Mehmet Göktürk 13 Mart 2015 Paylaş 13 Mart 2015 Ben megapixel sayısının daha yüksek olmasını isterdim şahsen. bir de çok geniş açı olunca cisimler arabalar küçülüyor ve dolayısı ile plakaların okunması güçleşiyor galiba. Yine de hoş oldu ben sevdim. var yok anlaşılmıyor. 1 Yorum bağlantısı
Olgu Erhan 13 Mart 2015 Yazar Paylaş 13 Mart 2015 Bu kameradan bir kaç kişi alacağız kısmetse ileride. Yine fiyatının düştüğü bir günü bekliyoruz. Haberimiz olursa 4-5 kişiyi kameralandırmış oluruz. Burada gps siz kapasitörlü : 68 $ kod girince http://mobile.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=102481415&p=1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 13 Mart 2015 Paylaş 13 Mart 2015 Geçen ay burada paylaştığınız daha mı uygundu sanki? Bir de gps li istiyoruz, 15 dolara ekletmeli mi sizce? Yorum bağlantısı
Cihat Küçükay 13 Mart 2015 Paylaş 13 Mart 2015 Ooooo Cihat bey hayırlı olsun bea Az iyileşim havalarda güzel olsun,mangalı yak ben bağlarım kamerayı :D Ya Galipcim senin istediğin mangal olsun, Ocakbaşını yığayım evinin önüne 1 Yorum bağlantısı
Hulki Erişen 22 Nisan 2015 Paylaş 22 Nisan 2015 merhabalar Yaklaşık 3 hafta önce ürünü aliexpress üzerinden aldım 2 gün önce teslim edildi. Kameradan memnunum netliği ve mikrofonu diğer ucuz araç içi kameralara göre iyi performans veriyor. Ama bir problemim var. Aşağıdaki resimde de görebileceğiniz gibi gps girişine gönderilen gps kablosunu taktığımda tam oturmuyor. Ve ekranda no gps diye hata veriyor. Gönderilen gps mi uyumusuz veya ekstra bişey mi yapmam gerekiyor yardımcı olabilir misiniz? Yorum bağlantısı
Hulki Erişen 22 Nisan 2015 Paylaş 22 Nisan 2015 Biraz forumu okudumda sahte ürün gönderilme olasılığı varmış bana gönderilen kutunun resimleri aşağıdaki gibi umarım öyle bişey yoktur geri göndermekle uğraşmam bi daha. Yorum bağlantısı
Olgu Erhan 22 Nisan 2015 Yazar Paylaş 22 Nisan 2015 merhabalar Yaklaşık 3 hafta önce ürünü aliexpress üzerinden aldım 2 gün önce teslim edildi. Kameradan memnunum netliği ve mikrofonu diğer ucuz araç içi kameralara göre iyi performans veriyor. Ama bir problemim var. Aşağıdaki resimde de görebileceğiniz gibi gps girişine gönderilen gps kablosunu taktığımda tam oturmuyor. Ve ekranda no gps diye hata veriyor. Gönderilen gps mi uyumusuz veya ekstra bişey mi yapmam gerekiyor yardımcı olabilir misiniz? Sahte olacağını sanmıyorum çekimleri iyi ise. Gps taktıktan 15 dk sonra bile bağlanmıyormu ? Sinyali yakalamadan önce nogps yazması çok normal. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 22 Nisan 2015 Paylaş 22 Nisan 2015 Soketi oturmamış, antene voltaj gitmiyor, soket biraz zor geçer yerine az bastırın 1 Yorum bağlantısı
Hulki Erişen 23 Nisan 2015 Paylaş 23 Nisan 2015 Daha fazla bastırmak istemedim zarar veririm korkusuyla ama deneyeceğim bugün bi daha. teşekkür ederim olursa bilgilendiririm umarım sahte ürün değildir. Original olduğunu anlayabilme şansım nedir bir püf noktası var mı? Gps soketini ne kadar zorladımsa girmedi.Kırılmasından korktum.Tekrar deneyeceğim.Olmazsa söküp soketin yuvasını kontrol etmem gerekecek.Görüntü diger kullandıklarımdan daha net 2 gün evvel elime gecti ayarlamaya calışıyorum.Hareket sensörünü ayarını ancak yeni buldum.Cok yüksek ayar yapmışım.16 gb kart cabucak doldu.4 saat kadar kayıt yapmış.Eminönünden 32 gb almam gerekiyor galiba ne netice verecek.İlginiz için teşekkür ettim. 23 Nisan cocuk bayramı ve Regaip kandilinizi kutlarım. 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 23 Nisan 2015 Paylaş 23 Nisan 2015 Abi fiyatını beğenmedik biraz daha düşsün dedik ama 72 dolar yazan sitede bile kalmamış ürün, out of stock yazmışlar. Ne zaman alabileceğiz bunu merak ediyorum. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 23 Nisan 2015 Paylaş 23 Nisan 2015 Aynı kutu değil bizimki. ama sahte anlamına gelmez. bu satıcılar muhtemelen 50 lik kutularda alıp kendileri paketliyor. Biraz forumu okudumda sahte ürün gönderilme olasılığı varmış bana gönderilen kutunun resimleri aşağıdaki gibi umarım öyle bişey yoktur geri göndermekle uğraşmam bi daha. Yorum bağlantısı
Misafir 24 Nisan 2015 Paylaş 24 Nisan 2015 Burada gps siz kapasitörlü : 68 $ kod girince http://mobile.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=102481415&p=1 Bu kameralarin mikrofonsuz olani var mi acaba? Ya da mikrofon manuel kapatilabiliyor mu? Yorum bağlantısı
Olgu Erhan 24 Nisan 2015 Yazar Paylaş 24 Nisan 2015 Bu kameralarin mikrofonsuz olani var mi acaba? Ya da mikrofon manuel kapatilabiliyor mu? Menüde kapatma ayarı var. Yorum bağlantısı
Hulki Erişen 25 Nisan 2015 Paylaş 25 Nisan 2015 A-118 ( B40) GPSli Kapasitörlü Kamera Soket boyu sanki biraz uzun ne kadar zorladımsa sonuna dayanmıyor: Gps soketi yerine oturmuyor:Soket 2 mm dışarıda kalıyor. Gps soketi takılı nogps yazıyor.Problemin ne oldugunu anlayamadım.Yarım saat bekledim netice alamadım.Yardımcı olunur ise kullanıcı arkadaşlardan memnun olurum.Teşekkürler Yorum bağlantısı
Olgu Erhan 26 Nisan 2015 Yazar Paylaş 26 Nisan 2015 A-118 ( B40) GPSli Kapasitörlü Kamera Soket boyu sanki biraz uzun ne kadar zorladımsa sonuna dayanmıyor: Gps soketi yerine oturmuyor:Soket 2 mm dışarıda kalıyor. Gps soketi takılı nogps yazıyor.Problemin ne oldugunu anlayamadım.Yarım saat bekledim netice alamadım.Yardımcı olunur ise kullanıcı arkadaşlardan memnun olurum.Teşekkürler Peki ölçü aleti ile baktığınızda 3 ucunda temas sağladığını görebiliyormusunuz ? ölçülüyormu ? Soketi ucu Pile dayanıyorsa biraz daha zorlanabilir ileri doğru diye düşünüyorum. Gps denemeleri açık havadamı gerçekleşti ? Gps in küçük siyah kare gibi olan kutunun içindeki lehimleri kontrol edelim daha sonra o üç uçtan bazılarının yerlerini değiştirip denemek gerekebilir. Dashcamtalk forum sitesinde daha detaylı bilgiler vardır orayı bir incelemenizi öneririm. Yorum bağlantısı
Olgu Erhan 26 Nisan 2015 Yazar Paylaş 26 Nisan 2015 https://forum.dashcamtalk.com/forums/b40-a118.77/ Yorum bağlantısı
Hulki Erişen 26 Nisan 2015 Paylaş 26 Nisan 2015 Cok güzel erkencisiniz.Söküp yeniden inceleyecegim. Yorum bağlantısı
Hulki Erişen 26 Nisan 2015 Paylaş 26 Nisan 2015 Biraz ugraştırdı. Ama neticeye vardık.Soketin yuvası ile soket farklı yani ucu uzun bende biraz zımbara kagıdı ile 1 mm kadar düşürdüm.Gps (no gps ten kırmızı yazıya sonrada yeşil yazı) olarak km vermeye başladı.Böylece sorun cözüldü.Saygılar. 5 Yorum bağlantısı
Olgu Erhan 26 Nisan 2015 Yazar Paylaş 26 Nisan 2015 Biraz ugraştırdı. Ama neticeye vardık.Soketin yuvası ile soket farklı yani ucu uzun bende biraz zımbara kagıdı ile 1 mm kadar düşürdüm.Gps (no gps ten kırmızı yazıya sonrada yeşil yazı) olarak km vermeye başladı.Böylece sorun cözüldü.Saygılar. valla mükemmelsiniz. Bu sıkıntıyı yaşayacak arkadaşlar için süper bir çözüm elinize sağlık Hulki bey. İzninizle donanımhaber forumdaki konumda videonuzu paylaşıyorum çok yardımcı olacak arkadaşlara süpersiniz. Yorum bağlantısı
Cihat Küçükay 18 Mayıs 2015 Paylaş 18 Mayıs 2015 Evet, kamerayı sonunda fırsat bulup taktım. Gayet güzel oldu bence 2 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 18 Mayıs 2015 Paylaş 18 Mayıs 2015 Mükemmel olmuş. Aklımda hep bu kamera vardı ama bugün G1WC sipariş ettim ben de. Belki ileride ön cam için bundan alıp onu arkaya geçiririm. 1 Yorum bağlantısı
Olgu Erhan 15 Haziran 2015 Yazar Paylaş 15 Haziran 2015 (düzenlendi) GBA118C kodu ile 53 dolara düşüyor.https://forum.dashcamtalk.com/threads/a118c-novatek-96650-capacitor-battery-dash-cam-gearbest.9287/ GPS istenirse Extra 8$ http://www.aliexpress.com/item/GPS-Antenna-Module-for-Car-DVR-GPS-Log-Recording-GPS-Tracking-Antenna-Receiver-Accessory-for-VIOFO/32374551191.html 26 Temmuz 2017 tarihinde Recep Selim Kaya tarafından düzenlendi Forumumuzda içeriklerinin yayınlanması uygun görülmeyen alışveriş sitelerinin linklerini paylaşmıyoruz. 1 Yorum bağlantısı
Mesut Eyibil 15 Haziran 2015 Paylaş 15 Haziran 2015 Tam aradığım tarzda bir cihaz amma velakin çok para Yorum bağlantısı
Olgu Erhan 15 Haziran 2015 Yazar Paylaş 15 Haziran 2015 Tam aradığım tarzda bir cihaz amma velakin çok para Yok artık. Yorum bağlantısı
Misafir 15 Haziran 2015 Paylaş 15 Haziran 2015 Tapatalktan acamıyorum. Gps var mı? Gps yoksa bence de çok Yorum bağlantısı
Recommended Posts