İçeriğe Yönlendir

Ailemizin Yeni Minik Aracı

Okan Tansel

Recommended Posts

Okan Tansel

keremim

Oww. Rengi de ayrı bir harika..  :nazar:  :nazar:  :nazar:

Canım kardeşim ALLAH daha iyilerini size nasip etsin  :nazar:  :nazar:  :nazar:  :nazar:

Yorum bağlantısı
Okan Tansel

Hayırlı olsun. :nazar:

Allah kaza bela vermesin hayırlı olsun.....

Amin cemil cümlemize  :nazar:  :nazar:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Misafir

Merhaba kardeşim almadan önce sizin konularınızı inceledim ve memnuniyetiniz meğil verdirdi birde fiyat iyiydi . bu araç otokoçun plusı ve titaniumu oluşturmadan önce aksesuar ve donanımları araç üstünde test etti bir araçmış.ürün ford olarak türkiyede böle bir konsepte üretülmiyor ve satımı yok bu nedenle saten deluxe olmayan donanımlar oldu için feragatname imzalatılar yani bu donanım yoktu koymuşlar diye dava açılmasın diye çünkü açarsan kazanırsın eksik veya fazla donanım nedeniyle . ama garanti yedek parça falan herşey tam destek bir sıkıntı olmuyor firma tüm ekipmanı deneyip oluşturduktan sonra paket üretime geçmiş bu araçta satışa çıkarılmış oda izmir otokoç bünyesine yollanmış bu netice sonucu fabrika çıkışlı sıfır donanımlı oluyor bir benzeri ve satışı şuan yok üretimide yok şuan kupon araç adıyla adlandırılıyor.Yani bitek bende var hihih şaka biyana ALLAH ın bana lütfu diyeyim.

İlerde satmak isterseniz o malum ilan sitesine Türkiye'de tek diyebilirsiniz gerçekten :) Kazasız belasız kullanmanız dileğiyle

Yorum bağlantısı
Okan Tansel

Hayırlı olsun , çok güzel bir araç :nazar:  :nazar: :nazar:  

ALLAH razı olsun Daha iyileri size nasip olsun Ali kardeşim benim :nazar:

İlerde satmak isterseniz o malum ilan sitesine Türkiye'de tek diyebilirsiniz gerçekten :) Kazasız belasız kullanmanız dileğiyle

ALLAH o günler daha iyileri için nasip etsin inşallah lakin dediğiniz doğru baya bir imaj ve sükse yapar ;))

ALLAH razı olsun Daha iyileri size nasip olsun Ali kardeşim benim :nazar:

ALLAH o günler daha iyileri için nasip etsin inşallah lakin dediğiniz doğru baya bir imaj ve sükse yapar ;))

bu arada araç 1,6 TDCİ 95 PS

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Hayırlı olsun, bayağıda minikmiş :)

:nazar:

Yorum bağlantısı
Okan Tansel

Hayırlı olsun, bayağıda minikmiş :)

:nazar:

:D  :D  :D

Yorum bağlantısı
Ömer ÖZKURT

Abi rengide  çok güzelmiş yakıyor valla. 

Yeni koltuklarda kırmızı :)

Yorum bağlantısı
Okan Tansel

Abi rengide  çok güzelmiş yakıyor valla. 

Yeni koltuklarda kırmızı :)

Aynen ömerim dediğim gibi renkli bir yapıyım

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Okan Tansel
(düzenlendi)

Yıkadık pakladık farlara koruyucu sürdük bagajı yerleştirdik cilardan temizlik malzemelerinden yer kalmadı araç içi kameramızı taktık biraz salaş oldu ama napak garantiyi bozmadan halettik .Gören delisin diyor her arabaya cila yıkma koruma yapılmazki diyor 3 saat bir zevk anlamıryorlar işte hihihhi bunun bir bağımlılık olduğunu   :D   :D   :nazar:   :nazar:

bu arada normal paspasların halı olması nedeniyle aşırı kirlenme olduğu için havuzlu paspaslar ekledik iyide oldu   :D   :nazar:

İşteyim çalışıyorum gaza geldim foto çektim akşam akşam 

iNMjPam.jpg

hlmkkA5.jpg

UXdp5lG.jpg

fghakKv.jpg

ne çok ışık ;)

sI81Y8V.jpg

gNeii8w.jpg

5DOs4h6.jpg

hop yapıştır fordclup

RKcK0SR.jpg

qEtZ5nG.jpg

tarihinde Okan Tansel tarafından düzenlendi
  • Beğen 3
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

1.6 tdci binek tuhsatlı titanium 5 kişilkte bir de tavan rayı olmalı idi :nazar: vesile ile oldukça mantıklı ve rakamına göre tercih sırasında ilklere oyanacak bir model oldu bu

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Okan Tansel

1.6 tdci binek tuhsatlı titanium 5 kişilkte bir de tavan rayı olmalı idi :nazar: vesile ile oldukça mantıklı ve rakamına göre tercih sırasında ilklere oyanacak bir model oldu bu

Binek ruhsatli mi bu arac ?

1,6 tdci 95 Ps  Delüxs versiyonu kasası bendeki binek değil kamyonet ruhsatlı lakin farkını vererek binek otomobil olarak çıkarta biliyorsun :)

Yorum bağlantısı
  • 1 ay sonra...
Okan Tansel
(düzenlendi)

Çok yoruldun kolarım tutmuyor ama sonunda mest oldum bu arada kati tavsiyemdir sakın sıfır araç aldığınızda aldınız yere boya koruma yaptırmayın yalan kuş pisli izlerini çıkartana kadar canım çıktı

nasiol clean-zr53 uyguladım tavana ve jantlara yetmedi ;) farlar,tampon,arka kelebek camları ve sürgülü kapı camları vites topuzu gibi tüm aksama yetti nadirde olsa buğlanma oldu ufak tefek su sızmaları yüzünden ama rağıtsız edici değil harika oldu maşallah tavsite eden abilerime ve genelde bilgiyi veren Ali abime teşekkürler birde ömrü uzun oldummu yemede yanında yat  :D  :nazar:  :nazar:  :nazar: 

ilk aldığım günkü resmi birinci resim aradaki farka bakın vaşş

qOQCqt9.jpg

4sw2VtY.jpg

Kaputtan öz çekim oyy

RPstDiA.jpg

5UUgy6K.jpg

gwaqm7M.jpg

4UU84X5.jpg

dGwkfZB.jpg

74esTuK.jpg

4Wze9WC.jpg

javlYUL.jpg

yGc0JeX.jpg

PIFvGyD.jpg

pBmBGeO.jpg

tarihinde Okan Tansel tarafından düzenlendi
  • Beğen 5
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

Zr53 olay budur, wax falan yalan oldu artık, bundan sonra nano kaplama harici hiç uğraşma artık, şimdi yani bundan sonra aracını düşük ph lı cilalı şampuanla yıka, 4 ayda birde Hydrax kullan, zr53 ün ömrü sonsuz olsun.

Not: 2-3 gün sonra arabanı güzelce yıka ve hydrax sür-sil, sonra bir özçekim daha alalım kaputtan  :D  (hydrax sürdün parlattın, o anda fark olmayacak, hatta hafif mat bile olabilir, sakin ol :) nano ürün olan hydrax 2 saat sonra moleküllerinin çöküp yüzeyde birleşip bağ kurmasıya camsı parlaklık oluştururmuş, öz çekimi uygulamadan 2 saat sonra yap :) )

tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Misafir

Harika olmuş. Güzel araç bunlar da Ankara bu tarz ticariler için uygun bir şehir değil maalesef. Bu zr'yi uygulayabilmeyi çok isterdim. Yüzeyi kaplayan parlak katman her haliyle güzel duruyor ve koruyucu olduğu aşikar.

Saygılarımla.

Yorum bağlantısı
Sertaç Karginer

Çok güzel olmuş Okan güle güle kullan nano koruma candır... :)

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Bu arada camlarada mı sürdün zr53 ü,tabii yetmez tavana  :D

Yorum bağlantısı
Alirıza Yaman

Vayyyy Okan Abimmm Hayırlı olsun :) buluşmak lazım gibi geldi bana :)

Yorum bağlantısı
Okan Tansel

Zr53 olay budur, wax falan yalan oldu artık, bundan sonra nano kaplama harici hiç uğraşma artık, şimdi yani bundan sonra aracını düşük ph lı cilalı şampuanla yıka, 4 ayda birde Hydrax kullan, zr53 ün ömrü sonsuz olsun.

Not: 2-3 gün sonra arabanı güzelce yıka ve hydrax sür-sil, sonra bir özçekim daha alalım kaputtan  :D  (hydrax sürdün parlattın, o anda fark olmayacak, hatta hafif mat bile olabilir, sakin ol :) nano ürün olan hydrax 2 saat sonra moleküllerinin çöküp yüzeyde birleşip bağ kurmasıya camsı parlaklık oluştururmuş, öz çekimi uygulamadan 2 saat sonra yap :) )

ALLAH razı olsun abi çok güzel oldu kollarım hala ağrıyor ama deyiyor geri kalan ürünlerin bir çoğu çöp artık bence 

Bu arada camlarada mı sürdün zr53 ü,tabii yetmez tavana  :D

evet abi bu araçta arka camları açılmıyor oyüzden camlarada sürdüm tavanı hakkını camlara yedirdik şimdi yeni sipariş çekeceğim nasipse diğer araç gelince direk uygulayacağım o arada bu aracında tavanını yaparım  ;)

Harika olmuş. Güzel araç bunlar da Ankara bu tarz ticariler için uygun bir şehir değil maalesef. Bu zr'yi uygulayabilmeyi çok isterdim. Yüzeyi kaplayan parlak katman her haliyle güzel duruyor ve koruyucu olduğu aşikar.

Saygılarımla.

Allah razı olsun çok rahat bir araç sanki taksi gibi konforlu ve ürün mükemmel uygulaması çok kolay tabi hızlı olmak gerekli çabuk kuruyor birde su ve sıvı düşmanı nem bile olsa buğlanma oluyor ve öyle kalıyor.

Çok güzel olmuş Okan güle güle kullan nano koruma candır... :)

ALLAH razı olsun gerçekten güzel iş ve malzeme 

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Serkan Ünsalan

hayirli olsun abi allah kaza bela vermesin rengi cok guzelmis

Yorum bağlantısı
Emre Öğüt

Maşallah aracınız hayırlı olsun kazasız belasız

Courier caddy i almadan önce benimde alternatifim arasında idi ama biraz küçük buldum:)

Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...