Olgu Erhan 10 Nisan 2016 Yazar Paylaş 10 Nisan 2016 Gearbeast den aldim ama paypal kullanmadim sanal kart ile almistim LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Ticket açın, peki reset yeri olacaktı denediniz mi ? Yorum bağlantısı
Ercan Ayas 10 Nisan 2016 Paylaş 10 Nisan 2016 Ticket nasil aciliyor bulamadim LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Reset attim olmuyor ayni yerde takili kaliyor LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 10 Nisan 2016 Paylaş 10 Nisan 2016 (düzenlendi) Geçmiş olsun. Hareket sensörü işin yalan oldu maalesef, 3 4 günlük videolar bile duruyordu hiç kapatmadan güzel oluyordu ama dün akşam kartal dan Sultanbeyli ye gelirken çevre yolunun büyük bir kısmını kaybetmemiş ... Kapatacagim mecbur ya kontakdan çekeceğim yada bırakacağım sürekli kayıtta. 10 Nisan 2016 tarihinde Ahmet İhsan Akşen tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Olgu Erhan 11 Nisan 2016 Yazar Paylaş 11 Nisan 2016 Ticket nasil aciliyor bulamadim LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Reset attim olmuyor ayni yerde takili kaliyor LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Problemi gösteren güzel bir video çekin ve youtubeye yükleyip linkini verin. Yorum bağlantısı
Ercan Ayas 11 Nisan 2016 Paylaş 11 Nisan 2016 Eyvallah abi LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Yorum bağlantısı
Okan Tansel 11 Nisan 2016 Paylaş 11 Nisan 2016 (düzenlendi) yuh hıza bak 06/04/2016 09:32:00 Gonderi (Cikis) alip verme merkezinde alindi Receive item at office of exchange (Otb) - - Netherlands (the) (Yurt Disi) 2 06/04/2016 09:32:00 Gonderi yurt disina sevk edildi (Giden) The item was forwarded to the destination country (Otb) - - Netherlands (the) (Yurt Disi) 3 07/04/2016 14:30:00 Gonderi yurtdisina sevk edildi Send item abroad (EDI-received) - - Netherlands (the) (Yurt Disi) 4 08/04/2016 14:05:37 Gonderi (Varis)alip verme merkezinde alindi Receive item at office of exchange (Inb) - - Turkey 5 08/04/2016 17:04:37 Gonderi gumruge sevk edildi (Gelen) Send item to customs (Inb) - - Turkey 6 08/04/2016 17:04:37 PTT İşyerine Girdi Yurtdışı Kabul Geliş Kaydı Yapıldı İST.ULUSLARARASI PİM/İST.ULUSLARARASI PİM BAŞAKŞEHİR İSTANBUL(AVR) 7 09/04/2016 20:25:37 PTT İşyerinden Çıktı PTT İşyerine Sevk Edildi İST.ULUSLARARASI PİM/İST.ULUSLARARASI PİM BAŞAKŞEHİR İSTANBUL(AVR) 8 11/04/2016 10:41:37 PTT İşyerine Geldi KEMALPAŞA/KEMALPAŞA KEMALPAŞA İZMİR 11 Nisan 2016 tarihinde Okan Tansel tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 14 Nisan 2016 Paylaş 14 Nisan 2016 (düzenlendi) Ben kurdum bile, 32 lik class 10 kart ve gps side taktım, cillop gibi çalıştı, adaptörünüde sigorta panelinin oraya sakladım, gücü 15 amperlik motor sigortasından aldım, kontak açınca güç geliyor, araya 7.5 amper ek sigortadakoydum, zaten kendi adaptörünün içindede cam sigortası var, 2 sigorta ile korumada şuan, marş esnasında zaten alet kapanmıyor,sıkıntı yok, kayıt gps falan hepsi faal 14 Nisan 2016 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Murat_Güneş 14 Nisan 2016 Paylaş 14 Nisan 2016 Ben kurdum bile, 32 lik class 10 kart ve gps side taktım, cillop gibi çalıştı, adaptörünüde sigorta panelinin oraya sakladım, gücü 15 amperlik motor sigortasından aldım, kontak açınca güç geliyor, araya 7.5 amper ek sigortadakoydum, zaten kendi adaptörünün içindede cam sigortası var, 2 sigorta ile korumada şuan, marş esnasında zaten alet kapanmıyor,sıkıntı yok, kayıt gps falan hepsi faal Hayirli olsun. Birde pc den izleme programini kurdunuzmu 10 numara olur. SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Yorum bağlantısı
Ahmet Aybeyaz 14 Nisan 2016 Paylaş 14 Nisan 2016 ve geldi Montajdan sonra gps Hakkında bilgi verebilir misiniz? Benim GPS de geldi taktım çalışmıyor da Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 14 Nisan 2016 Paylaş 14 Nisan 2016 Oh oh ne güzel miss. Biz de geçen hafta arkadaşın Golf'e kurduk bir tane. Harika oldu. Fakat kabloları airbagden dolayı istediğimiz yere geçiremeyip A sütunu ön cam kenarından devam ederek aşağı indirdik. Sabitleyiciler çok işe yaradı.. Yorum bağlantısı
Gökhan Batman 14 Nisan 2016 Paylaş 14 Nisan 2016 Bende pazartesi siparis verdim. Bakalim sizlerin ki kadar hizli gelecek mi. Kamera + gps 58 usd 1 Yorum bağlantısı
Tamer Geveci 14 Nisan 2016 Paylaş 14 Nisan 2016 Bu kamerayı kullanıp da radyosu çekmeyen tek kişi ben miyim? 2 yıldır kullanıyorum cihazı belki başkaları da aynı sorunu yaşar da çözüm bulunur diye ama tek sıkıntı benim radyoda sanırım. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 14 Nisan 2016 Paylaş 14 Nisan 2016 Hayirli olsun. Birde pc den izleme programini kurdunuzmu 10 numara olur. SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi oda tamamki 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 14 Nisan 2016 Paylaş 14 Nisan 2016 Bu kamerayı kullanıp da radyosu çekmeyen tek kişi ben miyim? 2 yıldır kullanıyorum cihazı belki başkaları da aynı sorunu yaşar da çözüm bulunur diye ama tek sıkıntı benim radyoda sanırım. Kabloyu geçirdiğiniz yerlere dikkat edin. Muhakkak anten kablosuna bir şeyler olmuştur... Yorum bağlantısı
Ercan Ayas 14 Nisan 2016 Paylaş 14 Nisan 2016 abilerim kardeşlerim bu kamera ile sorun yaşadım gearbestte ticket açtım sıkıntıyı bildirdim ama son mesajı anlayamadım bir çok çeviri denedim fakat anlamsız cümleler cıkıyor bu konuda yardımcı olabilecekmisiniz Dear Ercan, We would like to extend our apologies for this inconvenience. Kindly refer to our warranty policy here:http://www.gearbest.com/about/warranty-and-return.html http://www.gearbest.com/about/terms-and-conditions.htmlAfter reviewing your case, please review our possible solutions:1)Return the item back to us You can return the item back to us in China as per our termsand conditions indicated in the link above.Once we receive the item , we can exchange or offer a product refund $51.99 back to your GB wallet.As long as the item does not exceed the 45 day money back guarantee limit. You may check the cost of returning item back to us in China before deciding. Please note you need to cover the returning shipping fee. 2)Keep the item and accept a partial refund on Wallet (credit) We can offer a partial refund of your product value which is 20USD on your wallet. This amount can be used for your future orders.Can you please let me know your decision? You may check the cost of returning item back to us in China before deciding.I look forward to hearing from you. Thank you for your understanding.Best RegardsXeniaGearbest Customer Servicehttp://www.gearbest.com/ Yorum bağlantısı
Olgu Erhan 15 Nisan 2016 Yazar Paylaş 15 Nisan 2016 abilerim kardeşlerim bu kamera ile sorun yaşadım gearbestte ticket açtım sıkıntıyı bildirdim ama son mesajı anlayamadım bir çok çeviri denedim fakat anlamsız cümleler cıkıyor bu konuda yardımcı olabilecekmisiniz Dear Ercan, We would like to extend our apologies for this inconvenience. Kindly refer to our warranty policy here:http://www.gearbest.com/about/warranty-and-return.html http://www.gearbest.com/about/terms-and-conditions.html After reviewing your case, please review our possible solutions: 1)Return the item back to us You can return the item back to us in China as per our termsand conditions indicated in the link above. Once we receive the item , we can exchange or offer a product refund $51.99 back to your GB wallet.As long as the item does not exceed the 45 day money back guarantee limit. You may check the cost of returning item back to us in China before deciding. Please note you need to cover the returning shipping fee. 2)Keep the item and accept a partial refund on Wallet (credit) We can offer a partial refund of your product value which is 20USD on your wallet. This amount can be used for your future orders. Can you please let me know your decision? You may check the cost of returning item back to us in China before deciding. I look forward to hearing from you. Thank you for your understanding. Best Regards Xenia Gearbest Customer Service http://www.gearbest.com/ Geri yollayın diyorlar. Geri yollamak 10 tl kadar tutacak detaylar resimli olarak burada : http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=106318022 Forumdan bir arkadaş ta geri yolladı bu yöntem iyi daha çok detay vereceğim. Yorum bağlantısı
Teoman Sarac 15 Nisan 2016 Paylaş 15 Nisan 2016 Ister geri yolla ama kargo tutarina dikkat et diyor. Istersen yollama 20 dolar iade edeyim diyor. Kararını ver bildir diyor. 1 Yorum bağlantısı
Ercan Ayas 15 Nisan 2016 Paylaş 15 Nisan 2016 Geri yollamayi bir deneyeyim LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Yorum bağlantısı
Olgu Erhan 15 Nisan 2016 Yazar Paylaş 15 Nisan 2016 Geri yollamayi bir deneyeyim LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Burak Beykurt yolladı mesela. Yorum bağlantısı
Tamer Geveci 15 Nisan 2016 Paylaş 15 Nisan 2016 Kabloyu geçirdiğiniz yerlere dikkat edin. Muhakkak anten kablosuna bir şeyler olmuştur... kabloyu camın kenarındaki boşluktan vites kolunun arkasındaki çakmaklığa kadar ulaştırıyorum , fiesta da radyonun anten kablosunun cam kenarında olma ihtimali var mı? Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 16 Nisan 2016 Paylaş 16 Nisan 2016 Benim bir sıkıntım var.. Kamera tamam güzel çekim yapıyor sorun yok ancak pc de görüntüleri bazen açabiliyorum bazen açamıyorum. 1080p çekim yaptığım için böyle oluyor. Ekran kartında bir sorun var büyük ihtimalle. Şimdi soru şu ; bu görüntüleri 1080 ile çekip daha sonra daha düşük çözünürlükte açan bir program biliyor musunuz ? yada kendi programını kursam bir şey fark eder mi ? pc nin keyfi olupta açtığı zaman ses duymuyorum kamerada mikrofon açık olduğu halde.. acaba programdan mı kaynaklı ses duyamıyorum.. Yorum bağlantısı
Olgu Erhan 16 Nisan 2016 Yazar Paylaş 16 Nisan 2016 Benim bir sıkıntım var.. Kamera tamam güzel çekim yapıyor sorun yok ancak pc de görüntüleri bazen açabiliyorum bazen açamıyorum. 1080p çekim yaptığım için böyle oluyor. Ekran kartında bir sorun var büyük ihtimalle. Şimdi soru şu ; bu görüntüleri 1080 ile çekip daha sonra daha düşük çözünürlükte açan bir program biliyor musunuz ? yada kendi programını kursam bir şey fark eder mi ? pc nin keyfi olupta açtığı zaman ses duymuyorum kamerada mikrofon açık olduğu halde.. acaba programdan mı kaynaklı ses duyamıyorum.. Yıl olmuş 2016 al artık yeni bir PC Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 16 Nisan 2016 Paylaş 16 Nisan 2016 Yıl olmuş 2016 al artık yeni bir PC Olgu sıkıntı pc ile ilgili diye düşünüyorum ancak olmayadabilir. Çünkü bazen karttan tıkır tıkır gösteriyor.. Bazen göstermiyor sanırım sürücü sorunu var.. Kullandığınız bi program varsa onu bir deneyeyim.. Yorum bağlantısı
Recommended Posts