Kürşat Yağlıdere 12 Ocak 2015 Paylaş 12 Ocak 2015 Merhaba Arkadaşlar, 2011 Otomatik Titanium Focus aracımda normal giderken frene basıldığında pedalda titreme hissi ayak tabanında hareketlenme hissi oluyor. Belli bir hızda giderken durmak için frene bastığım andan durma anına kadar oluyor bu durum. Ayrıca ışıklarda falan dururken; araba tam durmaya yakın (2-3 sn kala) 3-4 kere tık tık tık gibi bir ses-araçta sallanma oluyor. 2. durumu her an olmuyor ama çok oluyor (%80 oluyor). Bas çek bas çek yaparak durduğumda ya olmuyor ya da çok az oluyor. Bir de fren bazen çok sert bazen ise tutmayacakmış gibi yumuşak oluyor. Tüm bu problemler ile ilgili yardımcı olursanız sevinirim.. NOT: Araç 18 bin km'de.. Aracın 2. sahibiyim. Yaklaşık 3 aydır araç bende (ilk aracım) ve aldığımdan beri bu problem var.. Yorum bağlantısı
Misafir 12 Ocak 2015 Paylaş 12 Ocak 2015 Abs devreye giriyor sanırım. Yakın zamanda lastik değişimi yaptınız mı? Yada lastiklerinizin ömrü tükenmiş olabilir.. Yorum bağlantısı
Osman Polat 12 Ocak 2015 Paylaş 12 Ocak 2015 Aynısı benin 2001 focus da da olmuştu diskleri zımparalatmıştım yanlış hatirlamiyorsam kisa bir süreliğine geçmişti sonra yine başlamıştı en son diskleri değiştirmiştim tamamen kurulmuştum. 5-6 sene önce olmuştu. Çok iğrenç bi titremedir sanki fren pedali bir tele bağlıda basmaya devam etsem frene kopcak gibi hissettirir. Frene basarken tedirgin olmanıza neden olur en azından bende öyle oluyordu Yorum bağlantısı
Kürşat Yağlıdere 12 Ocak 2015 Yazar Paylaş 12 Ocak 2015 Abs devreye giriyor sanırım. Yakın zamanda lastik değişimi yaptınız mı? Yada lastiklerinizin ömrü tükenmiş olabilir.. Şimdiye kadar lastik değişimi yapılmadı. Aynısı benin 2001 focus da da olmuştu diskleri zımparalatmıştım yanlış hatirlamiyorsam kisa bir süreliğine geçmişti sonra yine başlamıştı en son diskleri değiştirmiştim tamamen kurulmuştum. 5-6 sene önce olmuştu. Çok iğrenç bi titremedir sanki fren pedali bir tele bağlıda basmaya devam etsem frene kopcak gibi hissettirir. Frene basarken tedirgin olmanıza neden olur en azından bende öyle oluyordu Aynen dediğiniz gibi bir tedirginlik oluyor. Araçtan soğudum resmen. Diskler olabilir belki ama araç 18 binde henüz. Çabuk yıpranmış o zaman. Yorum bağlantısı
Misafir 12 Ocak 2015 Paylaş 12 Ocak 2015 (düzenlendi) Şimdiye kadar lastik değişimi yapılmadı. Aynen dediğiniz gibi bir tedirginlik oluyor. Araçtan soğudum resmen. Diskler olabilir belki ama araç 18 binde henüz. Çabuk yıpranmış o zaman. İyi bir tornacıda disklerinizi tornalatın. Disklerinizin daha uzunca bir ömrü var. Rahat kullanırsınız. Muhtemelen diskler çok sıcakken su tutulmuş veya su birikintisine girilmiş. 12 Ocak 2015 tarihinde Mükremin Kocataşkın tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Osman Polat 12 Ocak 2015 Paylaş 12 Ocak 2015 İyi bir tornacıda disklerinizi tornalatın. Disklerinizin daha uzunca bir ömrü var. Rahat kullanırsınız. Muhtemelen diskler çok sıcakken su tutulmuş veya su birikintisine girilmiş. Zimpara nerden çıktı pardon torna tabi Yorum bağlantısı
Musa Doğru 12 Ocak 2015 Paylaş 12 Ocak 2015 Merhaba Arkadaşlar, 2011 Otomatik Titanium Focus aracımda normal giderken frene basıldığında pedalda titreme hissi ayak tabanında hareketlenme hissi oluyor. Belli bir hızda giderken durmak için frene bastığım andan durma anına kadar oluyor bu durum. Ayrıca ışıklarda falan dururken; araba tam durmaya yakın (2-3 sn kala) 3-4 kere tık tık tık gibi bir ses-araçta sallanma oluyor. 2. durumu her an olmuyor ama çok oluyor (%80 oluyor). Bas çek bas çek yaparak durduğumda ya olmuyor ya da çok az oluyor. Bir de fren bazen çok sert bazen ise tutmayacakmış gibi yumuşak oluyor. Tüm bu problemler ile ilgili yardımcı olursanız sevinirim.. NOT: Araç 18 bin km'de.. Aracın 2. sahibiyim. Yaklaşık 3 aydır araç bende (ilk aracım) ve aldığımdan beri bu problem var.. Kürşat bey titreme disk yüzeyi bozulduğu için ses ise fren balatalarının bittiği ve abs nin devreye sık girmesinden kaynaklanıyor disk düzeyi eğer çok küçük değerler ile torna yapılarak temizlenir ise temizletip balataları yenileyebilirsiniz zira disk ki hiç bir zaman torno ettirmenizi önermiyorum çünkü 1 milim dahi olsa incelme oluyor balataları değiştirince ses biter ve titremeniz azalır disk yüzeyi ise bitmiş balata ve sıcak disk üzerine su tutmak vs nedenlerden bozulur fakat lastik durumu da önemlidir ayrıca balata durumuzu fren hidrolik seviyesinden kontrol edebilirsiniz kapta eksilme varsa balata bitmiş demektir ayrıca eksik kaba yağ ilave edilmez yeni balata takılınca normal seviyesine gelecektir. Yorum bağlantısı
Kürşat Yağlıdere 13 Ocak 2015 Yazar Paylaş 13 Ocak 2015 Kürşat bey titreme disk yüzeyi bozulduğu için ses ise fren balatalarının bittiği ve abs nin devreye sık girmesinden kaynaklanıyor disk düzeyi eğer çok küçük değerler ile torna yapılarak temizlenir ise temizletip balataları yenileyebilirsiniz zira disk ki hiç bir zaman torno ettirmenizi önermiyorum çünkü 1 milim dahi olsa incelme oluyor balataları değiştirince ses biter ve titremeniz azalır disk yüzeyi ise bitmiş balata ve sıcak disk üzerine su tutmak vs nedenlerden bozulur fakat lastik durumu da önemlidir ayrıca balata durumuzu fren hidrolik seviyesinden kontrol edebilirsiniz kapta eksilme varsa balata bitmiş demektir ayrıca eksik kaba yağ ilave edilmez yeni balata takılınca normal seviyesine gelecektir. Hızlı giderken frene bastığımda ayak altında tıkırdamalar oluyor. Ardından durmaya çok yakında 2 defa birşey biryerlere çarpıyor gibi koltuk sallanıyor gibi oluyor. Ama 20 km hızı geçmeden (dur kalklarda) frene bastığımda bu sallanma olmuyor. En anlatım bu oldu. Tarif etmekte zor arkadaş Ayrıca fren hidrolik seviyesini nasıl kontrol edebilirim Musa Bey? 1 Yorum bağlantısı
Musa Doğru 13 Ocak 2015 Paylaş 13 Ocak 2015 (düzenlendi) Hızlı giderken frene bastığımda ayak altında tıkırdamalar oluyor. Ardından durmaya çok yakında 2 defa birşey biryerlere çarpıyor gibi koltuk sallanıyor gibi oluyor. Ama 20 km hızı geçmeden (dur kalklarda) frene bastığımda bu sallanma olmuyor. En anlatım bu oldu. Tarif etmekte zor arkadaş Ayrıca fren hidrolik seviyesini nasıl kontrol edebilirim Musa Bey? kap üzerinde max ve min seviyesi bulunuyor normal durum max seviyesidir fakat balata bitmeye başlamış ise yag seviyesi azalacaktır. 13 Ocak 2015 tarihinde Musa Doğru tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Berke Yılmaz Yıldırım 13 Ocak 2015 Paylaş 13 Ocak 2015 Janttanda olabilir jantın yamuk olabilir aynısı benimde başıma gelmişti . Yorum bağlantısı
Erdem Terzioğlu 13 Ocak 2015 Paylaş 13 Ocak 2015 Yeni araclarin balatalari cabuk bitiyor arkadasimda sifir clio vardi 8000 de balata degistirdi. Bide otomatik olunca 18000 balata degisim zamani cokta degil gibi. Abs degilse balata bitiyor sanki. Ama havalar soguk buzlanma da abs devreye girmis olabilir. Yorum bağlantısı
Kürşat Yağlıdere 27 Ocak 2015 Yazar Paylaş 27 Ocak 2015 Arkadaşlar tüm yorumlar için çok teşekkür ederim. En kısa zamanda bir servise gideceğim. Yalnız aracımda 1-2 mevzu daha var. Bunlar ile ilgili de görüşlerinizi almak isterim. Servise gitmeden bilgi sahibi olmak iyi olur. 1) Dün akşam Çamlıca yokuşunda dur kalk ile ilerlerken aracın devir ibresi 0 ile 1 arasında titremeye başladı ve stop etmek üzereyken aracı durdurdum bunu bir kaç yaptı. Şu an bir sıkıntı yok. Bu neden olmuş olabilir. Bunlar olağan şeyler mi? 2) Vites geçişleri (1 den 2 e; 2 den 1 e) bariz hissettiriyor artık. Geçişler zorlaştı. Çok kararsız kalıyor araç. Bu klasik 4 vites otomatiklerde hep mi böyledir? 3) Farda titreme var. Bunun nedeni ne olabilir? Frende ki problemden dolayı olabilir mi? Yardımlarınız için şimdiden sağolun... Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 27 Ocak 2015 Paylaş 27 Ocak 2015 1 ile 3. sorunun kaynağı aynı olabilir, araç stop etmek üzereyken titremeden farlar da etkileniyor gibi. 2.araç kaç km de şanzıman yağı değişme vakti gelmiş de geçiyor olabilir. Bir de soğuk motorda şanzıman yağı da yoğun kıvamlı olduğundan ilk bikaç km geçişleri biraz daha hissettirebilir. Araç sıcakken yapıyorsa önce yağ kontrolü sonra diğer seçenekler düşünülür. Yorum bağlantısı
Recommended Posts