Mehmet Ozyurek 7 Şubat 2016 Paylaş 7 Şubat 2016 iki tane iste benim de yok. Tamam Hocam.. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 7 Şubat 2016 Paylaş 7 Şubat 2016 Benim kamera geleli 1 hafta oldu ama antenden ses seda yok hala. Saygilarimla. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 8 Şubat 2016 Paylaş 8 Şubat 2016 Fotoğraf kaydettim çokça.. 30 mb/s hızlarda yazdı Büyük bir parça video kaydettim, bunu da 17-19,5 mb/s hızlarda yazdı.. Fat32 29.8 Gb. Bence orjinal ve kaliteli bir kart... Hepsi burada.com'da da 40 liraya düşmüş yine.. http://www.hepsiburada.com/samsung-32gb-microsd-evo-plus-class10-80mb-sn-hafiza-karti-sd-adaptor-mb-mc32da-tr-p-FTHFZMC32DATR 2 Yorum bağlantısı
Hami Erışık 8 Şubat 2016 Paylaş 8 Şubat 2016 Biz bu hafıza kartını normal cep telefonlarında kullanabiliyormuyuz, Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 8 Şubat 2016 Paylaş 8 Şubat 2016 Biz bu hafıza kartını normal cep telefonlarında kullanabiliyormuyuz, Telefonunuz 32 gb destekliyorsa kullanabilirsiniz.. Yorum bağlantısı
Serkan Ünsalan 8 Şubat 2016 Paylaş 8 Şubat 2016 Evet bunu alacağız galiba... http://www.aliexpress.com/item/GPS-Module-for-Car-DVR-GPS-Log-Recording-Tracking-Antenna-Accessory-for-VIOFO-A118-for-A118C/32487642476.html?spm=2114.13010208.99999999.268.FzdqGE abi takip no verecek mi satıcı sordun mu? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 8 Şubat 2016 Paylaş 8 Şubat 2016 abi takip no verecek mi satıcı sordun mu? Takip numarası işini ücrete bağlamışlar gördüğüm kadarıyla.. China post air mail seçersek takip numarası verirler. o da 1,32 dolar.. Ben böyle yorumladım.. Yorum bağlantısı
Serkan Ünsalan 8 Şubat 2016 Paylaş 8 Şubat 2016 Takip numarası işini ücrete bağlamışlar gördüğüm kadarıyla.. China post air mail seçersek takip numarası verirler. o da 1,32 dolar.. Ben böyle yorumladım.. bazen gönderiz diyorlar ama göndermiyorlar ondan dolayı dedim. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 8 Şubat 2016 Paylaş 8 Şubat 2016 Evo http://www.samsung.com/tr/consumer/memory-storage/memory-cards/micro-sd/MB-MP32DA/TR Evo+ http://www.samsung.com/tr/consumer/memory-storage/memory-cards/micro-sd/MB-MC32DA/TR Evo'nun yazma hızını daha yüksek görüyorum.. Hatalı olabilir mi ? Samsung'dan bu iki kart ve özellikle yazma hızları hakkında bilgi istemiştim. Test edip döneceğiz demişlerdi.. Döndüler. Evo'nun sitede yazan 48 mb/s yazma hızı bilgisi doğru, testlerimizde gördük, cihazınıza göre de değişebilir, bilginiz olsun dediler.. İkinci kartı Evo alacağım.. İlgilerinden dolayı teşekkür ettim. Yorum bağlantısı
Muharrem Ersin Başaran 8 Şubat 2016 Paylaş 8 Şubat 2016 64 Gb kart deneyen oldumu acaba? 16 gb var. Fakat uzun yolda yetmiyor.32 Gb da FullHD de yetmeyecek yine. Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 8 Şubat 2016 Paylaş 8 Şubat 2016 Abi gps izlemek için program linki verir misin. İlk sayfadaki site kapanmış.. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 8 Şubat 2016 Paylaş 8 Şubat 2016 Emre bir kaç sayfa geride drobbox linki var 1 Yorum bağlantısı
Serdar Aksoy 8 Şubat 2016 Paylaş 8 Şubat 2016 Abi gps izlemek için program linki verir misin. İlk sayfadaki site kapanmış.. https://www.dropbox....iewer).rar?dl=1 ben bu linkten indirmiştim. Fakat araç üzerinde hız bilgisi kamera üzerinde görünüyorken program ile izlemeye çalıştığımda maalesef GPS ve hız bilgileri görünmüyor. Kameranın firmwaresi A118C.20150403. Acaba GPS adaptörü takıldıktan sonra yeni bir firmwareye ihtiyaç mı var. 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 9 Şubat 2016 Paylaş 9 Şubat 2016 https://www.dropbox....iewer).rar?dl=1 ben bu linkten indirmiştim. Fakat araç üzerinde hız bilgisi kamera üzerinde görünüyorken program ile izlemeye çalıştığımda maalesef GPS ve hız bilgileri görünmüyor. Kameranın firmwaresi A118C.20150403. Acaba GPS adaptörü takıldıktan sonra yeni bir firmwareye ihtiyaç mı var. Sizin linki tıklayamadım. Ama bir kaç sayfa önceki 11 mb'lık player ise evet bende de gps verilerini ve hız bilgisini göstermedi. Bütün konuya baktım. Daha önce ragistrator viewer paylaşılmış. Onun da sitesinin süresi bitmiş. Elinde registrator viewer olan varsa lütfen paylaşsın. Yorum bağlantısı
Misafir 9 Şubat 2016 Paylaş 9 Şubat 2016 Arkadaşlar şu an için en iyi gps li kamera bu mudur ? GPS ayrı mı satın alınıyor. Bi arkadaşa sipariş vermeyi düşünüyoruz. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 9 Şubat 2016 Paylaş 9 Şubat 2016 Arkadaşlar şu an için en iyi gps li kamera bu mudur ? GPS ayrı mı satın alınıyor. Bi arkadaşa sipariş vermeyi düşünüyoruz. En iyi değil.. Fayda maliyet olarak en iyi.. Evet anten ayrı satılıyor... Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 9 Şubat 2016 Paylaş 9 Şubat 2016 Yok 118C Çok şık bir kamera ve Mini 801 ayarında.. Hatta düşük ışıkta daha iyi çekim yaptığına şahit oldum.. Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 9 Şubat 2016 Paylaş 9 Şubat 2016 64 Gb kart deneyen oldumu acaba? 16 gb var. Fakat uzun yolda yetmiyor.32 Gb da FullHD de yetmeyecek yine. 64 çalışıyor diyordu biri ama bulamadım mesajı, hatta Olgu bey de teyit etmişti.FHD 5 saat çekiyor 32gb. Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 9 Şubat 2016 Paylaş 9 Şubat 2016 64 çalışıyor diyordu biri ama bulamadım mesajı, hatta Olgu bey de teyit etmişti. FHD 5 saat çekiyor 32gb. Bugün bu başlığı okurken ben gördüm bir yerlerde Ama halen gps ile izleme programı yok ortalıkta. Elinde olanlardan birisi upload etmesi lazım yoksa programı hiç bulamayacağım... Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 9 Şubat 2016 Paylaş 9 Şubat 2016 (düzenlendi) Derken şöyle bir site buldum bu tür programları paylaşmışlar. Sitesi çöktüğü için bizim registrator viewer programı malum yine inmiyor ama bir kaç tane program var. Bir göz atın isterseniz... Emmi her program bizim kamera kaydını da açmıyor teyit etmiş oldum. İstersen hemen sökme 9 Şubat 2016 tarihinde Emre Şimşek tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 9 Şubat 2016 Paylaş 9 Şubat 2016 Derken şöyle bir site buldum bu tür programları paylaşmışlar. Sitesi çöktüğü için bizim registrator viewer programı malum yine inmiyor ama bir kaç tane program var. Bir göz atın isterseniz... Emmi her program bizim kamera kaydını da açmıyor teyit etmiş oldum. İstersen hemen sökme Emre, sd karta log tutması lazım. Herhangi bir log göremiyorum. Muhtemelen çalışmıyor.. Görüntüyü açıp, gps verilerini mi açmıyor.. Yorum bağlantısı
Recommended Posts