İçeriğe Yönlendir

Araç İçi Kamera A118C (B40) Gps'li Kapasitörlü Kamera

Olgu Erhan

Recommended Posts

Fatih Mehmet Uslu

Aynen. Hafıza kartı denediniz mi farklı ?

Günlerdir çalışmayan kamera az önce bindiğimde bu sefer çalıştı :) şaka gibi. sanırım kötü temas falan olsa gerek, güç kablosunu biraz kurcalayıp birkaç gün daha takip edeceğim.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mustafa Bağseven

Bu kameradan ben de aldım.Gearbestten .Bekliyorum..

Begenırsem 2 tane daha  alacagım..Alma nedenim sadece hareket halinde yolu izlemek degil.

Bu 2 kamerayı birini öne birini arkaya  birbirine paralel bir devreye baglayacagım.DEvrenın girişini aracın darbe sensöründen tetikletecegim böylece arabanın alarmı çaldıgında kameraların ikiside aynı anda açılacak 5 dk açık kalcak sonra da kapancak....

Geçenlerde biri park halindeki aracımın çamurluguna hafifçe sürtmüş.Sırf bu nedenden olayı almaya karar verdim.

Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Ahmet İhsan Akşen

bende 27 ekimde aldım ama gelen yok daha.

• 2015-11-06 06:48:00The item is ready for shipment
  • 2015-11-02 09:46:00The item is pre-advised
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Emre Şimşek

bende 27 ekimde aldım ama gelen yok daha.

• 2015-11-06 06:48:00The item is ready for shipment
  • 2015-11-02 09:46:00The item is pre-advised

Mesaj attın mı abi? Where is my camera? I gave the order 27th of October. Is it shipped? gibi cümlelerle dürtmek lazım bunları :)

Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen

Cevap olarak foto atmışlar ve urun İstanbul da. Sipariş sayfasında hala paket hazır falan yazan o iki madde var.

Bu elemanların kullandığı sorgulama sitesini bilen var mi?

2fde27f3079fc981b5a9e8d9f366259e.jpg

Yorum bağlantısı
İlhan Gülcan

Ahmet bey burada:

http://www.17track.net/en/result/post.shtml?nums=

eşittir işaretinden sonra sizin RS ile başlayip muhtemel NL ile biten paket kodunu yazıp adres satırına yapiştırın adamların kullandığı site bu.

Cevap olarak foto atmışlar ve urun İstanbul da. Sipariş sayfasında hala paket hazır falan yazan o iki madde var.
Bu elemanların kullandığı sorgulama sitesini bilen var mi?
2fde27f3079fc981b5a9e8d9f366259e.jpg

Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen

Tesekkur ederim. Ptt sitesinde de görünmeye başlamış zaten. Başakşehir e gidip kayıt olmuş. Bugün yarın gelir inşallah.

Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen
(düzenlendi)

Kamera geldi. Şimdi sorun şu. Benim Çakmaklık sürekli elektrik veriyor, stop edince kayıt nasıl duracak? Sürekli kayıt mi yapacak bu? 32 ve SD alacağım evde hiç yokmuş, Samsung evo uygun mudur kullanan var mi?

tarihinde Ahmet İhsan Akşen tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen

İlk defa kamera montajı yaptım ondan mıdır, gün batimi olduğundan mıdır bilemedim ama beceremedim sanırım :) her taraftan parlama yapıyor ve ne kadar uzaklaştırsam da ayna altını kadrajdan çıkartamadım. Aparatı kullanmadı çok alta iniyordu. Kesip kullanırım belki.

Şoför açısından görünüm.

d6d37e4364ef0827d321806dbe3ce9d4.jpg

47eeb3485f7ecac4de8dd71b349d090d.jpg

cac1a688ffb3d3815b34cc6667cd46f5.jpg

Buda ufak bir deneme.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen

Buda gece denemesi

Şimdi bu cihaz hep elektrik alan USB den çalışırsa nasıl hareket sensoru ile video çekecek? İnerken kayıdı mi durduracagiz her seferinde?

Aracı durdurunca kesilen çakmaklıga baglasak bu sefer de pili yok diye kayıt yapamayacak hareket olunca.

Kafa basmadi benim sanırım :)

Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Ahmet İhsan Akşen

Sabah 7 buçukta okula gidiyorum, yol 5 dakika okula varana kadar kamera önündeki buğu gitmiyor. Allah korusun kaydetmesi gereken birşey olsa anlamı olmayacak. Sizde olmuyor mu böyle birşey, nasıl hallederiz.

hareket sensörü çalışma mantığı için cevap vermediniz Olgu bey.

Yorum bağlantısı
Mustafa Bağseven
(düzenlendi)

Nedir bunun anlamı arkadaşlar?

112.jpg

tarihinde Mustafa Bağseven tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Okan Tansel
(düzenlendi)

Ya bi yürü git Kardeşim senin yüzünden evden kovulacaz. ekstra kamera dolu dövün şu Olguyu  :sandalye:  :sandalye:  :sandalye:

Şaka şaka Fiyat çok iyi ihitiyacı olan için o numara ürün

tarihinde Okan Tansel tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Emre Şimşek

3 günde bitecek olması ve son 109 ürün olması beni acayip cezbediyor fakat kredi kartıma biraz daha yük bindirirsem evdeki danışmanım kartı elimden alabilir :D

Kaçırmayın.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Olgu Erhan

3 günde bitecek olması ve son 109 ürün olması beni acayip cezbediyor fakat kredi kartıma biraz daha yük bindirirsem evdeki danışmanım kartı elimden alabilir :D

Kaçırmayın.

Uzatırlar o kampanyayı bence :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Furkan Avcı

Uzatırlar o kampanyayı bence :)

Hocam GPS eklme kısmını göremedim ama

Yorum bağlantısı
Ömer Budak

Kaçırmayın.

Aynı durumdan müzdaribim  :i-ih: ben de sözkonusu kamerayı takipteyim, hele bi taksitlerimiz azalsın da... 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Emre Şimşek

Ben de bi kameraya niyetleniyorum ama bilemiyorum hangisine denk gelecek.

Ayhan abi kamera budur. Fiyat fayda oranı bence en yükseklerden...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...