Emre Şimşek 16 Nisan 2016 Paylaş 16 Nisan 2016 Olgu sıkıntı pc ile ilgili diye düşünüyorum ancak olmayadabilir. Çünkü bazen karttan tıkır tıkır gösteriyor.. Bazen göstermiyor sanırım sürücü sorunu var.. Kullandığınız bi program varsa onu bir deneyeyim..Abi öncelikle başka bilgisayarda açılıyor mu ona bak. Kameradan olabilir. Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 16 Nisan 2016 Paylaş 16 Nisan 2016 Abi öncelikle başka bilgisayarda açılıyor mu ona bak. Kameradan olabilir. Emre kameradan olmadığını düşünüyorum.. Şöyle ki mesela 3 dakikalık bir görüntü var ya bazen açıyor bazen açılmıyor.. Yani bozuk olsa hiç açılmaz.. Telefona kopyaladığımda her defasında açılıyor. 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 16 Nisan 2016 Paylaş 16 Nisan 2016 Bilgisayardan ise o bilgisayar optimize edilmesi lazım. O zaman açılır abim. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 16 Nisan 2016 Paylaş 16 Nisan 2016 kabloyu camın kenarındaki boşluktan vites kolunun arkasındaki çakmaklığa kadar ulaştırıyorum , fiesta da radyonun anten kablosunun cam kenarında olma ihtimali var mı? bende sağ taraf a sütununda anten kablosu, kamera kablosuda tam üzerinde hatta bitişik, sorun yok... 1 Yorum bağlantısı
Tamer Geveci 16 Nisan 2016 Paylaş 16 Nisan 2016 (düzenlendi) bende sağ taraf a sütununda anten kablosu, kamera kablosuda tam üzerinde hatta bitişik, sorun yok... Evet benimki de sağ taraftan dolanıyor .Benim radyo sinyalimi kaba tarifle %80 engelliyor , kamerayı kapatıyorum radyoda problem yok. Forumdan bir arkadaş ferrit nüve tavsiye etmişti ama sonuç aynı değişen birşey yok . 16 Nisan 2016 tarihinde Tamer Geveci tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Serkan Ünsalan 16 Nisan 2016 Paylaş 16 Nisan 2016 Gps programinin windows 10 32 bit versiyobu var mi benim pcde video açiliyor kayit yaptigi mesafeyi tutuyor hiz gostermiyor.bu nasil bir sorundur Yorum bağlantısı
Serkan Ünsalan 16 Nisan 2016 Paylaş 16 Nisan 2016 (düzenlendi) Sorunu çözdüm gps aktif şuanda çalişiyor. 16 Nisan 2016 tarihinde Serkan Ünsalan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 16 Nisan 2016 Paylaş 16 Nisan 2016 Benim bir sıkıntım var.. Kamera tamam güzel çekim yapıyor sorun yok ancak pc de görüntüleri bazen açabiliyorum bazen açamıyorum. 1080p çekim yaptığım için böyle oluyor. Ekran kartında bir sorun var büyük ihtimalle. Şimdi soru şu ; bu görüntüleri 1080 ile çekip daha sonra daha düşük çözünürlükte açan bir program biliyor musunuz ? yada kendi programını kursam bir şey fark eder mi ? pc nin keyfi olupta açtığı zaman ses duymuyorum kamerada mikrofon açık olduğu halde.. acaba programdan mı kaynaklı ses duyamıyorum..K-lite codek pack yüklemeyi deneyin bence. Yorum bağlantısı
Okan Tansel 17 Nisan 2016 Paylaş 17 Nisan 2016 Olgum kardeşim bu şimdik 32gb hafıza kartı dolunca doldu diyor normalde 3 dk bir kayıt atıyor en eskiyi silmesi gerekmiyormu bunu nereden ayarlıyoz anlamadım Yorum bağlantısı
Serkan Ünsalan 17 Nisan 2016 Paylaş 17 Nisan 2016 Olgum kardeşim bu şimdik 32gb hafıza kartı dolunca doldu diyor normalde 3 dk bir kayıt atıyor en eskiyi silmesi gerekmiyormu bunu nereden ayarlıyoz anlamadımKendi sile sile gidiyot abi zaten normalde doldugunda Yorum bağlantısı
Olgu Erhan 17 Nisan 2016 Yazar Paylaş 17 Nisan 2016 Olgum kardeşim bu şimdik 32gb hafıza kartı dolunca doldu diyor normalde 3 dk bir kayıt atıyor en eskiyi silmesi gerekmiyormu bunu nereden ayarlıyoz anlamadım Dolunca silmesi lazım kart dolu diyorsa fat32 formatlanmamıştır o kart onu menüden kameranın menüsünden bir format at Fat32 olduğundan emin ol. Loop record 3 dakika ise onu 5 dk yap dene gene silmez ise. Yorum bağlantısı
Çağatay Özsoy 17 Nisan 2016 Paylaş 17 Nisan 2016 bende de söyle bi sorun var; saatler ileri alındıktan sonra, kayıdı durduruyorum ayalardan saat ayarını yapıyorum, ok diyorum, tekrar kayıt tuşuna basınca eski saatten devam ediyor, başın agelen oldu mu? hafızadaki eski kayıtlara göre saat tekrar otomatik ayarlanıyor olabilir mi? Yorum bağlantısı
Serkan Ünsalan 17 Nisan 2016 Paylaş 17 Nisan 2016 Bende bugun ayarladim saati bakalim ne olcak yarin falan bakarim ne durumda diye Yorum bağlantısı
Çağatay Özsoy 17 Nisan 2016 Paylaş 17 Nisan 2016 kayıt tuşuna bastığın anda ekranda geri aldığını görebiliyorsun Yorum bağlantısı
Okan Tansel 17 Nisan 2016 Paylaş 17 Nisan 2016 Dolunca silmesi lazım kart dolu diyorsa fat32 formatlanmamıştır o kart onu menüden kameranın menüsünden bir format at Fat32 olduğundan emin ol. Loop record 3 dakika ise onu 5 dk yap dene gene silmez ise. mucuk deneyceğim Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 18 Nisan 2016 Paylaş 18 Nisan 2016 K-lite codek pack yüklemeyi deneyin bence. Pc de Full k-lite yüklüydü bu yüzden codec yuklemesi denemiyordum ancak bir deneyim dedim siz söyleyince.. Mega k-lite yükledim.. Sonuç ; şakır şakır açılıyor videolar ayrıca seste geldi.. Sular seller gibi oldu. 2 Yorum bağlantısı
Olgu Erhan 18 Nisan 2016 Yazar Paylaş 18 Nisan 2016 bende de söyle bi sorun var; saatler ileri alındıktan sonra, kayıdı durduruyorum ayalardan saat ayarını yapıyorum, ok diyorum, tekrar kayıt tuşuna basınca eski saatten devam ediyor, başın agelen oldu mu? hafızadaki eski kayıtlara göre saat tekrar otomatik ayarlanıyor olabilir mi? Gmt +2 diye bir ayar olacaktı. 1 Yorum bağlantısı
Bahattin Öztoklu 20 Nisan 2016 Paylaş 20 Nisan 2016 (düzenlendi) Araştırmalar devam ediyor Hyundai h100 ve a118 c arasında karar vermek de zorlanıyoruz. iki arkadaş almak istiyoruz. a118c nin gps modu ve küçük olması büyük avantaj h100 ün ise karartılmış geniş açılı aynası büyük avantaj a118c gsp modulu ile 58$ a geliyor. ne dersiniz bu işe??? 26 Temmuz 2017 tarihinde Recep Selim Kaya tarafından düzenlendi Forumumuzda içeriklerinin yayınlanması uygun görülmeyen alışveriş sitelerinin linklerini paylaşmıyoruz. Yorum bağlantısı
Çağatay Özsoy 20 Nisan 2016 Paylaş 20 Nisan 2016 +3 yaptım oldu valla, tşkler. Gmt +2 diye bir ayar olacaktı. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 21 Nisan 2016 Paylaş 21 Nisan 2016 (düzenlendi) On 20.04.2016 at 11:45, Bahattin Öztoklu yazdı: Araştırmalar devam ediyor Hyundai h100 ve a118 c arasında karar vermek de zorlanıyoruz. iki arkadaş almak istiyoruz. a118c nin gps modu ve küçük olması büyük avantaj h100 ün ise karartılmış geniş açılı aynası büyük avantaj a118c gsp modulu ile 58$ a geliyor. ne dersiniz bu işe??? H100 özellik anlamında daha komplike bir cihaz, 118c ise compact yapıda. Yani 118c'yi takıp unutacaksanız, H100'ü ise her seferinde -mecbren- görüp verdiğim paraya değdi gerçekten diyecekseniz alın. Saygılarımla. 26 Temmuz 2017 tarihinde Recep Selim Kaya tarafından düzenlendi Forumumuzda içeriklerinin yayınlanması uygun görülmeyen alışveriş sitelerinin linklerini paylaşmıyoruz. Yorum bağlantısı
Olgu Erhan 21 Nisan 2016 Yazar Paylaş 21 Nisan 2016 DH Orijinalden alıntı: Akinci ( teşekkürler kendisine ) Yeni firmware çıkmış, gps ile bağlanıldığında tarih düzeltmesi için yazıyor. Linklerinde karışıklık var, Dashcamtalk forumdan aldığım doğru linkler şunlar: A118C kapasitörlü https://dl.dropboxusercontent.com/u/22493212/A118C_20160316.7z Yükleme talimatı http://www.viofo.com/car-dash-cam/18-a118c-car-dash-camera.html Supporta tıklayın 1 Yorum bağlantısı
Serkan Ünsalan 21 Nisan 2016 Paylaş 21 Nisan 2016 DH Orijinalden alıntı: Akinci ( teşekkürler kendisine ) Yeni firmware çıkmış, gps ile bağlanıldığında tarih düzeltmesi için yazıyor. Linklerinde karışıklık var, Dashcamtalk forumdan aldığım doğru linkler şunlar: A118C kapasitörlü https://dl.dropboxusercontent.com/u/22493212/A118C_20160316.7z Yükleme talimatı http://www.viofo.com/car-dash-cam/18-a118c-car-dash-camera.html Supporta tıklayın nasıl yapıldığı anlatan bir video yakışır şimdi abi bunun için senden bekliyoruz. Yorum bağlantısı
Murat_Güneş 21 Nisan 2016 Paylaş 21 Nisan 2016 nasıl yapıldığı anlatan bir video yakışır şimdi abi bunun için senden bekliyoruz.Videoya gerek yok. Dosyayi indirin. Hafıza kartının ana dizinine atın. Cihaza takın. Cihazı açın otomatik olarak işleme başlayacak. Güncelleme yaparken kayıt ışığı kırmızı ve yavaş yavaş yanıp sönmeye baslayacak. İşlem bitmesine yakın hizlanacak. İşlem bittikten sonra cihazı kapatın ve hafıza kartından dosyayı sildiginize emin olun. İşlem bu kadar. SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi 1 Yorum bağlantısı
Çağatay Özsoy 22 Nisan 2016 Paylaş 22 Nisan 2016 Güncellemeyi yükleyen oldu mu? sıkıntı çıkmasın sonra? Yorum bağlantısı
Recommended Posts