Okan Tansel 14 Ocak 2015 Paylaş 14 Ocak 2015 (düzenlendi) Merhaba arkadaşlar bir çoğunuzun bildiği gibi 1 ay önce 2004 c max almıştım lakin araca sığmamamız.gibi bazı sıkıntılar yaşadığımız için bazı araştırmalar sonucu ilk sıfır aracımı ALLAH IN izniyle alarak ford ailesine yine devam şanslı bir alım oldu çünkü aldığım araç fordta donım olarak bulunan bir araç değil diğer tarifle kupon bir araç türkiyede tek bende ))) aracı alır almaz ilk sevincimi ustaeller Sabri ustam ve Salih ustamla paylaştım .şimdi tahminleri alalım lakin Kıymetli Sabri ustam ve Salih ustam tahmin edemeyecek çünkü bililer ) ben ne aldım. 14 Ocak 2015 tarihinde Okan Tansel tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Misafir 14 Ocak 2015 Paylaş 14 Ocak 2015 C_Max e sığmadığınıza göre, mantık çerçevesinde daha büyük bir model olmalı. S-Max.. Ama S-Max tede bu panel yok sanırım. O sebeple Focus.. Ama C-Max e sığamayan Focus a nasıl sığar.. Hayırlısı olsun diyelim. Kazasız belasız kullanın.. Pardon, araç Fiesta.. Fotoya sağ tuş, google da ara. Bingoo... Yorum bağlantısı
Okan Tansel 14 Ocak 2015 Yazar Paylaş 14 Ocak 2015 C_Max e sığmadığınıza göre, mantık çerçevesinde daha büyük bir model olmalı. S-Max.. Ama S-Max tede bu panel yok sanırım. O sebeple Focus.. Ama C-Max e sığamayan Focus a nasıl sığar.. Hayırlısı olsun diyelim. Kazasız belasız kullanın.. Teşekkür ederim kerem kardeşim ALLAH daha iyilerini sizlere nasip etsin kazasız belasız. Bildiğiniz gibi 2 adet 10 aylık ALLAH ın bize bahşetti yavrum var koltukları sehbalı yerleştirince arkaya malesef ortalara geçiş imkanı kalmıyordu 1 Yorum bağlantısı
Erkan Gültekin1 14 Ocak 2015 Paylaş 14 Ocak 2015 (düzenlendi) Okan abi, hayırlı olsun. Bendede 10 aylık ege var focus 1'e sığamıyorken sen nasıl 2 bebekle sığıyorsun diye merak ediyordum Bakalım benim tahminim yok cevap ne çıkacak göreceğiz. Hayırlı uğurlu olsun.. 14 Ocak 2015 tarihinde Erkan Gültekin1 tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Oktay Demirağ 14 Ocak 2015 Paylaş 14 Ocak 2015 Hayırlı olsun, Allah kaza bela göstermesin. Ford Tourneo Courier sanırım... ? Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 14 Ocak 2015 Paylaş 14 Ocak 2015 (düzenlendi) Hayırlı olsun öncelikle güle güle kullanın, araç konusunda da içimden Courier geçiyor ama nasıl sığılabilir konusuda bir soru işareti .... 14 Ocak 2015 tarihinde Serhan Gürbüzol tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 14 Ocak 2015 Paylaş 14 Ocak 2015 Okan kardeşim hayırlı olsun,transitmi aldın yoksa Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 14 Ocak 2015 Paylaş 14 Ocak 2015 bu araç b max olabilir mi? benim tahminim kapıların yapısından dolayı tercih edilmiş olabilir diye düşünüyorum Yorum bağlantısı
Okan Tansel 14 Ocak 2015 Yazar Paylaş 14 Ocak 2015 Okan abi, hayırlı olsun. Bendede 10 aylık ege var focus 1'e sığamıyorken sen nasıl 2 bebekle sığıyorsun diye merak ediyordum Bakalım benim tahminim yok cevap ne çıkacak göreceğiz. Hayırlı uğurlu olsun.. sağol kardeşim daha iyileri sizin olsun Hayırlı olsun, Allah kaza bela göstermesin. Ford Tourneo Courier sanırım... ? Tebrik ediyorum bildin oktay kardeşim 1 Yorum bağlantısı
Osman Bilgin 14 Ocak 2015 Paylaş 14 Ocak 2015 c max a sığamıyorsak eee cargo almışsındır? Yorum bağlantısı
Okan Tansel 14 Ocak 2015 Yazar Paylaş 14 Ocak 2015 Hayırlı olsun öncelikle güle güle kullanın, araç konusunda da içimden Courier geçiyor ama nasıl sığılabilir konusuda bir soru işareti .... Aynen abi bildin 1 Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 14 Ocak 2015 Paylaş 14 Ocak 2015 Aynen abi bildinGüle güle kazasız belasız kullan inşallah kardeşim Yorum bağlantısı
Okan Tansel 14 Ocak 2015 Yazar Paylaş 14 Ocak 2015 (düzenlendi) Evet Ford tourneo courier doğru tahmindir.araç delüxs paket lakin farklı bir konu var.bu araçta normal standarların dışında koltuk ısıtma,far sensörü,yamur sensörü,6 hava yastığı ford sync ekran ve konsol ve ve en önemlisi araç standarta 1,5 tdci 75 ps motor yerine 1,6 tdci 90 ps motora sahip par sensörü mevcut Güle güle kazasız belasız kullan inşallah kardeşim ALLAH razı olsun abi sıfır araç başka birşeymiş yüce rabbim daha iyilerini sizlere nasip etsin Okan kardeşim hayırlı olsun,transitmi aldın yoksa Sağol kardeşimm yok Ford Tourneo Courier c max a sığamıyorsak eee cargo almışsındır? aslında düşünmedim değil 14 Ocak 2015 tarihinde Okan Tansel tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Zekeriya Kahraman 14 Ocak 2015 Paylaş 14 Ocak 2015 Güle güle kullanın ALLAH kaza bela vermesin güzel günlerde kullanın km baya düşükmüş Yorum bağlantısı
Okan Tansel 14 Ocak 2015 Yazar Paylaş 14 Ocak 2015 (düzenlendi) bu araç b max olabilir mi? benim tahminim kapıların yapısından dolayı tercih edilmiş olabilir diye düşünüyorum aslında en idali lakin çok palı gücüm yetmedi Güle güle kullanın ALLAH kaza bela vermesin güzel günlerde kullanın km baya düşükmüş 241 degimiydi o yahu adımız kilometreyle oynamışa çık masın hihihi 14 Ocak 2015 tarihinde Okan Tansel tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Osman Bilgin 14 Ocak 2015 Paylaş 14 Ocak 2015 Hayırlı Olsun, Allah tekerlerini düz bastırsın.. C max ne oldu takasa mı girdi? çünkü o kolay kolay satılmaz :=) Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 14 Ocak 2015 Paylaş 14 Ocak 2015 Güzel tercih, Resim paylaşırsanız seviniriz. Yorum bağlantısı
Zekeriya Kahraman 14 Ocak 2015 Paylaş 14 Ocak 2015 aslında en idali lakin çok palı gücüm yetmedi 241 degimiydi o yahu adımız kilometreyle oynamışa çık masın hihihi Yorum bağlantısı
Okan Tansel 14 Ocak 2015 Yazar Paylaş 14 Ocak 2015 (düzenlendi) Hayırlı Olsun, Allah tekerlerini düz bastırsın.. C max ne oldu takasa mı girdi? çünkü o kolay kolay satılmaz ALLAH razı olsun kardeşimm pazartesi takasa verdim salı satılmıştı Güzel tercih, Resim paylaşırsanız seviniriz. en kısa zamanda paylaşcam 14 Ocak 2015 tarihinde Okan Tansel tarafından düzenlendi 3 Yorum bağlantısı
Emre Gülşen 14 Ocak 2015 Paylaş 14 Ocak 2015 Okan hayırlı olsun, keyifli sürüşler dilerim.Benimde gözüme çarpan bir araçtı Otokoç'un internet sitesinde görmüştüm sanırım bu aracı. Yorum bağlantısı
Okan Tansel 14 Ocak 2015 Yazar Paylaş 14 Ocak 2015 Okan hayırlı olsun, keyifli sürüşler dilerim.Benimde gözüme çarpan bir araçtı Otokoç'un internet sitesinde görmüştüm sanırım bu aracı. Çok teşekkür ederim ilk izlenimlerim keyifli sesiz bir otomobil gibi bi bir araç bayıldım Yorum bağlantısı
Okan Tansel 14 Ocak 2015 Yazar Paylaş 14 Ocak 2015 Hayırlı Olsun ... Allah ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin ... Amin cemil cümlemize ALLAH daha iyilerini sizlere nasip etsin Yorum bağlantısı
Anıl Akgül 14 Ocak 2015 Paylaş 14 Ocak 2015 Hayırlısı olsun kazasız belasız inşallah.. Renk ne ? Yorum bağlantısı
Okan Tansel 14 Ocak 2015 Yazar Paylaş 14 Ocak 2015 Hayırlısı olsun kazasız belasız inşallah.. Renk ne ? ALLAH razı olsun derin mavi Yorum bağlantısı
Recommended Posts