İçeriğe Yönlendir

Araç İçi Kamera A118C (B40) Gps'li Kapasitörlü Kamera

Olgu Erhan

Recommended Posts

Murat_Güneş

Bu kameraya gücü nasıl verdiniz millet, çakmaklık harici, ne yapalım, kendi adaptörünü söküp biryere mesela tavan lambasına mı bağlasak, yada direk çakmağa içten bağlasak, bu çakmaktaki akım kontak kapanınca kesiliyormuydu, hiç dikkat etmedimde?

Ali bey ben direk cakmakligin ana hattından aldım.

Aracım 2011 Ford fiesta.

Benim araçta güç kesilmiyor.

Bazı araclarda arabayı calistirirken kısa süreliğine de olsa güç kesintisi oluyor.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

Ali bey ben direk cakmakligin ana hattından aldım.

Aracım 2011 Ford fiesta.

Benim araçta güç kesilmiyor.

Bazı araclarda arabayı calistirirken kısa süreliğine de olsa güç kesintisi oluyor.

aparatı söküp kablo uçlarını alttan soketleremi taktın, kolay yöntem, ben tavan lambasına takayım diyorum ama yukarsı baya doldu, geri görüş kamerası led ler vs. :)

benim arabada 10 15 dakika sonra güç komple kesiliyor, zaten kontağı kapatınca sayacı duyuyorsunuz, saat gibi, sonrası teyp tavan lambası vs. hiçbirşey çalışmıyor, acaba çakmaktaki akımda gidiyormu, bakayım en güzeli...

tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Serkan Ünsalan

Bu kameraya gücü nasıl verdiniz millet, çakmaklık harici, ne yapalım, kendi adaptörünü söküp biryere mesela tavan lambasına mı bağlasak, yada direk çakmağa içten bağlasak, bu çakmaktaki akım kontak kapanınca kesiliyormuydu, hiç dikkat etmedimde?

Boş sigorta kutusunda +aldik sigorta taktirdim 5a sonra saseden - alindi solbdirekten tavana goturuldu.kendi ucunuda bozmadan yapildi.kontagi acinca aciliyor kapatinca kapaniyor.

Cakmakliga giren yerdeki - ucun bir tanesi calisiyor.biri boş ona dikkat edin. Kesme bisme yapmadan montaj yapildi benim

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Murat_Güneş

aparatı söküp kablo uçlarını alttan soketleremi taktın, kolay yöntem, ben tavan lambasına takayım diyorum ama yukarsı baya doldu, geri görüş kamerası led ler vs. :)

benim arabada 10 15 dakika sonra güç komple kesiliyor, zaten kontağı kapatınca sayacı duyuyorsunuz, saat gibi, sonrası teyp tavan lambası vs. hiçbirşey çalışmıyor, acaba çakmaktaki akımda gidiyormu, bakayım en güzeli...

Aman diyim.

Sakin direk baglamayin.

Aparat olmadan olmaz.

Direk vermeyin elektrigi.

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

Aman diyim.

Sakin direk baglamayin.

Aparat olmadan olmaz.

Direk vermeyin elektrigi.

yok canım, aparatı açıp içindeki transformatörün 2 kablosunu direk çakmağa bağlıyım diyorum, adaptörü bağlayacağım yani, sadece o şekilsiz şeyi çakmaklığı işgal etmesin, yoksa direk bağlarsam 12 volt kavururur atar :)

yakında Ranger vardı, ona baktım şimdi, kontak kapanınca çakmakta çalışmıyor, bakalım benim araba ne yapıyor ...

Yorum bağlantısı
Emre Şimşek

Şimdi bir arkadaşa daha sipariş ettim kendi hesabımdan.

Biriken puanlarımı da kullandım 42,71 dolara geldi, g1wc fiyatına a118c :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Olgu Erhan
(düzenlendi)

Ali bey bu videoyu görmediyseniz önceden en azından fikir verebilir.

Birde burada konuda yardım eder resimli :

http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/270491-focus-3-e-araç-kamerası-elektriği-çekimi/

tarihinde Olgu Erhan tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Olgu Erhan
(düzenlendi)

Şimdi bir arkadaşa daha sipariş ettim kendi hesabımdan.

Biriken puanlarımı da kullandım 42,71 dolara geldi, g1wc fiyatına a118c :)

Puan olayı süper yaaa ben bu sistem yüzünden Kulak temizleme çubuğunu bile gearbestten alır oldum haliyle biraz abarttım [emoji1] 88 $ olmuş

59b310680904235d7434b72c56f8dfdb.jpg

Hemen bilmeyen arkadaşlar için nasıl $ kazanılır paylaşalım :)

tarihinde Olgu Erhan tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen

Bende 5$ kazanmış iki xiaomi 10000 lık pili 20 dolara almıştım ama gelmediği için soğudum siteden birşey alasim gelmiyor.

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

Pes diyorum, aynı bizim sahibinden yada gittigidiyor gibi, 25 inde verdiğim kamera siparişi 26 sında kargolanmış, ahanda resmi, hollanda dan geliyor sanırım..

RS443963682NL.jpg

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Emre Şimşek

Olgu bey, bizim arkadaş sorar 64 gb kartı kaldırır mı diye?

Elinde 16gb class 10 varmış, ne alayım diyor..

Yorum bağlantısı
Misafir

Pes diyorum, aynı bizim sahibinden yada gittigidiyor gibi, 25 inde verdiğim kamera siparişi 26 sında kargolanmış, ahanda resmi, hollanda dan geliyor sanırım..

RS443963682NL.jpg

Aslinda tam anlami ile yola cikmiyor. Simdi o once gumruge gidecek. Oeada 1 hafta 10 gun bekleyip kargo o zaman yapilacak. Sonra 2-3 gun icinde ucaga binecek. Ucak ile aktarmali olarak Turkiye'ye gelecek. Gumrukte inip tasnif olacak, sonra ptt devralacak 3 gun icersinde gelecek. Hollanda'dan gelmiyor da onlarin kargo firmasi tasiyor.

Saygilarimla.

Yorum bağlantısı
Haluk Şentürk

Odb ile aldığı bilgileri ön cama yansıtıyor.

Forumdan bir arkadaşımız aldı. Çalıştırırsa hepimiz alacağız. Takipyeyiz :)

İyi birşeye benziyor
Yorum bağlantısı
Mert Yeldan

Odb ile aldığı bilgileri ön cama yansıtıyor.

Forumdan bir arkadaşımız aldı. Çalıştırırsa hepimiz alacağız. Takipyeyiz :)

Kim o? Portifçi ise daha yakın markaja geçeyim??
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Aracımda oemi varken neyleyim böyle çakma şeyleri

Vaaav [emoji7]
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mert Yeldan

Aracımda oemi varken neyleyim böyle çakma şeyleri

O açılan ekrana bi dokunayım dedim yerinden çıktı, tırnağına oturttum geri ama bi garantiye göster..
Yorum bağlantısı
Servet Aydın

O açılan ekrana bi dokunayım dedim yerinden çıktı, tırnağına oturttum geri ama bi garantiye göster..

Sıkıntı yok, 5 yıl rahatım

Vaaav [emoji7]

Az dur. Birazdan beylik sırtlarına çıkacam. Yerler 30 cm kar
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Aslinda tam anlami ile yola cikmiyor. Simdi o once gumruge gidecek. Oeada 1 hafta 10 gun bekleyip kargo o zaman yapilacak. Sonra 2-3 gun icinde ucaga binecek. Ucak ile aktarmali olarak Turkiye'ye gelecek. Gumrukte inip tasnif olacak, sonra ptt devralacak 3 gun icersinde gelecek. Hollanda'dan gelmiyor da onlarin kargo firmasi tasiyor.

Saygilarimla.

Sistemi biliyorum canım, sadece satıcının elinden çıkmasına baktım, 15 güne gelir artık :)
Yorum bağlantısı
Erdem Çağla

hocam Registered Shipping için ne yapmak lazım? Direkt alsam barkodlu takip nolu mu gönderiyorlar yoksa 1-2 $ fazla verip tracking number ile mi almak lazım?

Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran
(düzenlendi)

Sistemi biliyorum canım, sadece satıcının elinden çıkmasına baktım, 15 güne gelir artık :)

Ali abi ben bu kameraya sürekli elektrik verdirdim. Yani hep açık sen kapatmadığın müddetçe. Zaten kamera da bir ayar var hareket algılamazsa çekim yapmıyor. Birde ekran koruyucu modu var. 1 dakika sonra ekran off oluyor. Ben bu şekilde kullanıyorum. 1 ayı da geçmiştir bir sıkıntısını görmedim. Bağlantı yapılırken sigorta panelinin oraya kendi çakmaklığı sabitlendi. Uçlardan kablo alınıp aracın sigorta paneline girildi. Arayada bir sigorta daha takıldı. Yani çift korumalı bir şekilde bağlandı. Zaten kendi çakmaklığı içinde de bir sigorta var.

tarihinde Ayhan Onaran tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Erdem Çağla

hocam Registered Shipping için ne yapmak lazım? Direkt alsam barkodlu takip nolu mu gönderiyorlar yoksa 1-2 $ fazla verip tracking number ile mi almak lazım?

Cevap verdiler, 30 doların üstüne takip no ile gönderiyorlarmış. biz de alalım bakalım.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...