İçeriğe Yönlendir

Araç İçi Kamera A118C (B40) Gps'li Kapasitörlü Kamera

Olgu Erhan

Recommended Posts

Selçuk Bakış

Sistemi biliyorum canım, sadece satıcının elinden çıkmasına baktım, 15 güne gelir artık :)

Ali abi çakmaklık elektriği kesmiyor, torpido arkası sigorta kutusundan, kontak sigortasından aldım ben, öyle yapabilirsin.
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)
On 30.03.2016 at 12:01, Erdem Çağla yazdı:

hocam Registered Shipping için ne yapmak lazım? Direkt alsam barkodlu takip nolu mu gönderiyorlar yoksa 1-2 $ fazla verip tracking number ile mi almak lazım?

direk buradan aldım, takip nosuda var, beleş kargo :)

On 30.03.2016 at 12:30, Ayhan Onaran yazdı:

Ali abi ben bu kameraya sürekli elektrik verdirdim. Yani hep açık sen kapatmadığın müddetçe. Zaten kamera da bir ayar var hareket algılamazsa çekim yapmıyor. Birde ekran koruyucu modu var. 1 dakika sonra ekran off oluyor. Ben bu şekilde kullanıyorum. 1 ayı da geçmiştir bir sıkıntısını görmedim. Bağlantı yapılırken sigorta panelinin oraya kendi çakmaklığı sabitlendi. Uçlardan kablo alınıp aracın sigorta paneline girildi. Arayada bir sigorta daha takıldı. Yani çift korumalı bir şekilde bağlandı. Zaten kendi çakmaklığı içinde de bir sigorta var.

bende sigortların oradan alayım bari, tavan lambasının ora dolu, adaptörü falan saklamak zor olacak, kontak açınca akım gelen sigortanın birine bağlarım, kontak kapanınca zaten dert yok, 10 dakika sonra araba akımı kesiyor zaten :)

tarihinde Recep Selim Kaya tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Olgu Erhan

Olgu Bey, kamerayı sipariş ettim, bir de G1Wc için aliexpress ten aparat almıştık cama yapıştırmak için, buna da almalı mıyız

Yok bu model için gerekli değil [emoji106]

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
A.Rahim Filizel

12 cmax tit x aracıma bu kamerayı bağlamak istiyorum. Sigortadan kontağa bağlı alan arkadaşlar nasıl aldırlar yardımcı olabilirler mi?

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

25-03-16 da verdiğim sipariş, 29-03 te takipte gözükmeye başladı,  bugün yola çıkmış, yani o ülkeden ayrılmış, bakalım ne zaman gelecek :)

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

über, geldi valla :)

Hedef Ülke - Geçen Zaman: 1059 ms

2016-04-06 00:00

TÜRKIYE, İST.ULUSLARARASI PİM/İST.ULUSLARARASI PİM, Yurtdışı Kabul Geliş Kaydı Yapıldı

2016-04-06 08:48

TÜRKIYE, ISTANBUL ULUSLARARASI POSTA ISLEME MERKEZI, Gonderi gumruge sevk edildi (Gelen), Send item to customs (Inb)

2016-04-06 05:49

TÜRKIYE, ISTANBUL ULUSLARARASI POSTA ISLEME MERKEZI, Gonderi (Varis)alip verme merkezinde alindi, Receive item at office of exchange (Inb)

Menşei Ülke - Geçen Zaman: 595 ms

2016-04-06 08:49

The item has been processed in the country of destination

2016-04-05 11:13

The item is on transport to the country of destination

2016-04-04 14:51

The item is at the PostNL sorting center

2016-04-04 12:06

The item is ready for shipment

2016-03-29 05:22

The item is pre-advised

tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Olgu Erhan

Yok artık. Rekor sürede geldi maşallah :)

Çinliler postanede şube açmış sipariş gelir gelmez atıyorlarmış içine :)

Bu ne yaa

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Serkan Ünsalan

malum yaz geldi arabalar güneş altında kalıyor kameraya herhangi bir zararı olur mu bunun? devamlı güneş altında kalıyor havalarda ısınıyor

Yorum bağlantısı
Olgu Erhan

malum yaz geldi arabalar güneş altında kalıyor kameraya herhangi bir zararı olur mu bunun? devamlı güneş altında kalıyor havalarda ısınıyor

Sıkıntı olmaz.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ahmet Aybeyaz

Dün akşam boş kalınca kameramı multimedyama bağlayayım dedim, kameranın av out çıkışından multimedyamın av in girişine hat çektim.

Bu şekilde iken kamera ekranı her zaman kapalı oluyor, yani hem kamera ekranı hem multimedya ekranı birlikte çalışmıyor.

Zaten kameram dikiz aynasının arkasında kalmıştı ekranı görmek için eğilmem gerekiyordu :)

Böyle daha güzel oldu sanki hoşuma gitti,

Multimedya da kamera görüntüsünü açmak için av in butonuna basmam yeterli oluyor.

2277d0fda4dc43ea08144f4a7d60b1f6.jpg

93a4ac7263b59cf9185ba9a777b94a4a.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

• Beğen 9
Yorum bağlantısı
Ercan Ayas

kameraya ozgü olan gps bilgisine baktığımız programın linki kırılmış bu arada kamera 18 günde elime ulaştı montajını yaptım sorunsuz çalışıyor bence tek eksiği videolari bilgisayarda açtıgımızda hız bilgisi videoda görünmüyor yardımcı program lazım oda bende yok :D

bu arada gece çekimi g1w-c ye yakın ama iyi değil g1w-c gece muhteşemdi gündüz henüz test edemedim

Yorum bağlantısı
Çağatay Özsoy
(düzenlendi)

Mesaj alınmıştır, ancak şu anda işteyim unutmazsam akşama upload yaparım. Bu arada bence hız bilgisi direk goruntuye yazmaması aslında daha iyi, gerektiğinde hızından hiç bahsetmeye bilirsin ;)

kameraya ozgü olan gps bilgisine baktığımız programın linki kırılmış bu arada kamera 18 günde elime ulaştı montajını yaptım sorunsuz çalışıyor bence tek eksiği videolari bilgisayarda açtıgımızda hız bilgisi videoda görünmüyor yardımcı program lazım oda bende yok :D

bu arada gece çekimi g1w-c ye yakın ama iyi değil g1w-c gece muhteşemdi gündüz henüz test edemedim

tarihinde Çağatay Özsoy tarafından düzenlendi
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Çağatay Özsoy
(düzenlendi)

Mesaj alınmıştır, ancak şu anda işteyim unutmazsam akşama upload yaparım. Bu arada bence hız bilgisi direk goruntuye yazmaması aslında daha iyi, gerektiğinde hızından hiç bahsetmeye bilirsin ;)

program upload yaptım hocam, güle güle kullan 

http://s8.dosya.tc/server2/bedeyh/RegistratorViewer.rar.html

tarihinde Çağatay Özsoy tarafından düzenlendi
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Ercan Ayas

bugün yaklaşık 1 saatlik yol yaptıktan sonra kameranın netliğini görmek için kartı bilgisayara taktım son videolari açtiğimda videolarda ses olduğunu fakat görüntünün donuk olduğunu fark ettim neyse karttan yapıyordur dedim karti tekrar cihaza taktım bir de ne göreyim cihaz açilmiyor viofo ekranında kalıyor reset attım ne yaptıysam olmadi açilmadi bilgisayarda denedim normal adaptör ile denedim hiç bir şekilde açilmiyor cihazi daha iki gün oldu takali bana bir yol gösterin bu bozulan ikinci kameram g1w-c de gitti benimmi şans sizliğim 

Yorum bağlantısı
Çağatay Özsoy

aracın voltajında bi dengesizlik olmasın?? Adaptörü var ama bu ucuz adaptörler nekadar regule ediyordur belli olmaz

Yorum bağlantısı
Ercan Ayas

Adaptor sağlam zaten ucunda sigorta var önceki kameradan zaten tesisattan suphelendigim için tesisati komple yeniledim ama bunda acilmama problemi var

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

https://vimeo.com/162263602

Burda kaliyor

Yorum bağlantısı
Çağatay Özsoy

nerden almıştınız? paypal kullandıysanız 180 gün güvence altındasınız zaten

Yorum bağlantısı
Ercan Ayas

Gearbeast den aldim ama paypal kullanmadim sanal kart ile almistim

Yorum bağlantısı
Çağatay Özsoy

Anladım ama site güvenilir, sanırım ticket filan açılıyordu, Olgu bey o siteyi çok iyi biliyor, hatta birebir satıcı ile muhatap oluyor sanırım, ister bi pm atın ister bekleyin görür yakında.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...