Fatih Mehmet Uslu 5 Eylül 2015 Paylaş 5 Eylül 2015 Bu kameraları çakmaklık dışında besleme imkanı yokmu? Günlerdir okuyorum bu konuları ama istediğim bilgiyi bulamadım. Focus 3 aracında çakmaklık çok orta yerde, elime takılabilir. Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 5 Eylül 2015 Paylaş 5 Eylül 2015 Bu kameraları çakmaklık dışında besleme imkanı yokmu? Günlerdir okuyorum bu konuları ama istediğim bilgiyi bulamadım. Focus 3 aracında çakmaklık çok orta yerde, elime takılabilir.Ben kontaktan aldım. Araç Çalışınca Kamera devrede. Adaptör dandik bendeki de yandı başka kullanıyorum.Bende de yandı. Şundan aldım. Kamere ve MP3 çaları çalıştırıyorum. R1B1 Car Charger Converter 12V To 5V 3A 15W Step Down Module With USB Cable http://www.aliexpress.com/item/R1B1-Car-Charger-Converter-12V-To-5V-3A-15W-Step-Down-Module-With-USB-Cable/1216935493.html 3 Yorum bağlantısı
Olgu Erhan 7 Eylül 2015 Yazar Paylaş 7 Eylül 2015 Bu kameraları çakmaklık dışında besleme imkanı yokmu? Günlerdir okuyorum bu konuları ama istediğim bilgiyi bulamadım. Focus 3 aracında çakmaklık çok orta yerde, elime takılabilir. http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/270491-focus-3-e-ara%C3%A7-kameras%C4%B1-elektri%C4%9Fi-%C3%A7ekimi/ Yorum bağlantısı
Onur Çelebi 15 Eylül 2015 Paylaş 15 Eylül 2015 Sonunda geldi kameram yaklaşık 18 gün sürdü geçen ayın 28 inde sipariş vermiştim az önce teslim aldım.Beklediğimden hafif ve küçük çıktı Bide kargo paketinin üzerine hem 22 dolar hemde GIFT yazmışlar gümrüğe takılmasın diye buda çok hoşuma gitti. Hemen inip arabaya montajını yapayım 2 Yorum bağlantısı
İlhan Gülcan 29 Eylül 2015 Paylaş 29 Eylül 2015 Arkadaşlar olgu bey'in tavsiyesi üzerine satın alarak ramazan bayramı sonrası kullanmaya başladığım 2 a118C 'den ön cam için kullandığımı ve GPS modülünü, mini 806 almam neticesinde satmak istiyorum ilgilenenler lütfen özel mesajla ulaşırsa detayları konuşalım.Teşekkürler. Yorum bağlantısı
Mustafa Şimşek 1 Ekim 2015 Paylaş 1 Ekim 2015 Alakasız olacak amma, benim A118 kamera geldi halaa aliexpress den gps modülü gelmedi. Neden acaba? Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 4 Ekim 2015 Paylaş 4 Ekim 2015 Özel mesaj atabilirseniz... Fiyatı buraya yazabilirseniz daha iyi olacaktır. Yorum bağlantısı
İlhan Gülcan 5 Ekim 2015 Paylaş 5 Ekim 2015 emre bey satıldı kamera. teşekkürler mesaj atan arkadaşlara. şu an yolda. alan arkadaşımıza hayırlı olsun. 1 Yorum bağlantısı
Olgu Erhan 8 Ekim 2015 Yazar Paylaş 8 Ekim 2015 (düzenlendi) Kızkardeşimin aracında kullandığımız A118C aylardır sıkıntısız olarak çalışıyor. Düzenli olarak ara ara kayıtları kontrol ediyoruz gayet başarılı Kayıtları anlık olarak izlemek isterseniz alacağınız otg kablosu ile hemen sd kartı telefonunuza takıp izleyebilirsiniz. Apple cihazlarda özel kablo orjinali almak gerekli. Android cephesinde 20 tl civarında güzel ürünler var. hepsiburada.com da Videoda bu ürünü kullandık : http://www.hepsiburada.com/team-m141-microsd-microusb-usb-2-0-donusturucu-tmum141cr-pm-ftkrtokyteam141 Team M141 MicroSD - MicroUSB / USB 2.0 Dönüştürücü (TMUM141CR) Yurtdışı daha ucuza temin edilebilir : http://tr.aliexpress.com/item/Universal-Aluminum-USB-OTG-Card-Reader-Micro-USB-OTG-TFSD-Card-Reader-Phone-Extension-Headers-Micro/32371008235.html?adminSeq=205827692&shopNumber=338264 8 Ekim 2015 tarihinde Olgu Erhan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Fatih Mehmet Uslu 9 Ekim 2015 Paylaş 9 Ekim 2015 Ben de aliexpress den 52 dolara siparişi verdim. 8 dolara da gps modülü aldım. Beklemedeyim bakalım ne zaman gelecek. Yorum bağlantısı
Olgu Erhan 9 Ekim 2015 Yazar Paylaş 9 Ekim 2015 Ben de aliexpress den 52 dolara siparişi verdim. 8 dolara da gps modülü aldım. Beklemedeyim bakalım ne zaman gelecek. Hangi linkten aldınız acaba fiyat iyimiş ? Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 9 Ekim 2015 Paylaş 9 Ekim 2015 ben memnunum. ve fakat tepe kitap ışığından elektrik alsak olur mu ki? Yorum bağlantısı
Fatih Mehmet Uslu 10 Ekim 2015 Paylaş 10 Ekim 2015 Hangi linkten aldınız acaba fiyat iyimiş ?Olgu bey kendim şehir dışında olduğumdan yurt dışı alışverişlerinden anlayan bi arkadaşım verdi siparişi. Sorayım bi, linkini atarsa burda paylaşırım. Yorum bağlantısı
Olgu Erhan 11 Ekim 2015 Yazar Paylaş 11 Ekim 2015 Olgu bey kendim şehir dışında olduğumdan yurt dışı alışverişlerinden anlayan bi arkadaşım verdi siparişi. Sorayım bi, linkini atarsa burda paylaşırım. Yani o fiyatlara kapasitörlü değilde pilli modelleri var ondan şaşırdım. İnş yanlış ürün almamıştır. Yorum bağlantısı
Fatih Mehmet Uslu 11 Ekim 2015 Paylaş 11 Ekim 2015 Yani o fiyatlara kapasitörlü değilde pilli modelleri var ondan şaşırdım. İnş yanlış ürün almamıştır. http://m.aliexpress.com/item/32396033212.html?spm=2114.01020208.3.2.bjXdgJ&ws_ab_test=201556_2%2C201527_2_71_72_73_74_75%2C0_0&adminSeq=202237829&productId=32396033212&productId=32396033212&productId=32396033212&shopNumber=918111&productSubject=A118C-Capacitor-Car-DVR-Novatek-96650-Full-1-5-HD-Dashcam-Drive-Recorder-Car-Camera-Recorder&productSubject=A118C-Capacitor-Car-DVR-Novatek-96650-Full-1-5-HD-Dashcam-Drive-Recorder-Car-Camera-Recorder&tracelog=wwwdetail2mobilesitedetailLink bu ancak fiyat artmış biz aldıktan sonra. Hatta gps ile birlikte 185 tl karttan çekti demişti. Fiyatta 52 dolardan fazla olamaz. Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 27 Ekim 2015 Paylaş 27 Ekim 2015 Aldım gitti o zaman tesekkur ederim, umarım sıkıntı yaşamam teslimat sürecinde. 1 Yorum bağlantısı
Fatih Mehmet Uslu 27 Ekim 2015 Paylaş 27 Ekim 2015 Bugün elime ulaştı kamera ve gps. Kameranın içinde class 10 ve 8 gb lık hafıza kartı da koymuşlar. İyi bir elektrikçiye montajını yapturmak kaldı geriye. Bunun çakmaklığa takılan kısmı mı arızalanıyordu, adaptör denilen yer orası değil mi. Elektriğe fransızım biraz da Yorum bağlantısı
Fatih Mehmet Uslu 8 Kasım 2015 Paylaş 8 Kasım 2015 Kamera montajını ehil bie elektrikçiye yaptırdım ve 2-3 gün sorunsuz kullandım. Sonra kayıt yapmadığını farkettim. Hafıza kartındaki kayıtların bir kısmını silerek denedim, yine kayıt yapmadı. (Bu arada hareket sen sörü mü nedir o kapalı durumda ) Kontağı açtığımda power ışığı beyaz renkli olarak yanıyor ancak ekran 3 dakika açık olacak şekilde ayarlamama rağmen açılmıyor ve kayıt yapmıyor. Yanan beyaz renkli ışık gps in ışığı da olabilir emin değilim tam olarak. Ortadaki ışık yanıyor diyelim. Yarın taktırdığım yere götürecem ama bilgili gitmek adına sormak istiyorum sizce nedir sorun? Yorum bağlantısı
Çağatay Özsoy 8 Kasım 2015 Paylaş 8 Kasım 2015 elektrik geliyorsa elektirkçinin yapabileceği bişey yok, olgu beyin ayarlarla ilgili videosu vardı, ordan ayarlarını tekrar yapın. paypal ile aldıysanız 180 gün koruma altındasınız, olmadı satın aldığınız yere mail ile durumu bildirin. 1 Yorum bağlantısı
Olgu Erhan 9 Kasım 2015 Yazar Paylaş 9 Kasım 2015 Kamera montajını ehil bie elektrikçiye yaptırdım ve 2-3 gün sorunsuz kullandım. Sonra kayıt yapmadığını farkettim. Hafıza kartındaki kayıtların bir kısmını silerek denedim, yine kayıt yapmadı. (Bu arada hareket sen sörü mü nedir o kapalı durumda ) Kontağı açtığımda power ışığı beyaz renkli olarak yanıyor ancak ekran 3 dakika açık olacak şekilde ayarlamama rağmen açılmıyor ve kayıt yapmıyor. Yanan beyaz renkli ışık gps in ışığı da olabilir emin değilim tam olarak. Ortadaki ışık yanıyor diyelim. Yarın taktırdığım yere götürecem ama bilgili gitmek adına sormak istiyorum sizce nedir sorun? Gearbest sitesinden ticket açın ve problemi gösteren bir video çekin. Yorum bağlantısı
Fatih Mehmet Uslu 9 Kasım 2015 Paylaş 9 Kasım 2015 (düzenlendi) Gearbest sitesinden ticket açın ve problemi gösteren bir video çekin. Bugün montajını yaptırdığım yere götürdüm cihaza elektriğin geldiğini söylediler. Hem adaptör hemde cihazın ışıkları yanıyordu. Ancak cihazın ekranı açılmıyor, tuşlar bir işe yaramıyor ve kayıt da yapmıyor halen. Bu durumda sorun cihazda gibi gözüküyor. Ben aliexpressden almıştım bu ürünü ama izlemem gereken yol nedir. Gearbestle alakam yok yani değil mi? 9 Kasım 2015 tarihinde Fatih Mehmet Uslu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Olgu Erhan 9 Kasım 2015 Yazar Paylaş 9 Kasım 2015 Bugün montajını yaptırdığım yere götürdüm cihaza elektriğin geldiğini söylediler. Hem adaptör hemde cihazın ışıkları yanıyordu. Ancak cihazın ekranı açılmıyor, tuşlar bir işe yaramıyor ve kayıt da yapmıyor halen. Bu durumda sorun cihazda gibi gözüküyor. Ben aliexpressden almıştım bu ürünü ama izlemem gereken yol nedir. Gearbestle alakam yok yani değil mi? Aynen. Hafıza kartı denediniz mi farklı ? Yorum bağlantısı
Recommended Posts