İçeriğe Yönlendir

Araç İçi Kamera A118C (B40) Gps'li Kapasitörlü Kamera

Olgu Erhan

Recommended Posts

Olgu Erhan
(düzenlendi)
On 20.07.2015 at 18:10, Çağatay Özsoy yazdı:

GPS Modülünü ise aliexpress den almayı düşünüyorum. bu arada GPS modulu aşağıdaki linkde 8.40 dolar

http://www.aliexpress.com/item/GPS-Antenna-Module-for-Car-DVR-GPS-Log-Recording-GPS-Tracking-Antenna-Receiver-Accessory-for-VIOFO/32374551191.html

sorun olmaz heralde?

gearbest direk kredi kartı ile alınabiliyor mu? paypal komisyon kesiyor, ayar yapmaya çalıştım ama olmadı (yapıkredi)

Paypal sizin güvenliğiniz için. GPS modulü ucuzmuş valla.

tarihinde Recep Selim Kaya tarafından düzenlendi
Forumumuzda içeriklerinin yayınlanması uygun görülmeyen alışveriş sitelerinin linklerini paylaşmıyoruz.
Yorum bağlantısı
Erdal Bayrak

merhaba Olgu bey bu kamerayı nasıl temin edebilirim  internet ve internet üzeri alışveriş tecrübem yok....

Yorum bağlantısı
Olgu Erhan

merhaba Olgu bey bu kamerayı nasıl temin edebilirim  internet ve internet üzeri alışveriş tecrübem yok....

Forumdan istanbulda oturan ve bu konuda tecrübesi olan bir arkadaştan destek alabilirsiniz .)

Yorum bağlantısı
Çağatay Özsoy

Paypal sizin güvenliğiniz için. GPS modulü ucuzmuş valla.

kamerayıda gps modülünüde verdiğim linklerden siparişişimi geçtim,, risk işte budur dedim (siparişleri verdim, sonuçları elime geçer geçmez yazıcam yani =D)

pm gönderildi

Yorum bağlantısı
Emre Şimşek

Abime 16 Haziran'da sipariş ettik, kargoyu takip ettiği için bugün gidip kendisi PTT'den almış. ;)

Yorum bağlantısı
Olgu Erhan

Abime 16 Haziran'da sipariş ettik, kargoyu takip ettiği için bugün gidip kendisi PTT'den almış. ;)

Beğenmiştir umarım :)

Yorum bağlantısı
Emre Şimşek

Beğenmiştir umarım :)

Küçük ve kaliteli, bence beğenmiştir :)

Tavsiye için çok teşekkür ederiz

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağatay Özsoy

Olgu bey yapılacak herhangi bir ayar varmı bunda g1w gibi varsa biz kullanıcılar için paylasirsaniz mutlu oluruz.

Maydanoz olmak gibi olacak ama ilk sayfadaki video incelemesinde var, ortalara doğru =D

Yorum bağlantısı
Muharrem Ersin Başaran

Olgu bey ,önceki konuyuda  bu konuyuda okudum. Bu ürün için arka kamera demişsiniz. Önde kullanılması uygun değilmi. Kaliteli ve gizlenebilir olduğu için ön olarak almak istiyorum. Ne dersiniz uygun olmazmı?

Yorum bağlantısı
Olgu Erhan

Olgu bey ,önceki konuyuda  bu konuyuda okudum. Bu ürün için arka kamera demişsiniz. Önde kullanılması uygun değilmi. Kaliteli ve gizlenebilir olduğu için ön olarak almak istiyorum. Ne dersiniz uygun olmazmı?

2 taraf içinde güzel oluyor.

Yorum bağlantısı
Burak Beykurt

Bunun şu uzun ekine aynayı da monte edebilsek mükemmel olurdu.Bir yolu var mıdır bunun?Benim ayna standart aynalarda.Herhangi bir elektronik ozelligi yok(otomatik kararma vs gibi).O yuzden eline ulaşmış olanlar fikir verebilir mi aynayı üstüne takma konusunda?

Yorum bağlantısı
Burak Beykurt

Kesme biçme konusunda beceriksizlik üzerine master'ım var :D Bana hazır monte edecek parcalar lazım :p

Yorum bağlantısı
Burak Beykurt

Olgu hocam görüntü kalitesi olarak bizim diger kamera ile arasında ne gibi farklar var? Bir de o ek aparatyla fiestada kötü durur mu karar veremedim :s bendekini satıp bunu alıcam yorumuna göre :)

Yorum bağlantısı
Olgu Erhan

Olgu hocam görüntü kalitesi olarak bizim diger kamera ile arasında ne gibi farklar var? Bir de o ek aparatyla fiestada kötü durur mu karar veremedim :s bendekini satıp bunu alıcam yorumuna göre :)

G1wc de 12 bin bitrate varken bunda değerler 15 bin gibi daha net yani.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
İlhan Gülcan

Benim kamerada bügün geldi

11694752_10207662524951230_8762944809897
11737936_10207662524871228_4709631140038
11755220_10207662524831227_4114458675410

gearbestteki adam zengin oldu valla. benim 2 kamerada geçen hafta gelmiş bugün ancak öndekine yer seçebildim.Daha çakmak giriş çoklayıcı almam lazım bakalım. hanım kablolara laf söz etmeden nası ayarlayacağım iyi düzenlemek lazım :)

Yorum bağlantısı
Burak Beykurt

Gece çekimleri peki nasıl? Gearbestden özellik kıyasmaları yaptgımda functions kısmında G1W-C için Night Vision : Yes diye seçenek var ama 118C de yok :D

Yorum bağlantısı
Olgu Erhan

Gece çekimleri peki nasıl? Gearbestden özellik kıyasmaları yaptgımda functions kısmında G1W-C için Night Vision : Yes diye seçenek var ama 118C de yok :D

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
İlhan Gülcan
(düzenlendi)

evet 2 gün üstüste karşılaştığım bir problemi belirteyim bakalim diğer arkadaşlardada çıkacak. sürekli sesli çekim için ayar yaptığım ön kameramda görüntü 35. dakikada 10class 32 gb sandisk micro sd kartta fazla fazla yer olmasına rağmen kesiliyor. dün ilk denememdede kesilmişti bugün kayda başlamadan karta kameranın içinde format attım ona rağmen yine aynı şekilde kesilmiş bende kayıt yapıyor sanıyorum ama kaydı yapmamış. bu durumu kime nasil bildirebiliriz acaba?

ya da illa 3 dakikalık parçalar halindemi çekim yapmam gerekiyor veya kart acaba ntfs değilde fat formatlandığı içinmi 4 gb ta kesiyor çekimi anlayamadım diyecektim ki o sebepten kaynaklandığını anladım. durumla aynısıyla karşılaşan ya da fikir belirtebilecekler yazarsa sevinirim.

edit:evet kartın özelliklerine baktım fat32  gözüküyor muhtemelen o yüzden 4 gb ta kaydı durduruyor.

ve hatta benzer konuda buldum bakayım ntfs formatlarsam kamera tanıyacak mı?

http://forum.donanimhaber.com/m_68608067/tm.htm

bi de sorunu çözmek için gerçekten 3 dakikalik parçalar halindemi çekim yaptırmak gerekiyor illaki?

2. edit :ntfs biçimlendirdim card error verdi demekki 35 dakkanın üstünde sürekli sesli kayıt yapamayacağız bu kötü oldu. 

tarihinde ilhan Gülcan tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Burak Beykurt

kablo aparatını taktıgımda kamera araç camında biraz aşağıda durdu.

bu nedenle kamerayı tekrar söktüm ve cam karartmanın tam altına konumlandırdım,sonra ölçü alarak aradaki kalan mesafeye göre kablo gizleme aparatının fazlalığını uçurdum.

7bkXzP.jpg

Bende alırsam Fiestaya uzun gelecek o saklama aparatı.Nasıl kestin fazlalıgı :)

Yorum bağlantısı
Emre Şimşek

İlhan bey sorununuz hareket sensöründen dolayı korunmaya alınan videolarla alakalı olabilir mi?

bir ihtimal de class 10 olmasından...

Olgu bey class 4 öneriyor

Yorum bağlantısı
Burak Beykurt

Ön cam içinde kendini gizleyen net ve güzel bir kamera.

Kingston 32 gb Class 10 micro sd.

G1WC için Class4 önermiştiniz.Şimdi o kartı kullanamaz mıyız bunda?Neden bu kamera için class10 diyorsunuz? Nedir bu class farkları :)

Sen alda kesmesi kolay

Demir testeresiyke kestim ben.

Son durum da bu

c18f056da9851f353f9c15d9b9b376ff.jpge25ff93d26f780facc1ec11c41b555d3.jpg

Eline sağlık :) Ben alınca Aparatın ortasını özenle kesip aynayı geçirmeyi düşünüyorum da aynayı tekrar yapıştırmak için camcılardaki yapışkanı temin etmem lazım

Yorum bağlantısı
İlhan Gülcan

İlhan bey sorununuz hareket sensöründen dolayı korunmaya alınan videolarla alakalı olabilir mi?

bir ihtimal de class 10 olmasından...

Olgu bey class 4 öneriyor

Emre bey class 4 yavaş bir karttır class10 hızlı olduğundan problem yaratmaması gerekir.

korunmaya alınan videoda bulunmuyor çünkü kartı boşaltıyorum. hareket sensörü kapalı.

Sorun tamamen ntfs ve fat32 den fat32 4gb tan yukarısını tanımadığı için otomatik kart dolu uyarısı verip kayıt duruyor. o yüzden loop=3 dakika olacak şekilde parçalı kayıt yapmak gerekiyor. :good1:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mustafa Şimşek

videodaki araçların plakaları net okunmuyor ?

kameranın çözünürlüğü nasıl ? 

G1W-C'den veya Shadow GT680W  iyi midir?

Yorum bağlantısı
İlhan Gülcan

bu parlamanın önüne nasıl geçeceğiz bilemedim :( 

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...