Misafir 29 Şubat 2016 Paylaş 29 Şubat 2016 Arkadaşlar kamerada av out özelliğini kullanan var mı araçtaki ekrana ?Ekranim yok. Bu nedenle bilgi veremeyecegim ama bu ozellik cok isinize yarqmaz. Hatta kulanirken ben kamerayi gormuyorum bile. Saygilarimla. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 29 Şubat 2016 Paylaş 29 Şubat 2016 Ekranim yok. Bu nedenle bilgi veremeyecegim ama bu ozellik cok isinize yarqmaz. Hatta kulanirken ben kamerayi gormuyorum bile. Saygilarimla. Benimki 1 dakika sonra ekranı otomatik kapanacak şekilde ayarlı zaten Yorum bağlantısı
Ahmet Aybeyaz 29 Şubat 2016 Paylaş 29 Şubat 2016 Ekranim yok. Bu nedenle bilgi veremeyecegim ama bu ozellik cok isinize yarqmaz. Hatta kulanirken ben kamerayi gormuyorum bile. Saygilarimla. Yok zaten kullanırken bakma amacında değildim, eski kameram da hareketten 3 dk sonra kapatıyordu ekranı, dikiz aynası olduğundan. Amacım multimedyaya görüntüyü aktarım av in bölümüne bastığımda şak diye önü görmek Biraz gereksiz biraz eğlence Artık 15-16 güne kamera gelince denerim GPS de almayayım diyordum ama alayım gaza geldim yine Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 1 Mart 2016 Paylaş 1 Mart 2016 (düzenlendi) Bence kapali biryerde olmasa daha iyi olur. Aslinda bizim ondeki ucgen pencerenin ici musait. Tabanda durdugu icin dusme erdi de olmaz. Saygilarimla. Araci degistirirsem kamera bende kalsin bari demistim ama sanirim feda edecegiz:) Saygilarimla. Evren abi feda etmeye gerek kalmaz ki sıcakta bekletip kaşık arkasıyla biraz aralayıp iple ayrıyorsun iz bile kalmıyor 1 Mart 2016 tarihinde Emre Şimşek tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Murat_Güneş 5 Mart 2016 Paylaş 5 Mart 2016 Merhaba arkadaşlar. Ürünün kendi programını nerede bulabilirim. GPS modülü bilgilerinizi izlemek için. Link ölmüş çünkü..!! Saygılar. Yorum bağlantısı
Murat_Güneş 5 Mart 2016 Paylaş 5 Mart 2016 http://dashcamviewer.com/ bu program oluyordu.Teşekkür ederim olgu bey. Yorum bağlantısı
Murat_Güneş 5 Mart 2016 Paylaş 5 Mart 2016 Kameram Gps modülüm. Şuan kablolar disarida. İnşallah yarin onlarıda güzelce tavandan gezdirecegim. Yorum bağlantısı
Cihat Küçükay 5 Mart 2016 Paylaş 5 Mart 2016 Başkan sen böyle değildin, tembellik gelmiş sana Yorum bağlantısı
Murat_Güneş 5 Mart 2016 Paylaş 5 Mart 2016 Yok cihat abi. Yok valla. Akşam montaj yaptim deneme amacli. Birde misafirimiz var. Dışarı cikmak zorunda kaldik. Ama yarin ilk iş hallediyorum. Halledilmis resmini atarim. 1 Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 5 Mart 2016 Paylaş 5 Mart 2016 (düzenlendi) Birlikte alacaklar için iyi olmuş ama tek GPS almayın yada 2 dolar daha verin takipli alın, arkasından bakar durursunuz yoksa. Benim 20 dolar gitti hala gidin ptt ye sorun biz gönderdik diyorlar. 26 Temmuz 2017 tarihinde Recep Selim Kaya tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Murat_Güneş 6 Mart 2016 Paylaş 6 Mart 2016 Benim bi sorum olacak. Bu kameradaki yansıma olayının bir çözümü varmı ¿ Normal şartlarda cama tam yapışık. Saygılarımla. https://youtu.be/dTs5VY4pcgA Yorum bağlantısı
Misafir 7 Mart 2016 Paylaş 7 Mart 2016 Benim bi sorum olacak. Bu kameradaki yansıma olayının bir çözümü varmı ¿ Normal şartlarda cama tam yapışık. Saygılarımla. https://youtu.be/dTs5VY4pcgA Yansıma bende de var. Çözümü olacağını sanmıyorum. Saygılarımla. Yorum bağlantısı
İlhan Gülcan 7 Mart 2016 Paylaş 7 Mart 2016 murat bey o yansımayı ancak bazı başka modellerde olan CPL filtre alıyor o da tam değil. onun dışında bir çözüm bende sanmıyorum. Benim bi sorum olacak. Bu kameradaki yansıma olayının bir çözümü varmı ¿ Normal şartlarda cama tam yapışık. Saygılarımla. https://youtu.be/dTs5VY4pcgA Yorum bağlantısı
Serkan Ünsalan 7 Mart 2016 Paylaş 7 Mart 2016 Evet sonunda Gearbestin stoklarına A118c gps modülünü ısrarlarımla aldılar Verdik bununda siparisini [emoji1] 1 Yorum bağlantısı
Murat_Güneş 7 Mart 2016 Paylaş 7 Mart 2016 murat bey o yansımayı ancak bazı başka modellerde olan CPL filtre alıyor o da tam değil. onun dışında bir çözüm bende sanmıyorum.O zaman bu şekilde kullanacağız artik.Yapacak çok birşey yok. Yorum bağlantısı
Haluk Şentürk 9 Mart 2016 Paylaş 9 Mart 2016 Arkadaşlar bu gearbest ne kadar güvenli. Bir sürü olumsuz yorum okudum.ne dersiniz Yorum bağlantısı
Cihat Küçükay 9 Mart 2016 Paylaş 9 Mart 2016 Paypal ile ödeyip sağlam satıcı seçtiğiniz sürece bütün büyük alışveriş siteleri güvenlidir. Bu siteden daha bugün 2 adet eken H9 aksiyon kamera sipariş ettim. Hiçbir sorun olmaz dikkat ederseniz tabii ki... Yorum bağlantısı
Haluk Şentürk 9 Mart 2016 Paylaş 9 Mart 2016 Paypal ile ödeyip sağlam satıcı seçtiğiniz sürece bütün büyük alışveriş siteleri güvenlidir. Bu siteden daha bugün 2 adet eken H9 aksiyon kamera sipariş ettim. Hiçbir sorun olmaz dikkat ederseniz tabii ki...Ben de sipariş verdim ama takip numarası almadım. Yorumları okuyunca kıllandım biraz. Teşekürler ederim Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 9 Mart 2016 Paylaş 9 Mart 2016 Arkadaşlar bu gearbest ne kadar güvenli. Bir sürü olumsuz yorum okudum.ne dersinizOlgunun linklerinden almaya çalış.Paypal ve takipli posta var. Ben alışverişlerimde sorun yaşamadım. 1 Yorum bağlantısı
Çağatay Özsoy 9 Mart 2016 Paylaş 9 Mart 2016 Bende gearbest den almıştım 2-3 hafta içinde geldi sorun yaşamadım, ayrıca kargo yola çıkacağı zaman kargonun fotoğrafını çekip bak gönderiyoruz gibi bilgi veriyorlar. 1 Yorum bağlantısı
Haluk Şentürk 9 Mart 2016 Paylaş 9 Mart 2016 Olgunun linklerinden almaya çalış. Paypal ve takipli posta var. Ben alışverişlerimde sorun yaşamadım. Eyvallah abi Yorum bağlantısı
Ahmet Aybeyaz 14 Mart 2016 Paylaş 14 Mart 2016 27/02/2016 cumartesi akşam 21:30 civarı verdiğim sipariş bugün yani tam 16 günde elimde oldu. Şimdi montaj kaldı Akşam kurarım tesisat hazırdı zaten eski kamera dolayısıyla... GPS modülü de AliExpress den almıştım o da gelir 15-20 güne 1 Yorum bağlantısı
Ali Eren 14 Mart 2016 Paylaş 14 Mart 2016 Ben de alma arefesindeyim. Güncel fiyat nedir veya indirim kodu falan var mı? Gps ayrıca almamız gerekiyor doğru mu? hafıza kartı class 4 mü olmalı? 32 GB alsak kaç saatlik görüntü kaydeder? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 14 Mart 2016 Paylaş 14 Mart 2016 Ooo milli kameramız.. Hayırlı olsun Ahmet Bey.. Ben de alma arefesindeyim. Güncel fiyat nedir veya indirim kodu falan var mı?Gps ayrıca almamız gerekiyor doğru mu?hafıza kartı class 4 mü olmalı?32 GB alsak kaç saatlik görüntü kaydeder? İndirim ve fiyat için ilk mesajı oku Hocam.. Sakın ha.. clas 4 değil.. Class 10 Samsung Evo al.. Evo+ değil.. Sadece evo.. http://www.hepsiburada.com/samsung-32gb-microsd-evo-class10-48mb-sn-hafiza-karti-sd-adaptor-mb-mp32da-tr-p-FTHFZSAMEVOMC32GB Fiyatı uygun hemen al.. 32 gb 5-6 saat kaydeder.. 2 Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 14 Mart 2016 Paylaş 14 Mart 2016 32 GB a 85 adet 3 dakikalık video kaydediyor. Sanırım 7-8 dolardi GPS modülü vatri satılıyor. 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts