İçeriğe Yönlendir

Araç İçi Kamera A118C (B40) Gps'li Kapasitörlü Kamera

Olgu Erhan

Recommended Posts

Emre Şimşek

Av in mis gordum. Ben gps ile ilgili bir giris aradim:)

Saygilarimla.

Abi benimki poşetle sarılı değildi iade edecem :D

Orada olsaydım montaja yardım ederdim. Aynen in yazan yer gps girişi.. hayırlı olsun

Yorum bağlantısı
Misafir
(düzenlendi)

Emrecim tesekkur ederim. Adaptore taktim evde gayet guzel calisiyor. Onundeki jelatini cikarinca daha guzel cekiyor cunki jelatin mavi[emoji12] simdi biz montaj icin kutudan cikan malzemeyi mi kullanmak zorundayiz? Ek birseyler yapacak miyiz?

Saygilarimla.

tarihinde Evren İskent tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Misafir

Bu kadar hızlı mı geliyor ya ?

Kargo takip kronolojisi asagidaki gibi oldu Murat.

Saygilarimla.

70fadadc584de47e4d6f6362026eacba.jpg

Yorum bağlantısı
Emre Şimşek

Emrecim tesekkur ederim. Adaptore taktim evde gayet guzel calisiyor. Onundeki jelatini cikarinca daha guzel cekiyor cunki jelatin mavi[emoji12] simdi biz montaj icin kutudan cikan malzemeyi mi kullanmak zorundayiz? Ek birseyler yapacak miyiz?

Saygilarimla.

Abi 3m bantları da kaliteliyse kutudakilerden başka bir şeye ihtiyacımız olmayacak.

Aslında kabloları kendin geçirirsen geriye sadece sigorta panelinden uygun bir yere kablo çekip lehimle adaptöre bağlamak kalıyor, bu da elektirikçide 5 dk.

Saygilarimla.

abi arka üçgen parçayı kullanacak mısın? Çok uzun gelirse ucunu keserek kullanabilirsin. Ama benim de garibime gitti sanki onu da yapıştırırsak kamerayı klik diye sök tak yapamayacağız.
Yorum bağlantısı
Misafir

Abi 3m bantları da kaliteliyse kutudakilerden başka bir şeye ihtiyacımız olmayacak.

Aslında kabloları kendin geçirirsen geriye sadece sigorta panelinden uygun bir yere kablo çekip lehimle adaptöre bağlamak kalıyor, bu da elektirikçide 5 dk.

abi arka üçgen parçayı kullanacak mısın? Çok uzun gelirse ucunu keserek kullanabilirsin. Ama benim de garibime gitti sanki onu da yapıştırırsak kamerayı klik diye sök tak yapamayacağız.

Muhtemelen kullanmam. Cunki aracta zaten sensirler oldugu icin ikinci bir parca fazlalik olacak.

4f6cd09cefeaf2aca66c7a65d0f3a294.jpg

Saygilarimla.

Yorum bağlantısı
Serkan Ünsalan

Bu kamerayi başka nasil şarj ediyoruz?

Araç üzerinde hariç

Yorum bağlantısı
Misafir

Bu kamerayi başka nasil şarj ediyoruz?

Araç üzerinde hariç

Şarj yok. Surekli guc verilmesi lazim.

Saygilarimla.

Yorum bağlantısı
Serkan Ünsalan

Şarj yok. Surekli guc verilmesi lazim.

Saygilarimla.

Bilgisayara baglamiştim görememiştim

Teşekkurler

Yorum bağlantısı
Misafir

Aklima birsey geldi. Simdi benim aracta kararn ayna oldugu icin aslinda elektrik cok yakin. Kararan ayna kontak acilinca devrede. Hatta uzerinde kapatma tusu da var ben kapatmam. Sadece geri vitese alinca devreden cikiyor. Kararan aynaya gelen elektrige baglanabilir mi acaba? Biylece kablo da sensorlerin kapaginin icinde kalir.

Saygilarimla.

Yorum bağlantısı
Olgu Erhan

Aklima birsey geldi. Simdi benim aracta kararn ayna oldugu icin aslinda elektrik cok yakin. Kararan ayna kontak acilinca devrede. Hatta uzerinde kapatma tusu da var ben kapatmam. Sadece geri vitese alinca devreden cikiyor. Kararan aynaya gelen elektrige baglanabilir mi acaba? Biylece kablo da sensorlerin kapaginin icinde kalir.

Saygilarimla.

Ama unutmayın kamera 5volt ile çalışıyor. Kendi adaptörü 12 voltu alıp 5 volta düşüyor. Kamera ile gelen adaptörü de araya koyarsanız olabilir.  ;)

Yorum bağlantısı
Misafir

Ama unutmayın kamera 5volt ile çalışıyor. Kendi adaptörü 12 voltu alıp 5 volta düşüyor. Kamera ile gelen adaptörü de araya koyarsanız olabilir. ;)

Kendi adaptorunu kullandiririm zaten. Ancak aynaya girmeden elektrik almak gerek gibi.

Saygilarimla.

Yorum bağlantısı
Cihat Küçükay

Fikir vermesi açısından ben bu şekilde bağladım. Hiçbir şey sökmedim, sadece döşemenin altından kabloyu çakmaklığa kadar getirdim. Çakmaklıkta çoklayıcı kullandım ve çoklayıcıyı torpido altında gizledim. Kamera sürekli çakmaklığa bağlı.

e3563017330e1e5066cc8a2a7b6137bf.jpg0f861546cd82b16058a54bfc7a8e00b3.jpg

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran
(düzenlendi)

Süper o zaman :)

Ama 80 / sec hızıda sıkıntı çıkartabilir. Yani fazla hızlı kartta iyi değil onu yazayım da :)

Bende henüz kamera yok kart var :) Evren de hem kamera hem kart var onun yorumları önemli o zaman..

Yazma hızı 20 mb yine de sıkıntı olur mu ? okuma 80 mb..

tarihinde Ayhan Onaran tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Serkan Ünsalan

Süper o zaman :)

Ama 80 / sec hızıda sıkıntı çıkartabilir. Yani fazla hızlı kartta iyi değil onu yazayım da :)

bu bim deki class 10 diye satılan 32 kartlardan vardı onu kullanıcam bende akşam biraz kullandım. video güzeldi okuma yazma özelliğine bakmadım. videonun detaylarına nasıl bakıyoruz?

olgu abi birde o gps anteni için satıcıya mesaj attım sipariş ettiğimde takip no istiyorum diye  herhangi bir ücret istemedim.

Yorum bağlantısı
Olgu Erhan

bu bim deki class 10 diye satılan 32 kartlardan vardı onu kullanıcam bende akşam biraz kullandım. video güzeldi okuma yazma özelliğine bakmadım. videonun detaylarına nasıl bakıyoruz?

olgu abi birde o gps anteni için satıcıya mesaj attım sipariş ettiğimde takip no istiyorum diye herhangi bir ücret istemedim.

Takipsiz yollamasında yoksa çok geç geliyor.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Serkan Ünsalan

aynı üründen gearbestte bulma sansımız var mıdır?

ben hiç araştırmadım baktın mı abi sen daha önce

Yorum bağlantısı
Olgu Erhan

aynı üründen gearbestte bulma sansımız var mıdır?

ben hiç araştırmadım baktın mı abi sen daha önce

Yok orada sanırım.

Yorum bağlantısı

Bende henüz kamera yok kart var :) Evren de hem kamera hem kart var onun yorumları önemli o zaman..

Yazma hızı 20 mb yine de sıkıntı olur mu ? okuma 80 mb..

Kamerayi monte ettiremedim daha. Evde cekim yaparak nasil deneyeyim calisip calismadigini. Mesela bellinbir sure sonra mi sorun cikarir. Yarin kar durumuna gore sanayiye giderim belki taktirmaya.

Saygilarimla.

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Pc den usb den çalıştırabilirsin.

Navigasyon şarjı varsa daha iyi olur.

Arayacağım seni üstad.

Ben de paketi açtım. Test ettim. Mini801 ile kıyasladım. kaydı güzel. Bunu öne mini801 i arkaya takacağım.

Bu arada. Çok küçükmüş bu ya :)

Resimlerinde çok kaba duruyordu.

35bb3686a95a1932d902a7d9d4c2ca52.jpg

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

sen de mi aldın ya? :)

bu arada tavan okuma lambasından elektrik alsam mı?

Şimdi ne diyim ben sana hocam, olmaz desem yaparsın.. Olur desem, o kadar kalabalığı nere sığdıracaksın.. Sığdıramasan, Minik bir devre yapar 12 voltu 5 volta düşürür sıkıştırırsın bi yere.. :D

Ben torpidonun arkasına bir yere bir çakmaklık yaptım.. Hattını da kontaktan tetikledim.. Kabloyu sağ direkten çıkardım tavana.. 

Kontak açınca açılıp. kapayınca kapanıyor... 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...