İçeriğe Yönlendir

Multimedya Sistemi Için Video Formatı

Engin Deniz

Recommended Posts

Engin Deniz

Mazda daki multimedya sistemi için, youtube'dan indirdiğim HD videoları uygun formata dönüştürmem gerekiyor. Total video converter ile bir kaç format denedim ama hem görüntü - ses  kötüleşti hemde takılmalı gidiyor.

Cihaz Bu: http://www.n11.com/cyclone-mazda-3-dvd-ve-multimedya-sistemi-P29282332?cid=604001&gclid=CjwKEAiAlb6lBRCBw4jC-bb3uykSJAB55Ti9m30Kd86ZVutEp6592S_P5Es1zcyxFZ5KOpsgxOaQ1BoC43zw_wcB

"7 inch dokunmatik TFT LCD 800x480 çözünürlük"

En iyi görüntü ve ses kalitesi için, hangi video formatını ve dönüştürücü programı kullanmalıyım sizce ?

Yorum bağlantısı
Aydın Akdeniz

Aramaya inanmak lazımmış :) Kendi konumu kapatıp burdan devam edeyim bari [emoji14]

mod böyle yaparsa ben neler yaparım  :crazy: :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Misafir

Format factory de avı olarak seçilip çözünürlük boyutu 800x480 yapılırsa sorunsuz çalışır. Ben de doubleda o şekilde kullanıyorum. Kalitenin en az bozulduğu format avi

Yorum bağlantısı
Ekin Güney

Mazda daki multimedya sistemi için, youtube'dan indirdiğim HD videoları uygun formata dönüştürmem gerekiyor. Total video converter ile bir kaç format denedim ama hem görüntü - ses  kötüleşti hemde takılmalı gidiyor.

Cihaz Bu: http://www.n11.com/cyclone-mazda-3-dvd-ve-multimedya-sistemi-P29282332?cid=604001&gclid=CjwKEAiAlb6lBRCBw4jC-bb3uykSJAB55Ti9m30Kd86ZVutEp6592S_P5Es1zcyxFZ5KOpsgxOaQ1BoC43zw_wcB

"7 inch dokunmatik TFT LCD 800x480 çözünürlük"

En iyi görüntü ve ses kalitesi için, hangi video formatını ve dönüştürücü programı kullanmalıyım sizce ?

Engin bey avs video converter deneyin tavsiyem, birde mpg formatına çevirip deneyin bu programdan genellikle çoğu ekranlı teyp ses kalitesini düşürmeden mpgleri oynatır.

Yorum bağlantısı
Engin Deniz

Mpg ve avi hertürlü formatı denedim. 3. Sn de media player hata verip kapatıyor. Dvd ye attım videoları Mpg formatında. Sıkıntısız oynatıyor. Muhtemelen cihaz yazılımıyla ilgili bir sorun var.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...