Fatih Mehmet Uslu 9 Kasım 2015 Paylaş 9 Kasım 2015 Aynen. Hafıza kartı denediniz mi farklı ? Günlerdir çalışmayan kamera az önce bindiğimde bu sefer çalıştı şaka gibi. sanırım kötü temas falan olsa gerek, güç kablosunu biraz kurcalayıp birkaç gün daha takip edeceğim. 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Bağseven 10 Kasım 2015 Paylaş 10 Kasım 2015 Bu kameradan ben de aldım.Gearbestten .Bekliyorum.. Begenırsem 2 tane daha alacagım..Alma nedenim sadece hareket halinde yolu izlemek degil. Bu 2 kamerayı birini öne birini arkaya birbirine paralel bir devreye baglayacagım.DEvrenın girişini aracın darbe sensöründen tetikletecegim böylece arabanın alarmı çaldıgında kameraların ikiside aynı anda açılacak 5 dk açık kalcak sonra da kapancak.... Geçenlerde biri park halindeki aracımın çamurluguna hafifçe sürtmüş.Sırf bu nedenden olayı almaya karar verdim. Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 18 Kasım 2015 Paylaş 18 Kasım 2015 bende 27 ekimde aldım ama gelen yok daha. 2015-11-06 06:48:00The item is ready for shipment 2015-11-02 09:46:00The item is pre-advised 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 18 Kasım 2015 Paylaş 18 Kasım 2015 bende 27 ekimde aldım ama gelen yok daha. 2015-11-06 06:48:00The item is ready for shipment 2015-11-02 09:46:00The item is pre-advised Mesaj attın mı abi? Where is my camera? I gave the order 27th of October. Is it shipped? gibi cümlelerle dürtmek lazım bunları Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 19 Kasım 2015 Paylaş 19 Kasım 2015 Cevap olarak foto atmışlar ve urun İstanbul da. Sipariş sayfasında hala paket hazır falan yazan o iki madde var. Bu elemanların kullandığı sorgulama sitesini bilen var mi? Yorum bağlantısı
İlhan Gülcan 19 Kasım 2015 Paylaş 19 Kasım 2015 Ahmet bey burada: http://www.17track.net/en/result/post.shtml?nums= eşittir işaretinden sonra sizin RS ile başlayip muhtemel NL ile biten paket kodunu yazıp adres satırına yapiştırın adamların kullandığı site bu. Cevap olarak foto atmışlar ve urun İstanbul da. Sipariş sayfasında hala paket hazır falan yazan o iki madde var.Bu elemanların kullandığı sorgulama sitesini bilen var mi? Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 19 Kasım 2015 Paylaş 19 Kasım 2015 Tesekkur ederim. Ptt sitesinde de görünmeye başlamış zaten. Başakşehir e gidip kayıt olmuş. Bugün yarın gelir inşallah. Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 21 Kasım 2015 Paylaş 21 Kasım 2015 (düzenlendi) Kamera geldi. Şimdi sorun şu. Benim Çakmaklık sürekli elektrik veriyor, stop edince kayıt nasıl duracak? Sürekli kayıt mi yapacak bu? 32 ve SD alacağım evde hiç yokmuş, Samsung evo uygun mudur kullanan var mi? 21 Kasım 2015 tarihinde Ahmet İhsan Akşen tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 21 Kasım 2015 Paylaş 21 Kasım 2015 İlk defa kamera montajı yaptım ondan mıdır, gün batimi olduğundan mıdır bilemedim ama beceremedim sanırım her taraftan parlama yapıyor ve ne kadar uzaklaştırsam da ayna altını kadrajdan çıkartamadım. Aparatı kullanmadı çok alta iniyordu. Kesip kullanırım belki. Şoför açısından görünüm. Buda ufak bir deneme. 1 Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 21 Kasım 2015 Paylaş 21 Kasım 2015 Buda gece denemesi Şimdi bu cihaz hep elektrik alan USB den çalışırsa nasıl hareket sensoru ile video çekecek? İnerken kayıdı mi durduracagiz her seferinde? Aracı durdurunca kesilen çakmaklıga baglasak bu sefer de pili yok diye kayıt yapamayacak hareket olunca. Kafa basmadi benim sanırım Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 6 Aralık 2015 Paylaş 6 Aralık 2015 Sabah 7 buçukta okula gidiyorum, yol 5 dakika okula varana kadar kamera önündeki buğu gitmiyor. Allah korusun kaydetmesi gereken birşey olsa anlamı olmayacak. Sizde olmuyor mu böyle birşey, nasıl hallederiz. hareket sensörü çalışma mantığı için cevap vermediniz Olgu bey. Yorum bağlantısı
Mustafa Bağseven 7 Aralık 2015 Paylaş 7 Aralık 2015 (düzenlendi) Nedir bunun anlamı arkadaşlar? 7 Aralık 2015 tarihinde Mustafa Bağseven tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Okan Tansel 7 Aralık 2015 Paylaş 7 Aralık 2015 (düzenlendi) Ya bi yürü git Kardeşim senin yüzünden evden kovulacaz. ekstra kamera dolu dövün şu Olguyu Şaka şaka Fiyat çok iyi ihitiyacı olan için o numara ürün 7 Aralık 2015 tarihinde Okan Tansel tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 7 Aralık 2015 Paylaş 7 Aralık 2015 3 günde bitecek olması ve son 109 ürün olması beni acayip cezbediyor fakat kredi kartıma biraz daha yük bindirirsem evdeki danışmanım kartı elimden alabilir Kaçırmayın. 1 Yorum bağlantısı
Olgu Erhan 7 Aralık 2015 Yazar Paylaş 7 Aralık 2015 3 günde bitecek olması ve son 109 ürün olması beni acayip cezbediyor fakat kredi kartıma biraz daha yük bindirirsem evdeki danışmanım kartı elimden alabilir Kaçırmayın. Uzatırlar o kampanyayı bence 1 Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 7 Aralık 2015 Paylaş 7 Aralık 2015 Uzatırlar o kampanyayı bence Hocam GPS eklme kısmını göremedim ama Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 7 Aralık 2015 Paylaş 7 Aralık 2015 Gümrük kontrolü yapılmış tekrar yolda. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 7 Aralık 2015 Paylaş 7 Aralık 2015 Epeydir kullanıyorum, kaydı güzel, ses net Yorum bağlantısı
Ömer Budak 7 Aralık 2015 Paylaş 7 Aralık 2015 3 günde bitecek olması ve son 109 ürün olması beni acayip cezbediyor fakat kredi kartıma biraz daha yük bindirirsem evdeki danışmanım kartı elimden alabilir Kaçırmayın. Aynı durumdan müzdaribim ben de sözkonusu kamerayı takipteyim, hele bi taksitlerimiz azalsın da... 1 Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 7 Aralık 2015 Paylaş 7 Aralık 2015 Ben de bi kameraya niyetleniyorum ama bilemiyorum hangisine denk gelecek. Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 7 Aralık 2015 Paylaş 7 Aralık 2015 Ben de bi kameraya niyetleniyorum ama bilemiyorum hangisine denk gelecek. Ayhan abi kamera budur. Fiyat fayda oranı bence en yükseklerden... 1 Yorum bağlantısı
Misafir 7 Aralık 2015 Paylaş 7 Aralık 2015 Çok güzel bir ürün,ben esasında bundan almak istiyordum ama denk gelmedi. Yorum bağlantısı
Recommended Posts