Okan Tansel 2 Mart 2015 Yazar Paylaş 2 Mart 2015 hayirli olsun abi allah kaza bela vermesin rengi cok guzelmis ALLAH razı olsun kardeşim daha iyileri sizlerin olsun Maşallah aracınız hayırlı olsun kazasız belasız Courier caddy i almadan önce benimde alternatifim arasında idi ama biraz küçük buldum:) Amin ALLAH razı olsun sekmet farkı var evet biraz cady göre ufak Maşallah ayna gibi olmuş resmen Eyvallah kardeşim harika bir ürün hayran kadım valaha Yorum bağlantısı
Okan Tansel 22 Mart 2015 Yazar Paylaş 22 Mart 2015 güzelce yıkandık ve hydrax uyguladım miss ,kapı eşiklerine araç biniş ve inişlerinde ayaklarımız temas ettiği için o kısmı çok kirletiyor ve zarar verme olasılığı nedeniyle aslında siparişimde şeffaf olarak çektiğim lakin alakasız bir ürün gelmesine nazaran yinede işime yaradı koruyucu folyo çektim gayette hoş oldu bence koltukları güzelce inceden temizce sildim bitmedi konsol ve plastik aksamalarının tamamına megurus koruyucu uyguladım ohh 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Yığılı 9 Nisan 2015 Paylaş 9 Nisan 2015 hayırlı olsun, renk harika görünüyor, bende bir araştırayım abi bu boya koruma olaylarını Yorum bağlantısı
Ali Ozan Yurtsever 10 Nisan 2015 Paylaş 10 Nisan 2015 Hayırlı olsun güle güle kullanın. Merak ettim göstergelerdeki ışıklarda bir benzin ışığı var birde bir benzin ışığı daha var üstünde bir iki damla su var. O nedir acaba? benzin ışığı yandığında bir süre sonra hala yakıt almadıysan araba yakıtsızlıktan ter dökmeye başlayıp ikinci ışığımı yakıyor Yorum bağlantısı
Okan Tansel 10 Nisan 2015 Yazar Paylaş 10 Nisan 2015 Hayırlı olsun güle güle kullanın. Merak ettim göstergelerdeki ışıklarda bir benzin ışığı var birde bir benzin ışığı daha var üstünde bir iki damla su var. O nedir acaba? benzin ışığı yandığında bir süre sonra hala yakıt almadıysan araba yakıtsızlıktan ter dökmeye başlayıp ikinci ışığımı yakıyor Teşekkür ederim kardeşim ALLAH daha iyilerini sizlere nasip etsin o damlalı olan yakıt içinde veya yakıt filitresinde su birikmesi olduğunu bildiriyor ve boşaltman gerekiyor. 1 Yorum bağlantısı
Ali Ozan Yurtsever 10 Nisan 2015 Paylaş 10 Nisan 2015 Teşekkür ederim kardeşim ALLAH daha iyilerini sizlere nasip etsin o damlalı olan yakıt içinde veya yakıt filitresinde su birikmesi olduğunu bildiriyor ve boşaltman gerekiyor. Hmmmm Yorum bağlantısı
Okan Tansel 10 Nisan 2015 Yazar Paylaş 10 Nisan 2015 hayırlı olsun, renk harika görünüyor, bende bir araştırayım abi bu boya koruma olaylarını ALLAH razı olsun daha iyileri sizlere nasip olsun kardeşim .formda bu konu hakkında net sonuçlar bulursun zr53 harika birşey beyaz fiestamada uyguladım tabi renkli araçta başka duruyor birde aldığın yere dikkat et orjinal olmayan ürün var gibi piyasada Hmmmm 1 Yorum bağlantısı
Okan Tansel 14 Nisan 2015 Yazar Paylaş 14 Nisan 2015 Arkadaş noluyor bu insanlara arabanın anteni çalmışlar yuhhh Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 14 Nisan 2015 Paylaş 14 Nisan 2015 Çekemeyenler anten taksın dedikleri bu olsa gerek, geçmiş olsun. Yorum bağlantısı
Okan Tansel 14 Nisan 2015 Yazar Paylaş 14 Nisan 2015 (düzenlendi) ALLAH razı olsun yahu isteseler alayım o anteni sökmek için araca verdiği zarara yazık lastiğe basıp almışlar ALLAH tan kaporta ya basmamışlar.arkadaş acil çocuk rasız diye yenişehire çocuk bölümüne gitti hanımlar orada çalmışlar ayıp yaa 14 Nisan 2015 tarihinde Okan Tansel tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ahmet Yılmaz (KAMERACI) 15 Nisan 2015 Paylaş 15 Nisan 2015 hayırlı olsun,güle güle kullanın.. Yorum bağlantısı
Okan Tansel 15 Nisan 2015 Yazar Paylaş 15 Nisan 2015 Güle güle kullanın.. hayırlı olsun,güle güle kullanın.. ALLAH razı olsun daha iyileri sizlere nasip olsun inşallah Yorum bağlantısı
Erkan Gültekin1 15 Nisan 2015 Paylaş 15 Nisan 2015 Abi pes anteni ne yapacaklar bence antenin kilifini bulmuslar iş antene kalmış.. [emoji35] [emoji35] Geçmiş olsun nazarlık parçalar bunlar.. Yorum bağlantısı
Okan Tansel 16 Nisan 2015 Yazar Paylaş 16 Nisan 2015 Abi pes anteni ne yapacaklar bence antenin kilifini bulmuslar iş antene kalmış.. [emoji35] [emoji35] Geçmiş olsun nazarlık parçalar bunlar.. Sağol kardeşim yapacak birşey yok napacaz alacağız bir anten sürecez loklaytı sökemesinler bir daha diyecem ama büseferde gövdeden kırarlar gibi 1 Yorum bağlantısı
Guest Aykut Can 28 Nisan 2015 Paylaş 28 Nisan 2015 Abi öncelikle araç hayırlı olsun tekrardan. Kazasız belasız inşallah. Sağol kardeşim yapacak birşey yok napacaz alacağız bir anten sürecez loklaytı sökemesinler bir daha diyecem ama büseferde gövdeden kırarlar gibi Aman diyeyim, hırsız milleti bir enteresan. Bir şeyi çalamazsa, gıcıklığına zarar veriyorlar. Yorum bağlantısı
Okan Tansel 28 Nisan 2015 Yazar Paylaş 28 Nisan 2015 ALLAH razı olsun kardeşim .aynen kardeşim o yüzden taktım yenisini normal şekilde şuan elleyen yok bakalım Yorum bağlantısı
Okan Tansel 2 Mayıs 2015 Yazar Paylaş 2 Mayıs 2015 Yıkadık pakladık temizledik 7 saat sürdü bir aydır.elimi deyemediğim için tabi yıkayınca kötü süprizimiz ortaya çıktı ve kötü süprizimiz 63 araç park yerine sahip sitede en uygun yeri bulur koyarım lakin diğer sakinlerimiz özellikle şirket aracı kullananların umrunda olmadığı için dibime giren bir vatandaş kapıyı açmış ve güm tabi bir aydır kirli olduğu için ve park yerinde yattığı için fark etmemişiz kimin yaptığı meçhul hayır duvalarımı eksik etmiyorum yapandan. Buda ayak aydınlatması varmı diye bakarken gördüğüm bir manzara bu arada o beyaz etikette C-MAX yazıyor araçta c-max ürünleride kullanılmış Yorum bağlantısı
Selim Kaya 3 Mayıs 2015 Paylaş 3 Mayıs 2015 Sakınılan göze çöp batarmış. Sağına soluna bariyer gerek. Yorum bağlantısı
Recommended Posts