İçeriğe Yönlendir

Araç İçi Kamera A118C (B40) Gps'li Kapasitörlü Kamera

Olgu Erhan

Recommended Posts

Olgu Erhan

Olgu satıcıyla bi görüşsen bu gps işini ?

Abi bugün bir özel msj aldım :

a0a6de9c1d4ee51ee8c0678c5da5cf16.jpg

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Olgu bu program mini 801 in kaydını oynatamadı.

Ama mini 801 in kaydını senin drobbox linkini verdiğin program açtı.

A118'de anten takılı değil.. Yeniden deneyeceğim.. 

23bfa8b15851e0cee5d304f36e10f7cf.jpg

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Ancak bir şey farkettim.. 

Ben pc'ye kopyalayıp bakmıştım daha önce.. 

Bu program sd kartı direk okudu.. 

Acaba püf noktası sd karttan okumak mı ?

Yorum bağlantısı
Mustafa Boz

c5d18975b0c8d8985a036823fbef7404.jpg

Bugün kamera bağlantısı için bir elektrikciye gittim marsa basınca kapanmamasi lazım dedim o da bu sigirtadan alırsak marsa basınca Kesmez dedi denedik kesmiyor benim aklım a takıldı yinede bu ne sigortası kesmiyor bir zararı olur mu araç tesisatina araç 2011 focus 2.5

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Neyin sigortası olduğunu bilmiyoruz.. 

Genelde boş pinler vardır sigorta kutularında.. 

Şu durumda bir zararı olmaz gibi görünüyor. En fazla sigorta atar aşırı yük binerse.. 

Yorum bağlantısı
Olgu Erhan

Ancak bir şey farkettim.. 

Ben pc'ye kopyalayıp bakmıştım daha önce.. 

Bu program sd kartı direk okudu.. 

Acaba püf noktası sd karttan okumak mı ?

Abi DirekT PC den denedim GPS kayıtlarını : ( Az önce ) 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mustafa Boz

Neyin sigortası olduğunu bilmiyoruz..

Genelde boş pinler vardır sigorta kutularında..

Şu durumda bir zararı olmaz gibi görünüyor. En fazla sigorta atar aşırı yük binerse..

Anladım abi birde bunu direk kameraya baglamadik burdan aldığı elektriği kameranın kendi adaptörünun ucuna bağladı yani Çakmaklıga takmış gibi duruyor birde 7 amper sigorta taktı kameraya giden elektriğe kamera 5 amper 7 fazla mi sanki
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Anladım abi birde bunu direk kameraya baglamadik burdan aldığı elektriği kameranın kendi adaptörünun ucuna bağladı yani Çakmaklıga takmış gibi duruyor birde 7 amper sigorta taktı kameraya giden elektriğe kamera 5 amper 7 fazla mi sanki

5 yerine 7'den sorun olmaz.. 

Adaptör işi olması gereken zaten.. Doğru yapmış.. 

Abi DirekT PC den denedim GPS kayıtlarını : ( Az önce ) 

Deneyelim tekrar Olgu.. olmazsa yeni anten alalım.. 

Yada mini801 öne bu arkaya dicem de.. bu çok şık durdu önde.. :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mustafa Boz

5 yerine 7'den sorun olmaz..

Adaptör işi olması gereken zaten.. Doğru yapmış..

Deneyelim tekrar Olgu.. olmazsa yeni anten alalım..

Yada mini801 öne bu arkaya dicem de.. bu çok şık durdu önde.. :)

Teşekkürler abi.
Yorum bağlantısı
Emre Şimşek
(düzenlendi)

Bugün kamera bağlantısı için bir elektrikciye gittim marsa basınca kapanmamasi lazım dedim o da bu sigirtadan alırsak marsa basınca Kesmez dedi denedik kesmiyor benim aklım a takıldı yinede bu ne sigortası kesmiyor bir zararı olur mu araç tesisatina araç 2011 focus 2.5

Araç aynı araç. Bir bakın isterseniz, bunu kitapçıktan çekmiştim..

20160206_123943_zpsdjuei6qs.jpg

20160206_124005_zpsrunvtlmt.jpg

20160206_124037_zpsvnxcc0ks.jpg

Düzenleme: Hava yastığı modülü gibi geldi...

tarihinde Emre Şimşek tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Mustafa Boz
(düzenlendi)

çok teşekkür ederim

Dediginiz gibi hava yastığı modülü bir sıkıntı cikarmi acaba herhangi bir hata yok suan

tarihinde Mustafa Boz tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Emre Şimşek

çok teşekkür ederim

Dediginiz gibi hava yastığı modülü bir sıkıntı cikarmi acaba herhangi bir hata yok suan

Ben gündüz sürüş farına taktırmıştım, sigortayı tam takınca parklar yanmaya başladı, bu kez adam sigortanın bir ucunudışa kıvırarak şasiden şase aldı parklar normale döndü kamera sıkıntısız çalıştı. Hiç bilmiyorum ama şahsen airbag'le aynı sigortoda olmasını beğenmedim.

Yorum bağlantısı
Mustafa Boz

Ben gündüz sürüş farına taktırmıştım, sigortayı tam takınca parklar yanmaya başladı, bu kez adam sigortanın bir ucunudışa kıvırarak şasiden şase aldı parklar normale döndü kamera sıkıntısız çalıştı. Hiç bilmiyorum ama şahsen airbag'le aynı sigortoda olmasını beğenmedim.

Şuan hiç rahat olamadım valla ben de sizinki gibi yaptirayim o zaman daha farklı bir önerisi olan var mı acaba
Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran

Şuan hiç rahat olamadım valla ben de sizinki gibi yaptirayim o zaman daha farklı bir önerisi olan var mı acaba

Sorun olmaz. Bu şekilde kullanabilirsiniz.

Yorum bağlantısı
Mustafa Boz

Sorun olmaz. Bu şekilde kullanabilirsiniz.

Kamera kablosu Şase vs yapsa olabilecek en kötü ihtimal ne olur acaba
Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran

Kamera kablosu Şase vs yapsa olabilecek en kötü ihtimal ne olur acaba

Sigorta atar.. zaten sigortada takmış.Ayrıca o kendi çakmaklık girişinde yine sigortası var..

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağatay Özsoy

Görünüyormu siZdeki hangi version acaba :) bizede yollayın [emoji3][emoji3]

benimki çatır çatır görüyor valla, ahanda delil.. versiyon resimden de görüleceği üzere v6.0.0.8,, yalnız bu arada benim DNS adresleri farklıdır hep, burdan yapıyor olabilir mi? DNS1 208.67.222.222 DNS2 208.67.220.220 versiyondan önce burdan deneyin, programı dosya yükleme sitelerine yüklerim sorun değil.

nMPd6N.jpg

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Mustafa Boz

Sigorta atar.. zaten sigortada takmış.Ayrıca o kendi çakmaklık girişinde yine sigortası var..

Anladım teşekkür ederim bu şekilde kullanmaya devam edeyim o zaman .
Yorum bağlantısı
Emre Şimşek

benimki çatır çatır görüyor valla, ahanda delil.. versiyon resimden de görüleceği üzere v6.0.0.8,, yalnız bu arada benim DNS adresleri farklıdır hep, burdan yapıyor olabilir mi? DNS1 208.67.222.222 DNS2 208.67.220.220 versiyondan önce burdan deneyin, programı dosya yükleme sitelerine yüklerim sorun değil.

Çağatay Bey, programı yükler misiniz o halde :)

Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran

Ben bu kameranın çektiği görüntüleri hangi programla açabilirim. Bende ki programlar sesi açmıyor. Bazen de görüntü açarken kilitleniyor. Regisratorviewer programı ile hiç açılmıyor ?

Yorum bağlantısı

Ben bu kameranın çektiği görüntüleri hangi programla açabilirim. Bende ki programlar sesi açmıyor. Bazen de görüntü açarken kilitleniyor. Regisratorviewer programı ile hiç açılmıyor ?

Telefonda mx player ile açıyorum ben. Bilgisayarda hiç denemedim ama .mov uzantılı çektiği için aramayı .mov açanlar olarak yaparsan daha çok ihtimal çıkar

Saygılarımla.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...