Emre Şimşek 9 Şubat 2016 Paylaş 9 Şubat 2016 Emre, sd karta log tutması lazım. Herhangi bir log göremiyorum. Muhtemelen çalışmıyor.. Görüntüyü açıp, gps verilerini mi açmıyor.. Ben ona hiç bakmadıydım Mehmet abi cahilliğime ver. Sabahtan beri sadece video kaydıyla gps izlemeye çalışıyorum ben de Yorum bağlantısı
Cihat Küçükay 9 Şubat 2016 Paylaş 9 Şubat 2016 Şu anda çinden yeni yıl kutlamaları var. O yüzden gecikme olabilir. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 9 Şubat 2016 Paylaş 9 Şubat 2016 Evet bir hafta yokuz yazıyordu sitenin birinde. Yorum bağlantısı
Misafir 9 Şubat 2016 Paylaş 9 Şubat 2016 30'unda verdim yurtdışına gönderilmiş görünüyor... Son anda mı yırtmışım Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 9 Şubat 2016 Paylaş 9 Şubat 2016 Bana gps aparatını getiren postacı söyledi. Maymun yılı mıymış neymiş, bu aralar sipariş verirsen çok gecikir dedi... Yorum bağlantısı
Misafir 9 Şubat 2016 Paylaş 9 Şubat 2016 Bana gps aparatını getiren postacı söyledi. Maymun yılı mıymış neymiş, bu aralar sipariş verirsen çok gecikir dedi...Maymun mu [emoji33] [emoji23] [emoji23] [emoji1] Yorum bağlantısı
Guest Misafir 9 Şubat 2016 Paylaş 9 Şubat 2016 (düzenlendi) Maymun mu [emoji33] [emoji23] [emoji23] [emoji1]Aynen:) Onlarin astrolojik takvimi farkli ya [emoji51] 9 Şubat 2016 tarihinde E. Ozlem Kaya tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Misafir 9 Şubat 2016 Paylaş 9 Şubat 2016 Benim anten yok ortada hala. Kayip araniyor ilani verecegim. Saygilarimla. Yorum bağlantısı
Mustafa Boz 9 Şubat 2016 Paylaş 9 Şubat 2016 Ilk linkte 49.99 indirim kodu ile 52.99 oluyor kod olmadan mi alalım Yorum bağlantısı
Olgu Erhan 9 Şubat 2016 Yazar Paylaş 9 Şubat 2016 Ilk linkte 49.99 indirim kodu ile 52.99 oluyor kod olmadan mi alalım Kod kullanmayın kampanyada şu an. 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Boz 9 Şubat 2016 Paylaş 9 Şubat 2016 Hım anladım Teşekkürler bütün yazilarinizi hemen Hemen okudum max 150 tl civarı kamera arıyorum ama a118c ile g1wc arasında kararsız kaldım öncelikli öneriniz nedir Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 9 Şubat 2016 Paylaş 9 Şubat 2016 Hım anladım Teşekkürler bütün yazilarinizi hemen Hemen okudum max 150 tl civarı kamera arıyorum ama a118c ile g1wc arasında kararsız kaldım öncelikli öneriniz nedirGps desteği, güzel saklanabilirliği için a118c tabsiye ederim. Bir de a118c'de hareket sensörü sayesinde araç park halindeyken de güvenlik amaçlı açık bırakabikirsiniz(henüz deneme şansım olmadı bunu.).A118C nin bakış açısı 170 derece iken G1WC 120 derece. Bende ikisinden de var. Tavsiyem 10 dolar fazlasını verip A118c almanız şeklinde olurdu. Olgu bey ve diğer arkadaşlar ne düşünür bilmiyorum.. Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 10 Şubat 2016 Paylaş 10 Şubat 2016 Emre, sd karta log tutması lazım. Herhangi bir log göremiyorum. Muhtemelen çalışmıyor.. Görüntüyü açıp, gps verilerini mi açmıyor.. Mehmet abi benim kamera da herhangi bir log eklememiş. Mevcut programla sadece görüntü geliyor gps bilgileri yok lakin kamerada km bilgisini görmüştüm gps'in çalıştığından ve menüden aktif hale getirdiğimden eminim yani. En son bir de registrator viewer ile bakmak isterdim ama o da This website has expired. Please try again later. diyor.. Olgu abiden de yardım bekliyorum konuda... 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 10 Şubat 2016 Paylaş 10 Şubat 2016 Anten siparişini vereceğim. Mesaj gönderdim satıcıya. Cevap versin de. Iki program önerdi Olgu. Ikisiyle de gps verisi alamadım. Ekranda da hız gösteriyor mu dikkat etmedim. Ama kırmızı hız yazısını görmüştüm. Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 10 Şubat 2016 Paylaş 10 Şubat 2016 Anten siparişini vereceğim. Mesaj gönderdim satıcıya. Cevap versin de. Iki program önerdi Olgu. Ikisiyle de gps verisi alamadım. Ekranda da hız gösteriyor mu dikkat etmedim. Ama kırmızı hız yazısını görmüştüm. Bağlanınca yeşil oluyor abi. xxkm/h yazması lazım x yerine sayılar geliyor işte. Bu arada benim bağlantılar şu şekilde oldu arka cam için. 2 numarayla gösterdiğim bölgeden çıtırtı geliyordu, ben gps kablosunun fazlasını koydum ses de arttı. Ne olabilir? Ayrıca 1'de kesin var 2'den emin değilim airbag, orada paketlenmiş duruyor, acaba kablolar airbagleri engeller mi? Şimdilik böyle idare ediyorum. Mecbur panele bağlatılacak... Mehmet abi köşede 0km/h görünüyor olması lazım: Bu da dışarıdan. Filmin etkisiyle neredeyse hiç görünmüyor... Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 10 Şubat 2016 Paylaş 10 Şubat 2016 Resimleri açamadı Emre. Yarın pc de bakacağım. Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 10 Şubat 2016 Paylaş 10 Şubat 2016 Resimleri açamadı Emre. Yarın pc de bakacağım. boyutları mı büyük abi? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 10 Şubat 2016 Paylaş 10 Şubat 2016 Büyük fotoları tapatalk açamıyor Emre. Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 10 Şubat 2016 Paylaş 10 Şubat 2016 Bütük fotoları tapatalk açamıyor Emre. Abi özür dilerim bundan sonra dikkat edeceğim... Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 10 Şubat 2016 Paylaş 10 Şubat 2016 Özürlük durum yok. Ama küçük yüklersek verimli olur. Ancak açabildi. Anteni takayım yarın. Bakalım hız verisi alacak mı 1 Yorum bağlantısı
Misafir 10 Şubat 2016 Paylaş 10 Şubat 2016 Benim antenciden haber var:) Cinde bahar tatili diyor, herkes izinde ya da seyahatteymis. Istersen iptal et istersen bekle diyor. Bekliyorum dedim. Saygilarimla. Yorum bağlantısı
Misafir 10 Şubat 2016 Paylaş 10 Şubat 2016 Özürlük durum yok. Ama küçük yüklersek verimli olur. Ancak açabildi. Anteni takayım yarın. Bakalım hız verisi alacak mı Ben gordum fotolari ustad tapatalktan. Emre gayet guzel olmus.Saygilarimla. Yorum bağlantısı
Olgu Erhan 10 Şubat 2016 Yazar Paylaş 10 Şubat 2016 Bağlanınca yeşil oluyor abi. xxkm/h yazması lazım x yerine sayılar geliyor işte. Bu arada benim bağlantılar şu şekilde oldu arka cam için. 2 numarayla gösterdiğim bölgeden çıtırtı geliyordu, ben gps kablosunun fazlasını koydum ses de arttı. Ne olabilir? Ayrıca 1'de kesin var 2'den emin değilim airbag, orada paketlenmiş duruyor, acaba kablolar airbagleri engeller mi? Şimdilik böyle idare ediyorum. Mecbur panele bağlatılacak... Mehmet abi köşede 0km/h görünüyor olması lazım: Bu da dışarıdan. Filmin etkisiyle neredeyse hiç görünmüyor... Arka cama Gps bağlamaya gerek yok bence Yorum bağlantısı
Recommended Posts