleme icin Yorum bağlantısı
Cihat Küçükay 23 Nisan 2016 Paylaş 23 Nisan 2016 Videoya gerek yok. Dosyayi indirin. Hafıza kartının ana dizinine atın. Cihaza takın. Cihazı açın otomatik olarak işleme başlayacak. Güncelleme yaparken kayıt ışığı kırmızı ve yavaş yavaş yanıp sönmeye baslayacak. İşlem bitmesine yakın hizlanacak. İşlem bittikten sonra cihazı kapatın ve hafıza kartından dosyayı sildiginize emin olun. İşlem bu kadar. SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Vay kardeşim güncellemeyi yapmış da nasıl yapıldığını anlatmış Güncelleme sonrası ne değişiklikler var onu söyle sen Yorum bağlantısı
Murat_Güneş 23 Nisan 2016 Paylaş 23 Nisan 2016 Merhaba Arkadaşlar. Yazılım güncelleme için. Amatör olarak ufaktan bir video hazırladım. Öncelikle aşağıdaki bağlantıdan zıp dosyasını bilgisayarıniza indirin ve uzantısı bin olan dosyayı cihazın hafıza kartına direk olarak atın. https://dl.dropboxusercontent.com/u/22493212/A118C_20160316.7z Tabiki dosyayı hafıza kartına atmadan önce cihazdan çıkarmadan format atin hafıza kartına. Bu işlemleri yaptıktan sonra. Cihaz kapalı şekilde hafıza kartını takın ve cihazı açın. Video da görüldüğü gibi rec ışığı yanıp sönecek ve sonrasinda sürekli yanıp sönecek ve yazılımı yükleyecek. Yükleme bittikten sonra cihaz açılacak ve direk olarak kayıt yapmaya baskayacak. Kaydı durdurun ve yazılımı kontrol edin. Yazılım düzgün yüklendi ise hafıza kartını çıkarmadan cihaz üzerinde tekrar format atin. Aksi takdirde cihazı her açıp kapatmanizda yazılımı tekrardan yukler. Olgu beyin de dediği gibi yazılım açıklamasinda gps ile bağlaniliginda tarih düzeltmesi demiş. Ama bende tam olarak ne değişiklik oldu bilmiyorum. Saygılarımla... https://vimeo.com/163911408 SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi 3 Yorum bağlantısı
Murat_Güneş 23 Nisan 2016 Paylaş 23 Nisan 2016 https://youtu.be/Nm7elMGMWTs Bu videonun görüntüsü daha iyi. 2 Yorum bağlantısı
Cihat Küçükay 23 Nisan 2016 Paylaş 23 Nisan 2016 Bu videonun görüntüsü daha iyi. Video için teşekkür ederim kardeşim Yorum bağlantısı
Murat_Güneş 23 Nisan 2016 Paylaş 23 Nisan 2016 Video için teşekkür ederim kardeşim 1 Yorum bağlantısı
Çağatay Özsoy 23 Nisan 2016 Paylaş 23 Nisan 2016 Az önce bende yaptım, arkadaşın videoda gösterdiği gibi versiyon numarası 2016 oldu ama farkı bende anlamadım, sanırım benimki daha önceden de gps den tarih alıyordu, ne zaman tarihi ileri saate almaya kalksam rec tuşuna basar basmaz eski saate dönüyordu. Bu arada güncelleme sonrası ülke konumunu +2 ise otomatik olarak 1 saat geriden geliyor o yüzden ülke konumu +3 yapılmalı. 2 Yorum bağlantısı
Murat_Güneş 23 Nisan 2016 Paylaş 23 Nisan 2016 Az önce bende yaptım, arkadaşın videoda gösterdiği gibi versiyon numarası 2016 oldu ama farkı bende anlamadım, sanırım benimki daha önceden de gps den tarih alıyordu, ne zaman tarihi ileri saate almaya kalksam rec tuşuna basar basmaz eski saate dönüyordu. Bu arada güncelleme sonrası ülke konumunu +2 ise otomatik olarak 1 saat geriden geliyor o yüzden ülke konumu +3 yapılmalı.Aynen hocam. Bende şimdi otoparka inip kontrol ettim. Dikkat etmemiştim saat olayına. Onu düzelttim. Birde hareket olduğu zaman kaydetme özelliğini aktif ettim. SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Yorum bağlantısı
Murat_Güneş 23 Nisan 2016 Paylaş 23 Nisan 2016 Bu arada hareket oldugunda kaydetme özelliği gsensor du değilmi¿ SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Yorum bağlantısı
Çağatay Özsoy 23 Nisan 2016 Paylaş 23 Nisan 2016 Bu arada hareket oldugunda kaydetme özelliği gsensor du değilmi¿ SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi evet ama yapmayaydın iyidi; olur olmaz herşeyi darbe olarak kabul edip silinemez video yapıyor, sonra hafıza kartında üzerine yazılabilecek normal video kalmıyor, bu özelliği açarsan sık sık hafıza kartını kontrol et veya format at, silinmez işaretli videoları elle silmen lazım. 1 Yorum bağlantısı
Murat_Güneş 23 Nisan 2016 Paylaş 23 Nisan 2016 evet ama yapmayaydın iyidi; olur olmaz herşeyi darbe olarak kabul edip silinemez video yapıyor, sonra hafıza kartında üzerine yazılabilecek normal video kalmıyor, bu özelliği açarsan sık sık hafıza kartını kontrol et veya format at, silinmez işaretli videoları elle silmen lazım.Gittim ve kapattım. O şekilde olduğunu bilmiyordum. Teşekkür ederim. SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi 1 Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 23 Nisan 2016 Paylaş 23 Nisan 2016 Denedim ama olmadı bende, bilgisayarı açmak zor geldi tablet den attım dosyayı ondan mı olmadı bilemedim. Neyse GPS de yok sıkıntı da yok zaten Yorum bağlantısı
Ercan Ayas 23 Nisan 2016 Paylaş 23 Nisan 2016 (düzenlendi) Bende arizali üründe cok ugrastim bütün cikan guncellemeleri denemişti ama acamadim geride yollamadin gearbest ile bildigin pazarlik attim adamlar 20 dolar teklif etti bende 30 dan aşağı olmaz dedim 30 dolara bağladık 20 dolar zararim var ama olsun yinede elimde yedek parça olarak bir a118c var 70 dolara a118c alan bir ben varim galiba 23 Nisan 2016 tarihinde Ercan Ayas tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Okan Tansel 24 Nisan 2016 Paylaş 24 Nisan 2016 şimdi anlamadım bu güncellemeyi neden yapma gereği duyoruz ki? Yorum bağlantısı
Olgu Erhan 24 Nisan 2016 Yazar Paylaş 24 Nisan 2016 şimdi anlamadım bu güncellemeyi neden yapma gereği duyoruz ki? Sıkıntı yoksa ellemeee güncelleME 2 Yorum bağlantısı
Murat_Güneş 24 Nisan 2016 Paylaş 24 Nisan 2016 Güncelleme her zaman iyidir. SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Yorum bağlantısı
Serkan Ünsalan 24 Nisan 2016 Paylaş 24 Nisan 2016 Gps bağlanin tarih saat yanliş oluyor güncelleme yapinca düzeliyor mu acaba Yorum bağlantısı
Murat_Güneş 24 Nisan 2016 Paylaş 24 Nisan 2016 Gps bağlanin tarih saat yanliş oluyor güncelleme yapinca düzeliyor mu acabaGüncelleme o dediğinizi içeriyor. Bende gps bağlantısı var ama neredeki saati düzeltiyor bilmiyorum. Acaba bilgisayar a takınca mi belli oluyor. SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 24 Nisan 2016 Paylaş 24 Nisan 2016 Bende güncelledim saate baktım 1 saat yanlış, bakalım güncellemeden sonra ne olacak (gps var) saat dilimini +3 yaptım, kullanınca ne yapacak göreceğiz artık... Yorum bağlantısı
Serkan Ünsalan 24 Nisan 2016 Paylaş 24 Nisan 2016 Güncelleme o dediğinizi içeriyor. Bende gps bağlantısı var ama neredeki saati düzeltiyor bilmiyorum. Acaba bilgisayar a takınca mi belli oluyor. SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Evet Pc baglantisi yaptigimda sabah saat 8:45olmasi gereken yerde kamera kaydinda 00:47 oluyor.aksam ustu 18:00 olmasi gereken yerde 19:47 gösteriyor. Güncellemeyi yapicam bende bekliyorum Yorum bağlantısı
Okan Tansel 25 Nisan 2016 Paylaş 25 Nisan 2016 ve evet fark etimki saati ayarlıyorum aracı kapatıyorum tekrar çalıştırıp kamerayı açtımda saat yanlış kamera kapanınca saat orada kalıyor beyaaaa 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts