İçeriğe Yönlendir

Ailemizin Yeni Minik Aracı

Okan Tansel

Recommended Posts

Okan Tansel

Sonuç?

,Normal kardeşim bu arada yoğun isteğin üzerine profil resmini revize ettim ;)

08ItQg9.jpg

Yorum bağlantısı
Okan Tansel
(düzenlendi)

araçta müzik dinlemeyen şöför aracı dinler hemde sıfır aracı ve sonuç olarak benim gibi arıza iseniz nazik adı detaycı aşağıdaki tespitlerle garanti kapsamında servise bırakır minimum 3 ğün vedalaşırsın aracınla lakin bu konuyu ayrı açacağım işlemler bitsin ford otosan tarafıma 2015 focus trend x 1,6 tdi ikame tain ederek kızgınlığımı memnuniyete çevirerek  memnuniyetimi tavan yaptırdı ;)

bu arada aracımı aldığımda boya korumayı yapan abimide yakalayıp ya abi bu ne aracın her yeri hare filimlerde hava kabarcığı böyle iş olurmu hergün kulanı zıngırdatıyorum diyince serviste işleri bitsin ben gerekeni yapacam deyince yirim seni yirim dedim ve yüzümdeki ifate  :biggrin:  :biggrin:

CB1ta1j.jpg

tarihinde Okan Tansel tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
(düzenlendi)

Sen arabayı alalı 1 sene oldumu abi ?? :unsure2:  :unsure2:  Bu arada S7 maddesi gıcırtı değil zangırdama zıngırdama olacak lüften kayıtlara geçsin  :D  :D

tarihinde DOĞUŞ BAĞ tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Okan Tansel
(düzenlendi)

yok kardeşim 5  ay oldu lakin araçlar bantan çıkıp satışa gitti an vizeleniyormuş bu süreçte zaman geçmiş falan vize bize patladı ;)

ön konsolu tamamen söküceklermiş minimun iki gün dediler dedim bir daha sorun çıkmasın yetti gari bakalım ne olacak  bende zangırdama dedim o gıcırtama yazmış  :D  :D  :D

tarihinde Okan Tansel tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı

yok kardeşim 5  ay oldu lakin araçlar bantan çıkıp satışa gitti an vizeleniyormuş bu süreçte zaman geçmiş falan vize bize patladı ;)

ön konsolu tamamen söküceklermiş minimun iki gün dediler dedim bir daha sorun çıkmasın yetti gari bakalım ne olacak  bende zangırdama dedim o gıcırtama yazmış  :D  :D  :D

O zaman benimde öyledir büyük ihtimalle kontrol edeyim  :(

Konsolu tekrar yerine takarken bu seferde başka yerleri gevşek bırakmasalar bari bide üstüne başka yerlerinden zıngırdamalar gelmesin sakın  :D  :D

Yorum bağlantısı
Okan Tansel

umarım düzgün yaparlar yoksa otokoçu fena isyana sürüklerim daha önce gösterge panelini söktüler geri taktılar hem ses arttı hem orta ekrana baskı yaptı için karma oluyordu arada bakalım şimdi nasıl olacak

Yorum bağlantısı

umarım düzgün yaparlar yoksa otokoçu fena isyana sürüklerim daha önce gösterge panelini söktüler geri taktılar hem ses arttı hem orta ekrana baskı yaptı için karma oluyordu arada bakalım şimdi nasıl olacak

Valla 3 bilinmeyenli denklem gibi mübarek ne diyelim kısmet  :)  :)

Yorum bağlantısı

Okan abi selamlar,

Bi yakınım da araç arıyor bu ara, bagajı nispeten geniş, yüksek oturum pozisyonu olan bu tarz bir araç arıyordu, sonunda Ford almaya ikna ettim gibi, İstinye Otokoç'da 51-52 civarına 1.6tdci titanium paket üstüne far yağmur sensörü koltuk ısıtmaya kadar var senin aracın pakette sanırım. Tavsiye eder misin? Sorun yaşadın mı herhangi bir konuda. ikinci el alınacak 10 bin km civarına bir kaç araç var. Garantisi vs devam ediyor.

Yorum bağlantısı
Okan Tansel

tavsiye ederim kardeşim araçta sadece tirimlerde ses geliyor bazılarında onuda çözüyorlar geri kalanı konfor yakıt güç yerinde öyleki diyorumya 2015 trend x focus kulandım bu araçtaki ferahlı rahatlı bulamadım ben 

Yorum bağlantısı
(düzenlendi)

Okan abi selamlar,

Bi yakınım da araç arıyor bu ara, bagajı nispeten geniş, yüksek oturum pozisyonu olan bu tarz bir araç arıyordu, sonunda Ford almaya ikna ettim gibi, İstinye Otokoç'da 51-52 civarına 1.6tdci titanium paket üstüne far yağmur sensörü koltuk ısıtmaya kadar var senin aracın pakette sanırım. Tavsiye eder misin? Sorun yaşadın mı herhangi bir konuda. ikinci el alınacak 10 bin km civarına bir kaç araç var. Garantisi vs devam ediyor.

Titanium plus pakettir o dediğin Okan abinin dediklerine katılıyorum bende 

tarihinde DOĞUŞ BAĞ tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Okan Tansel

Bugün satışını verdik giti gitti miniğim yerine bıdık geldi

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...