Emre Şimşek 28 Ocak 2016 Paylaş 28 Ocak 2016 İnanamadım, 10 günde geldi... Bu kameranın voltajı 5v 1A, G1W-C'ninki kaçtı hatırlayan var mı? Onun tesisatına direkt bağlayasım var ön cama... 1 Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 28 Ocak 2016 Paylaş 28 Ocak 2016 (düzenlendi) Gps antenini aliexpresten siparis ettim ama takip nosuna yanlis diyor. Saticiya mail attim ama sanirim anlamadi cince mi gondersem acaba:) Gearbestin takip nosu calisiyor. Su anda seyahat ediyor bizim kamera, sanirim yarin Turkiye'de olur. Saygilarimla. evren abi takip nonun basında harf varmı ? varsa takip edebilirsin direk rakam varsa bakamassın 28 Ocak 2016 tarihinde Uğur Çınar tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 28 Ocak 2016 Paylaş 28 Ocak 2016 evren abi takip nonun basında rakam varmı ? var takip edebilirsin direk rakam varsa bakamassın Başında rakam değil harf olacak RI81..... yada RS35.... sonundada harf oluyor aralarda rakam Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 28 Ocak 2016 Paylaş 28 Ocak 2016 Başında rakam değil harf olacak RI81..... yada RS35.... sonundada harf oluyor aralarda rakam yanllış yazmısım :D kusura bakmayın Yorum bağlantısı
Misafir 28 Ocak 2016 Paylaş 28 Ocak 2016 yanllış yazmısım :D kusura bakmayınAsıl siz kusuruma bakmayın yanlışı düzeltmek gerek ☺ Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 28 Ocak 2016 Paylaş 28 Ocak 2016 Almışken mutlaka gps de alınmalı mı yoksa çokta mühim değil mi ? kullananlar bilgi verirse iyi olur. Yorum bağlantısı
Misafir 28 Ocak 2016 Paylaş 28 Ocak 2016 Almışken mutlaka gps de alınmalı mı yoksa çokta mühim değil mi ? kullananlar bilgi verirse iyi olur.Ayhan cihaz gelirse yorum yapacağız ama bende gps siparişi vermedim olmasada olur kanısındayım. Yorum bağlantısı
Misafir 28 Ocak 2016 Paylaş 28 Ocak 2016 evren abi takip nonun basında harf varmı ? varsa takip edebilirsin direk rakam varsa bakamassın Başında sonunda yok birşey. Kameranın sonunda var. O da sanırım Türkiye'ye geldi. Saygılarımla. Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 28 Ocak 2016 Paylaş 28 Ocak 2016 Başında sonunda yok birşey. Kameranın sonunda var. O da sanırım Türkiye'ye geldi. Saygılarımla. Takipsiz demek ki senin gps kargosu.. Şansına ansızın bir gün gelir.. Yorum bağlantısı
Misafir 28 Ocak 2016 Paylaş 28 Ocak 2016 Takipsiz demek ki senin gps kargosu.. Şansına ansızın bir gün gelir.. Sanırım öyle oldu. 8usd'lik ürün. Takip no gelince sevindik ancak acemilik. Satıcıya mesaj attım dönmedi bile. Çince küfür edersem belki döner:) Saygılarımla. Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 28 Ocak 2016 Paylaş 28 Ocak 2016 32 gb class 4 kingston kartı 32 tl + 5 tl kargo ile 37 liraya aldım. Link Yorum bağlantısı
Olgu Erhan 28 Ocak 2016 Yazar Paylaş 28 Ocak 2016 32 gb class 4 kingston kartı 32 tl + 5 tl kargo ile 37 liraya aldım. Link A118c Class 4 ile sıkıntı çıkartabilir. Kartı iade edip Class 10 alın. Doğru kart : http://www.hepsiburada.com/kingston-32gb-class10-microsdhc-hafiza-karti-sdc10-32gb-p-FTKINGHFZMCR32CLS1 1 Yorum bağlantısı
Çağatay Özsoy 28 Ocak 2016 Paylaş 28 Ocak 2016 bence kesinlikle gerekli, yoksa hız delili olarak kamera kaydı kullanılamıyor, kafan daha rahat olur, yoksa gps olmadanda çalışıyor Almışken mutlaka gps de alınmalı mı yoksa çokta mühim değil mi ? kullananlar bilgi verirse iyi olur. 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 28 Ocak 2016 Paylaş 28 Ocak 2016 A118c Class 4 ile sıkıntı çıkartabilir. Kartı iade edip Class 10 alın. Doğru kart : http://www.hepsiburada.com/kingston-32gb-class10-microsdhc-hafiza-karti-sdc10-32gb-p-FTKINGHFZMCR32CLS1 Hemen aradım iptal ettirdim sağolun Olgu bey. Yorum bağlantısı
Olgu Erhan 28 Ocak 2016 Yazar Paylaş 28 Ocak 2016 Hemen aradım iptal ettirdim sağolun Olgu bey. Süper bende Class 4 16 gb kart var özellikle denedim kamera kart içindeyken kendini açmıyor bile [emoji106] Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 28 Ocak 2016 Paylaş 28 Ocak 2016 Süper bende Class 4 16 gb kart var özellikle denedim kamera kart içindeyken kendini açmıyor bile [emoji106] Aynı kamera için abime zorla class4 aldırmıştım, şimdiye dek problem olmadı ama kameranın kılavuzunda da en az class 6 diyormuş zaten. Umarım abim sorun yaşamaz Yorum bağlantısı
Olgu Erhan 28 Ocak 2016 Yazar Paylaş 28 Ocak 2016 Aynı kamera için abime zorla class4 aldırmıştım, şimdiye dek problem olmadı ama kameranın kılavuzunda da en az class 6 diyormuş zaten. Umarım abim sorun yaşamaz Class 4 ü ısrarla bende G1wc modelinde öneriyorum hatta bir arkadaşımın kamerasına daha dün satın aldım kargoda geliyor. 1 Yorum bağlantısı
Muharrem Ersin Başaran 28 Ocak 2016 Paylaş 28 Ocak 2016 Benim üründe geldi çok şükür. 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 28 Ocak 2016 Paylaş 28 Ocak 2016 İnanamadım, 10 günde geldi... Bu kameranın voltajı 5v 1A, G1W-C'ninki kaçtı hatırlayan var mı? Onun tesisatına direkt bağlayasım var ön cama... Yanan g1wc nin adaptörü [emoji4] 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 28 Ocak 2016 Paylaş 28 Ocak 2016 Yanan g1wc nin adaptörü [emoji4] Mecbur sökeceğiz yani. 1,5A fazla gelir herhalde Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 28 Ocak 2016 Paylaş 28 Ocak 2016 Mecbur sökeceğiz yani. 1,5A fazla gelir herhalde Kabloyu kes [emoji2] adaptörleri değiştir, benimkisi bozulunca kablonun ucuna USB bağladım telefon şarj cihazı ile kullanıyorum sıkıntısız çalışıyor, bu arada adaptörü ilk takarken yakmıştım. 1 Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 29 Ocak 2016 Paylaş 29 Ocak 2016 (düzenlendi) bence kesinlikle gerekli, yoksa hız delili olarak kamera kaydı kullanılamıyor, kafan daha rahat olur, yoksa gps olmadanda çalışıyor Evet ancak birde şu durum var.. misal tam tersi durumda kaza oldu.. yani hızlıydınız diyelim. O zamanda o görüntüleri hiç kullanamayız. Belki görüntü de hız harici işimize yarayacak deliller varsa.. yanlış mı düşünüyorum. Netice de hiç birimiz meskun mahalde 50 km/h ile gitmiyoruz.. 29 Ocak 2016 tarihinde Ayhan Onaran tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Olgu Erhan 29 Ocak 2016 Yazar Paylaş 29 Ocak 2016 Evet ancak birde şu durum var.. misal tam tersi durumda kaza oldu.. yani hızlıydınız diyelim. O zamanda o görüntüleri hiç kullanamayız. Belki görüntü de hız harici işimize yarayacak deliller varsa.. yanlış mı düşünüyorum. Netice de hiç birimiz meskun mahalde 50 km/h ile gitmiyoruz.. A118c hız bilgisini video üzerine direkt işlemiyor, kendi programı yada codec eklentileri yüklediğinizde potplayer ve media player üzerinden hız ve gps bilgisini görebilirsiniz. Hız bilgisini kimse ile paylaşmak istemediğinizde direkt normal bir oynatıcı ile kaza anını oynatabilir yada Youtube yükleyerek gösterebilirsiniz. 1 Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 29 Ocak 2016 Paylaş 29 Ocak 2016 A118c hız bilgisini video üzerine direkt işlemiyor, kendi programı yada codec eklentileri yüklediğinizde potplayer ve media player üzerinden hız ve gps bilgisini görebilirsiniz. Hız bilgisini kimse ile paylaşmak istemediğinizde direkt normal bir oynatıcı ile kaza anını oynatabilir yada Youtube yükleyerek gösterebilirsiniz. Evet ancak mahkemeye sunulan bir görüntüyü karşı taraf codec yükleyip izleyebilir. Yorum bağlantısı
Recommended Posts