Emre Şimşek 31 Temmuz 2015 Paylaş 31 Temmuz 2015 (düzenlendi) Beyler Merhaba, ben Emre'nin abisiyim, Enis. Kamerayı aldım fakat kartım yoktu, n11'den 39,90'a sipariş ettim, geldi fakat kartın üzerindeki yazılardan şüphelenip(hiç açmadan) bir de mediamarkttan sipariş ettim aynısından, 41,90+2,90TL kargo ödedim. Bugün mediamarkttan kart gelince ikisini yanyana koydum ve aradaki fark bariz ortada, n11'den aldığım kart için hemen iade talep edip geriye ücretsiz kargoladım. Tüketiciyi koruma kanunu sağolsun, cayma hakkımı kullandım. Fotolar için; https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10153468807243680&set=a.10150441066278680.386026.706363679&type=1&comment_id=10153468890153680&ref=notif¬if_t=photo_comment Çakma olan: (yorumlara bakın, ben gözardı etmiştim ama kaale almak lazımmış)http://urun.n11.com/hafiza-kartlari/kingston-32gb-class-micro-sdhcsd-adaptoru-hafiza-karti-P52722760 Orijinal: http://www.mediamarkt.com.tr/mcs/product/_KINGSTON-SDC4-32GB-Class-4-32-GB-microSDHC-Haf%C4%B1za-Kart%C4%B1,103452,465694,868098.html?langId=-14 Sonuç: hiçbirimiz parayı sokakta bulmadık, dikkat etmek gerek. İyi günler... 31 Temmuz 2015 tarihinde Emre Şimşek tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Çağatay Özsoy 10 Ağustos 2015 Paylaş 10 Ağustos 2015 (düzenlendi) Benim kamerada bu gün geldi, hemen montajını yaptım, gece çekimi olarak g1w-c den sanki bi tık daha kötü gibi (dikkatinizi çekerim gibi dedim, belki daha iyidir, bana öyle geldi) ama 170 derecelik açısı ve direk cama yapışarak montajından dolayı görüntüsü çok iyi, g1w-c yerine kesinlikle bunu öneririm. Ayrıca gps desteğide var. Bu arada benim gps yolda geliyor ancak bu gps li kordinat ve hız gösterimi için içinden cd filan çıkmadı, hangi programı kullanıcaz? elinde olan varsa atabilir mi?? (konu hakkında Olgu Bey'in yardımlarını rica ederim ) 10 Ağustos 2015 tarihinde Çağatay Özsoy tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Olgu Erhan 11 Ağustos 2015 Yazar Paylaş 11 Ağustos 2015 (düzenlendi) Benim kamerada bu gün geldi, hemen montajını yaptım, gece çekimi olarak g1w-c den sanki bi tık daha kötü gibi (dikkatinizi çekerim gibi dedim, belki daha iyidir, bana öyle geldi) ama 170 derecelik açısı ve direk cama yapışarak montajından dolayı görüntüsü çok iyi, g1w-c yerine kesinlikle bunu öneririm. Ayrıca gps desteğide var. Bu arada benim gps yolda geliyor ancak bu gps li kordinat ve hız gösterimi için içinden cd filan çıkmadı, hangi programı kullanıcaz? elinde olan varsa atabilir mi?? (konu hakkında Olgu Bey'in yardımlarını rica ederim ) http://www.registratorviewer.com/download_en.html 11 Ağustos 2015 tarihinde Olgu Erhan tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Çağatay Özsoy 11 Ağustos 2015 Paylaş 11 Ağustos 2015 http://www.registratorviewer.com/download_en.html Teşekkür ederim, iyiki bu forum sitesi var, google çubuğuna yazmadığım bişey kalmadı ama bu programın ismine ulaşamamıştım Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 13 Ağustos 2015 Paylaş 13 Ağustos 2015 kamera kayıtlarına bir bakayım dedim. a118 de konumlandırmadanmıdır yoksa cama çok bitişik olmasından kaynaklımıdır anlayamadığım güneşli ortamda yansımalar söz konusu. buna nasıl bir çözüm bulabiliriz. Galip abi yansımların olmasının sebebi 170 derecelik geniş açılı görüş diye tahmin ediyorum. Yapacak bir şey yok gibi. Yorum bağlantısı
Ali Fatih Dursun 21 Ağustos 2015 Paylaş 21 Ağustos 2015 kablo aparatını taktıgımda kamera araç camında biraz aşağıda durdu. bu nedenle kamerayı tekrar söktüm ve cam karartmanın tam altına konumlandırdım,sonra ölçü alarak aradaki kalan mesafeye göre kablo gizleme aparatının fazlalığını uçurdum. Galip bey kullanım sonrasındaki yorumlarınız nedir, bu kamera ve başka bir tanesi arasında kararsız kaldım, hareket halindeyken, ilk çalışırken vs donma, kilitlenme oluyor mu, hızlı giderken çektiği görüntüleri izleyince plakalar net okunuyor mu, başka bir kusuru sorunu vs oluyor mu? Yorum bağlantısı
Çağatay Özsoy 26 Ağustos 2015 Paylaş 26 Ağustos 2015 daha önce bahsettiğim 8 küsür dolarlık GPS modülüm geldi, gayet sağlıklı çalışıyor (bi iki kere no gps yazdı ama hemen geçti) tavsiye ederim, 15 dolar vermeye gerek yok. Yorum bağlantısı
İlhan Gülcan 27 Ağustos 2015 Paylaş 27 Ağustos 2015 daha önce bahsettiğim 8 küsür dolarlık GPS modülüm geldi, gayet sağlıklı çalışıyor (bi iki kere no gps yazdı ama hemen geçti) tavsiye ederim, 15 dolar vermeye gerek yok. çağatay bey benim 15 dolarlık gps'te şu an sıkıntı var 2 gün çalışıyosa 3 gün çalışmıyor. 10 15 dakikada buluyordu uyduyu ama güneşte kaldığı içinmidir nedendir problem yaratıyor muhtemelen çıkaracağım. Yorum bağlantısı
Çağatay Özsoy 27 Ağustos 2015 Paylaş 27 Ağustos 2015 çağatay bey benim 15 dolarlık gps'te şu an sıkıntı var 2 gün çalışıyosa 3 gün çalışmıyor. 10 15 dakikada buluyordu uyduyu ama güneşte kaldığı içinmidir nedendir problem yaratıyor muhtemelen çıkaracağım. umarım benim de sizin gibi olmaz Yorum bağlantısı
İlhan Gülcan 27 Ağustos 2015 Paylaş 27 Ağustos 2015 umarım benim de sizin gibi olmaz güneş olayını tahminen söylüyorum bilmiyorum ama yinede fazla güneşte bırakmamaya çalışın sensörü benimki sadece tahmin. alet tırt olabilir o da sebeptir. zaten heriften 4 dolar iade aldım. bi yorum yaptim ali exprese. adam tüm karini geri verdi güya. 1 Yorum bağlantısı
Çağatay Özsoy 27 Ağustos 2015 Paylaş 27 Ağustos 2015 Bugün biraz deneme yaptım, goole map üzerinde nerde olduğunuzu o andaki hızınızı, yönünüzü, hepsini kaydediyor, benim çok hoşuma gitti. kesinlikle gps modülünü tavsiye ederim. Yorum bağlantısı
Mustafa Şimşek 28 Ağustos 2015 Paylaş 28 Ağustos 2015 merhaba, A118C kamera için gps modülünü gearbest'den alamıyor muyum ? aliexpress'te paypal yok sanırım, satın alma yapamadım. ürün bu : http://www.aliexpress.com/item/GPS-Antenna-Module-for-Car-DVR-GPS-Log-Recording-GPS-Tracking-Antenna-Receiver-Accessory-for-VIOFO/32374551191.html Yorum bağlantısı
Olgu Erhan 28 Ağustos 2015 Yazar Paylaş 28 Ağustos 2015 merhaba, A118C kamera için gps modülünü gearbest'den alamıyor muyum ? aliexpress'te paypal yok sanırım, satın alma yapamadım. ürün bu : http://www.aliexpress.com/item/GPS-Antenna-Module-for-Car-DVR-GPS-Log-Recording-GPS-Tracking-Antenna-Receiver-Accessory-for-VIOFO/32374551191.html Aliexpresten sanal kredi kartı ile alabilirsiniz. Gearbest satmıyor. Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 28 Ağustos 2015 Paylaş 28 Ağustos 2015 merhaba, A118C kamera için gps modülünü gearbest'den alamıyor muyum ? aliexpress'te paypal yok sanırım, satın alma yapamadım. ürün bu : http://www.aliexpress.com/item/GPS-Antenna-Module-for-Car-DVR-GPS-Log-Recording-GPS-Tracking-Antenna-Receiver-Accessory-for-VIOFO/32374551191.html Aliexpress toptancı sitesi. O linkteki üründen 10 adet veya daha fazla alırsanız kabul edebilir. Eğer 10 tane alırsanız kar koyup Türkiye'ye internetten satabilirsiniz. Forumdan almak isteyen muhakkak çıkacaktır. Tabi fiyatı Gearbest'ten daha uygun ise. Yorum bağlantısı
Mustafa Şimşek 28 Ağustos 2015 Paylaş 28 Ağustos 2015 (düzenlendi) Aliexpresten sanal kredi kartı ile alabilirsiniz. Gearbest satmıyor. aliexpress'den sanal kartla alamadım. ? * sanal kart limitimde problem yok ! edit : şimdi aldım bakalım kaç günde gelecek... 28 Ağustos 2015 tarihinde mustafa şimşek tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
İlhan Gülcan 28 Ağustos 2015 Paylaş 28 Ağustos 2015 aliexpress'den sanal kartla alamadım. ? * sanal kart limitimde problem yok ! edit : şimdi aldım bakalım kaç günde gelecek... 40 günü bulabilir. adama baya bi döşediydim o yüzden. hatta para iadesi aldım Yorum bağlantısı
Mustafa Şimşek 28 Ağustos 2015 Paylaş 28 Ağustos 2015 40 günü bulabilir. adama baya bi döşediydim o yüzden. hatta para iadesi aldım ürünün kullanımı nasıl ? problem yoktur umarım, uyumlu mu ? Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 28 Ağustos 2015 Paylaş 28 Ağustos 2015 Aliexpress toptancı sitesi. O linkteki üründen 10 adet veya daha fazla alırsanız kabul edebilir. Eğer 10 tane alırsanız kar koyup Türkiye'ye internetten satabilirsiniz. Forumdan almak isteyen muhakkak çıkacaktır. Tabi fiyatı Gearbest'ten daha uygun ise. Aliexpress toptancı değildir. Perakende de satar. Alibaba toptancıdır. Perakende satmaz. Yeri gelmişken yazayım dedim 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Şimşek 28 Ağustos 2015 Paylaş 28 Ağustos 2015 40 günü bulabilir. adama baya bi döşediydim o yüzden. hatta para iadesi aldım Gps aparatini tam olarak nereye konumlandirdiniz? Güneşten çok isindigi için problem olduğunu yazmışsınız? Birde şu ön cam daki yansımaya bir çözüm bulan varmı? Yorum bağlantısı
Onur Çelebi 28 Ağustos 2015 Paylaş 28 Ağustos 2015 Şimdi siparişi verdim bende Gearbest'ten bakalım kaç güne gelecek 1 Yorum bağlantısı
İlhan Gülcan 31 Ağustos 2015 Paylaş 31 Ağustos 2015 Gps aparatini tam olarak nereye konumlandirdiniz? Güneşten çok isindigi için problem olduğunu yazmışsınız? Birde şu ön cam daki yansımaya bir çözüm bulan varmı? gps ön konsolda serbest salınım yapıyor şu an. yapıştırmadım. işim bitince koltuk üstüne çekiyorum. öyle olunca sıkıntı kalmadı biraz bekleyince gps i buluyor artık... ön camdaki yansıma sabit malesef galip bey'in yazdığı gibi. Yorum bağlantısı
Olgu Erhan 1 Eylül 2015 Yazar Paylaş 1 Eylül 2015 sanırım benim adaptör mefta oldu ;( çakmaklıktan kablo ile adaptörü gizlemek için enerji almıştım + - olayını karıştırdım galiba,şimdi adaptör çalımıyor.adaptörün sigortayı değiştirdim sonuç yine hüsran.diğer kameranın adaptörüyle kamerayı kontrol ettim kamerada sorun yok. adaptörü ayrı satılır mı? yada ne gibi bir çözüm üretebiliriz Olgu Bey ... 5 volt veren adaptörler mutlaka elektronikçilerde vardır. Araştırmak lazım. Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 1 Eylül 2015 Paylaş 1 Eylül 2015 sanırım benim adaptör mefta oldu ;( çakmaklıktan kablo ile adaptörü gizlemek için enerji almıştım + - olayını karıştırdım galiba,şimdi adaptör çalımıyor.adaptörün sigortayı değiştirdim sonuç yine hüsran.diğer kameranın adaptörüyle kamerayı kontrol ettim kamerada sorun yok. adaptörü ayrı satılır mı? yada ne gibi bir çözüm üretebiliriz Olgu Bey ... Adaptörün ucunu elinizle vidanın açıldığı yönde çevirin. İçinden bir tane sigorta çıkacaktır. Onu değiştirin yeter. Maksimum 3tl. Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 1 Eylül 2015 Paylaş 1 Eylül 2015 Sigortayı değiştigimi yazdım kardeşim.sende beni iyice şey ettin yani. Hızlıca okuduğum için atlamışım abi özür dilerim. Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 5 Eylül 2015 Paylaş 5 Eylül 2015 [emoji6] Sorun yok kardeşim. Ama adaptor mefta. Bir ara alıp masaya yatiracam bakalım.hayat bukacak mı. Adaptör dandik bendeki de yandı başka kullanıyorum. Yorum bağlantısı
Recommended Posts