Hakan Kalkan 10 Ocak 2015 Paylaş 10 Ocak 2015 Arkadaşlar 2011 focus 180 bg almayı düşünüyorum fiyat 41 bin ve 65 bin km de bana bu konuda yardımcı olurmusunuz ? Bu aracın yakıtı motor durumu performansı yani hem + hem de - yönleri Teşekkürler.. Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 10 Ocak 2015 Paylaş 10 Ocak 2015 Konunuz uygun bölüme taşınmıştır. Yorum bağlantısı
Abdullah Aladı 10 Ocak 2015 Paylaş 10 Ocak 2015 Aracın durumu nedir kaza değişen boya vs. fiyat uygun gibi bence. Yorum bağlantısı
Canberk Eken 10 Ocak 2015 Paylaş 10 Ocak 2015 Arkadaşlar 2011 focus 180 bg almayı düşünüyorum fiyat 41 bin ve 65 bin km de bana bu konuda yardımcı olurmusunuz ? Bu aracın yakıtı motor durumu performansı yani hem + hem de - yönleri Teşekkürler.. Yakıtı normal atmosferik benzinlilere göre oldukça düşüktür. Sakin kullanımda dizele yakın değerler yakalamak mümkün. Sanırım 7 civarı fabrika verisi var. Sert kullanımda ise üst limit yok. Performans adı üstünde turbo 182 bg, profilinizdeki 1.25 fiestadan sonra uçak gibi gelebilir. Bahsettiğiniz fiyat fazla uygun, 1.6 eblar artık getirilmediği için kalanlar fazlaca kıymete bindi, aracı iyi inceleyin. Yorum bağlantısı
Misafir 10 Ocak 2015 Paylaş 10 Ocak 2015 Dediğiniz araçtan kullanan Özer arkadaşımızın yorumu.Size bir nebze olsun yardımı olur umarım. Öncelikle tum iyi niyetli mesajlar icin teşekkür ederim.1.6 ecoboost motor bence suan piyadadaki en ekonomik ve performansli motor.Yakıt performansı ideal kullaninda 6.5 l geçmiyor ve her daim elinizin altinda bir güç sizi bekliyor.Aracimi alali cok olmadi ama takip ettigim kadariyla ve bende olmakla birlikte motor sıkıntısı yaşayan duymadım.Konfor ve sürüş zevki tartışılmaz 10 numara buda link bakmak isterseniz. http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/259849-06st764-ecoboost-st-yolunda/ Yorum bağlantısı
Osman Ozturk 10 Ocak 2015 Paylaş 10 Ocak 2015 Bu araç siz ne isterseniz ona göre davranır.Sakin kullanımda 125 beygirlik focuslardan daha ekonomik olur.Devirli ,sportif kullanım da ucu açık yakacağı benzinin.Bu araçlardan tahminen Türkiye yollarında 300 civarında vardır.Az sayıda olduğu için teknik olarak çok net yorum bulmak zor.Fakat yazdığınız fiyat bana çok uygun geldi,iyi araştırmalı.Hayırlısı ne ise o olsun. Yorum bağlantısı
Burak ilgin 11 Ocak 2015 Paylaş 11 Ocak 2015 Suanda 3. 1.6 Ecoboost u kullanıyorum. Araç çok iyi motor haddinden fazla iyi. Yakıt konusuna gelince ortalama 7.0 8.0 arasında. 41 bine bulduğunuz araç sedan mi? Yorum bağlantısı
Hakan Kalkan 11 Ocak 2015 Yazar Paylaş 11 Ocak 2015 sedan değil hb gri araçta ön tanpon ve sol ön çamurluk serviste değişmiş sol arka kapıda renk uyumu için boyanmış bunun dışında birşey yok aracı yarın alacaz resimleri atarım bugun test sürüşü yaptım inanın bu araç yolda tutulmaz ortalama yakıt 8.2 gösteriyor hafif gaza basmamla 150 dedi sonunu merak ediyorum tahminim 240 kı yapar Yorum bağlantısı
Burak ilgin 11 Ocak 2015 Paylaş 11 Ocak 2015 Tekirdağ daki araç sanırım. Hayırlı olsun motor sizi yeterince tatmin eder. Yorum bağlantısı
Murat Erdoğan 24 Şubat 2015 Paylaş 24 Şubat 2015 sedan değil hb gri araçta ön tanpon ve sol ön çamurluk serviste değişmiş sol arka kapıda renk uyumu için boyanmış bunun dışında birşey yok aracı yarın alacaz resimleri atarım bugun test sürüşü yaptım inanın bu araç yolda tutulmaz ortalama yakıt 8.2 gösteriyor hafif gaza basmamla 150 dedi sonunu merak ediyorum tahminim 240 kı yapar Aracı aldınız mı acaba? Fiyatı çok uygunmuş. Yorum bağlantısı
Recommended Posts