İçeriğe Yönlendir

Araç İçi Kamera A118C (B40) Gps'li Kapasitörlü Kamera

Olgu Erhan

Recommended Posts

Uğur Çınar

Bence bağlı olmalı mantıken..

Onuda deniyecrm[emoji2] [emoji2] [emoji2]
Yorum bağlantısı
Emre Şimşek

Bence bağlı olmalı mantıken..

Eğer öyleyse sıkıntılı. Ben hiç sevmedim bu kamerayı söküp takma fikrini...

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

bilgisayarda kamera yı calıtıramadım

Bilgisayarda zor.. Güçlü bir şarj cihazına usb kablosu ile takın.. 

Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran

Bilgisayarda zor.. Güçlü bir şarj cihazına usb kablosu ile takın.. 

Abi ben usb den taktım açıldı.. Bu çalışma sayılmıyor mu ? Hafıza kartı takmadım ama.. takınca kayıt mı yapmıyor..

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Abi ben usb den taktım açıldı.. Bu çalışma sayılmıyor mu ? Hafıza kartı takmadım ama.. takınca kayıt mı yapmıyor..

Pc'den takınca ya usb bellek yada pc kamera olarak görüyor kendini bu tür cihazlar... 

Yani data akışı olmayan bir güç kaynağı lazım size.. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran

Pc'den takınca ya usb bellek yada pc kamera olarak görüyor kendini bu tür cihazlar... 

Yani data akışı olmayan bir güç kaynağı lazım size.. 

Anladım abi..

Yorum bağlantısı
Olgu Erhan
(düzenlendi)

Olgu abi fuse tap holder çok iyi bir icatmış tam benlik, Türkiye'de satılır mı acep.. Bizim arabada çakmaklığa 7/24 elektrik gidiyor öyle bir problem de olmuyor...

Fakat bugünkü gps denemelerim yine sonuçsuz kaldı.

Ekrandaki hız bilgisi yeşil. Güzelce kayıt yapıyorum eve geçiyorum kartı bilgisayara takıyorum yine yok gps kaydı...

Bugün yaptığım denemelerde bende hız map takibi göremedim. Bu arada ekranda gps yeşil ve hız yazıyor.

Sonuç :

D201 den de aynı durumu şikayet ettiler. Tahminimce google map bir engelleme yaptı yada onun gibi birşey söz konusu.

Eskiden harita takibi yapan kameraların tümü şu anda yapamaz halde.

Bunun bir çözümü yada ayarını akşam araştıracağım iş yerinde yoğunum.

Gps ler bozuk değil, kameralar üstüne düşeni yapıyor.

Google MAP tarafından bir engelleme söz konusu görünüyor.2e65152faf1f26c23a5f8f2f7e6a0d57.jpg

tarihinde Olgu Erhan tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

iki tane iste benim de yok.

Hocam... Çinli tatilde mesaja cevap vermiyor.. bu sebeple henüz sipariş vermedim.. Ve Olgu'nun bu yorumu hakkında bilgin var mı ?

Bugün yaptığım denemelerde bende hız map takibi göremedim. Bu arada ekranda gps yeşil ve hız yazıyor.

Sonuç :

D201 den de aynı durumu şikayet ettiler. Tahminimce google map bir engelleme yaptı yada onun gibi birşey söz konusu.

Eskiden harita takibi yapan kameraların tümü şu anda yapamaz halde.

Bunun bir çözümü yada ayarını akşam araştıracağım iş yerinde yoğunum.

Gps ler bozuk değil, kameralar üstüne düşeni yapıyor.

Google MAP tarafından bir engelleme söz konusu görünüyor.

Yorum bağlantısı
Olgu Erhan

Hocam... Çinli tatilde mesaja cevap vermiyor.. bu sebeple henüz sipariş vermedim.. Ve Olgu'nun bu yorumu hakkında bilgin var mı ?

valla bu yorumu çürüten ne olur, a118 kamerası olupta eskiden harita takibi ni deneyen şu anda da yapabiliyorum diyen bir vatandaş lazım :)

Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran

Bu iş için uydulara lisans falan ödenmiyordur değil mi ?

Ödenmiyorsa da ödenecek demek ki artık :)

Yorum bağlantısı

Bu iş için uydulara lisans falan ödenmiyordur değil mi ?

Gps işi sakat galiba hazır çin'deki arkadaşlar tatildeler. Kargoyu teslim etmemişken iptal mi etsem napsam...
Yorum bağlantısı
Emre Şimşek

Bu konuyla ilgili şu siteye mail atmıştım dönmüşlerdi. İlk mailim registrator viewer linki ile ilgiliydi, onu düzelttiler. Ne isterseniz sorabilirsiniz çekinmeyin demişler ben de bir sonraki mailde sorunumu anlattım. Şu an sipariş numarasını aldılar olayı inceliyorlar galiba..

Hello. I am using a VIOFO A118C dash cam with its gps module.
But i couldn't find any program on the internet which shows the gps and speed information other than Registrator Viewer. I need a download link for Registrator Viewer but its website is just closed. And every link on the internet, links to their expired website. So, i need an another link for download. And also you should update your page http://thedashcamstore.com/dashcam-video-playback-software/

Hello,

Thanks for alerting us to the broken link.  Here is a backup copy of the Registrator Viewer software:

http://thedashcamstore.com/content/RegistratorViewerV5.4.0.8.zip

Please let us know if you have any other questions or concerns!

Best regards,

-The Dashcam Store Team

Well. Actually i have a problem with my a118c and its gps..
I plugged and placed the gps module properly, also activated the gps from dash cam menu. There seems a green speed indicator on the screen. But i can't see any log in the sd card.. What should i do? Can you help me please?
King regards..
Emre

Hi Emre,

Can you provide your order number so we can know which version of the A118C you have purchased?

Best regards,

-The Dashcam Store Team

It has been only a few days. I bought from Gearbest. Order nr: W1601131307262643
I think i have the latest firmware already.

Best Regards
Emre.

--------------------------------------------------------------

yuhhhh kamera araçta ana donanım olarak çıkmalı bu ülkede abooooo

Okan abi yelek çok yakışmış :good1:

Yorum bağlantısı
Okan Tansel

Bu konuyla ilgili şu siteye mail atmıştım dönmüşlerdi. İlk mailim registrator viewer linki ile ilgiliydi, onu düzelttiler. Ne isterseniz sorabilirsiniz çekinmeyin demişler ben de bir sonraki mailde sorunumu anlattım. Şu an sipariş numarasını aldılar olayı inceliyorlar galiba..

--------------------------------------------------------------

Okan abi yelek çok yakışmış :good1:

:air_kiss:  :air_kiss:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Okan Tansel

Bende bugün kamerami siparis ettim ama gearbestten değil uzun süre beklemek istemedim hazır olgu abinin elinde varmış ondan aldım bugün pazartesi elimde olur inşallah.

:bravo:  :bravo:  :nazar:

Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran

Tiplere bak ya birde böyle manyaklar var iyimi :

En sonda ki adam bence bu sene oscar alır :D

Yorum bağlantısı
Guest Misafir

Gps işi sakat galiba hazır çin'deki arkadaşlar tatildeler. Kargoyu teslim etmemişken iptal mi etsem napsam...

[emoji15] Murat Kankam noluyor burda bana da anlat[emoji15] Iyiki almamisim diyorum o zaman [emoji23]

Yorum bağlantısı

[emoji15] Murat Kankam noluyor burda bana da anlat[emoji15] Iyiki almamisim diyorum o zaman [emoji23]

Kamerada sıkıntı yok. Alabilirsin. ;) Durumu anlattım zaten tekrar anlatayım mı [emoji16]
Yorum bağlantısı
Guest Misafir

Kamerada sıkıntı yok. Alabilirsin. ;) Durumu anlattım zaten tekrar anlatayım mı [emoji16]

Anlamadim[emoji16] Zaten soracagim whats appten [emoji23]

Yorum bağlantısı

Bugun enistem kamerayi monte etti:) Ancak hat cekmek yerine simdilik cakmakligi kullanacagiz ama kablolar gizlendi. Kendi 3m banti yerine daha sonra cikarmak zor olmasin diye cirt cirt bant kullandik. Ornek bir video yukleyecegim ama beni cok ugrastirdi. Mov fotmatindan mp4 formatina cevirip kirptim. 2dk'lik video icin youtube 20dk'dir islem yapiyor:)

Saygilarimla.

9aee45c8bb0fd5b100e22a6a712dbe1b.jpg

48c088dbe23885d70b9e19b23314e90e.jpg

f7391b2e07a7c5bc689a33a8586c334a.jpg

41b506eeb5e4232e2fd4c457b7b78112.jpg

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...