İçeriğe Yönlendir

Araç İçi Kamera A118C (B40) Gps'li Kapasitörlü Kamera

Olgu Erhan

Recommended Posts

Ahmet İhsan Akşen

K lite codec pack yukleyin sıkıntı yoksa videoda açar, class 4 kart kullanıyorsanız dosyada da hata olabilir.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Olgu Erhan

K lite codec pack yukleyin sıkıntı yoksa videoda açar, class 4 kart kullanıyorsanız dosyada da hata olabilir.

Doğru bu kamera Class 4 te çalışmaz Class 10 olmalı.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran

Telefonda mx player ile açıyorum ben. Bilgisayarda hiç denemedim ama .mov uzantılı çektiği için aramayı .mov açanlar olarak yaparsan daha çok ihtimal çıkar

Saygılarımla.

VCL player yukledim açıyor.

K lite codeler tamam ancak bazen sıkıntı oluyordu. Şimdi sorun yok. class10 kart..

Yorum bağlantısı
Süleyman Kaya87

OlguA118C Kodu ile 75 dolar oldu meret :) İndirim oldu bindirim  :)

Yorum bağlantısı
Emre Şimşek

Ben kurulum yaparken fark ettim bu arada gps modülünün vidalarının saplandığı plastikler kırılmış kapağı çekince elinde kalıyor ama düşmüyor. Alınca ufak bir sağlamlık testi yapılmalı.

Yorum bağlantısı

Bugun programi denedim. Harika calisiyor. Ancak hafiza karti dolu uyarisi vermesin diye loop zamanini 1 dakikaya ayarladigim icin tum kayitlari 1dk'lik cekmis:) Bu programda kayitlari alt alta eklediginizde kaydi birbirine ekliyor, gecisleri anliyorsunuz ama gayet basarili.

Bu arada radarin onunden gectim bugun mesela. Bizzat izledim gecene kadar hizimi gormek icin. Ilginc deneyim oluyor. Hiz siniri 50 olan bulvarda en fazla 56km'ye cikmis hizim:) Atlatmisiz yani.

Surekli kullanilacak birsey mi gps? Degil ama eglence cikti simdilik bize:)

Saygilarimla.

Yorum bağlantısı
Süleyman Kaya87

Hey masallah indirim kodu olmadan ne kadar şuanda?

56 dolar..

75-56=19 dolar bindirim :)

Kodu ters yazsak 19 dolar düşer mi ki [emoji1]

Yorum bağlantısı
Ahmet Aybeyaz

Bugün bende aldım OlguA118 koduyla 53 dolara.

Yola çıkar bi süre sonra. Sormak istediğim bu kamerada av out u kullanan var mı ?

Nasıl bir kablo kullanmalıyız av out için, multimedya ya aktarmayı düşündüm de :)

Yorum bağlantısı
Uğur Çınar

Bazi video lar da datakam de unlem isareti cikiyo bide guncel versiyonu bulamadim

Yorum bağlantısı
Okan Tansel

sen nerelerde geziyon bakam yabancı sularda ne işin var.indirim varmı indirim  :D  :D

Yorum bağlantısı
Süleyman Kaya87

Bugün bende aldım OlguA118 koduyla 53 dolara.

Yola çıkar bi süre sonra. Sormak istediğim bu kamerada av out u kullanan var mı ?

Nasıl bir kablo kullanmalıyız av out için, multimedya ya aktarmayı düşündüm de :)

Ben mi hata yapıyorum anlamadım. Telefondan denedim bilgisayardan denedim 75 dolar oluyor kodla :)

Yorum bağlantısı

Ben mi hata yapıyorum anlamadım. Telefondan denedim bilgisayardan denedim 75 dolar oluyor kodla :)

Kod kullanmayin, su an ise yaramiyor demek ki.

Saygilarimla.

Yorum bağlantısı
Ahmet Aybeyaz

Evet satış 56 dolar, olgu kodunu yazınca fiyatı 75 ten 53 E indirmiş gibi gösteriyor :) dün kullandım daha, bugün çıktı yola

Yorum bağlantısı
Ahmet Aybeyaz

Kodu denedim de çalışmıyor :) sanırım ben alınca farkettiler iptal ettiler :) kusura bakmayın

e1a27edbdaefc1b6dc4d3a0dcdedc138.jpg

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Süleyman Kaya87

Arkadaş bu nasıl bir sistemdir. Kod süresi dolduysa doldu de. Fiyatı arttırmak nedir?

Yorum bağlantısı

Bugun montaj icin kullandigim cirtcirtlar sicak havayi gorunce kendini birakmis:) gps anteni bir taraftan, kamera bir taraftan sallaniyordu, icler acisi hali vardi:)

Saygilarimla.

Yorum bağlantısı
Emre Şimşek

Arkadaş bu nasıl bir sistemdir. Kod süresi dolduysa doldu de. Fiyatı arttırmak nedir?

Bekleyin yine 49.99 dolara düşecektir. A119 geliyor a118c nin devri bitebilir.. Stokları bitirmek için indirim gerekir yine.

Bugun montaj icin kullandigim cirtcirtlar sicak havayi gorunce kendini birakmis:) gps anteni bir taraftan, kamera bir taraftan sallaniyordu, icler acisi hali vardi:)

Saygilarimla.

Evren abi benim gps de kendini bırakıyor. Fakat kameranın yapışkanı sağlammış hiç düşmedi. Bence cırt cırt olayını geç abi kamera zaten sök tak özellikli..
Yorum bağlantısı
Serkan Ünsalan

Gps antenini tepe lambasinin icine koysak tavanda dursa direk baglanmada problem olur mu? Deneseniz

Yorum bağlantısı

Gps antenini tepe lambasinin icine koysak tavanda dursa direk baglanmada problem olur mu? Deneseniz

Bence kapali biryerde olmasa daha iyi olur. Aslinda bizim ondeki ucgen pencerenin ici musait. Tabanda durdugu icin dusme erdi de olmaz.

Saygilarimla.

Bekleyin yine 49.99 dolara düşecektir. A119 geliyor a118c nin devri bitebilir.. Stokları bitirmek için indirim gerekir yine.

Evren abi benim gps de kendini bırakıyor. Fakat kameranın yapışkanı sağlammış hiç düşmedi. Bence cırt cırt olayını geç abi kamera zaten sök tak özellikli..

Araci degistirirsem kamera bende kalsin bari demistim ama sanirim feda edecegiz:)

Saygilarimla.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...