İçeriğe Yönlendir

Ailemizin Yeni Minik Aracı

Okan Tansel

Recommended Posts

Okan Tansel

hayirli olsun abi allah kaza bela vermesin rengi cok guzelmis

ALLAH razı olsun kardeşim daha iyileri sizlerin olsun

Maşallah aracınız hayırlı olsun kazasız belasız

Courier caddy i almadan önce benimde alternatifim arasında idi ama biraz küçük buldum:)

Amin ALLAH razı olsun sekmet farkı var evet biraz cady göre ufak 

Maşallah ayna gibi olmuş resmen :nazar:

Eyvallah kardeşim harika bir ürün hayran kadım valaha

Yorum bağlantısı
  • 3 hafta sonra...
Okan Tansel

güzelce yıkandık ve  hydrax uyguladım miss ,kapı eşiklerine araç  biniş ve inişlerinde ayaklarımız temas ettiği için o kısmı çok kirletiyor ve zarar verme olasılığı nedeniyle aslında siparişimde şeffaf olarak çektiğim lakin alakasız bir ürün gelmesine nazaran yinede işime yaradı koruyucu folyo çektim gayette hoş oldu bence koltukları güzelce inceden temizce sildim bitmedi konsol ve plastik aksamalarının tamamına megurus koruyucu uyguladım ohh

PMUE6po.jpg

PW139Wb.jpg

Src52UX.jpg

pf2efyF.jpg

6gr3mjo.jpg

ykw49Fq.jpg

iPook9E.jpg

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
  • 3 hafta sonra...
Mehmet Yığılı

hayırlı olsun, renk harika görünüyor, bende bir araştırayım abi bu boya koruma olaylarını :)

Yorum bağlantısı
Ali Ozan Yurtsever

gDiz1c6.jpg

Hayırlı olsun güle güle kullanın. Merak ettim göstergelerdeki ışıklarda bir benzin ışığı var birde bir benzin ışığı daha var üstünde bir iki damla su var. O nedir acaba?

benzin ışığı yandığında bir süre sonra hala yakıt almadıysan araba yakıtsızlıktan ter dökmeye başlayıp ikinci ışığımı yakıyor :D

Yorum bağlantısı
Okan Tansel

Hayırlı olsun güle güle kullanın. Merak ettim göstergelerdeki ışıklarda bir benzin ışığı var birde bir benzin ışığı daha var üstünde bir iki damla su var. O nedir acaba?

benzin ışığı yandığında bir süre sonra hala yakıt almadıysan araba yakıtsızlıktan ter dökmeye başlayıp ikinci ışığımı yakıyor :D

Teşekkür ederim kardeşim ALLAH daha iyilerini sizlere nasip etsin o damlalı olan yakıt içinde veya yakıt filitresinde su birikmesi olduğunu bildiriyor ve boşaltman gerekiyor.;)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Ozan Yurtsever

Teşekkür ederim kardeşim ALLAH daha iyilerini sizlere nasip etsin o damlalı olan yakıt içinde veya yakıt filitresinde su birikmesi olduğunu bildiriyor ve boşaltman gerekiyor. ;)

Hmmmm  :good1:

Yorum bağlantısı
Okan Tansel

hayırlı olsun, renk harika görünüyor, bende bir araştırayım abi bu boya koruma olaylarını :)

ALLAH razı olsun daha iyileri sizlere nasip olsun kardeşim .formda bu konu hakkında net sonuçlar bulursun zr53 harika birşey beyaz fiestamada uyguladım tabi renkli araçta başka duruyor birde aldığın yere dikkat et orjinal olmayan ürün var gibi piyasada ;)

Hmmmm  :good1:

;)  :nazar:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Okan Tansel

Arkadaş noluyor bu insanlara arabanın anteni çalmışlar yuhhh

Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış

Çekemeyenler anten taksın dedikleri bu olsa gerek, geçmiş olsun.

Yorum bağlantısı
Okan Tansel
(düzenlendi)

ALLAH razı olsun yahu isteseler alayım o anteni sökmek için araca verdiği zarara yazık lastiğe basıp almışlar ALLAH tan kaporta ya basmamışlar.arkadaş acil çocuk rasız diye yenişehire çocuk bölümüne gitti hanımlar orada çalmışlar ayıp yaa  :angry:

tarihinde Okan Tansel tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Ahmet Yılmaz (KAMERACI)

hayırlı olsun,güle güle kullanın..

Yorum bağlantısı
Okan Tansel

Güle güle kullanın.. 

hayırlı olsun,güle güle kullanın..

ALLAH razı olsun daha iyileri sizlere nasip olsun inşallah

Yorum bağlantısı
Erkan Gültekin1

Abi pes anteni ne yapacaklar bence antenin kilifini bulmuslar iş antene kalmış.. [emoji35] [emoji35] Geçmiş olsun nazarlık parçalar bunlar..

Yorum bağlantısı
Okan Tansel

Abi pes anteni ne yapacaklar bence antenin kilifini bulmuslar iş antene kalmış.. [emoji35] [emoji35] Geçmiş olsun nazarlık parçalar bunlar..

Sağol kardeşim yapacak birşey yok napacaz alacağız bir anten sürecez loklaytı sökemesinler bir daha diyecem ama büseferde gövdeden kırarlar gibi  :D  :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Guest Aykut Can

Abi öncelikle araç hayırlı olsun tekrardan. Kazasız belasız inşallah.

Sağol kardeşim yapacak birşey yok napacaz alacağız bir anten sürecez loklaytı sökemesinler bir daha diyecem ama büseferde gövdeden kırarlar gibi  :D  :D

Aman diyeyim, hırsız milleti bir enteresan. Bir şeyi çalamazsa, gıcıklığına zarar veriyorlar.

Yorum bağlantısı
Okan Tansel

ALLAH razı olsun kardeşim .aynen kardeşim o yüzden taktım yenisini normal şekilde şuan elleyen yok bakalım 

Yorum bağlantısı
Okan Tansel

Yıkadık pakladık temizledik 7 saat sürdü bir aydır.elimi deyemediğim için  :D  tabi yıkayınca kötü süprizimiz ortaya çıktı  :angry:

YDfVrAm.jpg

PH0VcVg.jpg

uFd0H3S.jpg

ve kötü süprizimiz 63 araç park yerine sahip sitede en uygun yeri bulur koyarım lakin diğer sakinlerimiz özellikle şirket aracı kullananların umrunda olmadığı için dibime giren bir vatandaş kapıyı açmış ve güm tabi bir aydır kirli olduğu için ve park yerinde yattığı için fark etmemişiz kimin yaptığı meçhul hayır duvalarımı eksik etmiyorum yapandan. :boks:

OUY5mUI.jpg

GHZ4lPs.jpg

vRt44FY.jpg

Buda ayak aydınlatması varmı diye bakarken gördüğüm bir manzara  :D  bu arada o beyaz etikette C-MAX yazıyor araçta c-max ürünleride kullanılmış ;):nazar:

PzlHvBh.jpg

eCj6R89.jpg

Yorum bağlantısı
  • 5 hafta sonra...
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...