Misafir 13 Şubat 2016 Paylaş 13 Şubat 2016 Bu da ilk yol cekimi. Yeni olmus bir kazaya denk geldik. O bolumu kirparak yukledim. Kameranin yeri guzel oldu ama aracin torpido yansimasi da oldukca fazla oldu. Saygilarimla. Yorum bağlantısı
Mustafa Boz 16 Şubat 2016 Paylaş 16 Şubat 2016 dün gelen kameramin montajını yaptım kablosunun uzun olmasi çok iyi oldu kol dayamanin içindeki Çakmaklıga taktım Simdilik tek sıkıntım sürekli akım var daha sonra konudaki örnek çalışmaları değerlendireceğim Olgu abinin anlatimlarini genel olarak okudum izledim ama ortadaki yuvarlak tuşu çözemedim üstümde üçgen bir işaret var Montajı güzel oldu Kablolar gizlendi aynanın Sağına taktigim için Sürücü nun dikkatini dagitmiyor . 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 16 Şubat 2016 Paylaş 16 Şubat 2016 Cırt ile titremiyor mu kamera.. Ben olsam düşük kaliteli bant kullanırdım.. Yorum bağlantısı
Misafir 16 Şubat 2016 Paylaş 16 Şubat 2016 Cırt ile titremiyor mu kamera.. Ben olsam düşük kaliteli bant kullanırdım.. Titremedi üstad. Hafıza kartı çıkarmak istediğimde sağa sola oynuyor hafif ama yol çekiminde oynama yok. Örnek çekim ekledim. Saygılarımla. Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 16 Şubat 2016 Paylaş 16 Şubat 2016 Olgu abinin anlatimlarini genel olarak okudum izledim ama ortadaki yuvarlak tuşu çözemedim üstümde üçgen bir işaret var Montajı güzel oldu Kablolar gizlendi aynanın Sağına taktigim için Sürücü nun dikkatini dagitmiyor . O tuşa basınca o anki videoyu salt okunur yapıyor, döngüsel olarak silinmekten kurtarıyor. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 16 Şubat 2016 Paylaş 16 Şubat 2016 Titremedi üstad. Hafıza kartı çıkarmak istediğimde sağa sola oynuyor hafif ama yol çekiminde oynama yok. Örnek çekim ekledim. Saygılarımla. Video başarılı üstad. Güle güle kullan. Yorum bağlantısı
Misafir 16 Şubat 2016 Paylaş 16 Şubat 2016 Video başarılı üstad. Güle güle kullan.Sagol ustad.Saygilarimla. Yorum bağlantısı
Misafir 16 Şubat 2016 Paylaş 16 Şubat 2016 Malzeme kalitesini anlamam, Fakat Class 10 için uygun fiyat bence... n11'de Sandisk 32GB MicroSD 48MB/s Class10 Hafıza Kartı seçtim! Alışverişin Uğurlu Adresi'nde fiyatlar harika! http://urun.n11.com/hafiza-kartlari/sandisk-32gb-microsd-48mbs-class10-hafiza-karti-P80111978 Yorum bağlantısı
Misafir 16 Şubat 2016 Paylaş 16 Şubat 2016 Malzeme kalitesini anlamam, Fakat Class 10 için uygun fiyat bence... n11'de Sandisk 32GB MicroSD 48MB/s Class10 Hafıza Kartı seçtim! Alışverişin Uğurlu Adresi'nde fiyatlar harika! http://urun.n11.com/hafiza-kartlari/sandisk-32gb-microsd-48mbs-class10-hafiza-karti-P80111978 Ben alamzdim. Arac evo olunca, plaka ev olunca uyumlu olsun diye aldim samsung evo'yu. Bu arada gayet guzel kaydediyor. Atlama, ziplama, takilma olmadi.Saygilarimla. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 16 Şubat 2016 Paylaş 16 Şubat 2016 Ben de artık bi baksam. Kaydediyor mu. Etmiyor mu Yorum bağlantısı
Misafir 17 Şubat 2016 Paylaş 17 Şubat 2016 Ben alamzdim. Arac evo olunca, plaka ev olunca uyumlu olsun diye aldim samsung evo'yu. Bu arada gayet guzel kaydediyor. Atlama, ziplama, takilma olmadi. Saygilarimla. Birde SYM Evobvar abi ondan da al Yorum bağlantısı
Mustafa Boz 17 Şubat 2016 Paylaş 17 Şubat 2016 Cihazın kaydettiği dosyaları bilgisayardan açınca mediaplayer VLC Media tarih saat plaka bilgisi gözükmüyor ayarlarda bir problem olabilir mi ? Yorum bağlantısı
Misafir 17 Şubat 2016 Paylaş 17 Şubat 2016 Bugun gps anteni de gelmis, kapiya birakmislar. Saygilarimla. Yorum bağlantısı
Serkan Ünsalan 17 Şubat 2016 Paylaş 17 Şubat 2016 Aldigin satici linkini eklermisin abi.kac gunde geldi peki?Denemesini bekliyoruz artik Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 17 Şubat 2016 Paylaş 17 Şubat 2016 Bugun gps anteni de gelmis, kapiya birakmislar. Saygilarimla. Aabi dha ne ise yaradigini anlamadim su gps in [emoji2] [emoji2] [emoji2] [emoji2] Yorum bağlantısı
Misafir 17 Şubat 2016 Paylaş 17 Şubat 2016 Aldigin satici linkini eklermisin abi.kac gunde geldi peki? Denemesini bekliyoruz artik Gps anten modülü araba dvr gps log kayıt gps izleme anteni alıcı için aksesuar için viofo a118 a118c araç dash kamerahttp://s.aliexpress.com/AzmQVR3i (from AliExpress Android) 17 ocakta verdim siparisi, kamera 20 gun once geldi. Bu anten takipsiz gonderildi ama geldi. Gps anteninin hizi da videoya kaydettigini dusunuyordum Uğur ama yapmiyormus. Surus esnasinda ekranda gosteriyormus ben ekrani gormuyorum orasi ayri:) Bir de uygun programla hizi ve harita ustunde gosteriyormus seyahat hafeketlerini. Saygilarimla. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 17 Şubat 2016 Paylaş 17 Şubat 2016 Ben sd kartı takarken düşürdüm arabanın içinde. El freninin oralardan sesi geldi ama bulamıyorum. Yorum bağlantısı
Misafir 17 Şubat 2016 Paylaş 17 Şubat 2016 Ben sd kartı takarken düşürdüm arabanın içinde. El freninin oralardan sesi geldi ama bulamıyorum.Ustad insallah bulursun diyelim. Kart cikarip takmak biraz mesakatli. Daha pratik bir yol olmali aslinda ama bu fiyata wireless olmuyor maalesef.Saygilarimla. Yorum bağlantısı
Olgu Erhan 18 Şubat 2016 Yazar Paylaş 18 Şubat 2016 Ustad insallah bulursun diyelim. Kart cikarip takmak biraz mesakatli. Daha pratik bir yol olmali aslinda ama bu fiyata wireless olmuyor maalesef. Saygilarimla. Cihazı kızağından çıkartıp almak daha mantıklı ama çıkartacak alan yoksa o işte zor Yorum bağlantısı
Olgu Erhan 18 Şubat 2016 Yazar Paylaş 18 Şubat 2016 Gps kayıtlarını takip ettiğimiz RegistratorViewer site sahibi adam motor kazasında ölmüş hosting kapanmış sanırım o yüzden izlenemiyor. Yakın zamanda bir alternatif bulunur sanıyorum. https://dashcamtalk.com/forum/threads/rip-vadim-kozlov-author-of-registratorviewer-datakam.13901/ Yorum bağlantısı
Misafir 18 Şubat 2016 Paylaş 18 Şubat 2016 Ben sd kartı takarken düşürdüm arabanın içinde. El freninin oralardan sesi geldi ama bulamıyorum.Buna benzer bir durum benimde başıma geldi. Ben düşürmedim kendi çıkıp düşmüş ve ben saatlerce aramama rağmen bulamadım... Gps kayıtlarını takip ettiğimiz RegistratorViewer site sahibi adam motor kazasında ölmüş hosting kapanmış sanırım o yüzden izlenemiyor. Yakın zamanda bir alternatif bulunur sanıyorum. https://dashcamtalk.com/forum/threads/rip-vadim-kozlov-author-of-registratorviewer-datakam.13901/ İşte bende bundan korkuyordum... Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 18 Şubat 2016 Paylaş 18 Şubat 2016 Ustad insallah bulursun diyelim. Kart cikarip takmak biraz mesakatli. Daha pratik bir yol olmali aslinda ama bu fiyata wireless olmuyor maalesef. Saygilarimla. Kamerayı aynanın sağına takmıştım.. çok zor oluyor.. ayna engelliyor hareketi.. Sola alacağım.. Zaten çok şık.. Ama kart hala yok.. El freninin içine düşmüş olabilir.. Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 18 Şubat 2016 Paylaş 18 Şubat 2016 Nesi zor kartı çıkarmanın, az önce çıkardım aldım, kayıtlara bakacağım Yorum bağlantısı
Misafir 18 Şubat 2016 Paylaş 18 Şubat 2016 link çalışmıyor abi verdiğin.Telefondan belki calisir. Mobil link olarak alabiliyorum telefondan.Saygilarimla. Yorum bağlantısı
Recommended Posts